Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bu hatun aşağıda ama niye yazmıyo demeyin :1no2:
çok yoğunum malesef arkadaşlarr benneyaptımki
öptüm sizi a.s. hayırlı cumalar

slm kızlar eyvah sobelendım gecmısı okuyordum ortadan cat diye çatlamak üzereyım .ne bulusması yaaa?tabı bız karnımız burnumuzda gelemıyoruz bebıs olmasaydı bandırma demem atlar gelırdımde dr işlerım bellı olmuyor şehır dışı yasak bana
neyse öyle olsunnn
gülyüzüm bugun nasılsın cnım üzülme yaaa rabbım bır kapıyı kapatırsa birini acar içini ferah tut emı canım?

Nehircim,her hangi bir şey demek istemedim,ondan anlamamış olabilirsin heralde galiba sanırsam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Gülyüzlüm,Lotusum Rabbim yüreklerinizi ferahlatsın...

Ooooo topik fena kızıştı yahuuuuuu.....Eyvahlar olsun:))))

slm nevınımmm nasılsın canım?kocalarınızı kıskırtıp su bulusma işini iptalmi ettirsem acep hee hee ne güzel olur :)

tabikii cnm :lepi: hem ne o öylee yaa benneyaptımki
af buyur sölicem, sizin kumaşçılar da çok kazıkçıymış yani
kaydirigubbakcemile3 kızma lotusum ya
biraz çatlıcanız evet ama idare ediver delikafadulden Şeniz
:dilcikar: :1closedeyes:

swetım kızının adı kesınlestımı canım defnede karar kıldınızmı?
bizimkide elıf simay yada elif neris olacak sızce hangısı daha güzel teyzelerı ?

slm nevınımmm nasılsın canım?kocalarınızı kıskırtıp su bulusma işini iptalmi ettirsem acep hee hee ne güzel olur :)

swetım kızının adı kesınlestımı canım defnede karar kıldınızmı?
bizimkide elıf simay yada elif neris olacak sızce hangısı daha güzel teyzelerı ?

Seni seniiiiii.....valla objektif olmam gerekirse,ne yapsan haklısın bacım..... Daha ben benimkine bişey demedim,bakiiimmm ne dicek....Kesin ben götürürüm sizi der,oda kendi işlerine bakar:))))

Alhancım,simay ve nerisin anlamları nedir acaba?Ona göre karar verem,ben bilmiyorum anlamlarınıda ondan....

Radyolojim bu adamların sağı solu belli olmaz kuzum,fazla güvenme derim ben...
Kıskandımmı nedelikafadulden

nevınım sımay ay yüzlü yüzü temız anlamında
neris de gözbebegi,gözümün bebeği anlamında....

elif simay daha hoş geldi bana alhanım
bizde iştebabamız başka isim bulmazsa defne
ama tam olarak defne ismine ısınmış değil babası.
fakat daha iyiinide bulamıyormuş:)))))))))
bulamzsa defne kızım olacak
kulağa nasıl geliyor
sence
defne

bence defne güzel canım ınsallah esın ısınır bu isme :)
bırde bebışın dogum kanalına gırmıs sanırım ne guzel benımkı hala ters yaaa.bu ay dönmezse sezeryan beklıyor bizi.

valla dönmüşdedi
doktor
aşağıda bir yerden göseterdi bize kafasını.
hayırlsı ile doğsunlarda annelri artık katlanacak:)

21 hazıran demıstı dr ama ıkı hafta öncede olabılır.bakalım bu son gıdışımde ne dıyecek?ayy aklıma geldıkce heyecan basıyo :) hele bu arlarda baya bır hareketlı karnımda dag tepe varmıs gibi inişli çıkışlı :)

Alhancım ikiside çok güzelmiş yaaa....

Bende Elif Neris i daha çok sevdim sanki.ama emin değilim....:))))

Ayyy nekadar heyecanlısınızdır şimdi...En zoru heralde bu son aylarda beklemektir,zaman daha yavaş işler gibi geliyor bana...Sağlıklı doğumlar nasip olsun inşallah hepinize ve hepimize...

ınsallah canım darısı basınıza dılerım tez zamanda sizlerinde mutlu haberlerını alırız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…