Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myhope canım sen yatarken bacaklarının arasına yastık alıyormusun bak tavsıye ederım ben öyle yatmaya basladım bıraz rahat ettım.senın dogum yaklasık olarak ne zamana gelıyor canım?

kızlar iyigeceler nasılsınız ayamı sürüdüm galba
lobi kalabalık bugün.

myhope canım sen yatarken bacaklarının arasına yastık alıyormusun bak tavsıye ederım ben öyle yatmaya basladım bıraz rahat ettım.senın dogum yaklasık olarak ne zamana gelıyor canım?

uyuyana kadar sürekli dönüyorum ben yaa ondan olmaz sanırım normalde dönmem ama iştee doğum 14 temmuz normalde ama sezeryan olduğundan 10 gün önce alınır diyor herkez bakalım nasipp
senin ne zaman canımm:1hug:
pinkim iyi geceler tatlı rüyalarrrr bizde seni öpüyoruzzza.s.
bende az önce site gitti yaa Allahtan geldi şimdi ama bi 10 dakka falan 504 hata dedi durduu aman yine gitmesin yaaaaa:1no2:

Nazım hoşgeldin canım....Nasılsın?

Evet Alhancım haklısın bacakların arasına yastık koyup yatmak hekes için iyi aslında,bele çok iyi geliyormuş.Benim eşim genelde öyle yatar:)))

benımde 21 hazıran ama sezeryan olursa 10 hazıran gıbı olacak sanırım.gunum baya ezaldı heyecan basıyor benı.ıkı ay sonrada safra kesesı amelıyatım var oda gerıyo bebek çok küçük olacak emmeyı bırakır dıye korkuyorumda.nasıl olacak bılemıyorum..

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
mumum allah sana sabır versin canım
tez zamanda iyi olursun inş aramıza geri dönersin:Saruboceq:

Nazım hoşgeldin canım....Nasılsın?

Evet Alhancım haklısın bacakların arasına yastık koyup yatmak hekes için iyi aslında,bele çok iyi geliyormuş.Benim eşim genelde öyle yatar:)))

nee neee nee esın öylemı yatıyorr ?belındenmı rahatsız ? yoksa rahat oldugu içinmı öyle yatıyor?ay senı hamıleyken düşünemıyorum sende bır yastık ,onda bır yastık ıkıde sız bırde senın koca göbişin ohhh yatak ıkiz yatak olsa bıle size az gelı güzelim :roflol: :roflol: :roflol:

teşekkürler nevincim iyiyim sen nasılsın canım .
alhancım myhopem sizler nasılsınız
doğumlarınıza az var allah size kolaylık versin inş
hala mumumun şokunu yaşıyorum çok üzüldüm çok

He heeee...Aynen öyle Alhancım...Benim eşim hem bacaklarının arasına alır,hemde birinide kolunun altına alıp sarılır...Ben bazen diyorum tamam bırak sevgililerini diye:))))Yani yastık kafası hariç heryerde dolaşıyır...Biara bel ağrısı çektiydi,fabrikada ağır işte çalışıyordu çünkü,doktor tavsiye etmişti öle yat diye...

Nazım iyiyim bende canım sağol,yarın Ankaraya gidiyoz inşallah,heyecanlıyım az biraz...

alhanım bişi kalmamış yaaa hadi hayırlısıııı sağlıcakla kucaklarsın inşallah meleğinii ameliyat olunca belki bi süre emziremezsin ama belki onun da bir formülü vardır doktorlar daha iyi bilir canım inşallah onu da hayırlısıyla atlatırsınızda kızında sende rahat edersinnnn:1hug:
nazım biz iyiyiz canım sen nasılsınnna.s.

nevincim avatarın çok güzel olmuş canımcım teşekkür ederim....

kızlar,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim...inşallah bu fikrimden vazgeçmem...ama başlamayı istiyorum artık.......çünkü ameliyatımın üstünden 2.5 ay geçti.....hayırlısı bakalım

alhancım bebeklerin geleceği saati biliyorlardır canım...sen içini ferah tut...ameliyat ya da normal doğum farkedermi...Allah hayırlı doğum nasip etsin...hiç oralara kafanı takma...bak ben kaç kez ameliyat oldum...narkozu yedikten sonra birşeycik olmuyor canım......herşeyin sonu güzel olsun yeter ki.......

hayırlısı gülyüzlüm allah çıkdığın yolda seni utandırmasın inş.
aslında kızlar teccüd namazlarını sıklaştırsak o vakitde edilen
dualar çok kabul olurmuş bunu herkes slüyor
peygam efendimiz (sav) de dahil ben kalkmaya çalışıyorum
sizler içinde dua ediyorum inş kabul olunur.
myhope senin bende msn yok canım özelden yollarmısın sakıncası yoksa.

kızlar bu sıte neden teklemeye basladı yıne yaaa?
nazım sagol canım ıyıyız cok sukur sen nasıssın?
gülyüzüm sakın kararından vazgeceyım deme.hersey güzel olacak güzel düşün güzel seyler olsun emı?
berınım hosgwldın nasılsın canım?

Gülyüzlüm başla başla inşallah...Çok güzel olur sen,ben Radyolojim,yaklaşık aynı zamanlarda başlarsak....Ayrıcada rica ederim nedemek canım...

Alhancım ameliyat olmama ihtimalin hiç yokmu canım?Mecbur alcanmı yani?

kızlar ben kaçar......hepinize iyigeceler

kızlar ben yatıyorum daha fazla dayanamayacağım
sabahdan da annemi hastane götüreceğim tahlilleri çıkacak
kayınvaldeciğim beli tutuldu iğnesi var onu sağlık ocağına götürücem
anlıcanız yarın iki anacığımda benim yolumu gözler
erken yatimde vaktim çok olsun hepinizi çok seviyorum
öpüyorum yanacıklarınızdan iyigeceler tatlı rüyalar.

ıyıgeceler nazım gülyüzüm allah rahatlık versın.
evet nevınım kacar yolu yok amelıyat kesın yoksa safra kesesı ıltehaplı tasa cevırse o daha kötuymuş.zaten işlevı bıttıgı için tas yaparmıs.anlayacagın miyadı doldu.perhız yaptıgım için o iiddetlı sancılarım yok cok şükür ama ac gezıyorum ınan.bebek olduktan sonrada sütüm nasıl oalcak kı karnım doymadıktan sonra?

nazım şimdiden kolay gelsinn inşallah tatlil sonuçları güzel çıkar canımm bir ara benimde belim tutulmuştu vurulmuştum iğneler aman Allah göstermesin bir daha sağdan sola yarım saatte dönüyordum yaaaa neyse iyi geceler canımm:1hug:
gülyüzlüm sana da iyi gecelerr vazgeçmek yok ona göre takipteyiz bilesinnnn inşallah herşey çok güzel olacakkkkka.s.

canım öyle düşünme şimdiden belli mi olurr hem süt arttırıcı çaylar var onlar da yasak değildir herhaldee perhizine uygun bişiler vardır mutlaka şimdiden bunları düşünüp üzülme canımm merak etme annesii meleğini en iyi şekilde doyurup büyüteceksin inannnn:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…