Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlarrrkaydirigubbakcemile3
pinkim yine mi alışverişşş hadi kolay gelsin canımmm:1hug:
çileğim resimleri dijital makineyle çekiyorum demişsin ama ben denedim aslı gibi güzel durmadı sen nasıl becerdin yaaa:uhm:
lotusumm aynı şikayetler bende de varr dün siteye giremeyince biraz temizlik yapam dedim öyle çok bişi değil akşamda misfirlerim geldi pestilim çıktı resmen hala heryerim ağrıyo yorgunluktan bari gerçekten bişiler yapmış olsam ama olsun ya dediğin gibii yeterki meleklerimiz iyi olsunnnnnnn:1hug:
denefim bizden de selam söyle mumuyaaa inşallah o ve melekleri çokkk iyidirrrr
swetem hala yazmamışş işi mi vardı acabaaaCADIARZUradyolojim de yokkk hayırdır inşallahhhhhfisfisfissabahçılar nerdesinizzzzz
nevinim nehirim alhanım berinim gülyüzlüm nazım nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:
sağol berincim buna şükürr iştee a.s, çalışıyorum :1closedeyes:
sen nasılsın nasıl gidiyor bakalım :CüvCüv:

kimse yok yaa off poff Çok üzgünüm çoook :çok üzgünüm:

myhopçum ışık olayını ayarlaman lazım kaydirigubbakcemile3
resmi çekerken resmin yanına el feneri koymalısın fotoğrafçılardaki ışık olayını hatırlaa a.s

ya gerçekten radyoloji, swet nerdeler ya :sm_confused:
herkes nerde

ışık olayı diyosunn deneyelim bakalım umarım işe yararrr fotoğrafçıda cd ye aktarayım dedim baktım bayağı tuzluya patlıyo şimdilik askıya almıştım bende:sm_confused:
evet yaa kimseler yok bugün hadi dün sorun vardı bende giremedim yazdığım anca gitmişti error yedimm ama bugün maşallah tıkır tıkır siteee nerdesiniz gak ahalisi huuuu üsküdarda sabah olduuu hatta neredeyse güneş batacak akşam olacakkkkkkk

hoşgeldin berinimmma.s.
burası güzel yaa dışarda güneş var kuşlar cıvıldıyoo tam gezme havası ama ben yanlız gezmeyi sevmem bizim yerimize pinkim geziyo işteee

myhopçum ışığı iyi ayarlarsan olur
bizimkiler gayet net oldu a.s
halledersin sen bence a.s

berincim hoşgeldin a.s.

hoşgeldin berinimmma.s.
burası güzel yaa dışarda güneş var kuşlar cıvıldıyoo tam gezme havası ama ben yanlız gezmeyi sevmem bizim yerimize pinkim geziyo işteee

hoşbuldum canım bende yalnız gezmeyı sevmem
bızım yerımızede pınk gezıp duruyo keyıf onun valla

Aaa nasıl yani. Siz hep girmişsiniz siteye.
Bugün hep denedim daha ilk defa girebiliyorum.
Saldırı yüzünden. Aaa çok şaşırdım.

Çileğim nerdesin yaa.. Lütfen şu msn olayını hallet bacım ya. Yazdıklarım msn gelmiyor kesin anladım artık.

Eve gitmek istiyorum feci şekilde...

bencede yaa deli oldumm
hayırdır cnm niye eve gitmek istiyosunki sıkıntıdan mı :uhm:

He be çileğim. Sıkıntıdan.
Dün akşam ayıp söylemesi kitabın çok başka bir versiyonunu buldum nette.
Hep kızın anlatıyordu, adamın ağzından anlattığı bir kitap daha çıkaracakmış yazar.
12 bölümü nette vardı. Gece 3'e kadar onu okudum. O yüzdende gitmek istiyorum, uyurum muhtemelen.
Ama 2. kitabı alacağım iş çıkışı inşallah. Uyku yasak bana bitene kadar seri. Dayanamıyorum napim..

Annemde sabah 3'e kadar kitap okunurmu diye.
Halbuki kendisi kitap okuduğu zaman dünyayı görmez gözü, kitabı elinden düşürmez. Sonrada haklısın ben olsam bende öyle okurdum diyor.
Bizim ailede genetik böyle kitap okumak :))

Aaa nasıl yani. Siz hep girmişsiniz siteye.
Bugün hep denedim daha ilk defa girebiliyorum.
Saldırı yüzünden. Aaa çok şaşırdım..

ben daha çok şaşırdım inan hiç 500 küsür diye hata vermedi bugün tıkır tıkır açılıyor sayfalarrrrrrr swetem radyolojim ve diğerleri de ondan gelemediler galibaaa merak etmiştik bizde kimse niye yok diye Allah Allah ya bende düzeldi sanmıştım demek bize torpil geçeceği tutmuş sitenin bugünnnCADIARZU
hayırdır bu arada niye eve gitmek istiyorsun canımmm

okul yıllarım geldi aklıma nehirimm yatılıydım ben herkez yazılıya çalışmak için gece kalkar koridoru doldururdu ben kitap okumak için kalkardımmm sizde genetikmiş bizde ise sülalenin anormali bendimm kimse sevmez kitabı akıllarına bile gelmez dersi zor çalışırlar ama benim elimde varsa yazılı vs vız gelirdi illa bitecekkk özlüyorum o günleri yaa

deli kızz kaydirigubbakcemile
ama ne güzell maşaallah nehirim takdir ettim senii alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
bana da bulaştır biraz

Çok güzel bişey myhopum gerçekten.
Önce bi ay yatsam mı dedim ama, battı balık yan gider dedim bırakamam şimdi.

Çileğim nasıl bulaştırılır bilmem k. Şimdi evli olduğumu hayal edemiyorum. Aralıksız okudum çünkü.
Koca moca unuturdum dicem ama olmaz.
O yüzden böyle kaptırmak zor olur yani.
Gerçi annem okur ama kaç yıllık evli artık:roflol:

elinde olunca bırakılmaz ki zatenn neler olacak meraktan bir solukta okunur hele de topiğinden biliyorum alacakaranlık için müthiş diyorlar vampir ama korku değil romantik herşeyin harmanlanması bir manadaa ahh yerinde olmak vardı şimdii gece uykum yok nasılsa sabaha kadar okurdum ne güzelll

bizim koca da hiççç gelemez öyle şeylere :1closedeyes:
hele akşamları evde oturduğumuz vakit bişeyle uğraşmaya kalkmıyım, sinir oluyor kaydirigubbakcemile3
haftasonu da öyle güç bela temizlik vs ye vakit ayırıyorum
yaptığım şeylere ayırdığım vakti kıskanıyor yaa :roflol:
hele kitaba gömülürsem ki bu mümkün gözükmüyor
yani iş yerinde ne okudum okudum nehirim kaydirigubbakcemile3
emine şenlikoğlu ve ikbal gürpınarın kitaplarını çok beğenirim ben a.s
sen okudun mu onlardan

hani nerdeyse eşimi tarif ettin dicemmm neyseki şimdilerde biraz daha esnek önceden el işi bile yaptırmazdı zaten akşamları görüyorum iş miş yok derdiiiiiii akşama kadar işim neymiş bitirseymişim efendimmmm:roflol::roflol::roflol:
yazarı karıştırmıyorsam huzur sokağı emine şenlikoğlunundu dimii şule yüksel şenler le ahmet günbay yıldızı da çok severim bennnn şimdi baktım netten şuleninmişş kaydirigubbakcemile3ama emineyi de okudum romanın adı aklıma gelmiyorrr:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…