iyi geceler............
Geldim elhamdülillah ızmitime...
Evvet kızlar hazır mısınız?Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum yarın okurum inşallah...
Şimdi biz sabah 10.30da yoa çıktık.2 saatte Ankaraya gittik ama tan 1 saat hastaneyi aradık:)))Şükür ki bulduk...Tabi 1 saatli bir gecikmeyle...Çok güzel karşılandık...
Sonra bekledik,bekledik,bekledik ve nihayet doktorla görüştük.ışte bilinenklasik sorular,kaç yıllık evlisin,hiç hamile kaldınmı,daha önceki tedavide kaç yumurta oluştu,kaçı döllendi,kaç tane trasfer edildi vs.vs.
Sonra eşimden sperm tahlili istedi.Örnek verildi ve 2 saate çıar dediler..
Biz de zilzurna açız tabi.Gittik yemek yedik,sonra hastanenin kafeteryasına geldik,çay içtik,gazete okuduk..Sonra bekleme odasına indik ve tahlillerimizi bekledik...
17.30 gibi sonuçlar geldi,tekrar doktorla konuşmaya başladık.Herzamani gibi önemli bir şey yok dedi..
Sonra beni muayeneye aldı.Yumurtalıklarım ve rahmim çok iyiymiş.fazla sayıda yumurta üretmeye müsaitmiş ve bu sebeple uzun protokole karar verildi.
Şimdi benden bir sürü hormon tahlili istedi,onları burda yaptırıp fakslıcam.Bide anestezi için bazı tahliller istendi,onlarıda yaptırıcam tedaviye başlamaya yakın br zamanda...
Büyük ihtimalle 17 mayısta adet olacağım.Adet olduğum gün aspirine ve vitamine başlıcam.
Adetin 10.günü antibiyotiğe başlayıp 10 gün sabah akşam içicem.
Adetin 21.günüde lucrine başlıcam...Sonra haziran adetimi göreceğim ve haziran adetimin 3.günü yumurta geliştirici iğneye başlıcam,yani puregona...Her şey yolunda giderse tabi Allahın izniyle...Sonrası malum..Yumurta takibi falan işte...
Yani önümde baya bir zaman var şimdilik ama bu heyecanla o ilaçtı bu ilaçtı derken su gibi geçer zaman sanırım...
Sonra 19.30 gibi yola çıktık.23.00 gibi de izmitimdeydim.Bir yarım saat anneme uğradım,havadisleri verdim.Az evel eve geldim daha wcye bile gitmeden size yazdım:)))
Şimdiki planım,önce namazımı kılmak ve sonrada güzel bir duş alıp cuuupppp yatağa atlamak inşallah...
Ben şimdi çıkıyorum müsadenizle...Çok yoruldum yavv,sanki bişey yapmışım gibi:))
Öptüm hepinizi canlarım...