Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nazıma ve Gülyüzlüme iyi geceler...

Anladım alhancım...Ehh gerekiyorsa olacaksın mecbur,hep aç gezilmez yani,perhizde bi yere kadar...Su içmende bi mahsur varmı canım...Sütü zaten sıvı besinler çoğaltıyor..Bol bol su ve meyve suyu içersin dokunmuyorsa,olur inşallah bol bol sütün....

su ıcebılıyorum canım kutu meyve suları yasak.meyveyıde normal yıyemıyorum komposto seklınde tüketıyorum.ama her meyveyıde öyle tuketememkı yaz gelıyor karpuz kavunu nasıl yıcem mesela?
ınsallah sorunsuz gecer amelıyatımda rahat ederım sonra.
bu arada ben bırazdan cıkıyorum kızlar sızı çok öpüyorum.nevınım hayırlı haberlerle dön tatlım emı?

Canım çok takma kafana tatlım yaa....Sen iyi olacaksınki bebeğine bakabilesin.Sütün olurda bol bol emzirirsen ne ala yok olmazsa da yada kullanacağın ilaçlardan dolayı doktor emzirme derse de mama verirsin canım yaaa...Zaten çabucak toparlarsın kendini,bebeğin sana güç verecek inşallah...Toparlanıncada tekrar emmeye başlar bence,annenin göğsünden ayrılmak kolaymı canım...

ıyi geceler Alhancım...

ıyi geceler myhope çum...

Bende kaçıyorum kızlar...Sabah erken kalkıcam...Hayırlı haberler inşallah...

Öptüm hepinizi,tekrar teşekkür ederim canlarım...

iyi geceler tatlı rüyalar nevinimm güzel bir güne güzel bir başlangıca uyanman dileğiyleeee:1hug:
bende kaçıyorum artıkk alhanım sen kaldın sanırım sanada iyi gecelerrrr tatlı rüyalarrrrr Allaha emanet olunnnna.s.
lotusum gelmedi bu gecee hayırdır inşallahhhh

erken uyuyakalmısım bu gece canlar.....uykum kactı pc yı acıp nevının hbrını alayım dedım....
mumu,sözün bittigı yerdeyım.......ne desek faydası yok bılıyorum....RABBIM hıcbırımızı bu zorlukla sınamasın,yar ve yardımcın olsun ınsallah...dualarımdasın:Saruboceq:..senağlamasenağlama:Saruboceq:

canlar bu ara cok halsızım haftasonunu annemde gecırmeyı dusunuyorum belkı yarın gıremem gaka......radyolojım bende tam bılemıyorum bacım ama dedıgın gıbı 13 kısıysek kısıbasına dusen dua sayısı standart olur zaten hepımız uyarız....bende ınternet olmayabılır gulyuzum yada deneften hbr alırım ....aynı zamanda baslarız hemen nasıpse...ılk mumu olsun dıye de cok ıyı dusunmussunuz canlar ALLAH kabul etsın,mumunun da acısını hafıfletsın ınsallah.....:Saruboceq:
denefım yaran tazelendi senınde degıl mı???????ımtıhanlar farklı farklı ıste canım:Saruboceq:
svetım comebabyden ıyı hbrler gelır ınsallah onada uzuldum temmuz annesı olacaktı o da.....o topıc cok kalabalık yetısemıyorum ben bacım takılmıyorum o yuzden de arada okuyorum işte....comebaby bu topıgede ugrardı arasıra.....ınsallah hersey duzelır..:Saruboceq:
myhopem halsızım,agrılıyım dıye oturmadım canım pcye...sagolasın sormussun..sapanca yolları gorundu demek sana.....
nevınım ıyı hbrlerle gel olurmu kuzucum.......yolların acık olsun,ferah olsun:Saruboceq
sımdı de hepten uykum kactı:1no2:

hayırlı sabahlar arkadaşlarr mirmirmirmir
kimsenin keyfi kalmamışş :çok üzgünüm:
napalım herşey bizim için değiil mii
dua ile ilgili dağılımı bekliyorum o zaman radyolojim

nevincim Allah yolunuzu açık etsin, hadii hayırlı haberlerle dön inş. alkisalkisalkis
gülyüzlümm tedaviye karar vermene sevindim, hayırlı olur inş. :CüvCüv:
nehir hanımm internetin kesikti anladıkta telefonunuz ??:dilcikar:
merak edip aradım cevap gelmedi de.... kaydirigubbakcemile

hayırlı sabahlar
akşam çok uykum geldi kızlar.şööle bi uzanayım dedim çekyata.herzamanki gibi sızmış kalmışım.size iyi geceler diyemeden.
çilek seni görüyorum günaydın

