Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hımm sevindim denefim geçmesine, bende de bi ara söylediğim şikayetler vardı da ondan sordum
tekrar nüksederse git mutlaka a.s

tünaydın.........kızlar ben bugün saçlarımı boyatmaya gideceğim,ani bir kararla yol aldım gidiyorum bakalım,inşallah güzel olur,olmazsa paracıklarıma üzüleceğim ve hemen geri siyaha boyayacağım.....

denefcim,rahatsız olduğunu bilmiyordum,nasıl atlamışım ben bu durumu,çok çok geçmiş olsun canımcım...kulak ağrısı da zordur.......inşallah birşeyciğin yoktur,birdaha nüksetmez inşallah....

swetcim,bacım sen çok üşüyorsun ya...kansızlık yoktur umarım.....sıkı sıkı giyin canım,birde acıkınca insan üşür......ben hamileyim önce ben yemek yemem lazım desenecokacimcoook

çilekcim,myhope,alhan,nehir,nevinırmak,radyolojim,pincim,nasılsınız,hepinizi öpüyorum......

hamdolsun gülyüzlümmm iyiyim a.s.
ben değişiklikleri çok severim, ne renge boyatacaktın :uhm:

hele şükürrrr sitem gelmiş de gitmez inşallahh dün girdim ama ilerleyemedim ki yazmak ne mümkünnn neyse hepiniz iyisinizdir umarımm alhanımm sende bendensiz demekkii bakalım swetem nasıl olacakk bu gidişle hepimiz bıçak altına yatacaz galibaaaa aman sağlıcakla hayırla kucağımıza alalım da gerisi önemli değill bu arada maşallahh meleğimizeeee
benim dışarda işlerim varr siteye bir bakam sizlere de selam verem dedimm bu aradaa dişim kırıldı sonra dolgusu düştüüüü bu akşam randevu var dua edin kızlarrr en korktuğum şey yaaa diş fırçalarken bile midem kalkıyo dolguya nasıl dayanacam bilmiyorummm:çok üzgünüm: işim erken biterse ve site hala yerindeyse yine gelirimm şimdilik hoşçakalınn hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz
ikinci denemeee

geçmiş olsun tatlımm, hamilelikte dişler daha hassaslaştığı için bu normal bi durum
ve de dolgu bu yaa hiç büyütme kafandaa, ben diş konusunda neler gördüm neler
dolgu korkulacak bişey değilll yani rahat ol sen a.s

canım sabah birden yoğunluk oldu.
bu arada ben yenek yiyemedim.
şimid sonra derken öğlen vakti oldu.
neyse edşm de doydum şimdi
çok şlükür akllah kismeyi açlık ile terbiye etmesin valla

bir de biizm işyeri kolay kolay ısınmaz.
kaloriferde yanmayınca deli oldum.ç
klima yı açtım şimid.
oda su aıtıyor diye açmıyorudm ardakadan malzemerl varmış onların üstüne.
sonra bana ne be dedim offfff
valla şimdi yeni ısındım.

Aaa çok şaşırdım ya, gelmiş site. Ben cuma akşamından beri hiç giremedim.
Cumartesi zaten çook işim vardı. Meğer yokmuş site ablam söyledi.Dünde o malum reklam yüzünden olan yazı vardı.
Sabahta yoktu.
Öyle bir gireyim dedim açıldı çok şaşırdım.

Ordan oraya getiremem çielkçim :dilcikar:
Ev sahibi sensin bilmem anlatabildim mi canımmsengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3

Herkes iyidir inşallah...
Alacakaranlık'ı okuyorum. Geçen filmini seyrettik ablamla. Şimdide kitaplarına sardım.Sabah sabah kitapçıya gittim.
Okudukça bağlandım kitaba.Sadece 1. kitabını alacaktım, ama dayanamadım 3 'le 4. de aldım.
Maalesef 2'nin gelmesini bekleyeceğim.
O kadar çok satıyormuşki şu sıra. Diğerleride biter diye korktum.
Şimdi deli gibi kitap okuyorum. Her zaman kitaba başladığım gibi yani, nefes almadan.

Yarıya geldim sayılır. Çook güzel. Tabi bizim gibi fantastik sevenlere.

Ben birazd daha okuyayım, gene gelirim hanımlar.

bende saçalrımı kesitirdim hafta sonu
çok sıklımıştım
bayağıda kısa oldu sayılır bakalım nasıl geçinebilecekmyiim bu model ile:)

slm kızlar..............msjlarımı cok zor yolluyorum hala.......herkes ıyı mı hersey yolunda mı??????opuldunuzkaydirigubbakcemile2Şeniz

ve aleykümselam lotusçum hoşgeldin a.s.
berincim sende hoşgeldin
herşey yolunda ama bugünn kimseler yokk benneyaptımki
sanırım sitenin açıldığından haberdar değiller pekk :1no2:
sen napıyosunn

bende hafta sonu gezmedeyddık az once eve geldık
ikili test sonucumu anca aldım doktorum izinliydı sonuç ıyıymış
bugun bıde 3lu test yaptırdım 15şinde de onun sonucu cıkacak tabı zamanında alabılırsem sonucu
eşimde acıktı başımda yemek yemek deyıp duruyor ben bışeyler hazırlıyım da sussun koca bebek

selam kızlar ben geldım gecmışı okuyup gelıcem
slm canım......ıyımısın nbr?????kaydirigubbakcemile2
ve aleykümselam lotusçum hoşgeldin a.s.
berincim sende hoşgeldin
herşey yolunda ama bugünn kimseler yokk benneyaptımki
sanırım sitenin açıldığından haberdar değiller pekk :1no2:
sen napıyosunn

hosbulduk canım nbr napıyosun???????bende hala sorunlu sıte......kaydirigubbakcemile

iyidir cnm buna şükür çalışıyorum iştee, canım sıkılıyor yaa yok kimsee

sana da bişey sorduk dimi okumuyomusun :mymeka:

canım gozun aydın ınsallah uclu test de ıyı cıkar.......a.s.
iyidir cnm buna şükür çalışıyorum iştee, canım sıkılıyor yaa yok kimsee

sana da bişey sorduk dimi okumuyomusun :mymeka:

canımcım napım bende kımse yazmıyo dıye baska topıclerde gezıyodum......kusura bakma sanırım napıyosun demıssın ıyıyım demeyı unutmusum....:çok üzgünüm:bı daha yapmam:çok üzgünüm:Şenizya aslında bıkac gundur rahatsızlıgım var bıraz sanırım kuzularım yer darlıgı cekıyor bıraz sıkıntılıyım....kaydirigubbakcemile3.ayrıca bı drum seker yuklemesıne gerek yok demıstı ama yınede yaptırdık azıcık yuksek cıktı.....kotu olan 10 gun sonra ıkı koca su bardagı sekerlı su ıcıp kan verıcem yıne........ayyy sımdıden mıdem bulanıyo:bbo:

Swetim yok korku değil.
Daha çok aşk diyelim ama gari bir aşk.
Kız bir vampire aşık oluyor. Çok değişik. Ama sadece aşk değil tabi.

Ayy kafamı kaldıramıyorum kitabı okumaktan.
2. kitabınıda alamadım daha yoktu. Yarın ne yapacağım bilmem.
3 le 4 var ama 2 yok aaaaaaaaaaaaaa.
Bitsin ilgileneceğim hepinizle..
Özelliklede seninle çileğimŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…