- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.741
iyiyim alhancım hala sancıların devam edıyor mu nasılsın
geçmiycek 4 gün sonra canım.bu ayın sonunda belki geçer
4 gün sonra görüşelim senle pilizzzzsüprizzzzz
Şu depresif havanız beni öldürüyor.
Nasıl olsa geçecek Allah'ın izniyle. Görmezden geliyorum kırmızı yerişakkıdı
:roflol::roflol: Yaa atmayacaktın o kadar hava:roflol:
Çatlattın bizi orta yerimizden:roflol: Öyle olur sonra:dilcikar:
gerçekten ben de asla izin vermezdim
:roflol: o getirsin seni hem içi rahat eder
onlara hak veriyorum çünkü a.s
örn. bana dese eşim ya da kardeşim çok tepki verirdim yasakkelime internetten biriyle tanışıp buluşma fikri ilk bakışta çok itici görünüyor
o yüzden onlar getirsin ki anlasın durumu, herhangi biri olmadığımızı a.s zaten insanın yüzünden okunuyor kalbi, niyeti a.s
:
biz senin ne eline ne ayağına bakıcaz yaa.allah allah.sen düğünün için nası hazırlıklar yapacaksın acaba çok merak ediyorum.bi buluşma için bu kadar hazırlanıyosan :)
Şimdi ayakkabı almam lazı, bide maniküre gitmem lazım, ama yakın tarihte tebikaydirigubbakcemile3
allah razı olsun canım.çok güzel söylemişsin.içim rahatladı gerçekten okuyunca.insan bilse de yine de birilerinden duyunca daha çok etkili oluyo.Ahhh Radyolojim ahhhh...Bilmezmiyim o dünyaların başına yıkılmasını.Her şey benimi buluyor,neden herkesin oluyorda benim olmuyor,hiç bir işim yolunda gitmicekmi vs.vs.durumlarını...Hayata küsmeler,tamam istemiyorum artık hiç bişey diye düşünmeler,tedavi mrdavi yok artık bu sondu demeler...Ama geçecek bunlar...Yolun çok başındasın unutma,şimdiden bukadar sıkarsan kendini olmaz canım,bizim işimiz sabır işi,tevekkül işi,inanç işi...
Ama bu düşüncelerin süresi en çok 2gündür tamammı canım?3.gün yepyeni bir aya umutla başlama günüdür,iğnelere hevesle,umutla,inançla başlama günüdür...Öyle iğne olmak istemiyorum falan deme lütfen,yumoşlarının gönlünü kırma...
Allahu teala,duaları kabul olmayan kullarının hala ısrarla dua etmelerini çok sever.İstediğini vermiyorum ama hala benden istiyor dermiş.Yani istemekten yılmıcaz,olmıcak biz yine isticez,olmıcak biz yine isticez ve artık Rabbim dicekki,bu kulum bana sadık kaldı ,hep benden istedi,isyan etmedi ve yılmadı,vazgeçmedi..."OL" dicek ve olacak O'nun lütfuyla...
Bunları bildiğini biliyorum ama tazelemek istedim canım benim...
canım ama olmaz kiiiiii.canım arkadaşlarım yazmaya zamanım yokda okuyup çıkıyom kusura bakmayın.sizleri çok öpüyorum....hasta arasında bu kadar oluyo..ah ah evde olsam hep kk açık olurda.burda malaesef kendi pc olmayınca oturamıyom her zaman...:çok üzgünüm:
ay allah iyiliğini versin .hiç güleceğim yoktu. delikafadulden :roflol:
Kismi?Pofff yaaa....Şu tedvinin arasınd da doğum kontrol hapı içmek hiç sarmıyo yaaa...Neyse burdada polyannacılık oynıcaz şimdi...Ohhhhh bu ay keyfinize bakçanız işte,gün yok saat yok,mis gibiiiiiiii...... :jeyyar: anladın sen onu cicim....
Ne yemek yaptın kızz merak ettim şimdi heeee....Gelirse mutlaka beğenirmişmiş...Nası bi özgüvense artıkın.....[/B] :roflol::roflol:[/B]
kız ne alakası var :)))ayy bende bnde ne cahılım bende ılk kez duydum.sagol teknıkerım eee ınsanın kocası edebıyatcı olunca böyle oluyor :)
teknıkerım ne guldurdun benı ya
hevesı kursagında kalmak demekmiş ilginç
kız ne alakası var :)))
ben bunu bekarlıktan biliyorum.annemler de çok kullanılır bu.anneannem felan kullanırdı.
alllah allah
kimse bilmiyomuş gerçekten de yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?