Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Aman bacılar geçmişi okudum şimid
ne mutlu kız nevin bir adım atmışsın bacım..çok şükür bugünü gösteren allahım çocukalrını kucağına aldığın günü de gösterecek.
Ay bıcır bıcır oalcakalr inşallah başka trlü mümkün müö ,teyze ninde maşlalhı var annenin e:)
rabbim her isteyene verisn.
Hayırlısı ile.
Canlarım hiç halim yok benim acaba neden bilmiyorum ama ,doktora gitmeme daha 2 hafta var.düşünüyorum baklaım ne yapacaüım diye.
Acaba havaların halsizliği mi yoksa durumum ile alaklı normla bir durum mu?

geldim tatlımmmm hadii neşelenn biraz bakiiiiiiiimmm :CüvCüv: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
yok mu hareketli müziklerin, aç onlardan bi tane bak nasıl kendine geliyorsunn :lepi: kaydirigubbakcemile5
hee bi de kahvaltıııı a.s

günaydın arkadaşlar.geçmişi oku oku bitiremedim.
swethome ,çilegim bacılarım günaydın..swethome canım nasılsın.
çilegim dünde benim babamın ölüm senesiydi.7 sene bitti.senağlama
babacıgın yaşadıgı için çok şanslısın bacım...ALLAH KıMSEYı anasız babasız bırakmasın.:Saruboceq:
nevinim canım ..çok sevindim senin adına.insallah canım.bu sefer hamile olacaksın.
dua işine gelince arkadaşlar banada uyar.ne derseniz o olur.
radyolojim takma guzum .üzme kendini...
bana müsade..kib canlarım.öpüldünüz..

günaydın swetim günaydın çilekim veeeee günaydın denefim
vallha gözlerim yaşardı kız denef nbr
misafirim var ama çok kalamayacağım yanımda 10 aylık bi bebek var
ve rahat vermiyor gene gelirim sizi seviyorum

Yav burada mÜzık nerde,bacım
radyodan ses gelıyor ama ben ses bıraz yÜksek olmazsa keyıf alamıyorum:)))))
bılgısayrda yasssakkkk hemŞerım mÜzık ...
Ya ben bıraz sorna aÇılırım dıye dÜŞÜnÜyorum.
Durun bakalım
bırazcıkk
aĞrıalrım ıÇın bır hap ıÇtım.
Doktor vermıŞtı. Kızmayın.
Yoksa bu soĞuk havada aĞrı hıÇ Çekılmıyor maleseffffffffffffff

Denef ve naz da gelmıŞ gÜnaydın
ben tembel tembel yazarken
kaÇımıŞım.
Bua rada tabı ÇalıŞıyorum:))))))
denefım tekrar baŞın saĞolsun.
Amın dıyorum ana baba ınsana bır gÜvence.
Allah kımseyı yoksun bırakmasın

çilegim dünde benim babamın ölüm senesiydi.7 sene bitti.senağlama
babacıgın yaşadıgı için çok şanslısın bacım...ALLAH KİMSEYİ anasız babasız bırakmasın.:Saruboceq:
amin cnm :çok üzgünüm: Allah kıymet bildirsin inş., başımızdan eksik etmesin onlarıı
babacığına Allah Rahmet etsin inş. :a015:
Şeniz
niye yasak olsun ki yaa fisfisfis

günaydın bacılarım bengeldim
yarım saattir geçmişi okuyorum yaw.dün akşam eşim sağolsun bi sürü iş açtı başıma.yazılı kağıtlarını okuduk.bilgisayara geçirdik.bütün akşamımız gitti öyle.size de yazamadan
nevinim çok mutlu oldum canım.hadi allah tamamına erdirsin inş.kız sen beni geçecen valla :)
denefim allah bol bol sabırlar versin size.babacığına da rahmet eylesin. kimileri doğuyor kimileri ölüyor işte.hiçbiri eksik kalmıyo yaşadığımız sürece hayatımızda.
gülyüzüm bende esmerim.bi kere röfle yaptırmıştımçkendime çok yakıştırmıştım.bende boya yapmadan önce alttakinin geçmesini beklerim hep.saçlarım yıpranmasın diye.sıksık boyatmam zaten.
swet havalardandır canım.ilkbahar gelince oldun sen böyle galiba.iki hafta sık bakalım dişini.gidince doktoruna sorarsın nedenmiş diye.
.çilekcim babacığının yeni yaşı hayırlı olsun.benim eşiminde 11 temmuz.şimdiden düşünüyorum ne yapsam diye.ama benim eşimin fazla küçüklük fotoğrafı yokkki.hem zaten şahsen ben senin kadar hakim değilim bu pc olaylarına :)

