- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.761
Şimdi eşime dedimki,aşkım "a" harfinin altına çekirdek kabuğu düşürmüşsün,zor basıyordu bugün dedim.Güldüüüüü,heee çok uğraştım akşam ama çıkaramadım dediiiii.....Kaynağı bulduk yaniii..
:roflol::roflol::roflol:
Bilmem artık ne düşündüysem:dilcikar:
Birtek naz bekliyordu rüyamda bizi. Ama saatte 19:30 biz daha izmitteyiz geleceğizde görüşeceğizde.
Ama hazırlanamıyorum bir türlü. Radyoloji artık bekleyemezmiş..Bende senin su ısıtıcın varmış:roflol: sana burdan almışım, onu getirecekmişim:roflol: sen yok bir daha görüşmemize gerek yok falan diyorsun:roflol: Bende diyorumki ama görüşmemiz lazım:roflol: Ayy ne rüyaydı.
Bizim kamerada çok eski. Gerçi çok severim kendisini:1closedeyes: Biraz ağır yani. Bizde kesin kim taşıyacak muhabbeti olur:roflol: Yani okadarda büyük değil tabi:roflol::roflol:
Ama annem sizi tanıyor. Sen daha ilk söylemişsin, öyle karşılaması normal yania.s
4 gün sonra görüşelim senle pilizzzzsüprizzzzz
Şu depresif havanız beni öldürüyor.
Nasıl olsa geçecek Allah'ın izniyle. Görmezden geliyorum kırmızı yerişakkıdı
:roflol::roflol: Yaa atmayacaktın o kadar hava:roflol:
Çatlattın bizi orta yerimizden:roflol: Öyle olur sonra:dilcikar:
ay nehir allah iliğini versin öldürdün gece vakti beni gülmekdenBen asıl isteğimi söyliyimmi???
Doğu bankta yemek takımı bakmak istiyorum aslında ben aylardır.
Gerçi anamla benim işimiz belli olmaz. Çünkü biz daha geçen ay istanbula gelip yemek takımı bakmayı planlıyorduk.
Dönerken bilem uğrayabiliriz.
Ee her zaman geldiğimiz yer değilki heves ediyoruz işte
Bu arada alhanım sobeekaydirigubbakcemile5
anaaa nazımda gelmıs nerdesın kız bız cıkıyoruz sen gelıyosun olmuyor böyle sekerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?