Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı cumalar kızlar nasılsınız dunden bu yana?
swetım dedıgın bıberona bakacagım cnım.bu arada yerlerı dar oldugu için kasılmaları çok oluyor benımkının.tas kesılıyor karnım sanırım bunları hareketolarak kabul edecegız bundan sonra.
denefım canım benım evet mumu hepımızı çok etkıledı.ama senın daha cok etkılendıgını bılıyorum hersey allahtan bunu bılıp sabredecgız canım öyle dımı?bu arada senıde yogun gunler beklıyor hee?ayy allah yardımcın olsun.
nevınım ne yaptıkı ?nehııır netın mı yok kız nirelerdesın?

alhanım,radyolojim.çilekim,berinim nasılsınız canlarım....ben iyiyim.evet çok etkilendim....mumumuz aynı benim yaşadıklarımı yaşıyo..

ay kıyamam canım sana kafanı dagıtmayacalıs canım.düşlündükce depresyona gırersın bılıyorsun stres en önemlı faktör...

denefim hepimizin morali bozuk canım.tabi ki sen mumuyu bizlerden daha iyi anlıyosun.içinde hissediyosun onun yaşadıklarını.daha üzücü bu durum.allah yardımcımız olsunh hepimizin

sanada hayırlı cumalar cılegım bır cee yapıp kayboldun yogunsun sanırım..yanlız kaldım been
evet tatlım yoğundum birazz
şimdi de siz yoksunuzz
alhanım,radyolojim.çilekim,berinim nasılsınız canlarım....ben iyiyim.evet çok etkilendim....mumumuz aynı benim yaşadıklarımı yaşıyo..
yavrum beniimmm :teselli:
sağol denefim buna şükür be
yuvarlanıp gidiyoruz işte :1closedeyes:

size, dikrireceğim meşhur bi pardesü vardı ya onun resimlerini gösterim de kafanız dağılsın birazz şutarafagitti :1hug:burdan buyrun

Bacım paresun Çok hoŞ olmuŞ
vallahı ıyı gÜnlerde gıy gÜle gÜle eskıt
bırde tabı sen manken gıbı olunca
hey maŞallah 41 kere

çilegim bacım manken gibisin.bide kiloluyum diyodun...kaydirigubbakcemile3
güle güle giy.harbiden terzinde çok güzel dikmiş.modelide çok süper bacım...o eskisin sen eskime oldumu bacım...alkisalkisalkis

canım kayınvalıdem geldı yazamöadım o yüzden kayboldum bırazzzcık.cılegım çoook hoss olmus terzın güzel dikmiş,sende güzel tasıyorsun masallah.

çilekim çok güzel olmuş canım.güle güle güzel günlerde giy
ya bişeyi ben mi yanlış gördüm.senin kumaş krem gibi bi renk değilmiydi
düğmelerde öyleydi.ama burda gri olmuş.düğmelerde siyah

sağolasın "rady"cim kaydirigubbakcemile3 (buna alışman lazım)
cnm uzaktan öyle görünüyor zaten
ama zaten kumaş ekoseydi kırık beraz zemine; siyah,sarı,mavi,gri çizgileri olan a.s
düğmelerde koyu füme rengi :))

ee yoksunuz iştee :1closedeyes:
neyse bende çıkıyorum zatennn
nehirim muhtemelen ben çıktıktan sonra gelir bilgilendirmeye :1ninca:
umarım işleri rast gitmiştirr :Saruboceq::CüvCüv:
öpüyorum hepinizi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…