Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

svet,nehir sobeeeeee..................
ıyıkı sızde geldınız bende tam kendımı cıleke affettırmeye calısıyodumyerimseniben

bu o fılm fragmanında gordugumuz yakısıklı vampır mı bacım??????kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3hanı bu kıs tum hatunların bahsettıgı vampıryerimsenibenben resım eklemeyı bılmıyorum canım eger oysa topıge resımlerınden koy vampırın nasıl bısey oldugunu bırlıkte tekrar gorelım......gercı bızler unumuzu eledık elegı astık ama geyık yaparız dımızaten benım tıpım degıl pek:dilcikar:

Bende çileğe kendimi affettirmeye çalışıyorum lotusum. Amma kabahatliyiz bugün yahu:lepi:
Bu arada Allah şifa ve kolaylık evrsin lotusum.
E 2 tane hiç kolay değil. Doğumda oldukça yaklaştı sayılır.
Az daha sabır annesi inşallah...

Hiç sorma lotusum yaa bu yaştan sonra platonik aşk yaşatacak bana bu edward.
Filminde bu kadar değildi kitap oldukça etkiledi beni.
Allah Allah liseden sonra bu yaşta

tamam cnm sorun değil bugün tpip yapma günüm galibaa :roflol:
sizle sohbet edemeyince böle oluyorum kaydirigubbakcemile3 Şeniz
şekerli su çokta kötü bişey değilki ama :sm_confused:
alkisalkisalkis :1hug:
nasıl bir konusu var bunun bölee ya CADIARZU
filmini de izlemediğim için itici geldi cnm biraz fisfisfis
ama sen harika diyosann öyledirr şutarafagitti
svet,nehir sobeeeeee..................
ıyıkı sızde geldınız bende tam kendımı cıleke affettırmeye calısıyodumyerimseniben
Bende çileğe kendimi affettirmeye çalışıyorum lotusum. Amma kabahatliyiz bugün yahu:lepi:
tabloya bak yaa naniknanik :roflol:

ben evimee gidiyorumm hatunlarr :smiley-cool:
muckk a.s.

bıtanecım anıden kalktım pcden kusura bakma.......amma ıkı saattırde bır msj gtmıyor yahu cok kızdım.............
nehırrrrrrr topıgımıze edwardı getırmıssın canım ............edward geldı hosgeldıyerimsenibenzor bırakırsın gulum sen o kıtabı bu edward hatırına bıkac gun fayda yok senden bıze:roflol:

kızlar selam
bende bugün bi ara girdim ama yazamadan çıktım.çok hastam vardı.bi arada sinir krizlerindeydim zaten.yanımda olan kızla anlaşamıyorum.mide krampından geberdim akşama kadar.sırtıma kadar kramplar girdi.neyse .çok kötü bi pazartesiydi benim için.
slm kızlar..........

radyolojım nedır bu kıst ısı canım nereden cıkmıs ya:uhm:tekrar grustun mu dr la canım??????
canım bilmiyorum.geçen ay oluşmuş.nedeni yok biliyosun bunların.aman geçsinde inş.yaşadıklarımın tekrarını yaşamak istemiyorum.önümüüzdeki ay da iğnelere başlarız inş.
olsun artık bişeyler yaaa.lütfen allahım
canım geçmiş olsun.diç ağrısı kötüdür.ama eğer çileğin dediği gibi sadece dolguysa korkmana gerek yok.gerçi çoktan yapılmıştır demi bu saate kadar :)

ya ben de hiç beğenmedim bu edvardı.benimde tipim değil.sana hayırlı işler nehirim :)) hehe
çilekcim naaptın bacım bugün yahu.topiği muma çevirmişsin :))
denefcim bencede kulağını ihmal etme.çok önemli.geçti zannetme sakın.tedavi gerektiren bişeyse tekrarlar dikkat et cnm.
gülyüzüm boyattınmı saçlarını.benimde kestirmem lazım bu aralar.boyatmakta istiyorum ama kafamda kırk tane renk değiştirdim.bi karara varamadım.herşeyde olduğu gibi. :))
güle güle kullan canım yeni saçlarını

berinim gözün aydın bebeğin sağlıklıymış.inşallah sonuna kadar hem senin için hemde bebeğin için sorunsuz geçer zaman

ıyi geceler kızlar,bugün gezmedeydim,8de geldim eve,gelincede dizilerim vardı onları seyrettim,hele bi bakam dedim siteye,aaa oda ne açılmış sonunda....

Size müjde vercektim cumartesiden beri bekliyorum sitenin düzelmesini...

Ben maya tüp bebek'e randevu aldım,perşembe günü saat 1'e.....Yani Bismillah dedik,hayırlısı olsun hakkımızda.bakalım nasıl bir yer.Telefondaki konuşmam gayet güzeldi....Heyecanlıyım biraz tabi...Bakalım neler olacak...

denefçim geçmiş olsun canım,ihmal etme ama nütfennnnn....Bidaha ağrırsa doktora git tamammı?
Berincim,gözümüz aydın,3'lüde de sorun çıkmıcak inşallah...

