Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim geldin nihayet....Hiç yoktun bugün yaaa,merak ettim....

Alhancım ,Berincim nassınız bakam....

Myhope çum çok doğru söylüyorsun canım....Bizdeki borcu duysanız dudağınız uçuklar valla,şoka girersiniz...Ama kapılar açılıyor çok şükür Rabbime...

Swetim arkadaşlarım çok doğru söylemişler.Onlar rızıklarıyla geliyor Allahın izniyle...Sanırım bi sağlık sorunu var...rabbim acil şifalar versin....

Çilekçim ben bişeyleri kaçırdım galiba yaa,geçmişide tek tek okuyom ama.....Neyse....

selamlar
öncelikle doktor kontrolümden bahsedeyim.yumoşum gerçekten de çatlamış.ama bana da güzel bi kist bırakmış.bu ay iğnelere başlayamıyoruz o yüzden.doğum kontrol hapı kullancam 1 ay.önümüzdeki ay allah nasip ederse iğnelere başlıycaz.yaaaaa.işte böyle
geçmiycek 4 gün sonra canım.bu ayın sonunda belki geçer
ya orayı ben kırmızı yapmadım ki.sen mi yaptın.ben normal siyah yazmıştım
ayrıca izin alıyomuyum almıyomuyum.sen ona bak :)

gerçekten ben de asla izin vermezdim

Şimdi ayakkabı almam lazı, bide maniküre gitmem lazım, ama yakın tarihte tebikaydirigubbakcemile3
biz senin ne eline ne ayağına bakıcaz yaa.allah allah.sen düğünün için nası hazırlıklar yapacaksın acaba çok merak ediyorum.bi buluşma için bu kadar hazırlanıyosan :)
ayrıca manikür şartmı aceba.ben hiç yapmıyorum da yaptırmıyorum da şahsen

allah razı olsun canım.çok güzel söylemişsin.içim rahatladı gerçekten okuyunca.insan bilse de yine de birilerinden duyunca daha çok etkili oluyo.

canım ama olmaz kiiiiii.
çok özlüyoruz seniii.bi çözüm bulmalısın.o zaman akşamları çok gel. işi gücü bırak. :)

nevinim ya o kadr yoğundum ki yine.masamdan kalkamadım.aslında sabah size yazar yazmaz oldum kontrolümü ama bi türlü anlatamadım size.içim gitti valla bi an önce paylaşayım diye ama olmadı.şimdi eve gelir gelmez az dinleneyim diye oturdum.hemen pc yi açtım yazmak için.
şimdi de yemek yapmam lazım

Tamam cnım yoğunluktansa sorun değil...

Kismi?Pofff yaaa....Şu tedvinin arasınd da doğum kontrol hapı içmek hiç sarmıyo yaaa...Neyse burdada polyannacılık oynıcaz şimdi...Ohhhhh bu ay keyfinize bakçanız işte,gün yok saat yok,mis gibiiiiiiii......
:jeyyar: anladın sen onu cicim....

Allah daha iyi etsin Alhncım....

Ne yemek yaptın kızz merak ettim şimdi heeee....Gelirse mutlaka beğenirmişmiş...Nası bi özgüvense artıkın.....
:roflol::roflol:

Offff klavyede "a" hrfi çok zor basıyo yaaaa,noldu sana bozuldunmuuuuuu.....

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ınanmıcaksınız,a harfinin altında çekirdek kabuğu buldum,çoookkk komik.....

Dün eşim liste hazırlıyordu biyandanda çekirdek çitliyodu,o arada düşmüş herhal,çok komik çok güldüm yaa,şimdi cımbızlan aldım,süper çalışıyor.....

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bakıııınnnnn.....

ay allah iyiliğini versin .hiç güleceğim yoktu. delikafadulden :roflol:
sizler iyiki varsınız yaa.yoksa ben kimden alacaktım morali.kim beni anlayabilirdi ki.ya da kime rahatca anlatabilirdim derdimi.iyi ki sizleri tanımışım.hepinizi senağlama
ya ne pişircem işte sıradan şeyler.umsuruk mu edelim şimdi milleti söyleyip te :)
o kadar özel bişey değil zaten

nevın gülmekten öldürdün benı hee?kız cekırdegın ne işi var orda :)
teknıkerım sanırsam benım sevdıgım bıseyı yaptın sen.neyse söyleme ben sabredıyorum aten o yasak bu yasak ben ne yıcem yaaa?
ay hamıleler canı ne cekerse yer içer ne rahatlarıdr ama ben o zevkı yasayamadım olsun kızım için sabredıyorum ama bır dogun amelıyatımıda olayım sonra kocacımı iflas ettırıcem :)

Valla Alhancım bende çok şaşırdım ve çok güldüm....Az kaldı kuzum sabret az daha...

Hemde neler yicen neler sütün bol bol olsun diye inşallah....

ayy bende bnde ne cahılım bende ılk kez duydum.sagol teknıkerım eee ınsanın kocası edebıyatcı olunca böyle oluyor :)

kıslar esım gelmek üzere ben cıkıyorum gece gelebılırsem görüşürük.hepınızı cok öptümmmmmmm

ayy bende bnde ne cahılım bende ılk kez duydum.sagol teknıkerım eee ınsanın kocası edebıyatcı olunca böyle oluyor :)
kız ne alakası var :)))
ben bunu bekarlıktan biliyorum.annemler de çok kullanılır bu.anneannem felan kullanırdı.
teknıkerım ne guldurdun benı ya
hevesı kursagında kalmak demekmiş ilginç

alllah allah
kimse bilmiyomuş gerçekten de yahu

Şimdi eşime dedimki,aşkım "a" harfinin altına çekirdek kabuğu düşürmüşsün,zor basıyordu bugün dedim.Güldüüüüü,heee çok uğraştım akşam ama çıkaramadım dediiiii.....Kaynağı bulduk yaniii..

:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…