CANIM BAK SEN NUBY DİYE BİR BİBERON VAR ONDAN AL.ANNES GÖĞÜSÜ GİBİ TASARLANMIŞ.
BEBEĞE MAMA VERECEĞİN VAKİT ONUNLA VERİRİSN.YUMUŞACIK BİR GÖRSEN ,ŞEKER GİBİ.O ARADA BEBEĞİMİZ DE ALIŞMAMAIŞ OLUR PLASTİK BİBERONA ,ALLAH YARIMICN OLSUN CANIM

BAYAĞI BİR KUMAN VARMIŞ CANIM SENİND E:) 2 TANE delikafaduldendelikafadulden
myhope canım sen yatarken bacaklarının arasına yastık alıyormusun bak tavsıye ederım ben öyle yatmaya basladım bıraz rahat ettım.senın dogum yaklasık olarak ne zamana gelıyor canım?
BENDE YATARKEN YASTIK İLE YATIYORUM.AMA SORNA YASTIĞI BRİ DAHA GÖREMİYORUM Kİİİİİ NEREYE ATIYORSAM ARTIK.

CANIM BENİM NORMLA DOĞUM 3-4 TEMMUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA TABİ HERŞEY YOLUNDA OLURSA.HAYIRLSI BELKİ AYNI GÜN DOĞURURUZ:)kaydirigubbakcemile3.YASTIK OLAYIDA AYNEEN DÖNMEKTEN FIRSAT BULURSAM BENDE YASTIK İLE YATACAĞIMDA. NERDEEEEEEEEE TAM BİR DELİYİM YATAKTAhihoyyyt
AY BEN İKİ GÜNDÜR NE DİLLER DÖKĞYORUM YARAMAZA.
HAREKET ETEK YERİNE KAISLIYOR.NE YÜREYEBİLİYORUM NE İÇİM RAHAT EDİYOR.
SAATLERCE DİL DÖKTÜM DÜN.YEMEK TEİDM UZANDIM,HIKK,SOĞUK BİR ŞEY YEDİM HIKKK ,,ŞEKRLİ YEDŞM HIKKK,BANYO YAPTIM HIIIILLLKKKK,EN SON YATAĞA YATTIM BİR KAÇ HAREKET ETTİ.
BABAYA VUR BANA KÜSTÜYSEN DEİDM ZORLA BİR KAÇ HAREKET ETTİ AMA HALA DA İÇİM RAHAT DEĞİL.YERİ DAR NE OLDU ACABA Kİ,NE OLUR İYİ OLSUN ALLAHIM:Saruboceq:
:lepi::lepi: ALLAHIM BU KARANINI HAYRILARA ÇIAKRSIN.EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH DUALRIN KABUL OLSUN CANIM
rady mi hehe
allah iyiliğini versin.nerden geldi aklına kız :)
swetim günaydın sobe

BEN GEÇÇMİŞİ OKUYYAIM DERKEN GENE KAÇRIIDM GÜNAYDINI
RADY.:))))))))))))
NAISLSIN ÇİLEK ,RADY NE YAPIYORUSNUZ

cnm radyoloji teknikeriiiiii çokkk uzun olduğu için telefonuma rady diye kaydetmiştimm
çok sempatik geldi böylesi hoşuma gitti kaydirigubbakcemile2
sana rady dicem bundan sonraaaaa kaydirigubbakcemile3

iyiyiz swet hanımmmm buna şükür
çayımı yudumluyorum ve kahvaltımı bekliyorummm
siz nasılsınızzz bakalımm :)

ben hala çay içemedim.simit yedim.ama kafeterya yoğun heralde.tellere bakmıyolar.çay burda bedava da o yüzden yetişemiyo garibanlar.çaya beklerim kızlar.isteyenlere taze sıkılmış portakal suyu da var. :)

yok be cicim ne öğle paydosu.saat 13 30 da yarımsaatliğine yemeğe çıkıyom geliyom hemen.nazar değdirdim kendi kendime.hasta yok hastta yok derken şimdi kafamı bile kaşıyamıyorum

hayırlı cumalar canlarım.nasılsınız.dün ki şok ve üzüntü hala içimizde demi...artık mumumuzun canı sagolsun demekten başka dicek bişey bulamıyorum..ALLAH yardımcısı olsun.onu çok zor zamanlar bekliyo, umarım eşinin destegiyle çabuk
atlatır..
bizde yogunluk yok radyolojim..ama 10 gün sonra akciger flim çekimine başlıcaz.ücrette anlaşabilirlerse...1.5 ay sürecek.900 kişiye akciger çekecegim..ALLAH Bana YARDIMCI OLSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…