Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

güle güle canım kolay gelsin sana...dikkat et kendine özliycez seni:1hug:

hayırlı cumalar kızlar.
pinkim, eşin nelerden hoşlanır sen daha iyi bilirsin canım....sevdigi yemek, pasta varsa onları yap..erkekler midelerine nede olsa düşkünlerdir...
nehirim benim için fark etmez en son bana okunabilir.sırayı ayarlayın bide ne okucamızı özelden atın bana...

he erken geliyorum da
işte açtım baktım okusum derken günaydına demeye beile yetişemiyorum
ağırlaştımmmmmmm çokk hemde:))))))

günaydın swethome,günaydın radyolojim...sizdemi çalışıyonuz arkadaşlar...bugün bide resmi tatil..bugün işe gelme deseler olmaz sanki..klava:

he kız deseler ne olur sanki be yaaaaaaaaa

valla memur sınıfına giremiyos.e işçi sınıfına da giremedik.neyiz şimdi biz.kimse adam yerine komuyo yaa (

ay swetim güldürdün beni de .ellerinde mi ağırlaştı kız.anaaaa.korkutma insanı hamişlikten :))))))

kız elim değl kafam ağırlaştı:))))))
korkma cefası da sefasıd açok
allhım nasip etisnd ebak
ne kadar ağırlaşşsanda kendine gleince offff demek gelşmiyor içinden bacım.
allah bir nasip etisn sen ağırlaşmak ne görüsün.
ama çok şükür ben yine iyiyim kız ne nazlılar var
bzi naz maz görmedik anam

Hayırlı cumalar,dualarımız kabul olsun inşallah....

Dün gece eşim bi aldı bigisayarı,tamda radyolojimle muhabbet ediyorduk,10 dakka işim var dedi,3 saat sonra anca bıraktı,kandırdı beni gene:)))

Lotusum iyi muhabbetler size canım,özletme kendini emi?

Swetim naz yapmak dedinde aklıma geldi,benim annem 2 hamileliğinde de hiç aşermemiş,babam her dakka soruyomuş canın bişe istemiyormu istede gidip alayım diye,yooo hiç bişe istemiyorum diyormuş annemde,hep der bi naz yapamadım,millet neler yapıyor hamileyken diye:))))

Ben naz konusunda kendimi aşarım aşarım heralde:)))ama hamileliklerim anneme benzerse yandım,ikimizde de 5 ay yatmış annecim,Allah razı olsun...

Pinkim eşinede mutlu yıllar dileyeyim,sağlıkla huzurla inşallah bebeklerinizle uzun uzun hayırlı nice yıllar canım...

Nazcım,evkur mağdurusun heeee...Sende beni güldürdün kızzz....
Ayyy ben beklerken dellenirim ,bizim Nehir sağolsun her buluşmada bi 5 dakka takar:)))Hazırlanamıyo bir türlü napalım,herkes kapıda hazır ve nazır onu bekler,o kafada bone dolanır durur öleee....

Hehe kızcak şimdi bana...

Berincim,alhancım,myhopeçum,Denefim,gülyüzlüm,çileğim öptüm canlarım hepinizi...

hakkat çilek tatil galiba...Gülyüzlümde bikaç gündür yok sankim....

bende hıç aşermıyom ya naz da yapamıyorum senağlama
yalanıda beceremıyom aşerıyom desem
kıskanmaya başladım aşerenleri:jeyyar:

bende hıç aşermıyom ya naz da yapamıyorum senağlama
yalanıda beceremıyom aşerıyom desem
kıskanmaya başladım aşerenleri:jeyyar:

Ayyy sen yalan beceremesende söyle bence...Eşin anlasada anlamazlıktan gelir bence yaaa....

Amaaaannn tadını çıkarın ayol,hamilesiniz siz,her şey mübah:)))Ömrü hayatımızda kaç kere yaşıcazki dimi ama?

Haydi hamişler bugün nazlanma günü ilan ettim,nazlanın kocişlerinize....:CüvCüv: :CüvCüv:

kız nerde nazlayacakalr.r
ben kum geçiridm .3 gün sancdan öldüm.
eşim zorla doktora götürüdü.
allah razı olsun eşim çeke gene nazımı .
kayınvaldi de gördü mosmor olmuştu yüzüm gözüm,
neyse gittik .
bana akşam ne dese beğernirisn.bir şey yemişsindir.
gaz yapmıştı.geçer geçer.
allh tövbe.
tahlil var elimde.
en son eşim yav kum döküyor diyrouz sen gaz diyorusn anlmaıyorusn galiba dedi.
ama bu bir kaç kere söyeldikten sorna dayanamadı da söyeldi canbım kocam
artık ben iç onalra ısrar etmiyorum bile.
allaha havale ettim.
görürler nasıl olsa değil mi??

ilek harbi harbi tatil bu gün yaaa.inanamıyorum.ühühühüüü.
yaw evinde net var.bi selam vermezse yandı.yarın çekiceği var benden

hayret yani swet gerekten.kum bu yaa.boru mu.ben bi taş düşürdüm de çmrüm boyunca bana yeter artık anlatmak için.aman aman.kimseye yaşatmasın allah.

pinkcim mutlu yıllar eşine.hayırla sağlıkla gelsin yeni yaşı.bi de bebişle gelsin :)

bende naz yaparmıyım yapamazmıyım bilmiyorum valla.bu konuda hiç tanımıyorum kedimi.hastayken yapamıyorum ama.hamişken durum ne olur bilemem :))garanti veremiyorum.herşey olabilir

swetim en iyisini yapıyorsun canım,gül geç hepsine,hayat daha güzel oluyor böyle,boşverrrrr.....Hiç kimseye bir şey ispat etmek zorunda değilsin bacım....ısteyen inanır isteyen inanmaz...Keyifleri bilir...

Radyolojim,ben sende görüyom sağlam bir naz potansiyeli sankimmm...Sen yapmasan bilem senin eşin nazlar seni bence.....Öle düşündüm şu anda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…