Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

İyi geceler kardeşim....

Ayy kızlar bende çıksammı diye düşünüyorum.Daha namaz kılmadım,uykumda geldi...Yarın akşama kadar uyumak istiyorum şu anda:)))

Lotusum hoşgeldin canım...Sen çok mutlusundur şimdi demiiiiii
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sanada iyi geceler nehirimm bayağı merak ettim bak kitabı değilde şimdilik filmle mi idare etsem neeeCADIARZU
nevinim ben beklemeye razıyımm yeterki oğluşum iyi olsun hep benimle olsunnn
bu arada dua işi ne oldu kızlarr site gidince muallakta kaldı kazen yazmış saldırıyı onlar kesti tekrar yapabilirler diyee inşallah gitmez ama başlayalım artık duaya dimiiii malum tedavilerde başlıyo hayırlısıylaaaa

amanında amanın gece vaktı ne gusellll hbr bu nevınım hadı gozumuz aydın aferın kız sana ayyyyy cok heyecanlandım sımdı ınsallah ıkızlerle cıkılacak o kapılardan:lepi:delikafaduldenhihoyyytŞenizbu arada delü nevın ne bacım o avatar oyle ay ne guldum:roflol:
nehırrrrr bırak edwardı fılan ablan bebıs yapıcak ınsallahhh gel de kutlayalım.......:teytey:
myhopem cok gecmıs olsun canımcım bı yerde okudum karanfıl cok yararlıymıs dıs agrısına hemen kesıyormus........kk da bır topıkte okudum sanırım..aman dıkkat:teselli:
alhanım nbr bacımŞeniz
myhopem dua konusunda bende ısrarlıyım gecen sefer cok faydasını gorduk ınsallah....:Saruboceq::Saruboceq:.kızlar tefrıcıye olmasın bu kez dedıler ama onun yerıne hangı dua okunur bılemıyorum ben fıkrı olan var mı????????

Lotusum sağolasın bacım....

Aminnnn inşallahhhh inşallahhhh....Kardeş gelecek inşallah yeğenlerime....

Hehe avatarım çot düsel demi:)))))

Lotusum şimdi ben hamiş olunca inşallah,Nehir daha karnımdayken çocuğa okumaya başlar kitabı diyim ben...:)))))

Kısssslarrrr ben müsade istiyim şimdi,gözlerim yanmaya başladı çok kötü fena...

Dua işini çözelim biran önce yaaa...Yarın Radyolojimde gelsin,halledelim inşallah...Ben her karara uyarım..Ne derseniz okurum bacılarım Allahın izniyle...

ıyi geceler,iyi uykular..Allah rahatlık versin...Bebişleri ve sizleri öpüyorum kocamannnn...Yarın görüşmek üzere canlar...

hadı sana ıyı geceler nevınım........ınsallah bebıslerın gelsın de ısterlerse nehır teyzelerının o kıtaplarını parcalasınlar.....kıyamaz zaten teyzelerı onlara...........ay ben yıne cogul konusuyorum herkese ıkız dılıyorum ya ondan hadı hayırlısı canım cok mutlu oldum...........a.s.:1hug:

nevinim iyi geceler tatlı rüyalar canımmmm:1hug:
lotusum hoşgeldinnnnna.s.
duada bende uyarım herşeye ama adını koyalım artık dimiiiii

lotusum topik sana emanet bende kaçıyorum yavaştan yavaştann bu gecelik bu kadar yeter dimiii yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler tatlı rüyalar gak ahalisiiiii hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

lotusum topik sana emanet bende kaçıyorum yavaştan yavaştann bu gecelik bu kadar yeter dimiii yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler tatlı rüyalar gak ahalisiiiii hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz

benım de kacmam lazım canım gozlerım kapanıyor hadı ıyı geceler sana..........mirmirmirmira.s.
berrıncım topıc sana emanet o zaman be canım...........ben kacar ıyı geceler herkese:1hug:

GÜnaydın gÜzel anne adaylarımız
naıslsınız ,
yıne bulutlu bır gÜn malesef ve ben sankı hava ıle kaĞanıp aÇılıyorum.
Yok anam bugÜn ben de hıÇ ıŞ yok........
Canlanmam laızm
hadı bakalım sohbete gelın de belkı canlanırım

hayırlı sabahlarr hatunlarrrr alkisalkisalkis

2 mayısta babacımın doğum günüydü
ona resim slaytı hazırladım, doğumundan başlayıp şimdiki zamanına kadarki resimlerini biyografik şekilde sıraladımm, arka fondada yedi karanfilden damar şarkılarrr :jeyyar:
beğeneceğini biliyordum ama bu kadar değill, bayıldı resmen :asigim:
"hayatımda hiç bu kadar duygulanmamıştım, çok mutlu oldum, süper bişey bu, Allah razı olsun" dedi :asigim: duygusal babacımm benim :asigim:
dün akşam bi gittim yine onu izliyorlarr ya kaydirigubbakcemile3
bence sizde annenize ya da babanıza böyle güzel bi çalışma hazırlayın kızlar, malüm önümüz anneler günü a.s
çokk güzel bi hatıra bence, çokk mutlu olacaklarına eminim :1rolleyes:
bıtanecım anıden kalktım pcden kusura bakma.......amma ıkı saattırde bır msj gtmıyor yahu cok kızdım.............
sorun değilllll tatlımmm Şeniz
delikafadulden yesssss sositososito
iki kişimi çalışıyorsunuz, o ne iş yapıyor ki orda, neden çıkıyor problemm :sm_confused:
çok mu sordumm :1ninca:
hayırlı uğurlu olsun nevinim :teytey:
Allah tamamına erdirsin :CüvCüv: .. olucak bu iş, olucakkkk inş. şutarafagitti
çileğimmm ne o kız bugün herkezi hazırola dizmişinnnnn:roflol:
çok gevşedilerrr bunlar bu ara yahuu :mymeka:
ama akıllandılarrr naniknanik :asigim: Şeniz
hımm CADIARZU ee tabii altta boya olunca renk tutturmak zor oluyor :bbo:
iyi yapmışsınn beklemekle iyi olmazdı a.s
bende boyatıcam inş. bebişten önce ama alttaki boyanın akmasını bekliorumm
ama ben sadece uçlarına platin sarı düşünüyorumm şutarafagitti
nehirimi yakaladımmmmmkaydirigubbakcemile alacakaranlık fanatikleri topiğinde yazıyooooo bu bizi unutur artıkk edwardçı oldu çıktııııııı:roflol::roflol::roflol:
:1closedeyes:Çok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…