Alhancım kızımız parmağını emiyomuş haa,vay zillli vayyy....Sağlığınızla doğurunda,normal sezeryan farketmez canım...takma kafana sakın...

Myhopeçum,içime dert oldu inan...Msnde konuşurken gittim gelemedim yaa...Çok üzüldü...benim bilgisayar tekliyor arada böle,kendine kendine kapanıyor ve uzun bir süre açılmıyor malesef...Offfff....
Acilen bi elden geçmesi lazım sanırım....

Lotusçum,iki bebek taşıyorsun canım kolay mı yaaaa....az kaldı kavuşacaksın inşallah güzellerine...
iyi geceler herkese....

sagol canım benım
randevunu almışsın ,
başlamak bıtırmenın yarısıymış inşallah bı an once tamamına erdırırsın istedıgın bebışlere kavışursun canım

gülyüzlüm nevinimm yakaladım siziiiiikaydirigubbakcemile5
dişim şimdilik geçici dolgu oldu doğum sonrası hepsi elden geçecekmiş malum dolgulu bir dişimde kanal tedavisi istiyordu bu ve birkaçı daha kaplama olacakmış bu gidişle oğluşum doğsun dişçiden çıkamayacam bennnn ne de severim ya o koltuğuuuuu-tatlicadiarzu-
nevinim tahmin ettim zaten bazen bana da oluyor canımm takma kafana tedavinde şimdiden hayırlı olsun sonu bebiş olsun bebişin hep seninle olsun inşallahhh:Saruboceq:
lotusumm geçmiş olsun canımm inşallah ikinci iyi çıkarrrbu arada senin ikiz tabii olacak o kadar sıkışıyor meleklerinn ama hele bir doğsunlarr canlarım yaa düşüncesi bile o kadar güzelki Rabbim sağlıcakla hayırla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi inşallah hepimizee:1hug:
radyolojimm inşallah şimdi daha iyisindirr ve olacak inan sadece burdaki herkez anne olacak inşallahh:Saruboceq:
gülyüzlüm saçın nasıl olduuu yakışmıştır eminim de hani ne renkkkkCADIARZU
nehirimmm kitabıda filmi de görmedim ama malum topiği var merak etmedim desem yeridirrr hele de eski bir stephen king dean r.koontz hayranı olarakk lise yıllarım dersten çok roman okumakla geçmişti her türü okudum isaac asımov da robert ludlum da en beğendiğim yazarlardı hatta mini bir kütüphanem bile var ama işte okul bitti öncelikler değişti hele de evlenince ona hiç sıra gelmiyorr film hiçbir zaman kitabın verdiği hazzı vermez ama almak da işte anlaaa neyse oku bakalım belki şimdi olmazsa da ilerde ona da sıra gelirrr tavsiye edersen eğerr benim yerime de oku canımmm:1hug:
çileğimmm ne o kız bugün herkezi hazırola dizmişinnnnn:roflol:
swetemm dikkat et canım havalar zaten nanemolla gece yanıyoruz gündüz donuyoruz resmen bir gün bir güne uymuyorr bu arada kahvaltıyı da ihmal etmee malum meleğin de acıkıyor annesiiiii sen hamişsin biraz idare etsinler yaaa:1hug:
denefim nazım alhanım pinkim berinim nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmŞenizŞeniz

radyolojim ve çilekcim,bugün kuaföre gittim,denemelik saçımdan bir tutam alıp boyadı,ama rengi tutmadı....ben röfle istiyorum,ama esmer olduğum için sarı yada yeşile çalan bir renk değilde platin tonlarında istedim,saçımda boya var,açmadan olmuyor...açarsa da saçım çok yıpranacak...şimdi boyarsam da saçın iki renk olur dedi...şimdilik boya işim yattı,saçımdaki boyanın akmasını bekleyeceğiz.......

myhope,hamilelikte bu dişler illaki bir sorun çıkarıyor...çok geçmiş olsun canım

berrincim,inşallah üçlü taram testinde güzel çıkar..:Saruboceq:

swetcim,yeni saç modelin hayırlı olsun...saçlarım düz olsa inan kıssacık kestirecem ama malesef kıvırcık olduğu için uzatmak zorundayım.......

nevincim,tedavin şimdiden hayırlı olsun.....inşallah o kapıdan ikiz bebeklerinin haberiyle çıkarsın:Saruboceq: .......

nehircim,kitabın içine düştün gelde hanekliyelim.........naniknanik

hoşgeldin myhopem
o dış sorunu bende de var dolgum duştu henuz agrı yok dogumdan sonra bende dışçı gormeye gıdıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…