Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

heyyytt selamlar
herkeste burdaymış ne güzel
ya çok yoğun bir gündü yine benim için.iş yerinde hiç oturamadım pc başına.eve gelince de kendimi pek iyi hissetmedim yazamadım kızlar.ay beni ne kadr güldürdünüz bugün yaa.
kız nehhiiiirrr.senin bunları yaptığına inanamıyorum.allah iyiliğini versin emi hehehe
Kız Nehir,Ceza repçi olmaz,saçma sapan hayatları var biliyon,Maraz Alinin de boyu çokkkk uzun o hiç olmaz...Eeee Şebnemciğimde kadın malum.....Bidaha düşün bakam başkası var mıydı?
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ay allahım yaa

kızlar bu arada şunu da söyleyim.bebekecem msn e girmişti.selam verdim.kızım 45 günlük oldu dedi.1 dakka bile konuşamadık.müşteri geldi dedi.bekledim bekledim tam 2 saat.sonra da msn i kapattı.kendimi salak gibi hissettim.neyse canı sağolsun.insanın başına ne gelirse meraktan demişler zaten.hiçbişeyi merak etmiycem artık

Evet cicim aynen öle,şartlanıp olduydu olmadıydı ,yetişçekmi yetişmicekmi diye gerilmek ,stres yapmak istemiyorum çünkü....Kapiş?

ınşallah hayırlısıyla başlayabiliriz bu ay..

:dilcikar::dilcikar:

Bu arada hoşgeldin pinkim.
Haydi sende katıl, bugün muhabbet tam gaz. Herkes uğradı sayılır bugün.

bır adet daha beklemeyeceksın efendım bak tependeyızklava:klava:maddıyatı ayarladıgın gun dr kapısındasın nevıncık ona gore........bak boyle olucan hem:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::dance::1hug:

Ayy estağfurullahhhhhh....:roflol::roflol:

tamam yaaaaa,ne kızıyonuzzzz....:çok üzgünüm:

İnşallah Lotusum,gerçekten sallamıyom yaaa gerçekten....Çok istiyorum,hele şu rapor işinden vazgeçince ohhh bi rahatladım ki sorma,kuş gibiyim...

sen kendine hiç arka arama canikom.kusura bakma yani.
biz yüz veriyoz sende salladıkça sallıyon dimi
hadi ordan :mymeka:

Offffff tamam yaaa tamam anladık,kimse destek olmıcak bana,ok...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Sağolasın canım hoşgeldin....

Biride bana arka çıksa yaaaaaaa,ama haksızlık bu
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Haydi tamam gel kıyamam ben sana ablaların ablası...:teselli:
Kız beybi istiyoruz anne olmanı istiyoruz, teyze olmak istiyorum:jeyyar: napalım.
Çabucak olsun istiyoruz.
Sallamayın, tez canlılıkla tekrardan yapın şu işi sitiyoruz. Bu sefer olsun istiyoruz hayırla sağlıkla inşallah...kaydirigubbakcemile5

:roflol: Yaptım işte radyolojim, feci gaza getirdi beni. Ben bu gazla öbürünüde yaparım merak etmeyin siz:roflol:

Hayırlı sağlıklı evlat olsu ne diyelim radyolojim. Boşveerrr...Nasıl biliyorsa herkes öyle yaşasın. Sen sormuşsun büyüklük sende kalmış işte.

Ooo ben çok çabuk yumuşamışım, ama dayanamadım, onu öyle üzgün suratlı hayal ettim hiç dayanamadım:çok üzgünüm:.
Ama bu konuda en çok sizin arkanızdayım.
(Çaktırmayın o şimdi üzüldüya, yarın gene tepesinde olurum merak etmeyinkaydirigubbakcemile3)

sen kendine hiç arka arama canikom.kusura bakma yani.
biz yüz veriyoz sende salladıkça sallıyon dimi
hadi ordan :mymeka:

canımcım hosgeldın gormemısım senı kusura bakma........sayfayı alta almıstım okumuyodum yani.........
radyolojım bebekecemın canı sagolsun napalım bız ona cok sevınıyoruz ama o boyle yapıyor.....haklısın ama uzme sen kendını canım.........:teselli:

Sağolasın canım hoşgeldin....

