Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hoşgeldin myhopem
o dış sorunu bende de var dolgum duştu henuz agrı yok dogumdan sonra bende dışçı gormeye gıdıcem

gülyüzüm yaaa düz olsaydı diyon bidee turşusunu mu kuracan düzünnn benim pırasa gibi bide ince telli normalde şimdi dökülmemesi lazım malum hormonlardan ama aksine pıtır pıtır dökülüyooo azramla arada bir fark daha ne diş ne bişi vardı onda oğluşumda yok yok aman bende olsunda onda olmasın dimiii neyse bence saçların çok güzeldirr de niye kestiremiyon anlamadımm:uhm:
berinim dolgu düştüyse hemen git bence doğuma kadar ağrırsa Allah korusun bak iki dakkada bitti geçici dolgu koydu bana aslında kaplamayı şimdi de yapabilirmiş ama ağrıdığında da yazmıştım doktorum bana güvemeniyo sende cesaret edemem diyo doğuma kadar idareten bişiler yapıyo iştee nasıl korkuttuysam geçen sene artıkkk:roflol::roflol:
nevinim hala altta görünüyonn alhanımm seni de yakaladımmmm

myhope,canımcım kıvırcık olduğu için kestirmek istemiyorum...çok kabarır...bonus kafa olmayayım...

ıyı geceler kızar nasılsınız bugun sınır oldum msj attım kac kez gelmedı bır türlüü.
nevınım tedavın hayırlı olsun canım benım.ınsallah güzel sonuclar alıcaz ılk takım bebişlerımıze kardesler gelecek.ıkıncı takımı sız olusturacaksınız temem?
teknıkerım canım benım pipirikli arkdasım benım söyle bır makına olsa senı formatlasak ne ıyı olur .herseyı kafana takmazsın ozaman ne ıyı olurdu be canım
denefım cok gecmıs olsun canım kulak agrısıda ne kötüdür offf küçükken ne agrırdı kulagım çok şükür büyüdük gectı :)
myhopem dişlerın agrımaz ınsallah dogum yapana kadar dökülmeyelım yaaa.benımde var ama dırenıyorlar cok şükür.
çileğim nehırım lotusum berınım pinkim nasılsınz canlarım?

gülyüzüm bonusum nasılsın canım :)
myhopem yakalarsın tebi koca göbekle kacamıyorumki :)tosba gıbıyım yuvarlana yuvarlana anca bukadar oluyor.

myhope,canımcım kıvırcık olduğu için kestirmek istemiyorum...çok kabarır...bonus kafa olmayayım...

çok mu uzun kii yani tam kısa değilde ikisinin arası kesebilirmisinn yada kesme yaaa ben uzatamıyorum uzun saçlara bayılıyorum resmenn uzatamıyorum derken uzuyo da öyle cılız kii hepten tuhaf duruyoo şimdi kestirmek istiyorum aslında malum dökülmeye başladı ama hamişken iyi değil diyorlar bekleyecez mecburenn şöyle omuzların üstünde kestirsen meselaaa yani değişiklik olsun diyeeeCADIARZU

alhancım,iyiyim canımcım.....işim gücüm yok bu aralar boyaya kafayı taktım ama o da olamadı......sen nasılsın???????

Ayyy bilgisayarı eşim aldıydı,sayfada açık kalmış.Neyseki geldim şimdi.:))

Gülyüzlüm,Myhopeçum,Alhancım sağolun kızlar,Allah razı olsun.ınşalah güzel şeylerin başlangıcı olur...

Ayy Myhpeçum,o dişçidede ağzın bi karış açık,dakikalarca oturmak çok fena yaaa...Siz süt içmiyonuzmu bakim,yoğrt peynir yemiyonuzmu,ne bu dişlerin hali böyle heeee?????

Gülyüzlüm bende kıvırcıkım yaa,hemde öle böle değil yani:))))))Bide benim aşırı beyaz var saçlarımda,yarısı beyaz,boya zamanım geldi ama Nehirin pek vakti olmuyor son günlerde,Bu haftasonu boyarız inşallah.Çukulata kahve yapacam,sonra biraz kestiricem sonrada benim dayıkızı yani Betül,röflemi ne öle bişe yapacak,çok ısrar etti,Nevin abla illa yapalım,yakışır sana dedi ama bilmiyorum.Ben esmer değilim ama çok açık tenlide değilim yani..Artıkın olmazsa beğenmezsek bidaha boyarız dimi?Gerçi okadar sık renk değiştirmekte istemiyorum,saçlarım zarar görür gibime geliyor..

