- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #9.981
Yok myhopum Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler'in. O kitabı çok severim.
2 cildi iki günde bitirmiştim. Filminide çok severim. Tam olarak kitapla aynı olmasada oda çok güzeldi. Birleşen Yollar diye...
benimki de el işi yaptırmazz :1closedeyes: hehe ne çookk benzeşiyorlarmışş kaydirigubbakcemile3hani nerdeyse eşimi tarif ettin dicemmm neyseki şimdilerde biraz daha esnek önceden el işi bile yaptırmazdı zaten akşamları görüyorum iş miş yok derdiiiiiii akşama kadar işim neymiş bitirseymişim efendimmmm:roflol::roflol::roflol:
yazarı karıştırmıyorsam huzur sokağı emine şenlikoğlunundu dimii şule yüksel şenler le ahmet günbay yıldızı da çok severim bennnn şimdi baktım netten şuleninmişş kaydirigubbakcemile3ama emineyi de okudum romanın adı aklıma gelmiyorrr:uhm:
inş. nehirim o zaman bol bol vaktim olacak Allah izin verirse a.sOkudum çileğim Emine Şenlikoğlu. Ama İkbali oldum olası sevmem:1closedeyes:
Emine Şenlikoğlu'nun kitaplarını okuyorum ama konusu için. Dili bana yetersiz geliyor.
Kurduğu cümleler anlatıma yetmiyor diye düşünüyorum.
Ama benim düşüncelerim tabiki.
Çileğim haklısın şimdi okuyamazsın bencede.
Ama hamişken evdeyken inşallah:jeyyar:
evet myhopçum isim doğru a.s o kitap çok güzeldir :1rolleyes:öyleymiş yazarken baktım zaten netten şimdi hatırladım emineninki bize nasıl kıydınız dı karıştırmışımmm
Myhopum onu sakın okumaaa sakınnn.
İlk kitabı okumadan olmazzzz. Sakın sakın sakın.. Göz ucuyla bile bakma.
Önce Alacakaranlık sonra Midnight Sun. Olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Hiç güzel olmaz. Etkisi kaybolur. Böyle biraz koyuyor (kaba tabirle) bile diyebilirim.
Duruuunnn 10.000. mesaj benim :roflol:
canım ya site açılıyor mu diye bakamadım bilee ben bugünswetem hala yazmamışş işi mi vardı acabaaaCADIARZUradyolojim de yokkk hayırdır inşallahhhhhfisfisfissabahçılar nerdesinizzzzz
burdayım canım.bende şimdi seni arıyorum.
ya gerçekten radyoloji, swet nerdeler ya :sm_confused:
herkes nerde
ve aleyküm selam pinkçim hoşgeldin a.s.
naber
Hoşgeldin pinkim. Naılsın??
Ben çıkıyorum hanımlar eve gideceğim inşallah..
(Çileğim aklın yolu birkaydirigubbakcemile3)
Hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inşallah...
nazım canım benim sen niye agladın bakayım....çok öpt canım seni.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?