Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

pinkim gecmış olsun canım aman dıkkat et ben hala gripim atlatamadım bır türlü bogaz batmasına limon suyu iç canım bana cok fayda ettı.
nehırım aman bunlarımı kafaya takıyosun allah ım baska sıkıntı vermesın dımı canım?sende pazara evlenmıyosunya bırak gec gelsın senden kıymetlımı sıkma canını.kuzenle ne yapcanız kız merak ettım....
bu arada teknıkerım nerelerde canım teknıkerııımm özledım senı nerelerdesııın bugun?

selam kızlar.ya benim için de çok yoğun bi gündü.emarın başından kalkamadım akşama kadar.inşallah yarın böyle olmaz.bıktım yaaa
:dilcikar::dilcikar:hah asıl suclular nehırle radyolojı de gelmıs ıste......elebasları nolucaklülülülülülülülülülülülü
ay allah iyiliğini versin yaa ne güldürdün beni :roflol: :roflol: :roflol:

evet canım valla güveniyorum kocişime bu konuda.eminim yani.ya eşler nedense hep zıt oluyolar.ben çok kıskancım.eşimde bi o kadar rahat.bazen de sinir oluyorum rahat olmasına.bu adam beni sevmiyo önemsemiyo diye.kendisine de diyorum.ben kıskanılacak bişey yapmıyomuşum.hikaye.yaradılış özelliği bence bu

dün halamın damadı vefat etti.bu akşam okumaya gidecegim.
canım allah rahmet eylesin.mekanı cennet olsun.geride kalanlara da bol sabır versin.

Veee tam mesajı yazarken gene bir haberle sinirlendim..
ay allahım yaaa.
hakkaten alhan lafı ağzımdan almış.sanki yarın düğünü var yaaa.SEN ÖNCE KOCA BUL KOCA.ONLARI BEN GÖNDERECEM SANA :mymeka:

bu arada teknıkerım nerelerde canım teknıkerııımm özledım senı nerelerdesııın bugun?
canım geldim.bende seni özledim.ben bu isim mevzuundaki fikrimi daha önce beyan etmiştim :))
elif neris bencede
topikte de oy birliği var galiba.

hayırlı sabahlar hatunlar a.s. çok uykum var yaa mirmirmirmir bugün de çalışılır mı benneyaptımki
ne yaptınız kıs :jeyyar: çabuk gel de anlat kaydirigubbakcemile
ya cnm bilmiyorum ne tevafuktur ki böyle şeyler hep tanıdıklardan başa geliyor
bende anneme bişeyler almıştım meğerse üretimi yokmuş
bana raftaki ürünü vermesin mi :1shok: aa kutusu da kaybolmuş demez mii :1shok: :mymeka:
bi de baya pahalıya almıştık ve sonuç şimdi bozuk :mymeka:
o yüzdennnnn şöyle bi laf varya onu dicem nehirim sana "tanıdıkla iş yapmıcannn "kaydirigubbakcemile3
kızlar selam ben bugün çok hasta oldum boğazlarım şişti yattım durdum yaw
Allah şifa versin cnm :1hug:
kesinlikleee a.s
ama kıskanç olmak da çokk zor bişey yaa fisfisfis
kendi açımdan keşke biraz daha rahat olsaydım diyorumm :çok üzgünüm: bazen çok kıskancım çokkk benneyaptımki

herşey güzle oalcka gulyuzlum.bak gör süpriz ummadığın anda mucize olacak..hepimiz havalra zıplaycağız beraber.
sizin işyerinin haberini okudum canım.gazetede inşallah mutlu haberlerini de okuruz.
yavru kuşun bekliyor annesi, ama bak eşinne güzle demiş.takdiri ilahidir.beklyeceksin.

geçmiş olsun pinkim.
dikakt et kendine.canım

anam anam anam sinilencek şye bulamamış bizim kız.
hadi bakım ne yapcaksan yapta gel bakalım kuznin ile.
anltacaksın ama

günaydın hatunlar nasılsınız....ben bi selam verip hemen kaçıyom.10 da hasta gelecek.öpüldünüz şekerler..
pinkim geçmiş olsun canım.

Günaaaaaayyyyyddııııııınnnnlar sultanlarrrr.....
Günaydın çilekçim,günaydın swetçim......

