Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

biz iyiyiz canımm alperen tepinip duruyo şimdiiiiikaydirigubbakcemile3
gülyüzlüm hadi hayırlısı canımm inşallah herşey yolunda giderrr Allahım güldürsün hepinizin yüzünüüüüü:Saruboceq:

eşim gelmedi daha ...bu akşam da tam ona ihtiyacım vardı.ama sizler varsınız...kk umarım bidaha saldırıya ugramaz..sizlerden kopmak asla istemiyom canlarım...iyiki varsınız...
gülyüzüm canım benim hayırlısı olsun senin için.lotusum daha gelmemiş.mumuyu okuyunca çok üzülecek canım benim..senağlama

nevın teyzesı elif simay bu aralar uslu hareketlerı eskısı kadar cok degıl sanırım yerı daralıyo ama hareket etmeyıncede içim rahat etmıyo.kıprasana kadar yalvarıyorum resmen kzım anneye ben burdayım de sonra uyu ıstersen dıyorum.kafayı yıyorum sanırım :)

pinkim biliyorumda aslında....Şimdi maya,kişiye özel tedavi uyguluyormuş...Yani öle sıradan herkese aynı şeyleri yapmıyormuş öğrendiğim kadarıyla...Bundan dolayı belki başlamazlar diye düşünüyorum.Hani bazı hormon testlerinin zamanı varya,kimi adetin 3.günü falan yapılıyor ...Belki bu sebeple adetimi beklemek isterler diye düşünüyorum ama bellide olmaz tabi...Bakalım yarın belli olacak inşallah...
Özel mesajımın kapalı olmasına çok şaşırdım şimdi,daha bu sabah aldım özel mesaj...Du bi bakam hemen...
Gülyüzlüm,sağolasın bacım,inşallah canım inşallah....Sende başlıcan demek,çok sevindim yaaaa,hayırlısıyla inşallah...
radyolojim boşver duşu muşu bacım,takıl bize hayatını yaşa:))))Yarın yaparsın...hatta duş değil şöööyyyllee upuzuuun bi banyo keyfi yaparsın...Küvet varsa doldur cup içine gir,çok keyifli oluyor yahuuu...
nehire söyledim canım,dükkanda net gelmişse haberdar eder inşallah sizleri...Gerçi ben dönecem inşallah,akşama yazarım detayları:))))

Gülyüzlüm miden bulanıyorsa hemen değiştiririm canım,ayıp ettin..Bencede eccuk iğrenç:))))

Denefim inşallah yaa,site kapandımı deli oluyorum.Ay o noldu bu noldu diye düşünüp duruyorum...

Alhancım Elif Simayda karar kıldınız heralde...Çok haklısın canım yaa,kıpırdamadımı insan çıldırır heralde...Rabbim korusun hepinizi...

Ohhh ohh Alperenimizin uykusu gelmemiş daha...Uykuyu pek sevmicek galiba annesi...

Gülyüzlüm bu nasıll kuzummmm...

Pinkim özelim açık canım yaaa,baktım şimdi...Allah Allah ....Ama site arada takılıyor hala,ondan olabilir...

Ben daha çok seksü seksü bakarım:roflol::roflol:

Tebi öle bakmamı gerektiren zamanlarda oluyor anlarsın yaaa...Sıkışınca,duygu sömürüsü yaparkene falan...:asigim:

alhanım al benden de o kadarrrr demekki hepimizde var aynı korkularrrkaydirigubbakcemile3
nevinim sorma yaa gece uyutmuyo şimdidenn daha doğrusu ben uyuyamıyorum ama normalde 12 dedimi gözleri kapanan biriyimm aman o iyi olsun da uykusuz kalmaya razıyım yaaa hele de yanımda olsa zaten tavşan uykusu oluyoo en ufak kıpırtıda uyanıyo insan normalde top atsan uyanmam diyen insanlar bir küçük sese zıplıyo hemen annelik bambaşka bişey yaa Allahım hepimize nasip etsin inşallahh o günleriii
denefimmm canımmmm:1hug:
radyolojimm duşa mı girdin yoksaa sıhhatler olsun şimdidennna.s.

Ben daha çok seksü seksü bakarım:roflol::roflol:

Tebi öle bakmamı gerektiren zamanlarda oluyor anlarsın yaaa...Sıkışınca,duygu sömürüsü yaparkene falan...:asigim:

delü seni :roflol:
bu arada kızlar lobıde ammavelakın nerdeler dövecem heee kızımada küçük bir sopa verecem bızden cekeceksınız klava:

Myhopem haklısın canım...Heralde çocuk normal saatinden biraz daha fazla uyusa,o ağlamadan uyanılır sanırım...Hatta neden bukadar uyudu,hep bu saatte ağlayıp uyanırdı neden şimdi uyanmadı diye telaşlanılır dimi...Uyuyan çocuğu uyandırırz bide muhtemelen:)))

Alhancım,Elifçiğimize kimse ses çıkaraaz nede olsa,sen ver onun sopasını eline en iyisi...

ben burdayım kızlar ama çıkıcam az sonra eşim geliyo çünkü kendinize iyi bakın ..nevinim çok şirin avatarın beğendim canım kendine iyi bak hayırlı yolculuklar tatlım işiniz rat gitsin hayırlısıyla dönünce anlatırsın yada nehir bize yazar öpüyorum hepinizi kızlar

myhope canım sen yatarken bacaklarının arasına yastık alıyormusun bak tavsıye ederım ben öyle yatmaya basladım bıraz rahat ettım.senın dogum yaklasık olarak ne zamana gelıyor canım?

hayırlısıyla başla tatlım ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşş..iyi gecelerŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…