- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.861
Swetim yok korku değil.
Daha çok aşk diyelim ama gari bir aşk.
Kız bir vampire aşık oluyor. Çok değişik. Ama sadece aşk değil tabi.
Ayy kafamı kaldıramıyorum kitabı okumaktan.
2. kitabınıda alamadım daha yoktu. Yarın ne yapacağım bilmem.
3 le 4 var ama 2 yok aaaaaaaaaaaaaa.
Bitsin ilgileneceğim hepinizle..
Özelliklede seninle çileğimŞeniz
tamam cnm sorun değil bugün tpip yapma günüm galibaa :roflol:canımcım napım bende kımse yazmıyo dıye baska topıclerde gezıyodum......kusura bakma sanırım napıyosun demıssın ıyıyım demeyı unutmusum....:çok üzgünüm:bı daha yapmam:çok üzgünüm:Şenizya aslında bıkac gundur rahatsızlıgım var bıraz sanırım kuzularım yer darlıgı cekıyor bıraz sıkıntılıyım....kaydirigubbakcemile3.ayrıca bı drum seker yuklemesıne gerek yok demıstı ama yınede yaptırdık azıcık yuksek cıktı.....kotu olan 10 gun sonra ıkı koca su bardagı sekerlı su ıcıp kan verıcem yıne........ayyy sımdıden mıdem bulanıyo:bbo:
alkisalkisalkis :1hug:Swetim yok korku değil.
Daha çok aşk diyelim ama gari bir aşk.
Kız bir vampire aşık oluyor. Çok değişik. Ama sadece aşk değil tabi.
Ayy kafamı kaldıramıyorum kitabı okumaktan.
2. kitabınıda alamadım daha yoktu. Yarın ne yapacağım bilmem.
3 le 4 var ama 2 yok aaaaaaaaaaaaaa.
Bitsin ilgileneceğim hepinizle..
Özelliklede seninle çileğimŞeniz
svet,nehir sobeeeeee..................
ıyıkı sızde geldınız bende tam kendımı cıleke affettırmeye calısıyodumyerimseniben
tabloya bak yaa naniknanik :roflol:Bende çileğe kendimi affettirmeye çalışıyorum lotusum. Amma kabahatliyiz bugün yahu:lepi:
ben evimee gidiyorumm hatunlarr :smiley-cool:
muckk a.s.
canım bilmiyorum.geçen ay oluşmuş.nedeni yok biliyosun bunların.aman geçsinde inş.yaşadıklarımın tekrarını yaşamak istemiyorum.önümüüzdeki ay da iğnelere başlarız inş.slm kızlar..........
radyolojım nedır bu kıst ısı canım nereden cıkmıs ya:uhm:tekrar grustun mu dr la canım??????
canım geçmiş olsun.diç ağrısı kötüdür.ama eğer çileğin dediği gibi sadece dolguysa korkmana gerek yok.gerçi çoktan yapılmıştır demi bu saate kadar :)bu aradaa dişim kırıldı sonra dolgusu düştüüüü bu akşam randevu var dua edin kızlarrr en korktuğum şey yaaa diş fırçalarken bile midem kalkıyo dolguya nasıl dayanacam bilmiyorummm:çok üzgünüm:
:
berinim gözün aydın bebeğin sağlıklıymış.inşallah sonuna kadar hem senin için hemde bebeğin için sorunsuz geçer zaman
İyi geceler kızlar,bugün gezmedeydim,8de geldim eve,gelincede dizilerim vardı onları seyrettim,hele bi bakam dedim siteye,aaa oda ne açılmış sonunda....
Size müjde vercektim cumartesiden beri bekliyorum sitenin düzelmesini...
Ben maya tüp bebek'e randevu aldım,perşembe günü saat 1'e.....Yani Bismillah dedik,hayırlısı olsun hakkımızda.bakalım nasıl bir yer.Telefondaki konuşmam gayet güzeldi....Heyecanlıyım biraz tabi...Bakalım neler olacak...
denefçim geçmiş olsun canım,ihmal etme ama nütfennnnn....Bidaha ağrırsa doktora git tamammı?
Berincim,gözümüz aydın,3'lüde de sorun çıkmıcak inşallah...
Alhancım kızımız parmağını emiyomuş haa,vay zillli vayyy....Sağlığınızla doğurunda,normal sezeryan farketmez canım...takma kafana sakın...
Myhopeçum,içime dert oldu inan...Msnde konuşurken gittim gelemedim yaa...Çok üzüldü...benim bilgisayar tekliyor arada böle,kendine kendine kapanıyor ve uzun bir süre açılmıyor malesef...Offfff....
Acilen bi elden geçmesi lazım sanırım....
Lotusçum,iki bebek taşıyorsun canım kolay mı yaaaa....az kaldı kavuşacaksın inşallah güzellerine...
iyi geceler herkese....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?