Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

henuz bı haber yok bakalım bırazdan haber gelır herhalde inşallah bı aksılık cıkmamıştır

Uzun bir aradan sonra ben geldim yerimseniben

Ama pek mutlu değilim. Çükü dünden beri mumunun hüznü çökmüş durumda içime.
Çok kötü oldum. Tarifi imkansız. Hemen aklıma tedaviye başlama akşamı geldi.
Nasılda pat diye garip bir şekilde olmuştu. Nasıl heyecanlanmıştık hepimiz. Nasılda ilginç bir şekilde olmuştu diye.
Allah yardımcıları olsun, Rabbim bunu aratacak acılar yaşamasın inşallah.
Bu kaçıncı kaybedişi bebeklerini kaçıncı.

Çileğim belki bilmiyorsundur. "Mumudihaba" Kaybettiği bebeklerinin ilk iki harflerinden oluşuyor.
Öyle çok acı yaşamıştıki bundan öncede:çok üzgünüm:
Allah kolaylık versin, tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah...

Denef ablacım acınıza ortak olmaya çalışıyoruz. Yaşamadık, Rabbim kimseyede yaşatmasın hayırlısıyla ama acınıza ortağız. Diyecek fazla birşey bulamıyorum. Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlat ve nesiller ihsan etsin hepinize inşallah.

Berincim sende bebişinde iyisinizdir inşallah. Daha önce okumuştuk testlerinin sonucu iyi çıkmıştı. İnşallah hayırla sağlıkla hamileliğin tamamına erer. Hayırlı sağlıklı evlat olur inşallah.

Nazım
Allah acil şifalar versin anneciklerine. İnşallah sonuçları tertemiz çıkar. Allah kolaylık versin, Allah yardımcınız olsun inşallah....

smhsmh' e çoook sevindim onuda akşam ablam söyledi.
Çok umutsuzdu, çok istiyordu oda. Rabbim mucizesini göndermiş. Hayırla sağlıkla tamamına erer inşallah.

comebaby' yede çok üzüldüm. Allah bağışlasın yavrularını inşallah.
Oda hamiş olmadan buraya takılmıştı bir süre hatırladınızmı.

Ama genede üzüntüm sevincimden fazla ne yazıkki.

Pinkim iyisindir inşallah. İnşallah sende tedaviye başlarsın en kısa zamanda hayırlısıyla.

Alhanım Allah kolaylık versin sanada. Hiç kolay değil yaşadıkların ve yaşayacakların.
Ama önemli olan elif simayımızın sağlıkla hayırla dünyaya gelmesi ve senin sağlıklı olman.
Anne sütü en yararlı olanı. Ama veremeyeceksende kafanı takacak ve üzülecek bişey değil.
İkiniz sağlıklı olun bebişimizin karnını nasıl olsa doyurursun.
Eğer anne sütü hiç veremezsende, bebeğimizin beslenmesine çok fazla dikkat eder arayı kapatırsın sağlıkla. Sen üzülme şimdi birde bunun için. İçecek sütü varsa içer Allah'ın izniyle:1hug:

Gülyüzüm nasıl sevindim anlatamam, 15 inden sonra dedinya. İçim kıpır kıpır oldu.
Hemen içimden inşallah ertelemez dedim:CüvCüv:
İnşallah inşallah. Tabiki daha bekleme hazır hissediyorsan vücudunu.
Sakın erteleme, raporunu çıkar kolaylıkla inşallah. Hemen kavuş bebeklerine hayırla sağlıkla inşallah. Lotusumla ben tepende oluruz zaten merak etmelülülülülülü

Lotusum Allah yardımcın olsun seninde inşallah. bebekler büyüdü işer zorlaştı tabiki.
İnşallah hayırla sağlıkla tamamına erecek hamişliğin kollarına alacaksın bebeklerimizi inşallah.
Canın çok sıkılmış görebiliyorum bunu. Hepimizin öyle ama şimdi sende ikizlere hamilesin senin için bu durumun daha farklı ve zor olduğunu tahmin edebiliyorum.

O'ndan gelene boynumuz kıldan ince. Olmayacak olanı ne yapsak olduramıyoruz işte...

Swetim defnemiz nasıl sen nasılsın. Gene koşturmaca telaş mı?
Sen ne zaman izne çıkacaksın bakalım?
Tekrar çalışmayı düşünüyor musun. Geçen canın sıkkındı inşallah iyisindir şimdi.
İnşallah herşey yoluna girer.
Rızkı veren Allah-u Teala sakın sıkma canını. Bebeğimiz kocaman rızkıyla gelecek inşallah...

Radyolojim ne haber. Şu uyuz, gıcık, pis doğum kontrol hapıyla aran nasıl...diye sormuyorum:roflol:
Ne sıkıcı bir ay değil mi?
İnşallah bir dahaki aya hayırlı sağlıklı hamile haberini alırız inşallah.
Bu arada rejim nasıl gidiyor hatun?
Hee bide ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum. Hiççççç şikayet etmeye hakkın yok hastalardan.
Geçenlerde neler düşündüğünü unutma. Hasta olmazsa iş olmaz. Allah kolaylık versin...