Eeeeee yaptınız mı ve sonuç ne?Nerdesin bakam,msnde de yoksun,gene net yokmu yoksam...

Evet küçük ev aletlerinin geç teslimatı gerçekten çok büyük bir sorun,napıcaz şimdi:roflol::roflol:

Heeee bide dün akşam anama gittim ,aaaa bi baktım sen yoksun,nnem dedi dayısında kalacakmış..Ne haber vermeden gidiyon kızzzz:mymeka:

Geçmiş olsun Pinkim,kendine dikkat et ...

ay allahım yaaa.
hakkaten alhan lafı ağzımdan almış.sanki yarın düğünü var yaaa.SEN ÖNCE KOCA BUL KOCA.ONLARI BEN GÖNDERECEM SANA :mymeka:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

günaydın hatunlar nasılsınız....ben bi selam verip hemen kaçıyom.10 da hasta gelecek.öpüldünüz şekerler..
pinkim geçmiş olsun canım.

Sende öpüldün şekerim....Başınız sağolsun,Rabbim yerinde dinlendirsin,Allah rahmet eylesin....

günaydın çilek hatuınnnnnnnn
günaydınnn bacımm a.s.
denefim görüşemiyoruz gene Şeniz
Günaaaaaayyyyyddııııııınnnnlar sultanlarrrr.....
Günaydın çilekçim,günaydın swetçim......
hoşgeldinn tatlımmm günaydınnnnn :teytey: Şeniz
napaysın anlat bakayım kaydirigubbakcemile

hoşgeldinn tatlımmm günaydınnnnn :teytey: Şeniz
napaysın anlat bakayım kaydirigubbakcemile

Hoşbuldum şekerim..

Ayy napam öle oturuyom,bilgisayarda takılıyorum işte...Yatak odası ve mutfak bana sesleniyor gel bizi topla diye ama duymuyorum ben onları şu anda....

Sen ne iş göüyon bakam....

:roflol: öle mi diyolarrrr
ayy o zaman benim evimin her odası ve her köşesi bıktık artık senden azcıkta bizle ilgilensen nolur diye ağlıyordurr :roflol::roflol::roflol:

çalışıyorum be cnm napam yoğunluk var gene benneyaptımki
dün burama kadar geldi, herşeyi dağıtıp eve gidesim geldi zor sakinleştim kötükedihüso
sabrediyorumm işte az kaldı diye :a015:

:dilcikar:
Bu ne be kimse kaale almıyor beni:dilcikar:
İyi dalga geçmişsiniz eşyalarımla:dilcikar:
Siz bilmiyorsunuz bikerem böyle olabilecek en saçma şeyler hep ama hep bana gelir, bozuklar,çürükler, aksilikler hep bana gelir:dilcikar:

Ohh neler yaptık akşam neler...Küstüm size anlatmayacağım:dilcikar:

Bu arada pinkim Allah acil şifalar versin...

:1ninca: Neyse hadi anlatayım bari:1ninca:

anlat çabuk :mymeka: zaten sinirliyim
hem ben dalga geçmedim bi kerem :dilcikar:

nehirim canım çok şansızsın desene...üzme sen yinede kendini bacım
nehirim kolay gelsin.inan bende 3 gündür evde bi çöp bile kaldırmadım.darmadagın..-tatlicadiarzu-ablamlar burda annemde.oraya gidip geliyom.
çilegim evet canım ya görüşemiyoz...ama takip ediyom seni bilesin.kaydirigubbakcemile3sen niye sinirlendin bakem...

Efendim eski zamanlrda köylerde yapılan bir adet varmış.
Hatta gelenek haline gelmiş bişeymiş.
Evlenme çağında olan kızlar toplanıp bişe yaparlar ve rüyalarında evlenecekleri insanları görürlermiş. Ve gerçektende evlenecekleri kişi o kişi çıkarmış.

Benim kuzenin yengesi, yapmış zamanında köyde görmüş rüyasında. Ve görmeden evlenmiş, o rüyasında gördüğü kişiymiş.

Bizim Betül taktı kafaya Elif noooluurr yapalım nooolur yapalım diye.
Kanıma girdi anlayacağınız:1ninca:

Dün öğlen ona dedim yengene sor detayları öğren akşama gelirim diye.