sağol tatlımm a.s.
bende sevgililer gününde yaptıştım eşimee
o da bitmişti buna :asigim: bana pırlanta saat alsan bu kadar mutlu olmazdım demişti, çok duygulanmıştı
resimleri görümcemden yollattım, sonuç harika olduu yanii a.s
tavsiye ederim bakk
sana yardımcı olurum merak etme zor bişi değil kaydirigubbakcemile5

Kızlar valla 30 nısna kocamın doĞum gÜnÜ ıdı.hıÇ bır Şey yapamadım.
Sonra senı yemeĞe gÖtÜreyım dedım onuda yapmadık.
Benım kıde 20 mayıs hemde evlılık yıldÖnÜmÜ aynı zamanda ıŞte bakalım oda bana bır Şey yapamayacak galıba .
Hayırlsı o gÜn doktora randevu alabılırsem ınŞallah kızımıza bakarız o hedıye olur bıze.
Bu sene pek hedıyeleŞemeyeceĞız galıba.jest de yapmaya vaktım yok oy anam oy
anneler gÜnÜ devar
onu ne yaparım bılmem.
Ama bu sene kusura bakamÖısn kayınvalıdecıĞım,hıÇ kaynak yok ıstedıĞı hedıyeelre.Çok pahalı Şeyerle gÖz koymuŞ bacım.
Valla bır ÇıÇek alıp verırım dıye dÜŞÜnÜyorum.
Annem zaten Şımdı bana hedıye yaptırtmaz.
ıŞte bÖyle bu mayıs ayında kımseye hedıye yok anacıĞım ,bana daaaaaaaaaaa

Geç bir günaaayydııınn..
Net maalesef sürekli kesiliyor bugünde.
Bi var bi yok yaw.

Lotusum çook heyecanlıyım sen merak etme. Ama belli etmemeye çalışıyorum.
Sıkıntı bastı bana daha perşembe olmadı. Daha çok varr...Kafamı dağıtmam lazım. O yüzden edwardım var:jeyyar:

Çileğim baban inşallah çok daha iyidir.
Nice seneler yaşarsınız inşallah birlikte. Hayırla sağlıkla çileğim. Ama fikir süper bizde babama yapabiliriz böyle bir sürpriz bu sene ablamla. Çok iyi bir fikir oldu bu bana.
Aynen babamda çok duygulanır, ağlama ihtimali %1500 kaydirigubbakcemile3

Denef ablacım. Allah babana rahmet etsin. Yerinde dinlendirsin. Günahlarını affetsin, mekanı cennet olsun inşallah.

Sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun swet. Nice senelere, sağlık, sıhhat afiyetle inşallah..

Radyolojim şu dua işini halletsek diyorum.
Bak çilek ihlas hatmi diyor.

Çileğim nasıl yapılır bu ihlas hatmi. Ne için okunur. Niyet kabulü için mi anlat bakam hele

Anlatın bacılar karar verınde
bende okuyabıldıĞımı okuyayaım.
Elımden ne gelırse
bakın gıttıkÇe aĞırlaŞıyorum,aklımda kalmıyor
ona gÖre elınıız Çabuk tutun bacılar.

Allah razı olsunn cnmm :1hug: henüz alçıya almadılar ödemden dolayı, ama iyi hamdolsunn canı sıkılıyor sadece yatmaktan, pek alışık değildee :1no2:
kesinnn sizde yapın derimm:lepi:, babacım nasıl duygulandı anlatamam :asigim:
Çileğim nasıl yapılır bu ihlas hatmi. Ne için okunur. Niyet kabulü için mi anlat bakam hele
nehirim bende annemlerden duyuyorum
şahsen ben yapmadım, ama araştırıcam fisfisfis
ihlas suresi çokk faziletli olduğu için onu söyledim şutarafagitti

Merhabalarrrrrrr....

