Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hee yok kız kızmadım ne kızayım, doğru söze ne denir.
Bana diyorlarki erekn hazırlan o zaman. Erkende başlasam hazırlanmaya, 1 gün öncedende hazırlanmaya başlasam ilakide geç kalırım. Ne yapayım engelleyemiyorum. Ama eskiden daha çok geç kalırdım şimdilerde gene azalttım kabul et abla. Yavaş yavaş dakik bir insan olacağım inşallah..

Ohh ben hastayken çok naz yaparım (dimi abla:jeyyar:)
Bu halle hamile olursam koca kişisinin çekeceği var:roflol:
Ama huy değiştirirsem bilemem tebi:1ninca:

selam bacılar.10 dakika moladayım..
nevinim evet bacım çok çalışman lazım çok.oyunda çok sayı yapmak önemli.
ya bugün çalışmak istemiyom, eve gitmek istiyom....
swethome senin kaynanada pek enteresanmış canım....aman takma kafana.Allah görüyo..

nehir valla okurken yüksek sesle güldüm yani.allahtan etrafımda kimse yok şuanda :)))
bana bak buluşmaya geç kalırsan hiç bekleyemem ona göre.şimdiden bizi yavaş yavaş hazırlamaya çalışma tamammı.
hıııııı ona göre .
nevincim hayırdır yaa naaptım ki ben şimdi sen öyle anladın.ya aslında benim ağrı eşiğim yüksektir fakat çok korkağım ben.ne korkaklığımdan öekerim ben.ama eşim kısmına katılıyorum.yani zorla zorlar insanı naz yapması için.biliyom ben

denef senin patron cumaya gitmiyomu şekerim yaaa.cuma uzun sürer.
10 dakka da neymiş yaw.nası yemek yiycen 10 dakka da

yok bacım benim patron cuma ya gitmez....o yemege gittide...
kızlar valla nazlanın ..sonra pişman olursunuz.adama azıcık kök söktürün ki.kıymet bilsin...

Radyolojim ne bilem kızz,öle hissettim sadece...Herhangi birşeye dayanarak demedim yani...

Sende kocana göre hareket edersin işte,ayy yok nazlama beni denmez heralde dimi ama?:))))))

Evet Denefime aynen katılıyorum,biz kıyamıyoruz güya onlara ama arada kök söktürmek lazım bencede,bunun en güzel zamanıda hamileleik tabiki...
"Ama iki canlıyım"
"ama ben senin çocuğun taşıyorum içimde"
"hormonlarım değişti,farkındamısın"

bunlar en çok kullanılan cümleler sanırım,dizilerde falan çok tiye alırlar bu replikler...

Ama bence çok güzel cümleler bunlar,hepsini kullanmak lazım...

Yaa Denefim,çalışmak lazım hakkat,çok hızlı yükseliyo oyun,habire top ekliyo:)))Olmazki ama bi alışma süreci olmalı yani:))))))Acemiler için....

evet Nehircim baya ilerlemelr var tabiki,kesinlikle kabul ediyorum...Daha fazlasını bekliyorum ama:)))

merhaba arkadaşlarımm :teytey:
hayırlı cumalar hepinizee
ben evdeyim bugün, eşimi bekliyorum cumadan gelsin dolaşıcaz birazz
şimdi çıkmalıyımm
muckkk a.s.

"Ama iki canlıyım"

nevıncım sen cok yaşa emı

kocış gelsın uygulamaya başlıycam

en azından deniycemkaydirigubbakcemile5

aman takmıyorum alıştım.
lk 1 yılımı yediler sonra bende takıyorummmmmm
allah biliyorrrrrrrr:))
aman be arada takarım arada geçerim

yok bacım benim patron cuma ya gitmez....o yemege gittide...
kızlar valla nazlanın ..sonra pişman olursunuz.adama azıcık kök söktürün ki.kıymet bilsin...

doğru söze ne denir bacımmmmmmmmmmmmmmmm
ama nalnamka için ortamda lazım

şimdi çıkmalıyımm
muckkk a.s.

ay amaşlalh en güzel tatilsin.kıskanıdmmmmmmmm

anam sen dene ama ben b u kelimelri hiç kullnamadım:))))))))
şaşkının tekiyim ancak küserim ağalrım o kadr
hadi bakem p.tesi eticeyi siteriz
bizde çok birşey kalmadı ama geçerli olursa sende bzide deneriz aşkım be

Kızlar ben çıkyom biraz ,evi toplayım bide yemek yapayım....Sonrada annemlere giderim kahve içmeye inşallah....

Görüşürüzzz....

ALLAHTAN korkmaz kuldan utanmaz nası kadın bu böle yaaa.hiç hisleri duyguları yokmu vicdansız

Yaniii işte bi söyleyeyim dedim hani belli mi olur
Tek olsam neysede ablamla annem var merak etme sen radyolojima.s

"Ama iki canlıyım"

:roflol::roflol::roflol:
"Kilo aldım diye beni beğenmeiyor musun"
buda var:roflol:

şimdi çıkmalıyımm
muckkk a.s.

Ohh hatuna bak, biz çalışalım o keyif yapsın:dilcikar:
İyi gezmeler çilek sultan:dilcikar:
Yarın geleceksin nasılsalülülülülülü

Bugün internet kesildi gene bağlanamadım bir türlü.
Şimdi evden giriyorum.
Vee birazdan elmalı tart yapmaya kalkacağımkaydirigubbakcemile2

nevincim,geldim bacım ama sen yoksun,kimsecikler yok:1no2:bizim kızlar ne alamdeler diye düşünüyorum sizi ama iki üç günden beri meşguliyetimden giremiyorum canımcım,yoksa hep aklımdasınız,tatil diye arkadaşım geldi,onunla gün geçiriyorum,diğer bir arkadaşım da evlenip parise uçacak,o yüzden onunla da son günlerimiz diye vakit geçiriyoruz.......günlerim su gibi akıp gidiyor.......sen nasılsın???????

radyolojim,ne kisti bu ya......zamanı değildi ki,niye geldi şimdi bu kist denilen zımbırtı.:çok üzgünüm:

günaydııın kızzzlaaaaaaaaaaaar hee heee dükkanı ben actım bugün :)
kızımı görmeye gıdecegız yoksa bu saatte bıraz zorr kalkardım :)
ınsallah hayırlı haberlerle gelırım sızlerı ccoook sevıyor ve öpüyorum canlarım.

oleyyy alhandan sonra 2.yim..:lepi:
günaydın canlarım.denefiniz geldi.
alhancık güzel haberlerle gel guzum...bekliyoruz

günaydınlar efem.yazmadan önce denefimi de sobeleyim.nasılsın canımcım.keyfin iyi mi.bugün müsait oluruz inş. hepimizde iki sohbetin belini kırarız.yarın hibirimiz olmayız çünkü muhtemelen
radyolojim,ne kisti bu ya......zamanı değildi ki,niye geldi şimdi bu kist denilen zımbırtı.:çok üzgünüm:
aaaahh ah gülyüzüm.zamanında olan bişey var mı ki bu zamanında olsun.ne bileyim çıkmış işte (

ay ben cidden paranoyak olduğumu anladım şimdi.ödüm koptu yaa seni görünce bu saatte.
görüşün bakalım kızınla.perde arkasından son görüşmeler bunlar.yüzyüze görüşmenize çok az kaldı artık :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…