Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Okudum çileğim Emine Şenlikoğlu. Ama ıkbali oldum olası sevmem:1closedeyes:
Emine Şenlikoğlu'nun kitaplarını okuyorum ama konusu için. Dili bana yetersiz geliyor.
Kurduğu cümleler anlatıma yetmiyor diye düşünüyorum.
Ama benim düşüncelerim tabiki.

Çileğim haklısın şimdi okuyamazsın bencede.
Ama hamişken evdeyken inşallah:jeyyar:

Ahh mayhopum oku yaa. Senin bunu seveceğine gerçekten eminim.
Aynen öyle korkunç değil ama çok güzel. Heyecan oldukça had safhada her yerinde.

Yok myhopum Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler'in. O kitabı çok severim.
2 cildi iki günde bitirmiştim. Filminide çok severim. Tam olarak kitapla aynı olmasada oda çok güzeldi. Birleşen Yollar diye...

Yok myhopum Huzur Sokağı Şule Yüksel Şenler'in. O kitabı çok severim.
2 cildi iki günde bitirmiştim. Filminide çok severim. Tam olarak kitapla aynı olmasada oda çok güzeldi. Birleşen Yollar diye...

öyleymiş yazarken baktım zaten netten şimdi hatırladım emineninki bize nasıl kıydınız dı karıştırmışımmm

Bu arada Mİdnight Sun'ı okudum dün akşam saat 3'e kadar netten. Çıldırmış gibiydim. Bitirince aynaya baktım. Gözlerim şişmiş, kanlanmışi kıpkırmızı olmuş. Bilgisayardan okumak bayaa kötüymüş yaa.

nehirimmmmm bak yakaladım yine senii de netten nasıl okudun yaa madem okunuyo niye demiyorsun bana bakimmmCADIARZUhepsi varmıı ay heyecan yaptım şimdii ilk kitaptan itibaren okurmuşumm oleyyyyyyy:teytey::teytey::teytey:

benimki de el işi yaptırmazz :1closedeyes: hehe ne çookk benzeşiyorlarmışş kaydirigubbakcemile3
inş. nehirim o zaman bol bol vaktim olacak Allah izin verirse a.s
hımm demek öyle düşünüyorsunn fisfisfis
ikbali neden sevmezsinn :sm_confused:
öyleymiş yazarken baktım zaten netten şimdi hatırladım emineninki bize nasıl kıydınız dı karıştırmışımmm
evet myhopçum isim doğru a.s o kitap çok güzeldir :1rolleyes:

Myhopum onu sakın okumaaa sakınnn.
ılk kitabı okumadan olmazzzz. Sakın sakın sakın.. Göz ucuyla bile bakma.
Önce Alacakaranlık sonra Midnight Sun. Olmaz olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
Hiç güzel olmaz. Etkisi kaybolur. Böyle biraz koyuyor (kaba tabirle) bile diyebilirim.

Ne bilim çileğim yaa. Yapmacık buluyorum kendini. Şiir okuması falan tv ' de öldürür bizi ailecek.
Yoksa öyle özel bir sebebi yok.

Hoşgeldin pinkim. Naılsın??

Ben çıkıyorum hanımlar eve gideceğim inşallah..
(Çileğim aklın yolu birkaydirigubbakcemile3)

Hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inşallah...

canım şimdi netten baktım da Midnight Sun serinin sonuncu kitabıymış hatta 12 bölümü nete sızdığından yarıda bırakılmışş tamamlandımı bilmem ondan önce New Moon Eclipse
Breaking Dawn var sanırım sen hepsini aldın yani önce diğerlerini okumak gerekmez miii:uhm:sende sonuncuya geçmişsinn neyse ama inşallah tamamlanmıştır kitap yarımsa hala çok kötü yaa nasıl biter diye insan meraktan çatlarr

vay uyanık vayyy :dilcikar:
ben yazacaktım şimdi :1closedeyes:

iyi akşamlar nehirim bende çıkıyorum şimdi a.s
herkese Allahaısmarladık :teytey:

merhabalar efenim.berbat yorucu bir günümdü.31 tane hasta çektim.masama sabah oturdum.bi yemek için kalktım.bi kerede lavabo için.bu ne yaaa.herkes hastamı oluyo bugünlerde.offf.inşallah yarınım güzel geçer -tatlicadiarzu-
swetem hala yazmamışş işi mi vardı acabaaaCADIARZUradyolojim de yokkk hayırdır inşallahhhhhfisfisfissabahçılar nerdesinizzzzz
canım ya site açılıyor mu diye bakamadım bilee ben bugün

ya gerçekten radyoloji, swet nerdeler ya :sm_confused:
herkes nerde
burdayım canım.bende şimdi seni arıyorum.
sen nerdesin :jeyyar:

lotuscum akşam senin yazdıklarını görmemiştim canım kusura bakma.evet dua işini bu haftasonuna kadar kararlaştıralım.ama ben netten biraz baktım.ihlas hatmi kaç tane okunuyo diye.bişey bulamadım.çileğim sen annene sorcaktın sordun mu
en geç önümüzdeki hafta başlayalım.zaten ben şuanda okuyamıyorum bişey.malum

ve aleyküm selam pinkçim hoşgeldin a.s.
naber

Hoşgeldin pinkim. Naılsın??

Ben çıkıyorum hanımlar eve gideceğim inşallah..
(Çileğim aklın yolu birkaydirigubbakcemile3)

Hepinizi öpüyorum yarın görüşürüz inşallah...

iyiyim ben canlarım napim işte yemek yedik yaprakdökümü öncesi size bi bakim dedim.
hepinizi öpüyorum tekrar gelicema.s.

SLM KIZLAR NASILSINIZ BAKALIM
ıKıGÜNDÜR MıSAFıRıM VARDI GıREMEDıM
pc oturma odasında ya mümkün olmuyor girmem
akşamda sohbetim vardı ancak fırsatım oldu girmeye

nazım canım benim sen niye agladın bakayım....çok öpt canım seni.....

seni görünce gözlerim yaşardı güzel bacım
yoksa ne ağlaması bende ağlıcak göz varmı hiç :1shok:
denef mumudan çabuk haber ver ben çok merak ediyorum CADIARZU
bu arada siteye sadece ana sayfadan giremiyoruz
ama ana sayfala birlikde altda açılan seçeneklerden girebiliyoruza.s
yani en azından ben öle giriyorumgamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…