- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.841
tünaydın.........kızlar ben bugün saçlarımı boyatmaya gideceğim,ani bir kararla yol aldım gidiyorum bakalım,inşallah güzel olur,olmazsa paracıklarıma üzüleceğim ve hemen geri siyaha boyayacağım.....
denefcim,rahatsız olduğunu bilmiyordum,nasıl atlamışım ben bu durumu,çok çok geçmiş olsun canımcım...kulak ağrısı da zordur.......inşallah birşeyciğin yoktur,birdaha nüksetmez inşallah....
swetcim,bacım sen çok üşüyorsun ya...kansızlık yoktur umarım.....sıkı sıkı giyin canım,birde acıkınca insan üşür......ben hamileyim önce ben yemek yemem lazım desenecokacimcoook
çilekcim,myhope,alhan,nehir,nevinırmak,radyolojim,pincim,nasılsınız,hepinizi öpüyorum......
Ordan oraya getiremem çielkçim :dilcikar:
slm canım......ıyımısın nbr?????kaydirigubbakcemile2selam kızlar ben geldım gecmışı okuyup gelıcem
ve aleykümselam lotusçum hoşgeldin a.s.
berincim sende hoşgeldin
herşey yolunda ama bugünn kimseler yokk benneyaptımki
sanırım sitenin açıldığından haberdar değiller pekk :1no2:
sen napıyosunn
canım gozun aydın ınsallah uclu test de ıyı cıkar.......a.s.bende hafta sonu gezmedeyddık az once eve geldık
ikili test sonucumu anca aldım doktorum izinliydı sonuç ıyıymış
bugun bıde 3lu test yaptırdım 15şinde de onun sonucu cıkacak tabı zamanında alabılırsem sonucu
eşimde acıktı başımda yemek yemek deyıp duruyor ben bışeyler hazırlıyım da sussun koca bebek
iyidir cnm buna şükür çalışıyorum iştee, canım sıkılıyor yaa yok kimsee
sana da bişey sorduk dimi okumuyomusun :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?