Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın radyolojim....nasılsın canım.ya benim 2 gündür kulagım agrıyo....geçer diye bekliyom.biz saglıkçılar biliyon kendi saglıgımız olunca tembel oluruz kaydirigubbakcemile3.bende öle geçsin diye bekliyom....bir kaç sefer de böle olmuştu.geçmişti...
canım insallah muhabbet edebiliriz.ama malum benim patron 10 da gelecek.ben şimdi çıkıyom bacım....kahvaltı yapayım...öpüyorum canım seni...

günaydınn haturnlarrr :jeyyar: ben geldimmmm alkisalkisalkis
Çilekçim ben bişeyleri kaçırdım galiba yaa,geçmişide tek tek okuyom ama.....Neyse....
yavrum burda neden bahsetmişsin, anlayamadım bi türlü CADIARZU
evet cnm bence de biran önce başlayalım a.s
ihlas hatmi olur mu?
Yoksa çilek bugün tatil mi:1shok:
Değilse nerede??
tatil tatilllll delikafadulden
bendee :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
çilek harbi harbi tatil bu gün yaaa.inanamıyorum.ühühühüüü.
yaw evinde net var.bi selam vermezse yandı.yarın çekiceği var benden
anammm hatuna bakkk :1shok: Allah tan fırsat bulupta bi selam vermişim laelaelaelaelae
yoksa yanmıştık yani hee :tomato:
ay amaşlalh en güzel tatilsin.kıskanıdmmmmmmmm
:çok üzgünüm:

Ohh hatuna bak, biz çalışalım o keyif yapsın:dilcikar:
ıyi gezmeler çilek sultan:dilcikar:
Yarın geleceksin nasılsalülülülülülü

:roflol: ohhh keyif yaptımm tabiküdee
hemde dünün anısına bişi göstercem ama tabiiiki hamilelerin olmadığı bi vakit :jeyyar:

ama tabi bugün geldimmmm
Buyrun efemmmmcokacimcoook çayda varrcokacimcoook
ıkram edeyim size.
Şimdi fırını kapattım. Bakalım tadı nasıl olmuşcokacimcoook
öle burdan buyrun demekle olmaz hanfendiii :tomato:
o "buyrun"u artık 23 mayısta isterizz :dilcikar: kaydirigubbakcemile3
denefim iğne batması gibi bişey mi
yani arada gelip giden sancılı bi ağrı mı:uhm:

ayyyy kızlar,yüreğim sızlar.......dünden beri kadınlar kulübü sayfası açılmıyor......kötü sayfa deyip deyip duruyor.....ne oluyor kızlar,sizde mi giremiyorsunuz........

slm gülyüzüm bende zor gırdım bakalım msj gelecekmı?nasılsın canım?
kızlar bız dr gıttık kızımı gördümm durumu cok ıyı gelışimi çok güzelmiş ama yaramaz kızım hala tersmış.muhtemelen sezeryan dedı dr.2 kilo 200 gr olmus parmagını agzına götürmüş emiyordu minik sıpam :) bızden havadısler şimdilik bukadar.
su sıte düzelsede sizlerde gelebılsenız

kızlar ben okudum site saldırıya uğramış
bi ürün yüzünden ama düzeldi ya çok şükür
yarın savcılığa gideceklermiş açılış sayfasında öle yazıyordu

alhancım,kk ya sinir oldum ya....kaç saatten beri uğraşıyorum,bir an için korktum acaba benmi birşey yaptım da kk açılmıyor dedim........kızımızın gelişimi çok güzel maşşallah,sezeryan herzaman için tercihimdir canımcım,hangi doğum şekli hakkında hayırlıysa o olsun güzelim.....demek parmağını emiyor bizim kız.....

sorma gülyüzüm yaaa kackere denedım dun gırıyor sıteye ama ılerlemıyordu neyse bu gunumuze şükür demı?ama teknıkerım olmuyor böyle onlıne görüyorum senı de nerelrde gezıyosun bakım?

sorma gülyüzüm yaaa kackere denedım dun gırıyor sıteye ama ılerlemıyordu neyse bu gunumuze şükür demı?ama teknıkerım olmuyor böyle onlıne görüyorum senı de nerelrde gezıyosun bakım?

slm kızlar..........
arkadasım gııtı bır huzun çöktu nedense.......ıyıce duygusallastım galıba:çok üzgünüm:
..
alhanım gordum senı......nbr canım ıyımısına.s.
demek kkda sorun vardı.....bende nıye kımse bısey yazmamıs sayfalar ılerlememıs dedım okuyunca-tatlicadiarzu-
radyolojım nedır bu kıst ısı canım nereden cıkmıs ya:uhm:tekrar grustun mu dr la canım??????

günaydın
hafta sonu yoktum ben ama
sitede yokmuş malesef
ama galiba açılıyor
iyi öğleelr yazı yaıncaya kadar öğlen oldu ya

ay merhaab
kızalr bekliyorum bir satttir bir bir şey yazdın diye
ya ben çok aıcktım
sbah kahvaltı edemedim
4adet kraler ile druyorum v
açlıktan delireceğim
sıra bana gelsin diye bekliyorum
önce atölye yiyor yemeği
allahım bir de üşümeye başladım pofffffffff
ya yemek yememe laızm ya

slm arkadaşlar.ay ne zor geldim ya....siteyi kaybettim...kaydirigubbakcemile3
kaç gündür denemekten sinirlerim bozulduya...
nasılsınız bakalım.ben iyiyim... kulak agrım hehe kendi kendine geçti.
çilegim.ugultu ve agrı vardı.2 gün çektim ama şimdi iyiyim.insallah ilerde bi sorun çıkartmaz bana.aslında gitsem iyi olcak kbb cıya...ben bi yemek yiyem arkadaşlar .öpüldünüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…