Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tamam canım okuyalım dıger kılarda onaylasın baslayalım hemen.rabbım mumuya sabır versın cok zor yaa.

burda o da
kayınvalidem geldi bugün.temmuza kadar bizde.
eşimle ben salona geçtik şimdi.pc yi ikiye böldük.o tv seyrediyo.bende seyrediyorum da.ara ara bakıp cevap yazıyorum.yemeğimizi yedik.dinleniyoruz anlıycan.zaten gündüz giremiyorum.
sen naapıyosun cnm.eşin gelmek üzeredir seninde dimi

hadı gözun aydın bakalım ıyımı kayınvalıden bır terslık yok dımı?
evet canım esım gelmek üzere bende masayı acayım yemeklerı ısıtayım çok öpüyorum....

evet arkadaşlar bende mumu için başlıyalım diyorum.özelden yazın bana hangi duayı..yanlış okumak istemiyom...çok üzgünüm.bizki bu kadar üzüldük mumumuz ve eşi allah bilir nasıllardır.unuttum bugün yazmayı .sizlere çok selamı var..[/B]

a. s denefim.
yok öyle deme.haketmedik deme be canım.isyana girer allah muhafaza.allah istyen kullarını dua eden kullarını çok severmiş.kul istedikçe vermez denermiş onu.kul yine ister o yine vermezmiş.en sonunda meleklerine dermiş ki.bu kulum bıkmadan usanmadan benden istedi.dua etti.isyana girmedi.sınavını başardı.istediğini ona götürün.
biz istemeye devam edelim.inşallah rabbimiz birgün kabul buyuracaktır.
nevinim iyi akşamlar
alhanım bi problem yok canım şükür.

Tamam kızlar hadi okuyalım hemen...

Kim liste tutacak...Radyolojim senin tecrüben var,sen hallet istersen gene...

Ben ,Nehir,Radyoloji,Denef,Naz,Alhan,Myhope,Gülyüzlüm,Çilek,Pink,Lotus,Swet,Berin....

Unuttuğum varmı ki acaba...13 kişi toplamda...Düşünüyorum şuanda aklıma gelmeyen varmı diye?

benimde aklıma bunlardan başka gelmedi yaa,
unttuğumuz varsa artık hatırlatsın kendini.malum beynimiz durdu bu akşam

Aynen yaa...

Nezaman başlarız acaba...Belki okuyamayacak olanlar da vardır....Neyseki nerdeyse yarımız hamile:)))

Denefçim iyi geceler canım...

bugün çok üzüntülüyüm.ama artık isyan etmekten başka aklıma bişey gelmiyo.ben mumunun yaşadıklarını 3 sefer yaşadım....öle bi hevesle başlıyosun tedaviye.ne zorluklara katlanıyosun..hamile kaldıgını ögreniyosun .sevinçten çıldırıyosun.ayakların yere basmıyo mutluluktan.eşine çok deger verdigin eşine baba yapma özlemini yaşatmak isterken sonuç hüsran.kollarımız bomboş...herşey yüce rabbimden.ona sıgınıyorum ona güveniyorum.ona dua ediyorum.bizleride anne olma duygusunu yaşatsın insallah

Denefçim sağol canım benim...

Yaşanılanlar çok zor yaaa...

Hayat bi garip...Bi an geliyor hamilelik haberi alıyoruz seviniyoruz aradan birkaç saat geçiyor başka bir arkadaşımızın bebeklerini kaybettiğini öğrenip yıkılıyoruz...

Kimimiz hamile ve endişeli ,kimimiz tedaviye başlıyor büyük umutlarla ve olumsuz sonuçlarıda gözardı etmeyerek....

Hayat işte,çok garip(((

radyolojim eşim gelmişti hemen çıktım görmemişimm neyse şimdi sigara molası verdi de pc bana kaldıı ben yarın akşam yada ertesi sabah sapancaya gidecem annemin günü varda siz gidene kadar dua işini hallederseniz bende okumaya başlarım gitmeden Allahın izniyle bide nasıl başlanacak salavat fatiha demişsiniz ne kadar getirilecek ona göre başlayalım Allahım kabul eder inşallahhh
denefimm iki sene önce anneydim geçen sene tedavilerle uğraşıp durdum malum bu sene Allahıma şükürler olsun ki anne adayıyım eşimin ilk ve tek anneler günümde aldığı çiçek hala yatak odamda duruyor dediğin gibi elden bişey gelmiyor kii tek tesellimiz meleklerimiz bizi cennette bekliyorrr ve inancımız hep varr inşallah hepimiz tadacağız o güzel duyguyuua.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…