Gittim akşam ohoo dedi bunu yapamayız çok fazla detayı varmış dedi, sonra anlattı :

Evin ilk çocuğu olan bir kız (abdestli olacak) (Biz ikimizde ilk çocuk değilizkaydirigubbakcemile3)
7 ayrı evden ve tek nikahlı kadından (boşanmış yeniden evlenmiş olmayacakmış)
3 parmağın aldığı kadar Un, tuz, su ve odun alınacakmış.
Bu unu,tuzu ve odunu kadının kendi vermesi gerekiyor. Suyuda kızın çeşmeden kendi doldurması gerekiyormuş.
Sonra toplanan bu malzemelerle hamur yoğuracak kız.
Toplanan odunlarla 3 yol ağzında odunlar yakılacak ve yapılan hamur pişirilecek.
Korkunç tuzlu tabiki.
Sonra bu kızlar tarafından yenilecek ve hiç konuşulmadan uyunacak. Ve hiç su içmeden.

Efem olayın özü o kadar susayacakmışızki gece rüyamızda evleneceğimiz kişi bize su getirecekmişkaydirigubbakcemile2

Olay bu ve biz bunu harfiyen yerine getirdik:roflol:

Karşı komuşunun büyük kızını aldık yanımıza, kapı kapı dolaştı un,tuz,su ve odun topladık:roflol:

Kahkahalarla gülenler, ayy kendimi yarışmada gibi hissettim çok heyecanlandım diyenle, Allah hidayet versin hiç işiniz yok dimi diyenler, ayy bu günün esprisi oldu diyenler, sebebini söylemediğimiz yaşlı kadında şifa olsun kızlarıma dedi en sonunda-tatlicadiarzu-

Çok eğlendik harikaydı, akşam akşam kapı kapı gezdik, doğalgazlı evlerden odun istedik, zar zor buldular. Çatılara çıktılar, bahçelerine baktılar.
Ama hepsi o kadar iyi davrandı okadar hevesli verdilerki çok güzeldi

Sonra hamur yoğruldu pestil gibi ezildi.
Gecenin 11 buçukta çıktık sokağa.
Neyin içinde pişireceğiz diye bütün mahalleyi ayağa kaldırdıkkaydirigubbakcemile3Neyse yengem eski bir tepsi verdi bize atarız sonra dedi.
Tuğla bulduk biyerden.
3 yolun birleştiği yere geldik. Yanımıza dayımın oğluda geldi.
Yaktık bütün odunlarımızı. Tepsiyi tuğlaların üstüne ateşin ortasına yani koyduk.
Tersini düzünü pişirdik, tabi biraz yandıkaydirigubbakcemile3
Sonra işte ateşi falan söndürdük eve geldik.

Herşeyi hazırladık kuzenimle ve sustuk yemeğe başladık.
Yiyince şimşekler çaktı beynimde boğazımda. Korkunç tuzlu, çiğnenmiyor, yutulmuyor. Konuşamıyoruzda.Zar zor yarısını yedik. Ben başladım öğürmeye, yutamıyorum. Elimle işaret ettim tamam bu kadar diye.
Sonra yattık:roflol:

Tabi sonuç olarak neler görmedim rüyamda, Adanalı dizisini seyretmediğim halde ne Maraz Ali kaldı, Şebnem Ferah kaldı, Ne ceza kaldı herkes var rüyamda:roflol:
Vede susamadım tabi:1shok:

Betülde aynı şekilde başka kuzenlerimizi falan görmüş anlayacağınız işe yaramadı.

Biz ikimizde hastaydık betülle. Ananemde dedi abdestsiz olmazdı o,
yengem dedi hepsini yememişsinizki çoook susamanız lazımdı, ben görseydim sizi zorla yedirirdim hepsini dedi:roflol:
Onlar çok destekledilerde bizi hadi yapı hadi yapın diye-tatlicadiarzu-
Olmadı yani.

Ama başka bi yolu daha varmış koyduk kafaya onu yapacağız:lepi:

nehırcım allah iyiligini versin bende duymuştum buna benzer cok eskıden koyde genc kızlar yapardı bılmem hala yapan varmı kı

benim acil çıkmam lazım nehirim artık evden okurum napimm benneyaptımki
terziye provaya gidiyom
bu arada düğmeciye de sinir oldumm
ya herşey batıyo bana bugünlerde
işte düğmeler, kapatıyos kapatıyos dedi apar topar bunları aldım bende Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…