- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.101
myhope canım sen yatarken bacaklarının arasına yastık alıyormusun bak tavsıye ederım ben öyle yatmaya basladım bıraz rahat ettım.senın dogum yaklasık olarak ne zamana gelıyor canım?
selam arkadaşlarım.nasılsınız.ben hiç iyi degilim .böle bi haberi vermek bana düştügü içinde çok üzgünüm.evet mumuyla görüştüm bugün.hiç iyi haberler veremicem sizlere...:çok üzgünüm:senağlama
mumumuz malesef bebeklerini kaybetmiş.cumartesi günü...şu an hastanedeymiş.hala kanaması varmış....benden bu kadar arkadaşlar..gerisini mumucugumuz gelince kendi anlatır..
benim kaderimi yaşadı arkadaşım.sebepsiz bebek ölümleri...onada öle demiş doktorlar.neden düştüklerini doktorlar açıklayamamışlar...
bana müsade arkadaşlar.şu an hiç keyfim yok...mumumuza ALLAH sabır versin.başı sagolsun...
Nazım hoşgeldin canım....Nasılsın?
Evet Alhancım haklısın bacakların arasına yastık koyup yatmak hekes için iyi aslında,bele çok iyi geliyormuş.Benim eşim genelde öyle yatar:)))
ıyıgeceler nazım gülyüzüm allah rahatlık versın.
evet nevınım kacar yolu yok amelıyat kesın yoksa safra kesesı ıltehaplı tasa cevırse o daha kötuymuş.zaten işlevı bıttıgı için tas yaparmıs.anlayacagın miyadı doldu.perhız yaptıgım için o iiddetlı sancılarım yok cok şükür ama ac gezıyorum ınan.bebek olduktan sonrada sütüm nasıl oalcak kı karnım doymadıktan sonra?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?