- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.341
selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
bir cee yapıp kaçacam ptesi akşam net gitti hala yok sanırım ben çarş annemlere geldim şimdi misfirlikteyim çocuklardan fırsat ancak geldi size haber vereyim dedim fazla zamanım yok umarım hepiniz iyisinizdir biz çokkkk iyiyiz teyzelerii net gelirse ptesi buluşmak üzere hepinizi öpüyoruzzzzzzŞenizŞeniz
alhan kactınmı kızzzzzzz???????????
myhopem hosgeldın canım kactır senı soruyorum nerelerdesın canım:1hug:
Bende geldiiiiiiimmmmmm......
Kız Nehir,Ceza repçi olmaz,saçma sapan hayatları var biliyon,Maraz Alinin de boyu çokkkk uzun o hiç olmaz...Eeee Şebnemciğimde kadın malum.....Bidaha düşün bakam başkası var mıydı?:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Lotusum hoşgeldin nasılsın bacım?İyisiniz maşallah.....
Alhancım hakkaten yaa,yağlımı yemen gerekiyor,ilginç bir perhiz gerçekten.Anlatsana eccuk,merak ettim....
Myhope çumu görüyorum aşağıda,hoşgeldin datlum...Şeniz
lotusum hoşbuldummmmm modem bozuldu herhalde eşime sordun hala yokmuş inşallah biran önce yapılır malum biz ev sahibinden çekmiştik hattı haber verdik demişler ama anlamadım gitti dayım mersinde çalışıyor izne gelmiş onu görmek için sapancaya geldim bende yarın dönüyoruz malum annemlerde net yok haber de veremedim o yüzden inşallah hepiniz iyisinizdir canımmmm:1hug:
ay nehırım ne güldürdün benı yaaa allah ta senı güldürsün emii?
bırde hıc kalmadıgın evde yattıgın odanın anahtarınıda yastıgın altına koy onuda yapıyorlar.benım dayımın kızı yapmıstı bıryere gıtmıs kapıda anahtar yok hemen masa üstünde anahtar görmüş bu heralde demıs yatmıs.ev sahıbı kadın gecenın bır vaktı gelmıs bıseyler arıyomus karanlık odada.bizimkı uyanmıs hayırdır demıs ya sorma demıs kadın komsu köyden cenaze haberı geldi kocam gıdecek ama masanın üstünde traktörün anahtarı vardı onu bulamıyorum demış :roflol: :roflol: :roflol:
sizinkıde buna benzemesın kapı anahtarı olsun emi?
cileğim düğmeler güzel bende begendım :)
Bende iyiyim Lotusum şükür nolsun yaaa...Bildiğiniz gibi işte...
İç güveyinden hallice yaniii....kaydirigubbakcemile3
Benden duymuş olma lotusum başka bir topikte dediki önümüzdeki 15 gün içinde ÖNGÖRÜŞMEYE gitmeyi DÜŞÜNÜYORLARMIŞ:1shok:
Yanlış okumadın ÖNÜMÜZDEKİ 15 GÜN içinde yalnızca ve yalnızca ÖNGÖRÜŞMEYE gitmeyi planlıyorlarmış:1shok:
Benden duymuş olma tebi sengözlerimebaksanab
.
Hatta eşimin bir espirisi var bu konuda...Raporsuz denemeye karar verince aşkım nasıl ödicez peki dediğimde,amaaan ayrılcam zaten fabrikadan,alır tazminatı hallederiz,çocuğun adınıda tazminat koyarız demişti....:roflol::roflol::roflol:
10-15 gün içinde gidecezde,ilaçlara adetin 21.günü başlanıyor yani bu aya yetişebilir kızlar...
Dedikodumu yapmayın bakimmmm,hııııııı tızarım bak....
Eğer başlangıçta hormon tahlilleri sperm tahlili neyin istemezlerse bu ay başlarız belkide,bellimi olur yani....
Olmazsada bunca zaman bekledik bi adet dönemi daha bekleyemeyecekmiyiz yanii....O nasıl bir kelime oldu öyle Allah aşkına yaaa:)))))))))))):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?