Biride bana arka çıksa yaaaaaaa,ama haksızlık bu
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben arkandayım canikom keyfimizden değil bekleyişimiz dimi ama yaa bak ben bir yıldır maddiyattan bekliyom ama haziran gibi başlayabiliriz inşş

olsun kızma sen tatlım aklında bintürlü sorun vardır onun şimdi dimi amaa.s.
:dilcikar::dilcikar:

Bu arada hoşgeldin pinkim.
Haydi sende katıl, bugün muhabbet tam gaz. Herkes uğradı sayılır bugün.
hoşbuldum canımm
hah şöyle ablacığına sende arka çık bakiimm

Son düzenleme:
Sinsi planlar seziyorum,hımmmmmm....

Ok ok mesaj alınmıştır,inşallah,bende anne olmak istiyorum heralde hemde çok istiyorum.Çocuğumu böyle dakikalarca hayranlıkla seyretmek istiyorum,banyo yaptırmak istiyorum,balkonda güneşlendirmek istiyorum(bu bugün geldi aklıma,giydiririm badisini koyarım balkona,10 dakka güneşlenir dedim içimden,malum d vitamini alacak güneşten )...Böle yani.....Küçük emrah...
:çok üzgünüm:

45 günlükken çalışmayamı başlamışki ,anlamadım ben,daha uzun olmuyormu doğum izni....

ben arkandayım canikom keyfimizden değil bekleyişimiz dimi ama yaa bak ben bir yıldır maddiyattan bekliyom ama haziran gibi başlayabiliriz inşş

He he he Pinkim benden yana,naaaberrrsiniz....

ınşallah Pinkçim inşallah canım...Haziranada bişey kalmadı zaten...Göbüş yarıştırmak için lotusa,swete,alhana,myhope a yetişemedik ama bu gidişle biz yarıştırırz inşallah bacım...Radyolojim,Gülyüzlüm ve Denefimle beraber tebi....hatta naz ve Çilekle...heheheheyyttt

Son düzenleme:
kızlar kacıyorum ben esım dısarıda gelır sımdı...........sıze bol muhabbetler opuyorum canlarŞeniz

Yaa ben çıkmak zorundayım kızlar ...Gideceğim..
Ayy bugün hiç bırakmak istemiyorum sizi yaa..Süpersiniz hepiniz...
Abla bak pinkim sana destek çıktı kıymetini bil haa a.s

Sen anlat nereye gideceğimizi geç kalmayın tamam mı??

Hepinizi çok öpüyorum, çok güldürdünüz beni çookk..Rabbim hepinizin yüzünü içini güldürsün..
Allah gönlünüzdeki muradı versin inşallah...
Çooook öpüyorum. Beni özleyin şekerler :teytey:

ayyyy pek şenlikli bugün burası.......herkeste burdaymış,benim de kk açık ama msn de olduğum için geçmişi birtürlü okuyamıyorum....

nehir allah iyiliğini versin....ilerde çocuklarına anlatacağın güzel bir anı olmuş senin için.......

nevincim...hadi güzelim sen tedavine başla peşinden de ben gelirim inşallah.......
anacığınız nasıl oldu?????çok geçmiş olsun

pinkcim,berincim,lotusum.....hepiniz iyisiniz umarım

inşallah nevinim inşallah
diğer sitede okudum.patronu çok ısrar etmiş başla diye.zor durumda kalmışlar.bebeğe de anneannesiyle babaannesi bakıyormuş.günde iki kere emzirmeye gidiyormuş eve
ya pinkim ben mutlulukları paylaşmak için selam vermiştim sadece.hamişlerimizden haberin varmı dedim.onları da söyliycektim.tabi vardır da.ben bunları yazdıktan sonra bekledim gelmedi.ama baya zaman sonra kişisel iletisi değişti.neyse uzatılacak bişey değil tabi.bi bebeği var şuanda .ne mutlu ki.en güzel şey bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…