- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.261
tabikii cnm :lepi: hem ne o öylee yaa benneyaptımkiSağol Allah razı olsun çileğim...Amin cümlemize inşallah.
Fark etmez canım nasıl bir dükkan olduğu güzel şeyler satsında :) bide ucuz:roflol:
Yaa ben kendime göre hazır etek bulamıyorum.
Yani hep boyları kısa oluyor. Hani bilekten 1 karış kısa etekler varya. Ben onlardan giymiyorum.
Uzunlardada beden yok falan filan.
E bir eteklik kumaş alıyoruz 40 TL astarıla fermuarıyla geçiyor. Tamam çok değil. Ama istiyorum ki az parayla çok kumaş vede kaliteli şeyler olsun :roflol:
Çok şey istiyorum ama:roflol:
Yani çileğim hiç olmadı böyle evde giymeye elbiselik kumaşlar alırız. Hem bahanesi olur gelmeye fenamı??
kaydirigubbakcemile3 kızma lotusum yanehir,cılek,radyolojı bak kızdırmayın benı.............benım gelemeyecegım bulusma bu topıcte konusulamaz cicim kusura bakmayın ozelden halledın boyle ıslerınızı:mymeka::1closedeyes::dilcikar::dilcikar:yarın oburgun topıge carsaf carsaf resımlerde koyup catlatırsınız bızı kesın dimikötükedihüsohadı hadı ıtıraf edın planınız buydu:roflol:herkes evınde otursun bakim ne bulusmasıymıs o oyle......:roflol:...bulusmaya gıdemeyenler dıye bır ekıp kurarım gorursunuzkötükedihüso-tatlicadiarzu-
:dilcikar: :1closedeyes:kız nehir.varya şimdi kocişi arayıp sorcem de izmitte buluşcaz diye.sabah biraz limoni ayrıldık.o yüzden aramıyom.akşam sööliycem görürsün.izin vermezse bende kocamı tanımıyom demektir.e akşam kalmaya gitmiyoz ya.sabah gidip akşam döncez.kesin tamam der.ben biliyom kocişimi :))))
çok mu şanslıyıum ne bu konuda
slm nevınımmm nasılsın canım?kocalarınızı kıskırtıp su bulusma işini iptalmi ettirsem acep hee hee ne güzel olur :)
swetım kızının adı kesınlestımı canım defnede karar kıldınızmı?
bizimkide elıf simay yada elif neris olacak sızce hangısı daha güzel teyzelerı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?