Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam arkadaşlar.nasılsınız.inanaın geçmişi okumadım onun için yorum yapamıcam.özür..
nasılsınız.hayırlı cumalar...patronum geldi bu sabah 9 buçukta yazmadan çıktım kk dan.sizleri öpüyorum....dün halamın damadı vefat etti.bu akşam okumaya gidecegim....insallah en kısa zamanda buluşurum sizlerle.ALLAHA emanet olun...

slm denefım hosgeldın canım basınız sagolsun allah ım mekanını cennet eylesin....
patronunun ne işi varmıs öyle sabah sabah erkenden damlamıs öyle?

Başınız sağolsun denef abla...
Allah geride kalanlara sabırlar ve kolaylıklar versin...
Kendisinide yerinde dinlendirsin günahları affolsun inşallah...

(Gördünmü alhanım buluşuruz dedi denef ablam :jeyyar: )

nevinırmak;topik kızışmazmı canım ya,bizsiz toplanmak olurmu öyle...rahat vermeyiz size...nehir gitsin kumaşını alsın dönsün geri...maksadı kumaş almak değilmiydi onunlaelaelaelaelae

Lotuscum bacım sen bana üzülüpte çocuklarını da üzmüş oluyorsun...o yüzden sakın üzülmek yok...Allahın izniyle ben atlatırım bu durumu inşallah

Alhancım;bugün bir arkadaşa gittim dertleştik biraz kendime geldim gibi,ama 3-4 gün sonra daha iyi olurum....elif neris ismi güzel bence,anlamıda güzelmiş ve söylemide güzel

Denefcim;başınız sağolsun canım

nevinırmak;topik kızışmazmı canım ya,bizsiz toplanmak olurmu öyle...rahat vermeyiz size...nehir gitsin kumaşını alsın dönsün geri...maksadı kumaş almak değilmiydi onunlaelaelaelaelae

Dimi ama, bi kumaştan nerelere geldik:roflol::roflol:

Geçecek Allah'ın izniyle bu kötü durumlar inşallah...

çok şükür ya geçmişi okudum .süperim ben..:roflol:
sagolun kızlar .ALLAH GÜNAHLARINI AFFETSİN..
gülyüzüm canım benim ne olur takma kafana.herşey yoluna girecek.bak benim zorluklarıma.yakında işsiz kalacagım.kayınvalidemin masrafı ,benim de senden hiç farkım yok bacım...bende mecbur erteledim ama asla sünger çekmedim.çatır çatır doguracagım.kucagımada alacagım.umudunu yitirme canım.geçen 43 yaşında bi bayan geldi tüp bebekle hamileydi.bu işin 50 ye kadar yolu var bacım.
nehirim nevinim anneciginize geçmiş olsun.ameliyat olmadan insallah iyileşir
kızlar ben gelirim dersem yalan sölemiş olurum.ama kısmet diyeyim.istanbulu bilmem beni kaçırmasınlar oralarda:roflol:
valla siz buluşun bizde ortadan çatlayalım.ay inanın okuyunca ne heves ettim ....fotolarınızı koyarsınız bizde bakarız bacılar...
kızlar bana müsade hepinizi çok öpüyorum..EN KISA ZAMANDA GELECEM YİNE....
.

sağol denefcim,mucizevi hamile kalanları duyunca kendi adıma acaba bana da bir mucize olurmu diye düşünmüyo değilim....inşallah hamiş kalmak bizlere de nasip olur...eşimin dediği gibi olmazsa da ne yapalım diyor...Allahıın takdiri ilahisi...beraber bastonlar elimizde gezeriz diyor...

Haydi ben çıktım hanımlar.
Dayımlara kalmaya gideceğim. Dayımın kızı çok baskı kurdu üzerimde.
Çok saçma birşey yapacağız bu akşam yarın anlatırım..Ne hallere düştük ...
Veee tam mesajı yazarken gene bir haberle sinirlendim..

Biliyorsunuz 2 hafta önce küçük ev aletlerimi aldım ama hala gelemdiler.
Geçen hafta aradık neden hala gelmediler diye. Birde tanıdık biryer.
Hepsi ellerindeymiş bitek ütü üretimdeymiş, haftaya gelir dediler.
1 hafta geçti hala gelmediler, şimdi babama telefon ettirdim neden hala gelmediler diye, hepsi gelmiş ama benim ayırttığım elektrik süpürgesini yanlışlıkla !! satmışlar. Onun gelmesini bekliyorlarmış.
Birde babama demiş neden aramadı diye. Eee aradıkya geçen hafta.
Ayyy çok sinirlendim vede gene çok üzüldüm. Saçma sapan şeyler benim başıma geliyor.
Altı üstü bikaç parça bişey aldım yaa..Getirecektiniz. Yok üretimde, yok yanlışlıkla sattık..Üfff...

Ben gidiyorum hayde görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…