selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
swetem sen iyi olda canım gelmeyince merak ettik tabii benim kontrol paneli sık kullanılanlarda ordan direkt giriyorum hem yazdığım yerler hemen karşıma çıkıyor aramıyorum kolay oluyor öylee:1hug:
nevinimm bir günle bişi olmaz hayırlısıyla bir başlayın şu tedaviye de gerisi gelecek inşallahhhh:Saruboceq:
pinkim yine mi gezmelerdesin kızzz kıskanmaya başladım amaaaaa:1hug:
berinim denefi görmüş ama yazamadığına göre yoğun galibaaa kolay gelsin denefimmm:1hug:
berinim sen nasılsın canımma.s.
çileğim sana da hayırlı günlerrrrr:1hug:
lotusum sende selam söyle mavişe de niye yazmıyorlar yaaa kayıplara karıştılar iyiceneee:uhm:
hamiş kalan arkadaşlara çokkkk sevindim Allah hayırlısıyla tamamına erdirmeyi sağlıcakla hayırla büyürmeyi nasip etsin inşallahhhh
seherime de maşallahh sağlıcakla büyütsün melekleriniii
nehirim kitaplara gömüldü herhallll ben dün alacakaranlıkı izledimmmmmmmkaydirigubbakcemile3ama kitabının çok daha güzel olduğuna eminim film hiçbir zaman kitabın verdiği hazzı vermiyorr tecrübeyle sabittirrrrrrr
alhanımm yorma kendini yaa ben azcık iş yapayım dedim şaftım kaydı ne günüü dikkat et kendine ve yeğenimizeeeee
radyolojimm yine mi yoğunsun canımm alışık değiliz gecikmenee merak ediyoruzz kolay gelsinnn:1hug:
nazım gülyüzlüm sizler nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz