Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

lütfen okuma işini bana özelden yazın.gerçi 2 güne kadar adet olacagım.OLDUKTAN SONRA OKURUM.NE OKUCAZ YAZARSANIZ SEVİNİRİM...şimdilik bana müsade eşim gelecek.öpüyorum kızlar hepinizi.ALLAHA emanet olun

Ben siteye girmekte yine zorlanıyorum yaa...

Sayfayı yenileyince sadece kadınlar kulübü ana başlığı açılıyor sayfanın altı boş....

myhopem, canım benim ,isyan etmiyorum..içimde fırtınalar kopuyo desek

o fırtınalar hep var canımm engellemek mümkün değil kii hele de etrafında senin gibi kimse yoksaa dayımın kızı evleneli 4 ay oldu 3 aylık hamişş ve yengemin yeğeni ki çok severim kendisini evlenir evlenmez hamiş kalmışş tabi onlar için seviniyorum ama içimden bişilerde isyan bayrağını açmak için hazır bekliyorr hani azcık meyletsem haşa neysee işte sen de fırtına ben diyeyim kasırga oyuyor sanki içimii sizi düşünemiyorum bilee Allahım hepimize sabır versin inancımızı daim ettirsin umudumuzu gerçek eylesin inşallahhhh

bende öpüyorum denefim.inşallah gelecekte yaşayacağımız sevinçlerle bu günlerdeki sıkıntılarımızı unuturuz
myhopem sen gidene kadar ayarlayamazsak biz başlarız.sende gelince sıradaki kişiye okursun.zaten ihlas basit okunur.herkes bi günde bile bitirir.ben bi ayarlama yapayımda inş.herkese özel mesajla bildiririm.ama cumartesi atabilirim sanıyorum.
nevinim hayırla git hayırla dön güzel kardeşim benim.

sağol radyolojim Allah razı olsun canım....

ınşallah güzel haberlerle gelirim...Bir sorun çıkmaz inşallah...

nevınım hayırlı yolculuklar canım.ınsallah hayırlı haberlerle dönersın bıraz üzüntümüzü hafıfletırsın ınsallah.kac gün kalacaksınız canım?

Alhancım şimdilik görüşmeye gidiyoruz.Yrın büyük ihtimalle muayene olurum işte sorular sorarlar..
belki hormon testi vs.isterler...

yani yarın tedavinin sürecine nezaman,nasıl başlanacağına karar verilecek inşallah...Yarın adetimin 21. günü,bu aydan geçti büyük ihtimalle ama bellide olmaz tabi...

Sağol canım,inşallah...Yüzümüz gülsün biraz artık dimi?ınşallah hayırlısıyla...

ınsallah canım yaaa ..
nehırde ne heyecanlıdır şimdi.o ne yapıyor bu arada?kitap kurdu oldu cıktı kız yaw

az önce buraa geldi canım...

O pek belli etmiyor duygularını bu aralar,dediğin gibi kitaba verdi kendini,başka şeylere yoğunlaşmaya çalışıyor:))))

Dükkanda da internet kesikmiş bugün gene,gündüz ondan girememiş hiç...

heee tamam slm söylersın canım bızde unutmasın ama sende gıdeceksın şimdı bızı haberdar etsın temem?

A.S. Alhancım,onunda selamı var size...Çıknca Nehiri ararım,internet olursa yarın haber veriri inşallah..

Pinkim sağolasın canım,Allah razı olsun...

Heyecanlıyım biraz zaten...Bide inşallah yollarda kaybolmayız,Ankarayı hiç bilmiyoruz çünkü:)))))

nevinim güle güle git gel güzel haberlerle gel inşallah canımmm:1hug:
nehire de selam söyleeea.s.

a.s. Myhopeçum...

sağol canım Allah razı olsun,inşallah....Dualarınızla her şey güzel olacak inşallah canım..

Sen nassın bakam,Alperenimiz nasıl....

Alhancım sen nasılsın kuzum,kızımız napıyo bakam...

nevincim uzun protokol tedavi adetin 21.gün başlanır kısa protokolde adetin 3.yada4.günü başlanır belki tahliller iyi çıkarda yarın başlarsınız hakkında hayırlısı olsun tatlişim... bu arada özel mesajın kapalı sana yazamıyorum

selam canlarım...

mumuya çok üzüldüm ya....diyecek söz bulamıyorum...Allahım sabırlar versin...:Saruboceq::Saruboceq:

nevincim...o kapıdan boş gireceksin inşallah dolu dolu çıkacaksın canımcım.......

belki bu ayın 15 den sonra tedaviye başlayabilirim...dr. gideyim de görüşeyim diyorum....

dua işine ben de varım.... nasıl okunacağını bana da söyleyin bende okuyayım........

bulaşıklarımı yıkayıp geldim.duşa girmem lazım.üşeniyorum yaa.puuff
nehir bizi habersiz bırakmasın bak.geberterim hee.merak ederiz biz

nevincim avatarını gördükçe midem kalkıyor canım ya........delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…