Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar........
anca oturdum pc ye.....halsızım bu ara gecem gunduzum bellı degıl...aksam 6 gıbı uyumusum 9 da uyandım....hıc hos degıl o saatlerde uyumak ama napım halsızlıkten oluyor sanırım.........
nehır kız valla hepımızı ayartıp elımıze kıtaplar aldırcan tekrardan....esım okutmuyor bana artık... elıme gazete bıle alsam son satırına kadar okumadan bırakmam cunku......en ıyısı dedıgın gıbı hamıslıkte ,dınlenmecelerde okumak ıste bende kıtap hastalıgım nuksetmesın dıye bu surecte dergıler yada turk romanları okuyorum.bıde artık eskısı gıbı karmasık konulu kıtapları yada fıkır eserlerını basım goturmuyo nedense......3 yıl oncesıne kadar ogrencıydım ya ben ondan kapasıte doldu sanırım.:1no2:
denefım dua edıyorum sana yalnızca ne dıyeyım baska???herseyın mukafatını gorursun ınsallah:Saruboceq:
svetı merak ettım hıc grmemıs bugun nerelerde acaba:sm_confused:
kızlar seherımden hbrı olan var mı?????doguma gtmısmıydı yanılıyor muyum ben???:uhm:
herkesı optum.Şeniz

selam canlarım
sweti bende merak ettim girmemiş ya iyi şeyler olmuştur inşş..
seherimle ben sürekli görüşüyorum msnden
ikizleri sağlıkla geldiler dünyaya..yarı kırklarıda çıktı nazlı ve burak isimleri hepsi çok iyiler arkadaşlar darısı başımıza inşş

birileri kitabın içine düştü hiç halımızı hatrımızı da sormaz oldu :1closedeyes:

ıyı geceler kızlar yorgunluktan geberıyorum bugun günüm vardı cook yorulmusum oturunca daha ıyı anlıyor ınsan.aksamdan berı kk ya gırmeye calısıyorum ama ancak basarabıldım.gülyüzüm senı gördüüüm nasılsın bacuum?

alhancım kusuruma bakma canım oyuna dalmışım...seni kaçırdım galiba......iyiyim canımcım...gündüz eşimle beraber çarşı gezdik,akşam da annemle kaynanam bendeydi...ama siz hamişler bugünlerde kendinizi çok yoruyorsunuz...getirmeyin beni yanınızaklava:kızlar son aylarınız dikkatli olun...ne öyle iş güç,misafir...sizin halinizmi var ya...yan gelip yatsanıza....

yaaaaaaaa tam pc bende derken esıme kaptırdım anıden kalkmak zorunda kaldımklava:klavaınkım kusura bakma canım yaa.s.sımdı uyududa bende gerı oturdum......
gulyuzum sobe.............kaydirigubbakcemile5
alhan ne gunu bacım sen nıye bulasıyosun bakım hamıs halınle bu ıslere yazık sana:mymeka:gun işi hamıs e gore degıl canım cok yorar hıc hoslanmam ben..dıkkat et kendıne.a.s.
pınkım demek ıkızler dogdu.....masallah hayırlarla buyusunler:teytey::ecrin_bebek:mavı ayla ben grusuyorum canım acemde mavı ayda ıyıler sukur mavı ay calısıyor dun grustum daha ıyıkı sordun yazmayı unutmusum herkese slmı var:1hug:

lotusum seni görüyorum ama bacım benim çıkmam lazım...çok uykum geldi..:1hug:

topıgı kapatıyorum canlar..........herkese tatlı ruyalar......nevıncım bugun senın gunun unutmus degılım hayırlı hbrlerını beklıyorum canım...:Saruboceq:.....svet sende meraklandırma bızı canım ınsallah hersey yolundadır...a.s...herkese kocaman sevgıler opucukler:1hug:Şenizkaydirigubbakcemile5a.s.

gunaydın kızlar bugun ben erkencıyım galıba kımse gelmemış hala

nerdesınız kızlar hu huuua.s.

Günayyydınn...

Kızlar biz bugün gidemedik Ankaraya malesef,sebebini hiiiiiiiiçççççç sormayınn..
Her işte bir hayır vardır diyerek sakinleşmeye ve moralimi düzeltmeye çalışıyorum..
Yarın gidicez inşallah,bir aksilik çıkmazsa diyede ekleyeyim...

hayırlı günler arkadaşlar a.s.
netimizde sorun vardı anca gelebildimm
bu arada swetimiz yok hala ortada, umarım herşey yolundadır :sm_confused: ben akşamları olmuyorum bilmiyormusun sanki hava atıyosun :1closedeyes:
cnm az önce babanneme sordum 1001 tane okununca 1 ihlas hatmi oluyormuş a.s
başka türlüsü de var ama şimdilik onu yapamayız herhalde(kuranı kerimin başından itibaren 1 ihlas, 1 sıra kuranı kerim diye sonuna kadar okunuyormuş)
herkes okeyliyorsa ne kadar alacağımızı
ve kimlerin katılacağını netleştirelim bugün artık a.s
birileri kitabın içine düştü hiç halımızı hatrımızı da sormaz oldu :1closedeyes:
evet gülyüzlümm :çok üzgünüm: :1closedeyes:
hoppala :1shok: tam rast getirsin dicektim bendee
umarım çok önemli bişey olmamıştı canını sıkacak Çok üzgünüm çoook
olsun yarın gidersiniz inş. napalım

selam canlarım ben geldim diğer topiğimizde dün smhsmh in hamile haberini aldık uçtuk havalara şimdide rylai nin hamile haberini aldım ne bereketli günlerdeyiz darısı başımıza inşşş

nevincim canım olsun hayırlısıyla yarın gidersiniz biştanem stres yapma sakın rahat ol allahım yardımcınız olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…