Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geldim kzıalr
ben site kapalı idi giremiyordum.
pinkim sağolsun googledan arat gir deid ded giridm
iyiyim sizler nasılsınız
dua konusunda ortak akrakra varınca bana da haber verin

geldim kzıalr
ben site kapalı idi giremiyordum.
pinkim sağolsun googledan arat gir deid ded giridm
iyiyim sizler nasılsınız
dua konusunda ortak akrakra varınca bana da haber verin

Şeniz Şeniz Şeniz
hoşçakalın canlarım ben çıkıyorum görüşürüz banada özelden mesaj atın karar varınca okişşkaydirigubbakcemile5

Aaaaa smhsmh hamişmi? yaşasın,ne güzelll....Hayırlısıyla sağlıklarıyla kavuşsunlar inşallah...

ya önemli şeyler değil aslında kızlarda...ne bileyim işte...Bizim araba muayenedeydi,dün yetişmemiş,bugün 1de çıkacakmış falan filan...aslında şirket arabamızda var ama o ticari araç..okadar yol tangır tungur onla gidilmez dedi eşim..zaten bende istemiyordum onla gitmek...

ışte bide parayla ilgili can sıkıcı durumlar olmuş biraz işle alakalı...Eşimde çok üzgündü dün...Bütün gün nasıl söylücem diye düşünmüş...Dün gece annemlerdeydik eve gelirken asansörün kapısında,ben gelmiyim yaa sengit ben burda kalıyım diyo bana...Delüüüü...

hayden kızlar ben kaçayım..
Annemde toplantı vardı bugün oraya gidem bari,ruhum dinlensin...
Öptüm hepinizi...

Kızla rgeçmişi okuıyyaım deidm vallahi bütün vaktimi aldı
sanki varya ben yokum diye mnuhabbet koyulaşmış aaaaaaa
neyse merak etmişsiniz teşekkür edeirm ben siteya girmeyei bceremedim
ama pinkim sağolsun ipucu verided gridm

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
swetem sen iyi olda canım gelmeyince merak ettik tabii benim kontrol paneli sık kullanılanlarda ordan direkt giriyorum hem yazdığım yerler hemen karşıma çıkıyor aramıyorum kolay oluyor öylee:1hug:
nevinimm bir günle bişi olmaz hayırlısıyla bir başlayın şu tedaviye de gerisi gelecek inşallahhhh:Saruboceq:
pinkim yine mi gezmelerdesin kızzz kıskanmaya başladım amaaaaa:1hug:
berinim denefi görmüş ama yazamadığına göre yoğun galibaaa kolay gelsin denefimmm:1hug:
berinim sen nasılsın canımma.s.
çileğim sana da hayırlı günlerrrrr:1hug:
lotusum sende selam söyle mavişe de niye yazmıyorlar yaaa kayıplara karıştılar iyiceneee:uhm:
hamiş kalan arkadaşlara çokkkk sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirmeyi sağlıcakla hayırla büyürmeyi nasip etsin inşallahhhh
seherime de maşallahh sağlıcakla büyütsün melekleriniii
nehirim kitaplara gömüldü herhallll ben dün alacakaranlıkı izledimmmmmmmkaydirigubbakcemile3ama kitabının çok daha güzel olduğuna eminim film hiçbir zaman kitabın verdiği hazzı vermiyorr tecrübeyle sabittirrrrrrr
alhanımm yorma kendini yaa ben azcık iş yapayım dedim şaftım kaydı ne günüü dikkat et kendine ve yeğenimizeeeee
radyolojimm yine mi yoğunsun canımm alışık değiliz gecikmenee merak ediyoruzz kolay gelsinnn:1hug:
nazım gülyüzlüm sizler nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

iyidir be swet napalım çalışıyorum iştee a.s
ayrıca nehir hanımı gömülmüş olduğu 2. kitabından kaldırmaya çalışıyorum ama nafilee :1closedeyes:

sen nasılsın ne yapıyorsun :uhm:

Son düzenleme:
selam arkadaşlarım.nasılsınız.ben hiç iyi degilim .böle bi haberi vermek bana düştügü içinde çok üzgünüm.evet mumuyla görüştüm bugün.hiç iyi haberler veremicem sizlere...:çok üzgünüm:senağlama
mumumuz malesef bebeklerini kaybetmiş.cumartesi günü...şu an hastanedeymiş.hala kanaması varmış....benden bu kadar arkadaşlar..gerisini mumucugumuz gelince kendi anlatır..
benim kaderimi yaşadı arkadaşım.sebepsiz bebek ölümleri...onada öle demiş doktorlar.neden düştüklerini doktorlar açıklayamamışlar...
bana müsade arkadaşlar.şu an hiç keyfim yok...mumumuza ALLAH sabır versin.başı sagolsun...

diyecek hiçbir kelime bulamıyorum hangisi daha zor bilemiyorum doğmadan kaybetmek mi kollarında kaybetmek mi ama hepsi de öyle zor kii en korkulu düşüm düşmanımın başına gelmesin diye dua ettiğimm Allahım hikmetinden sual olunmaz senden gelene boynumuz kıldan ince amaa işte amalar uzayıp gidiyorr isyan etmemek o kadar zorkii mumucum biliyorum ne desem boşş acını hiçbirşey hafifletemezz meleklerin azramın yanına gittii orda bekliyecekler bizii Allah sabırlar versin canımmsenağlamasenağlamasenağlama

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

benim de diyecek sözüm yok denefimm
ne denebilirkiii bilemiyorumm :çok üzgünüm:
inşaallah o güzel melekler annesine şefaat edecek, en güzel bakış açısı da bu :a015:
Allah sabırlar ihsan etsin mumucum :a015:

Son düzenleme:
herkese tek tek cevap verecektim tam.ama şuan hibişey yapmak istemiyorum.içim çok tuhaf oldu. senağlama senağlama senağlama senağlama

mumucum canım allah bol bol sabır versin.ne denir ki.rabbimizden gelene boynumuz kıldan ince.verende o alanda.rabbim bi sebep göndersin mumum acını hafifletecek.bi umut daha göndersin inş yakın zamanda.rabbim yardımcın olsun

Son düzenleme:
Ne diyim şimdi ben yaaa ne diyim....

Kahroldum sanki,içime bişey oturdu,boğazım düğümlendi...

Mumucum,Rabbim içini ferahlatsın,acını hafifletsin,sabır versin,dayanma gücü versin,işlerini rahatlatsın...

Söylemesi çok kolay biliyorum ama öyle zamanlar geliyorki,kelimeler yetersiz kalıyor.

Ekrana öylece bakıyorum saf saf,ne yazsam diye düşünüyorum.ıçimdekileri yazıya dökmem imkansız...

Rabbim sana eşine güç,kuvvet sağlık sıhhat versin...Huzurla dolsun içiniz en kısa zamanda...

Offfff offfffffffff.....

Allahım sabır verisn.
Kolum kanadım kırlıd sanki.
Bugğn 2. Kötü haber
cmebaby arkdaşımzı da 29 haftalık ikizleir için müğcadele ediyorç
çok zor şeyler yaşıyormuş.
Rabbim.kimseyi yarı yolda bırkamasın.
Allahım sabır verisn.
Bu ahberleri aldıkça kasıklarıma ağrıalr giriyor .korkularım artıyor.
Rabbim yarıdmcısı olsun.

ayyy ınanamıyorum coook üzüldüm yaaa.mumuda ıyı haberler beklerken ıyı olmasını umut ederken arkadasımız neler gecırmış.
rabbım acını hafıfletsın canım.söylemesı kolay gelır belkı ama burdakı bırcok arkadasımızda bu korkuyla karsı karsıya kaldık .en hayırlısını rabbım bılır bundada sızın için için bır hayır vardır belkı.umarım tez zamanda kendını toparlarsın canım.

canım mumuya çok canım sıkıldı ya herkes gibi.moralim bozuk yani.
bende şimdi iyi bilen birisine sordum.ihlas hatmi 1000 tane okunuyormuş.öncesinde salavat getiriliyomuş bir tane fatiha okunuyormuş.önce mumuya okumak üzere başlayallım diyorum.ben yarın okuyabileceğim.kaç kişiysek aramızda eşit miktarda da paylaşabiliriz.zaten fazla düşmez10 kişi olsak 100er tane düşer.ihlasta kolay bir sure.herkesin bildiği bir sure.ne dersiniz.
myhopem merhaba canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…