Neyse böle işte:))))

Son düzenleme:
myhope,canımcım saçlarım omuzlarımın altında,küt kestirmem lazım,saçlarım geç uzar benim o yüzden kestirmekte istemiyorum

nevınım kızma yaaa süt yogurt tüketıyorum ama bana bu aralar yasak fazla alamıyorum.fazla kalsıyum safra keseme zararlı.ben dayak yemıcem dımı :)

Alhancım sen zaten muafsın söylediklerimden,senin mazaretin sağlam napalım:)))))

Siz doğurun hele ,sopalar ondan sonra,yeğenlerimin hatırına yani :)))

nevincim,sen de dene bence,benim tenimde çok koyu değil aslında...bugün kuaföre ısrarla sordum bana röfle yakışırmı diye...yakışır dedi...arkadaşımın teni benden koyu ve ona çok yakıştırıyorum....o yüzden onun boyattığı yere gittim...kuaförün şöyle dedi;esmersen siyaha da boyuyorsan saçlarını, tenini daha koyu gösterir dedi...ama güzel bir kızıl ya da röfle teninizi açar dedi.....bir de yaz sezonu ya bizim buralarda malum çok sıcak ve havası karartıyor insanı.....biraz bekleyip 2-3 ay sonra yaptırabilirm.......ben tedevite başlamadan yaptırmak istedim ama bunda da vardır bir hayır ne yapalım......

Ama bronz tenin havasıda bi başka olur yani:)))

bende çok gördüm koyu tenli insanlrda röfle,çokta beğendim aslında ama insan kendinde aynı şeyleri düşünemiyor bazen...

Bende tedaviye başlamadan halletmek istiyorum.Onca ilacın arasında bide kimyasal maddelere maruz kalmayayım diye:)))

nevinim malum ilk 3 ay sadece yoğurtla yumurta yemiştim sıvılarla anca aram açıldı şimdi sütle kahvaltı yapıyorum malum peşine demir hapı çay demirin emilimini engelliyormuş ama malesef dişe hiçbir yararları yokkkk yaa bide yazın sözde gözden geçirttim dolgu vs hamiş kalınca problem çıkmasın diye nerdeeeee:sm_confused:
ben hiç boyatmadım saçımı kimi iyi değil diyo kimi mahzuru yok diyo kafam karıştı açıkçası beyazlar bende de var hele bu sıralar biraz daha arttı sankii hani hint kınaları varya istediğin renkte olanlardan onu düşünüyom ama doğumdan sonra tabi normal kına yapsam kızıl kızıl parlarım herhalde saçım açık kumral çünkü onada cesaret edemiyom o yüzden neyse şimdilik siz yapın bakalımm sonra sıra bize gelir nasılsaa

nehirimi yakaladımmmmmkaydirigubbakcemile alacakaranlık fanatikleri topiğinde yazıyooooo bu bizi unutur artıkk edwardçı oldu çıktııııııı:roflol::roflol::roflol:

Tamam senide affettim bacım:))))Olsun siz yinede yiyin...

Benimde çekilmesi gereken 2 tane 20lik dişim var.Ben bile şimdiden düşünüyorum bunlar iş açacak başıma hamişken diye ama nedense ihmal edip duruyorum...Çokta acıyor çekilince,yeek yiyemiyosun,yutkunamıyosunfalan,ooff off...

Canım bence hamişken boyatılmaz,kınayı bilmiyorum ama onuda boşver...Şurda doğumunuza ne kaldı..Heee tabi doğumdan sonrada süt dönemi var,Emzirme döneminde boyanıyormu onu bilmiyorum ama..Süte geçermi geçmezmi....Ama sonuçta kimyasal madde,ilaç bile güç bela içilirken bence riske atmaya gerek yok...Saçlarım beyazladı yavrum seni doğurana kadar dersiniz:))))

Bide bitkisel boyalar falan varmış ama onlar hakkında da bilgim yok..Bilgim yoksa neden bahsediyorum onuda bilmiyorum:)))))))))
:roflol::roflol:

nevinim ihmal etme bencedee inşallah bir sorun çıkartmaz ama tedbir almakta iyidir yanii hamiş hamiş dişle uğraşmak çok zor ee inşallah en kısa zamanda o da olacak inşallahhh dimiiiii:1hug:saçımı da zaten doğumdan sonra boyatmayı düşünüyom ama süt konusunu hiç düşünmemiştimm bu durumda bayağı bir beklemek lazımm benim iş yatar yanii neyseee:çok üzgünüm:

ınşallahhhh canım,dualarınızla inşallah....

Rabbim bukadar eli geri çevirmeyecek,ben inanıyorum gönülden...

Senin boya işi başka bahara canım benim.Alperenimiz için beklicen az biraz daha...Dünyalar feda olsun onlara...

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Edward manyağı oldum çıktım yaa..
1. kitabı bitirdim bugün. Hem sevinçliyim hemde üzgünüm. Bitti :çok üzgünüm:
2. kitapta bende yok. Nasıl bekleyeceğim yaa.
3le 4 yanımda duruyor. Okumamak için zor tutuyorum kendimi yaw:bbo:
Ben cidden sardım şimdi alacakaranlığa. Bişeye başladımmı böyle olur zaten.
Zamanında Yüzüklerin Efendisinede sarmıştım Gerçi o hala baki bende.
Ama buda ona yetişecek gibi.

Myhopum doğru yakaladıkaydirigubbakcemile3 Edward peşindeyim.

Radyolojim ilk görünce banada öyle gelmişti ama, filmi izleyince bi tav oldum, kitabı okuyunca bittim zaten:asigim:

Bu arada şiddetle tavsiye edilir hanımlar.
Kafa dağıtırsınız hem fena mı.
Kocalarınızıda unutmayın tebi kitabı okuyunca:roflol:

Bu arada ben yatıyorum çok geç kaldım yatmaya.
Hayden iyi gecelrrra.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…