Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yahu saka gıbı gun ıcınde cok zorlayarak da olsa bıkac kez gırıs yaptım ama msjlarım gtmedı bır turlu her yazdıgım kaldı.......:mymeka:..ınsallah bu gder canlar.......
berrıncım yalnız seı gruyorum nbr?????a.s.
gecmısı okudum bıraz.........svetım bu hallerın normal sanırım son donemdeyız cunku.....bende cok halsızım,bas donmelerım var,genelde yatıyorum anneme bıle gdemıyorum yaaaa:çok üzgünüm:bebısler agırlastıkca anne sıkayetlerı artarmıs.....gercı onlar ıyı olsunda bız katlanırız dımı:Saruboceq:
denefım hepımızın gecmıslerı nur ıcınde yatsın bacım,mekanları cennet olsun....senın agrıların nasıl oldu canım,kayınvalıden nasıl bır gelısme var mı?????canım bıde mumuya bır msj atabılırmısın yıne merak edıyorum hastaneden cıktımı acaba durumu nasıl ogrenırmısın bacım?????a.s.
nazım, radyolojim,alhanım ,gülyüzlüm, pinkim, cılekım,nevınım,nehırcım,myhopem herkesı optum canlar.........Şeniz

lotusum bacım topik bize kalmış....

denefcim;yazını okuyunca baban için hemen bir fatiha okudum Allah kabul etsin inşallah......mekanı cennet olsun canım...

lotusum nasıl gıdıyor hamışlık
sen nasılsın gulyuzum nıhayet sıte duzelmeye başladı

lotusum nasıl gıdıyor hamışlık
sen nasılsın gulyuzum nıhayet sıte duzelmeye başladı

canım ya bugunlerde bıraz rahatsızım halsızlık,bas donmesı cok.....ınsallah duzelırım canım......senın nasıl gdıyor ıyımısın???????a.s.
radyolojım sobeeeeea.s.

iyi geceler
ben iyiyim berinim
annemlerdeyim bu gece.ıp ayarları bozulmuştu pcnin.anca hallettik ve girebildim.
ama çıkıcam ben şimdi.hepinize hayırlı geceler diliyorum

canım ya bugunlerde bıraz rahatsızım halsızlık,bas donmesı cok.....ınsallah duzelırım canım......senın nasıl gdıyor ıyımısın???????a.s.
radyolojım sobeeeeea.s.

benım hamılelık iyi gıdıyor lotusum

alhan senıde gordum sobeeea.s.

iyi geceler
ben iyiyim berinim
annemlerdeyim bu gece.ıp ayarları bozulmuştu pcnin.anca hallettik ve girebildim.

sanada iyi geceler canım
benımde uykum geldı azsonra yatarım herhalde
Allah rahatlık versın şimdiden herkese:1hug:

iyi geceler
ben iyiyim berinim

hadı hayırlı geceler radyolojım........dua ısını bılıyon dımı canım ıhlas hatımı dıyodu kızlar ben bılmıyorum nasıl oldugunu yarın fılan bı konussak.....optumŞeniz

kızlar fecı uyku bastı benı kacıyoırum bacılar........yarın grusuruz nasıpse.....herkese ıyı geceler:1hug::1hug:

berincim,iyiyim çok şükür,seninde iyi habrlerini alıyorum...oyunda sana yetiştim canım

kızlar bende kaçtım...hepinize iyi uykular

hayırlı sabahlar kızlar a.s.
verimsiz bi günü geride bıraktık:1closedeyes:,
umarım bugün sorunsuz bi şekilde kullanabiliriz siteyikaydirigubbakcemile

günaydın arkadaşlarım.
çilegim canım sanada günaydın
akşam ben siteye giremedim.saldırı falan yazıyodu....bayada ugraştım .sonra çıktım...sizdede ölemiydi...:uhm:
umarım hepiniz iyisiinizdir kızlar.ben çok şükür iyiyim.
lotusum bugün ben mumuyla haberleşirim yazarım bu akşam buraya..kayınvalidem aynı.sorunlarda aynı...
gülyüzüm sagol bacım.ALLAH kabul etsin.bütün ölmüşlerimize gitsin.
nazım canım benim sen niye agladın bakayım....çok öpt canım seni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…