- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.121
CANIM BAK SEN NUBY DİYE BİR BİBERON VAR ONDAN AL.ANNES GÖĞÜSÜ GİBİ TASARLANMIŞ.benımde 21 hazıran ama sezeryan olursa 10 hazıran gıbı olacak sanırım.gunum baya ezaldı heyecan basıyor benı.ıkı ay sonrada safra kesesı amelıyatım var oda gerıyo bebek çok küçük olacak emmeyı bırakır dıye korkuyorumda.nasıl olacak bılemıyorum..
BAYAĞI BİR KUMAN VARMIŞ CANIM SENİND E:) 2 TANE delikafaduldendelikafaduldenHe heeee...Aynen öyle Alhancım...Benim eşim hem bacaklarının arasına alır,hemde birinide kolunun altına alıp sarılır...Ben bazen diyorum tamam bırak sevgililerini diye:))))Yani yastık kafası hariç heryerde dolaşıyır...Biara bel ağrısı çektiydi,fabrikada ağır işte çalışıyordu çünkü,doktor tavsiye etmişti öle yat diye...
Nazım iyiyim bende canım sağol,yarın Ankaraya gidiyoz inşallah,heyecanlıyım az biraz...
BENDE YATARKEN YASTIK İLE YATIYORUM.AMA SORNA YASTIĞI BRİ DAHA GÖREMİYORUM Kİİİİİ NEREYE ATIYORSAM ARTIK.myhope canım sen yatarken bacaklarının arasına yastık alıyormusun bak tavsıye ederım ben öyle yatmaya basladım bıraz rahat ettım.senın dogum yaklasık olarak ne zamana gelıyor canım?
CANIM BENİM NORMLA DOĞUM 3-4 TEMMUZ GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA TABİ HERŞEY YOLUNDA OLURSA.HAYIRLSI BELKİ AYNI GÜN DOĞURURUZ:)kaydirigubbakcemile3.YASTIK OLAYIDA AYNEEN DÖNMEKTEN FIRSAT BULURSAM BENDE YASTIK İLE YATACAĞIMDA. NERDEEEEEEEEE TAM BİR DELİYİM YATAKTAhihoyyytuyuyana kadar sürekli dönüyorum ben yaa ondan olmaz sanırım normalde dönmem ama iştee doğum 14 temmuz normalde ama sezeryan olduğundan 10 gün önce alınır diyor herkez bakalım nasipp
senin ne zaman canımm:1hug:
pinkim iyi geceler tatlı rüyalarrrr bizde seni öpüyoruzzza.s.
bende az önce site gitti yaa Allahtan geldi şimdi ama bi 10 dakka falan 504 hata dedi durduu aman yine gitmesin yaaaaa:1no2:
AY BEN İKİ GÜNDÜR NE DİLLER DÖKĞYORUM YARAMAZA.nevın teyzesı elif simay bu aralar uslu hareketlerı eskısı kadar cok degıl sanırım yerı daralıyo ama hareket etmeyıncede içim rahat etmıyo.kıprasana kadar yalvarıyorum resmen kzım anneye ben burdayım de sonra uyu ıstersen dıyorum.kafayı yıyorum sanırım :)
:lepi::lepi: ALLAHIM BU KARANINI HAYRILARA ÇIAKRSIN.EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH DUALRIN KABUL OLSUN CANIMselam canlarım...
nevincim...o kapıdan boş gireceksin inşallah dolu dolu çıkacaksıncanımcım.......
belki bu ayın 15 den sonra tedaviye başlayabilirim...dr. gideyim de görüşeyim diyorum....
dua işine ben de varım.... nasıl okunacağını bana da söyleyin bende okuyayım........
rady mi hehe
allah iyiliğini versin.nerden geldi aklına kız :)
swetim günaydın sobe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?