- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.821
yavrum burda neden bahsetmişsin, anlayamadım bi türlü CADIARZUÇilekçim ben bişeyleri kaçırdım galiba yaa,geçmişide tek tek okuyom ama.....Neyse....
evet cnm bence de biran önce başlayalım a.sAyrıca ne okuyacağımızıda kararlaştırlaım. Okuyalım bir an önce.
Topik ahalisi kızmaz bana inşallah ama önce sen, sonra ablam, sonra denef abla, sonra pinke okuyalım, tedavi sırasına göre, sonra doğum sırasına göre okuruz, alhandan başlayarak ne dersiniz?
tatil tatilllll delikafaduldenYoksa çilek bugün tatil mi:1shok:
Değilse nerede??
bendee :jeyyar: kaydirigubbakcemile3Swetim naz yapmak dedinde aklıma geldi,benim annem 2 hamileliğinde de hiç aşermemiş,babam her dakka soruyomuş canın bişe istemiyormu istede gidip alayım diye,yooo hiç bişe istemiyorum diyormuş annemde,hep der bi naz yapamadım,millet neler yapıyor hamileyken diye:))))
Ben naz konusunda kendimi aşarım aşarım heralde:)))
anammm hatuna bakkk :1shok: Allah tan fırsat bulupta bi selam vermişim laelaelaelaelaeçilek harbi harbi tatil bu gün yaaa.inanamıyorum.ühühühüüü.
yaw evinde net var.bi selam vermezse yandı.yarın çekiceği var benden
:çok üzgünüm:ay amaşlalh en güzel tatilsin.kıskanıdmmmmmmmm
Ohh hatuna bak, biz çalışalım o keyif yapsın:dilcikar:
ıyi gezmeler çilek sultan:dilcikar:
Yarın geleceksin nasılsalülülülülülü
öle burdan buyrun demekle olmaz hanfendiii :tomato:Buyrun efemmmmcokacimcoook çayda varrcokacimcoook
ıkram edeyim size.
Şimdi fırını kapattım. Bakalım tadı nasıl olmuşcokacimcoook
denefim iğne batması gibi bişey migünaydın radyolojim....nasılsın canım.ya benim 2 gündür kulagım agrıyo....geçer diye bekliyom.biz saglıkçılar biliyon kendi saglıgımız olunca tembel oluruz kaydirigubbakcemile3.bende öle geçsin diye bekliyom....bir kaç sefer de böle olmuştu.geçmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?