Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Kzı nehır sen bunalrı yaptın mı gerÇketen
anam hıÇ ÜŞenmeden .maŞŞallah bu akdar emeĞe gÖremn laızmdı.amma velakın bır yerını atladınız herhadeeeeee
amanın
allh senın ıyılıĞını verısn kız
kaderın gÜzel olsun gÜzel hatun
ay ne gÜldÜm ya

ay nehirim ne güldüm gı..anlatman o kadar güzelki.sanki masal okuyom zannettim..kaydirigubbakcemile3
canım ya.ne yapacan görüpte.ya begenmezsen rüyandaki evlenecen kişiyi..:roflol:
hayırlısı canım....
çilegim bencede hoş olmuş yakışmış yani..

berinim sen nasılsın canım.biliyonmu ben oyunda 42.oldum.az kaldı sana yetişmeme.ama bayadır oynayamıyom.yoksa yetişmiştim sana..kaydirigubbakcemile3

seni bi ara gormuştum denefim ben coktandır rekorumu gecemedigim icin 2. lıge duştum
ben şimdi senden gerideyim

denefim bakıyomda hep oyundasın he
epey bı zaman kendini gecemezsen geri duşuyon haberin olsun kaydirigubbakcemile3

slm kızlar
nehircim allah iliğini versin bukadar uğraşacağına
kiminle evleneceğim diye niyet edipde istihareye yatsana bacım
hem çok kolay hem çok kesin
allah (cc)a soruyorsun direk dene kitaplarda duası ve namazının nasıl olduğu
yazıyor

nehırcım allah iyiligini versin bende duymuştum buna benzer cok eskıden koyde genc kızlar yapardı bılmem hala yapan varmı kı

Biz varız iştekaydirigubbakcemile3

İşte atladığımız yer ya abdestli değildik diye, yada hepsini yemedik susamadık diye.
Çok susamamız lazımmışkaydirigubbakcemile3
Amin Allah razı olsun ..

Ayy ne korkuyla yaptım denef abla, ya böyle acayip bişey çıkarsa diye:roflol:

Başka bir yol var onu deneyeceğiz dediğim bu yol zaten.
Ananemde böyle yaparak görmüşmüş-tatlicadiarzu-
Ya işimiz gücümüz yok işte.
Ama o kadar eğlendikki, küçücük çocuk gibiydik. Kıkırdaya kıkırdaya bir hal olduk.
Çok eğlendik çok, iyiki yapmışız diyorum şimdi. Hala aklıma gelince gülüyorumhihoyyyt
Öbürünüde yaptığımız zaman bildiririm sizekaydirigubbakcemile3

En gÜzleı eĞlenmne canım
ve etrafında sneı anlaycak e eĞlencenı artıracak ınsnalrın olması
ne g
zle Çok mutlu olmuŞsun ıŞte

nehırcım bı yol daha var bılıyon mu bılmem
soyle
yatmaya ilkkez gıttıgın bırının evınde yemekte kımse gormeden ekmek parcası yada bı kaşık alıp yastıgın altına koyup dua ederek uyuycan

nehirrrrr canım bayıldım okurken ne tatlı anlatmıssın:roflol:ama canım bencede bu ıslerde abdest sart........bıde ıstıare daha kesın çozum gıbı gelıyor bana:lepi:yerimseniben
denefım basınız sagolsun.........bende dun bır cenaze hbrı aldım gelınımızın babaannesı vefat etmıs cok uzuldum cok ıyı bır kadıncagızdı tum olmuslerımızın mekanı cennet olsun ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:
kızlar myhope yok yıne ortalarda nerelerde acep cok merak ettım:sm_confused:
alhanım cıcılerınıze bayıldım canım gule gule kullanın......elıf nerıs de guzel ısım......guzel kız anlamında sanırım dımı???????:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bu arada bulusma işi ne oldu bakalım tarıhınız kesınlestı mı:dilcikar::dilcikar:
naz,svet,berrın,cılek,nevın,gulyuzum,radyolojı ve tum topıc ahalısıne sevgıler:1hug:

Son düzenleme:
Aynen swetim eğlencesi yetti yani :))

Berincim işte ananemde onu anlattı.
ılk defa kalacağın evde yediğin ekmekten bir parça alıp yastığının altına koyacakmışsın,
istihare namazı kılıp dua edeceksin ve abdestli yatacakmışsın.

Biz kafaya koyduk kuzenimle onuda yapacağız.
Teyzemin büyük kızının şu an oturduğu evde hiç kalmadık oraya gideceğiz:roflol:

Lotusum yapma böyle ama yaa..:çok üzgünüm:
Yok daha belli değil. Ama birkaç hafta sonra olur herhalde benim tahminimce yani:teselli:

iyi tamam napalım guzelım siz tanısın bızde fotolara bakarız.......:çok üzgünüm:ayyyy amma bır vıcdan yaptım ha kızdım sımdı kendımesırnaşık şey:mymeka:napayım aklım kaldı işte........neyse sız bulusun ınan bız mutlu olacagız.......gak ın guzel hatunları bulusma fotoları bak baslıgı bıle hazırladım sizin içinkaydirigubbakcemile5

Not ettim lotusum. Buluşursak resimlerin topiğinin ismi bu olacak
> GAK'ın Güzel Hatunlarının Buluşma Fotoları <
:lepi:

ay nehırım ne güldürdün benı yaaa allah ta senı güldürsün emii?
bırde hıc kalmadıgın evde yattıgın odanın anahtarınıda yastıgın altına koy onuda yapıyorlar.benım dayımın kızı yapmıstı bıryere gıtmıs kapıda anahtar yok hemen masa üstünde anahtar görmüş bu heralde demıs yatmıs.ev sahıbı kadın gecenın bır vaktı gelmıs bıseyler arıyomus karanlık odada.bizimkı uyanmıs hayırdır demıs ya sorma demıs kadın komsu köyden cenaze haberı geldi kocam gıdecek ama masanın üstünde traktörün anahtarı vardı onu bulamıyorum demış :roflol: :roflol: :roflol:
sizinkıde buna benzemesın kapı anahtarı olsun emi?

cileğim düğmeler güzel bende begendım :)

ortalık karışmış desene alhancım:roflol::roflol:nbr canım saglıgın nasıl?????:CüvCüv:

ıyıyım canım perhız yapıyorum doydugumu pek bılmıyorum ne yesem yaglı yumurtalı şu 1.5 ayı atlatsam hayırlısıyla....sen nasılsın canım?bebşlerimiz senı üzmüyor dımı canım?

Ayyy çok komik olmuş alhanım yaaa:roflol:
Bizimde başımıza böyle saçma şeyler gelebilir:roflol:

Çok ilginç alhanım ya yağlı mı yemen gerekiyor?

ıyıyım canım perhız yapıyorum doydugumu pek bılmıyorum ne yesem yaglı yumurtalı şu 1.5 ayı atlatsam hayırlısıyla....sen nasılsın canım?bebşlerimiz senı üzmüyor dımı canım?

ınsallah bende ıyıyım be guzelım.....gecen gun rutın kontrolde ıyı cıktık sukur.......:Saruboceq:kafama bısey takıldı ama dr aclık kan sekerıme fılan baktı sana seker yuklemesı tahlılıne gerek yok,degerın gayet ıyı dedı.....yapmayalım dedı..duydunuz u hıc boyle bırsey canlar:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…