- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.301
ay allah iyiliğini versin yaa ne güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol::dilcikar::dilcikar:hah asıl suclular nehırle radyolojı de gelmıs ıste......elebasları nolucaklülülülülülülülülülülülü
evet canım valla güveniyorum kocişime bu konuda.eminim yani.ya eşler nedense hep zıt oluyolar.ben çok kıskancım.eşimde bi o kadar rahat.bazen de sinir oluyorum rahat olmasına.bu adam beni sevmiyo önemsemiyo diye.kendisine de diyorum.ben kıskanılacak bişey yapmıyomuşum.hikaye.yaradılış özelliği bence bu
:roflol::roflol::roflol:
Hadisene hadisenelülülülülülü
Yok kız senle başa çıkılmaz, çok iddialısın sen:dilcikar: Kocişini biliyormuşsun.
Madem öyle izin verir ne daha önce demedin, bi bahane bulup sizi getirtirdik buraya:roflol:
Ama istanbul harika biryer olduğu için oyun gene oraya tabikaydirigubbakcemile3
Evet bu arada şanslısın bence bu çok iyi birşey. Yani bende öyle isterdim:dance:
Kesin benimkide burnumu camdan çıkarmama izin vermez:1shok:
canım allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.geride kalanlara da bol sabır versin.dün halamın damadı vefat etti.bu akşam okumaya gidecegim.
ay allahım yaaa.
Veee tam mesajı yazarken gene bir haberle sinirlendim..
canım geldim.bende seni özledim.ben bu isim mevzuundaki fikrimi daha önce beyan etmiştim :))bu arada teknıkerım nerelerde canım teknıkerııımm özledım senı nerelerdesııın bugun?
ne yaptınız kıs :jeyyar: çabuk gel de anlat kaydirigubbakcemileHaydi ben çıktım hanımlar.
Dayımlara kalmaya gideceğim. Dayımın kızı çok baskı kurdu üzerimde.
Çok saçma birşey yapacağız bu akşam yarın anlatırım..Ne hallere düştük ...
Biliyorsunuz 2 hafta önce küçük ev aletlerimi aldım ama hala gelemdiler.
Geçen hafta aradık neden hala gelmediler diye. Birde tanıdık biryer.
Hepsi ellerindeymiş bitek ütü üretimdeymiş, haftaya gelir dediler.
1 hafta geçti hala gelmediler, şimdi babama telefon ettirdim neden hala gelmediler diye, hepsi gelmiş ama benim ayırttığım elektrik süpürgesini yanlışlıkla !! satmışlar. Onun gelmesini bekliyorlarmış.
Birde babama demiş neden aramadı diye. Eee aradıkya geçen hafta.
Ayyy çok sinirlendim vede gene çok üzüldüm. Saçma sapan şeyler benim başıma geliyor.
Altı üstü bikaç parça bişey aldım yaa..Getirecektiniz. Yok üretimde, yok yanlışlıkla sattık..Üfff...
Allah şifa versin cnm :1hug:kızlar selam ben bugün çok hasta oldum boğazlarım şişti yattım durdum yaw
kesinlikleee a.sevet canım valla güveniyorum kocişime bu konuda.eminim yani.ya eşler nedense hep zıt oluyolar.ben çok kıskancım.eşimde bi o kadar rahat.bazen de sinir oluyorum rahat olmasına.bu adam beni sevmiyo önemsemiyo diye.kendisine de diyorum.ben kıskanılacak bişey yapmıyomuşum.hikaye.yaradılış özelliği bence bu
herşey güzle oalcka gulyuzlum.bak gör süpriz ummadığın anda mucize olacak..hepimiz havalra zıplaycağız beraber.sağol denefcim,mucizevi hamile kalanları duyunca kendi adıma acaba bana da bir mucize olurmu diye düşünmüyo değilim....inşallah hamiş kalmak bizlere de nasip olur...eşimin dediği gibi olmazsa da ne yapalım diyor...Allahıın takdiri ilahisi...beraber bastonlar elimizde gezeriz diyor...
kızlar selam ben bugün çok hasta oldum boğazlarım şişti yattım durdum yaw
Haydi ben çıktım hanımlar.
1 hafta geçti hala gelmediler, şimdi babama telefon ettirdim neden hala gelmediler diye, hepsi gelmiş ama benim ayırttığım elektrik süpürgesini yanlışlıkla !! satmışlar. Onun gelmesini bekliyorlarmış.
Ayyy çok sinirlendim vede gene çok üzüldüm. Saçma sapan şeyler benim başıma geliyor.
Altı üstü bikaç parça bişey aldım yaa..Getirecektiniz. Yok üretimde, yok yanlışlıkla sattık..Üfff...
Ben gidiyorum hayde görüşürüz...
Haydi ben çıktım hanımlar.
Ben gidiyorum hayde görüşürüz...
Geçmiş olsun Pinkim,kendine dikkat et ...kızlar selam ben bugün çok hasta oldum boğazlarım şişti yattım durdum yaw
ay allahım yaaa.
hakkaten alhan lafı ağzımdan almış.sanki yarın düğünü var yaaa.SEN ÖNCE KOCA BUL KOCA.ONLARI BEN GÖNDERECEM SANA :mymeka:
günaydın hatunlar nasılsınız....ben bi selam verip hemen kaçıyom.10 da hasta gelecek.öpüldünüz şekerler..
pinkim geçmiş olsun canım.
günaydınnn bacımm a.s.günaydın çilek hatuınnnnnnnn
denefim görüşemiyoruz gene Şenizgünaydın hatunlar nasılsınız....ben bi selam verip hemen kaçıyom.10 da hasta gelecek.öpüldünüz şekerler..
hoşgeldinn tatlımmm günaydınnnnn :teytey: ŞenizGünaaaaaayyyyyddııııııınnnnlar sultanlarrrr.....
Günaydın çilekçim,günaydın swetçim......
hoşgeldinn tatlımmm günaydınnnnn :teytey: Şeniz
napaysın anlat bakayım kaydirigubbakcemile
anlat çabuk :mymeka: zaten sinirliyim:dilcikar:
Bu ne be kimse kaale almıyor beni:dilcikar:
İyi dalga geçmişsiniz eşyalarımla:dilcikar:
Siz bilmiyorsunuz bikerem böyle olabilecek en saçma şeyler hep ama hep bana gelir, bozuklar,çürükler, aksilikler hep bana gelir:dilcikar:
Ohh neler yaptık akşam neler...Küstüm size anlatmayacağım:dilcikar:
Bu arada pinkim Allah acil şifalar versin...
:1ninca: Neyse hadi anlatayım bari:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?