Bende diyorum bu kızdan niye hiç ses seda çıkmıyor,onyüz milyon bin tane soru sorardı şimdiye kadar:roflol::roflol:
Vlla bende çok heyecanlıyım..Randevu alırken bile telefonda elim ayağıma dolandı...
Bencede çok süper fikir ama babamında aneminde 2-3 tane çocukluk resmi var...
Ama evlilik yıl dönülerinde yapabiliriz.Nişandan düğünden bizim doğum zamanlarımız,beraber resimlerimiz falan çok güzel olur hakkaten...

Swetim,Radyolojim,Çileğim sağolun canlarım.Allah razı olsun...
Radyolojim seni geçermiyim bilmem ama aynı zamanlara denk gelmesi muhtemel...İnşallah....Negüzel olur...Benimki 5 milim oldu seninki 6 milimmi diye konuşur dururuz:)))):CüvCüv::CüvCüv:

Denefçim Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun...Rabbim bizlerin arkasından da dua edecek evlatlar nesiller nasip etsin...

Kızlar site yine takılmaya başladı...3-4 seferde anca açabiliyorum sayfayı...

Ben şimdi kalkıyorum,bugün biraz temizlik yapayım...bi haftadır ellemeidim evi,annemin deyimiyle azcık kaşıyayım:))))
Nevresimler falan değişecek,malum başımın belası ütümde var yine dağ gibi,en az 5 gömlek vardır kesin,pofff....
ışlerim bitince döncem ben size:))))
Görüşürüz...

5 gömleke dağ mı diyorsun senn :1closedeyes:
benim birikenleri görsenn o zaman :bbo:
benimde acilex ütü yapmam lazımmmm

selam kızlarrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3
yazıyorumda inşallah bir kazaya kurban gitmezz yine takılıyor yaa off neyseeee
çileğim Allah başınızdan eksik etmesin sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür nasip etsin babanaaaa.s.
denefimm Allah rahmet eylesin mekanı cennet yattığı yer nur olsun inşallahhhh:Saruboceq:
swetemm sen en güzel hediyeyi vereceksin eşinee daha nee:1hug:ama kayınvaldeyi bilmem ben olsam bol dikenli bir gül alırdım dermişimmmm
nevinim kolay gelsinnnn:1hug:
nehirimm ikinci kitabı bekliyorsun dimiiii nasıl sabırsızlanıyorsundur şimdii tabi bitek ondan değil o işin bahanesii yeğen gelecek inşallahhh:Saruboceq:
çileğimm şu slayt işi hangi proğramla oluyorr bende istiyorum yapmayı ama şimdilik sadece yenileri cd ye atmıştık pc de zaten onlar işte resim tarayıcıyla atılıyo sanırım o yok bizde olsa nişan düğün resimlerini istiyom ilerde alırsak inşallah oda olur eşimin de 10 mayıs doğum günü anneler gününe denk geliyooooooo:asigim:
nazım radyolojim lotusum alhanım gülyüzlüm pinkim berinim zuhalle esra görünmüyor kayıplar yinee ve dualarımızda olan mumucumm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Hee ben şartlanmayı sevmiyorum diyosun, zorlamayı sevmiyorum diyorsun, ne diyeyim daha fazla boğmamak için seni birşey demiyorum:çok üzgünüm:
Neyse hayırlısı ne zamansa oza zaman ne diyeyim.

Çileğim senin ütün geldimi bakam? Nasıl memnun musun?
Benim 1 ay olacak neredeyse hala gelmedi eşyalarım. Bugün göndeririz dediler bakalım artık:1closedeyes:

evet cnm geldi ütüm çokta memnun kaldım 24 tl hehe :jeyyar: tavsiye ederim yanii
aslında parayı verir vermez teslimatı isticeksin, bende ne aldıysam evlenirken hepsinin peşinden ayrı koşturdum
biri ayırttığım sehpayı yanlışlıkla(!) satar, diğeri anlaştığımız komidini değilde takıma uygun olanı (!) yollarr... bunları ve daha fazlasını yaşadım, oluyor bunlar malesef :1no2:

myhopçum sağolasın tatlım a.s.
tarayıcı olmasına gerek yokki
resimleri dijital fotoğraf makinesiyle çekip çekip atmak daha kolay, biz öyle yapıyoruz a.s.
ben slayt için MemoriesOnTV4 diye bir program kullanıyorum
baya kapsamlı güzel bi program a.s

Memnun olmana çok sevindim çileğim ütünden.
Benimde elektrik süpürgemi yanlışlıkla! sattılarya.
Öff ne yapayım yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…