- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.361
selam canlarım muhabbetiniz bol olsunn
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Kız Nehir,Ceza repçi olmaz,saçma sapan hayatları var biliyon,Maraz Alinin de boyu çokkkk uzun o hiç olmaz...Eeee Şebnemciğimde kadın malum.....Bidaha düşün bakam başkası var mıydı?
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ay allahım yaabenım dayımın kızı yapmıstı bıryere gıtmıs kapıda anahtar yok hemen masa üstünde anahtar görmüş bu heralde demıs yatmıs.ev sahıbı kadın gecenın bır vaktı gelmıs bıseyler arıyomus karanlık odada.bizimkı uyanmıs hayırdır demıs ya sorma demıs kadın komsu köyden cenaze haberı geldi kocam gıdecek ama masanın üstünde traktörün anahtarı vardı onu bulamıyorum demış :roflol: :roflol: :roflol:
sizinkıde buna benzemesın kapı anahtarı olsun emi?
Evet cicim aynen öle,şartlanıp olduydu olmadıydı ,yetişçekmi yetişmicekmi diye gerilmek ,stres yapmak istemiyorum çünkü....Kapiş?
ınşallah hayırlısıyla başlayabiliriz bu ay..
10-15 gün içinde gidecezde,ilaçlara adetin 21.günü başlanıyor yani bu aya yetişebilir kızlar...
Dedikodumu yapmayın bakimmmm,hııııııı tızarım bak....
Eğer başlangıçta hormon tahlilleri sperm tahlili neyin istemezlerse bu ay başlarız belkide,bellimi olur yani....
Olmazsada bunca zaman bekledik bi adet dönemi daha bekleyemeyecekmiyiz yanii....O nasıl bir kelime oldu öyle Allah aşkına yaaa:)))))))))))):roflol:
Biride bana arka çıksa yaaaaaaa,ama haksızlık bu:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
kızlar bu arada şunu da söyleyim.bebekecem msn e girmişti.selam verdim.kızım 45 günlük oldu dedi.1 dakka bile konuşamadık.müşteri geldi dedi.bekledim bekledim tam 2 saat.sonra da msn i kapattı.kendimi salak gibi hissettim.neyse canı sağolsun.insanın başına ne gelirse meraktan demişler zaten.hiçbişeyi merak etmiycem artık
bır adet daha beklemeyeceksın efendım bak tependeyızklava: klava:maddıyatı ayarladıgın gun dr kapısındasın nevıncık ona gore........bak boyle olucan hem:CüvCüv::CüvCüv::Saruboceq::Saruboceq::dance::1hug:
sen kendine hiç arka arama canikom.kusura bakma yani.
biz yüz veriyoz sende salladıkça sallıyon dimi
hadi ordan :mymeka:
Sağolasın canım hoşgeldin....
heyyytt selamlar
herkeste burdaymış ne güzel
ya çok yoğun bir gündü yine benim için.iş yerinde hiç oturamadım pc başına.eve gelince de kendimi pek iyi hissetmedim yazamadım kızlar.ay beni ne kadr güldürdünüz bugün yaa.
kız nehhiiiirrr.senin bunları yaptığına inanamıyorum.allah iyiliğini versin emi hehehe
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ay allahım yaa
kızlar bu arada şunu da söyleyim.bebekecem msn e girmişti.selam verdim.kızım 45 günlük oldu dedi.1 dakka bile konuşamadık.müşteri geldi dedi.bekledim bekledim tam 2 saat.sonra da msn i kapattı.kendimi salak gibi hissettim.neyse canı sağolsun.insanın başına ne gelirse meraktan demişler zaten.hiçbişeyi merak etmiycem artık
Ayy estağfurullahhhhhh....:roflol::roflol:
sen kendine hiç arka arama canikom.kusura bakma yani.
biz yüz veriyoz sende salladıkça sallıyon dimi
hadi ordan :mymeka:
ben arkandayım canikom keyfimizden değil bekleyişimiz dimi ama yaa bak ben bir yıldır maddiyattan bekliyom ama haziran gibi başlayabiliriz inşşSağolasın canım hoşgeldin....
olsun kızma sen tatlım aklında bintürlü sorun vardır onun şimdi dimi amaa.s.heyyytt selamlar
herkeste burdaymış ne güzel
ya çok yoğun bir gündü yine benim için.iş yerinde hiç oturamadım pc başına.eve gelince de kendimi pek iyi hissetmedim yazamadım kızlar.ay beni ne kadr güldürdünüz bugün yaa.
kız nehhiiiirrr.senin bunları yaptığına inanamıyorum.allah iyiliğini versin emi hehehe
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
selam canım nasılsın nasıl gidiyor a.s.
delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ay allahım yaa
hoşbuldum canımm:dilcikar::dilcikar:
Bu arada hoşgeldin pinkim.
Haydi sende katıl, bugün muhabbet tam gaz. Herkes uğradı sayılır bugün.
hah şöyle ablacığına sende arka çık bakiimmOoo ben çok çabuk yumuşamışım, ama dayanamadım, onu öyle üzgün suratlı hayal ettim hiç dayanamadım:çok üzgünüm:.
Ama bu konuda en çok sizin arkanızdayım.
(Çaktırmayın o şimdi üzüldüya, yarın gene tepesinde olurum merak etmeyinkaydirigubbakcemile3)
neviiinnnnnn
sen bunu hakettin şimdi :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile
selam canlarım muhabbetiniz bol olsunn
ben arkandayım canikom keyfimizden değil bekleyişimiz dimi ama yaa bak ben bir yıldır maddiyattan bekliyom ama haziran gibi başlayabiliriz inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?