Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tamam nehirim güle güle.gülyüzüm hoşgeldin.
lotusum sana da güle güle canım.öpüyorum bende sizleri.hakkaten bugün burası harika

Tamam hedi bayyyy,görüşürüz...

Buakşam teyzemin büyük kızına çaya gidicezde hep beraber..Nehir işten direk gidicek....

Ayy valla şenliğiz maşallah...

İnşallah Gülyüzlüm inşallah....Her şey gönlümüzce hayırlısıyla olsun inşallah....

Annem daha iyice ama işta ayağını hep uzatması gerekiyor,uzatınca rahat uzatmayınca ağırıyor hep.Sağolasın canım....

nbr pınk gorusemıyoruz canım?????????kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım bende sabırsızlıkla bekliyorum bende haziranı inşş bi aksilik çıkmaz
inşş hayırlısıyla bizde o güzelliği yaşıyalım dimi tatlımm

güle güle canım nerde buluşucaksınız bakiimm

haklısın canım ama bazen öyle insanlar olabiliyor hoş görmek lazım:sm_confused:aldırma tatlişim:1hug:

Pinkim gülegüle canım,bende çıkacam malesef,bırakmak istemiyorum ama kuzene çaya gidicez hazırlanmam lazım ufaktan...

Radyolojim bebekeceme hepimiz az biraz kırgınız...Allah yardımcısı olsun..Çok zor ufacık bebişle çalışmak...Allah kolaylık versin....

kızlar selam ben bugün çok hasta oldum boğazlarım şişti yattım durdum yaw

çok çok geçmiş olsun canım...

denefim bakıyomda hep oyundasın he
epey bı zaman kendini gecemezsen geri duşuyon haberin olsun kaydirigubbakcemile3

bende oyun oynuyordum ama bugünden sonra hızlanmam lazım size yetişmeliyim ama çok göz yoruyor be bacım

gulyuzum sen nerelerdesin bugun krızlere gırdık gulmekten
sen nasınsın

canımcım sözde burdayım ama mutfakla msn arasında gidip geldim,sizin hızınıza da yetişemeyince herşyeden mahrum kaldım....

Bende çıkayım artıkın canlarım....Bi abdest tazeliyim,sonrada giyineyim süsleneyim:))))

Görüşmek üzere..Öptüm hepiniziiii.....

güle güle kızlar.ya herkes gitti
eşimin de bi işi çıktı.çok sıkılıyorum.zaten aramızda hala düzelmedi.
birinizde yakın değilsiniz ki.şööle bi kahve içsek beraber

ne yapıyon okadar mutfakta arada bak buralara olmuyo boyle ama gulyuzum

berincim,sinir oldum şu oyuna,tam oldu ilerliyorum diyorum yanıyorum....offfffffffff oynamayacağım birdaha diyorum
dayanamayıp tekrar aturuyorum başına......

ben kaçar......biraz işlerimede bakayım

berincim,sinir oldum şu oyuna,tam oldu ilerliyorum diyorum yanıyorum....offfffffffff oynamayacağım birdaha diyorum
dayanamayıp tekrar aturuyorum başına......

ben kaçar......biraz işlerimede bakayım

bende az once cok yuksek puan almıştım sonunda yandım
bı de baktım puanım kaydolmadı uye olmadıgınız icin dıyor allah allah kayıt ol dıyo sınır oldum

cokta yuksek puan almıştım tuh sınır oldum sınır yakötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

kimse yokmuuuusenağlamasenağlamasenağlama
evde yanlızım burda da kimse yok ben nasıl ağlamayayımkisenağlama

a.s.
ohhhh bu saat olmuş ne gelen var ne giden:roflol:
uyuyun bakalım uykucu güzelleri.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…