- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.901
ıyi geceler kardeşim....
Ayy kızlar bende çıksammı diye düşünüyorum.Daha namaz kılmadım,uykumda geldi...Yarın akşama kadar uyumak istiyorum şu anda:)))
Lotusum hoşgeldin canım...Sen çok mutlusundur şimdi demiiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyi gecelerrr anne adayları...........
hosbulduk canım benım.......ınsallah halledıcez dua ısını hep berabera.s.nevinim iyi geceler tatlı rüyalar canımmmm:1hug:
lotusum hoşgeldinnnnna.s.
duada bende uyarım herşeye ama adını koyalım artık dimiiiii
lotusum topik sana emanet bende kaçıyorum yavaştan yavaştann bu gecelik bu kadar yeter dimiii yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler tatlı rüyalar gak ahalisiiiii hepinizi öpüyoruzzzzzŞenizŞeniz
sorun değilllll tatlımmm Şenizbıtanecım anıden kalktım pcden kusura bakma.......amma ıkı saattırde bır msj gtmıyor yahu cok kızdım.............
delikafadulden yesssss sositosositokızlar selam
bende bugün bi ara girdim ama yazamadan çıktım.çok hastam vardı.bi arada sinir krizlerindeydim zaten.yanımda olan kızla anlaşamıyorum.mide krampından geberdim akşama kadar.sırtıma kadar kramplar girdi.neyse .çok kötü bi pazartesiydi benim için.
çilekcim naaptın bacım bugün yahu.topiği muma çevirmişsin :))
hayırlı uğurlu olsun nevinim :teytey:Size müjde vercektim cumartesiden beri bekliyorum sitenin düzelmesini...
Ben maya tüp bebek'e randevu aldım,perşembe günü saat 1'e.....Yani Bismillah dedik,hayırlısı olsun hakkımızda.bakalım nasıl bir yer.Telefondaki konuşmam gayet güzeldi....Heyecanlıyım biraz tabi...Bakalım neler olacak...
çok gevşedilerrr bunlar bu ara yahuu :mymeka:çileğimmm ne o kız bugün herkezi hazırola dizmişinnnnn:roflol:
hımm CADIARZU ee tabii altta boya olunca renk tutturmak zor oluyor :bbo:radyolojim ve çilekcim,bugün kuaföre gittim,denemelik saçımdan bir tutam alıp boyadı,ama rengi tutmadı....ben röfle istiyorum,ama esmer olduğum için sarı yada yeşile çalan bir renk değilde platin tonlarında istedim,saçımda boya var,açmadan olmuyor...açarsa da saçım çok yıpranacak...şimdi boyarsam da saçın iki renk olur dedi...şimdilik boya işim yattı,saçımdaki boyanın akmasını bekleyeceğiz.......
nehirimi yakaladımmmmmkaydirigubbakcemile alacakaranlık fanatikleri topiğinde yazıyooooo bu bizi unutur artıkk edwardçı oldu çıktııııııı:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?