- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.381
Yaa ben çıkmak zorundayım kızlar ...Gideceğim..
Ayy bugün hiç bırakmak istemiyorum sizi yaa..Süpersiniz hepiniz...
Abla bak pinkim sana destek çıktı kıymetini bil haa a.s
Sen anlat nereye gideceğimizi geç kalmayın tamam mı??
Hepinizi çok öpüyorum, çok güldürdünüz beni çookk..Rabbim hepinizin yüzünü içini güldürsün..
Allah gönlünüzdeki muradı versin inşallah...
Çooook öpüyorum. Beni özleyin şekerler :teytey:
ayyyy pek şenlikli bugün burası.......herkeste burdaymış,benim de kk açık ama msn de olduğum için geçmişi birtürlü okuyamıyorum....
nehir allah iyiliğini versin....ilerde çocuklarına anlatacağın güzel bir anı olmuş senin için.......
nevincim...hadi güzelim sen tedavine başla peşinden de ben gelirim inşallah.......
anacığınız nasıl oldu?????çok geçmiş olsun
pinkcim,berincim,lotusum.....hepiniz iyisiniz umarım
iyiyim canım bende sabırsızlıkla bekliyorum bende haziranı inşş bi aksilik çıkmaznbr pınk gorusemıyoruz canım?????????kaydirigubbakcemile5
inşş hayırlısıyla bizde o güzelliği yaşıyalım dimi tatlımmHe he he Pinkim benden yana,naaaberrrsiniz....
İnşallah Pinkçim inşallah canım...Haziranada bişey kalmadı zaten...Göbüş yarıştırmak için lotusa,swete,alhana,myhope a yetişemedik ama bu gidişle biz yarıştırırz inşallah bacım...Radyolojim,Gülyüzlüm ve Denefimle beraber tebi....hatta naz ve Çilekle...heheheheyyttt
güle güle canım nerde buluşucaksınız bakiimmYaa ben çıkmak zorundayım kızlar ...Gideceğim..
Ayy bugün hiç bırakmak istemiyorum sizi yaa..Süpersiniz hepiniz...
Abla bak pinkim sana destek çıktı kıymetini bil haa a.s
Sen anlat nereye gideceğimizi geç kalmayın tamam mı??
Hepinizi çok öpüyorum, çok güldürdünüz beni çookk..Rabbim hepinizin yüzünü içini güldürsün..
Allah gönlünüzdeki muradı versin inşallah...
Çooook öpüyorum. Beni özleyin şekerler :teytey:
inşallah nevinim inşallah
diğer sitede okudum.patronu çok ısrar etmiş başla diye.zor durumda kalmışlar.bebeğe de anneannesiyle babaannesi bakıyormuş.günde iki kere emzirmeye gidiyormuş eve
ya pinkim ben mutlulukları paylaşmak için selam vermiştim sadece.hamişlerimizden haberin varmı dedim.onları da söyliycektim.tabi vardır da.ben bunları yazdıktan sonra bekledim gelmedi.ama baya zaman sonra kişisel iletisi değişti.neyse uzatılacak bişey değil tabi.bi bebeği var şuanda .ne mutlu ki.en güzel şey bu
kızlar selam ben bugün çok hasta oldum boğazlarım şişti yattım durdum yaw
denefim bakıyomda hep oyundasın he
epey bı zaman kendini gecemezsen geri duşuyon haberin olsun kaydirigubbakcemile3
gulyuzum sen nerelerdesin bugun krızlere gırdık gulmekten
sen nasınsın
ne yapıyon okadar mutfakta arada bak buralara olmuyo boyle ama gulyuzum
berincim,sinir oldum şu oyuna,tam oldu ilerliyorum diyorum yanıyorum....offfffffffff oynamayacağım birdaha diyorum
dayanamayıp tekrar aturuyorum başına......
ben kaçar......biraz işlerimede bakayım
kimse yokmuuuusenağlamasenağlamasenağlama
evde yanlızım burda da kimse yok ben nasıl ağlamayayımkisenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?