Myhopum naberkaydirigubbakcemile3 Alperen beyefendi ne yapmaktalar acaba.
Oyy hayırla sağlıkla gelselerde resimlerini görebilsek inşallah. İnşallah her yaşını doldurduğunda resimlerini görürüz. Kocaman adam oluncada kız bakarız ona:lepi:
Kitap manyaklığım sürüyor. 4. kitabı bitirmek üzereyim. Ama kıyamıyorum inan okumaya. Bitecek diye hüznü sardı içimi şimdiden. Hiç bir kitaba ve hikayeye böyle bağlanmamıştım daha önce. Çok ilginç.
Filmi seyrettin ve haklısın kitap başka. 2. kitabın filmide kasımda girecekmiş vizyona. Bekliyorumsengözlerimebaksanab
Bu arada o Midnight Sun, aslında serinin devamı değil.
İlk kitap kızın ağzından anlatılıyordu. Bu Midnight Sun adamın yani Edwardımın ağzından anlatılıyor.
Yani ilk kitaptan sonra onu okumak çoook etkileyici. Kızın aşkını gördük, ama oğlanın aşkı daha çokmuş meğer. Bu kitapta onu anladım.

Ve gelelim...
Çileğime
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Diyecek söz bulamıyorum inanki. Böyle bir insan değilim ben aslında.
Ama telefonla aramın nasıl olduğunu bilsen hak verirdin. Ablama anlatacağım Ankara'dan gelince hiç şaşırmayacak telefonu duymadığıma ve bakmadığıma.
Çünkü ben çoğunlukla telefonu gece yatarken alarmını kurmak için çantamdan çıkarırım. Çoğu yere götürmem bile. Önemsiz bişey benim için. Eskiden öyle değildi ama şimdi hiç önemli değil. :çok üzgünüm:
O yüzden aradığını ancak akşam görebildim. Ve arayamadım akşam olduğu için.
Bugünde seninle konuşunca kapattıktan sonra bi baktım meğer bugünde aramışsın. Muhtemelen öğleni namazı kılıyordum.
Ne desem boş affette barışalım çileğim.
Zaten aradığını görünce utancımdan açamayacaktım nerdeyse.senağlama.
Ama seni çok seviyorum biliyorsun dimiiii:dance:

He bu arada internetler kesik dükkanda:roflol: Ve ne zaman düzelir bilmiyorum maalesef

Son düzenleme:
Yok artık yukarıdaki mesajı bi insan mı yazdı, ben mi yazdım. Daha uzunda yazabilir miydim evett:roflol:

Neyse konuya geçeyim. Ablamlar hakkında çok malumatım yok.
Önce eniştemle konuştuk, sonra akşam 7 gibi ablamla konuştuk.
Yeni çıkacaklardı daha.
Anladığım kadarıyla tahliller testler falan yapılmış . Ultrasonla bakılmış.
Uzun uzun konuşmuşlar.
Ve ablamın dediğinden anladığım kadarıyla bu olacağı adetinde başlayacaklarmış tedaviye.
Bildiğim kadarıyla adetin 21. günü başlanır tedaviye, ama anlamadım yani.
Belkide ablamı yanlış anlamışımdır bilmiyorum.
Gelince kendine soracağım, zaten kendide yazar. Şimdi yoldalardır. 11-12 gibi gelirler herhalde. Gelince haber verecek giderim neler oldu diye.
Gün boyunca aramadım belki müsait olmayabilirlerdi diye.
Şimdilik havadis bu kadar. Fazlasını bende bilmiyorum.

Çileğiiimmm bu arada pardesüne baktım. Geçen bakamamıştım çünkü.
Biliyorsun ozamanda internet sorunlar çıkartıyordu.
Veee annemede gösterdim.
Çookkk güzel olmuş hatta harika. Çok beğendim çookk.

Yakası hele kusursuz olmuş. Kollarının takılması çok güzel. Böyle karpuz kol gibi olmuş.
Kodaki düğmeleride çok tutman çok güzel.
Helede kruvaze gibi görünüp, aslında sadece yandan düğmeli olması da çok güzel olmuş.

Bir tek kızma ama kemeri takılıyor kafama işte. Daha öncede söylemiştimya. Böyle daha kalın olabilseymişte güzel olurmuş.

Şeyyy eeeee
Aynısından diktirmeye karar verdim senin terziye. Hatta varsa aynı kumaştan. Ne dersin.
Annem zaten bakar bakmaz ; aaa sende diktir orda dedi bana. Memnuniyetle dedim.
Hatta kumaşından kumaşçıda kaldıysa aynısından bile diktirebilirim. Ne dersin
Bir tek kemerini sabit kemer yaptırırım. Tokalı falan yani. Bu değişikliği yapabilir miyim stilistim???

Sorma berinim bende şaştım kaldım. Tamam uzun olacak diye düşündüm ama bu kadarını bende beklemiyordum :))

nehirim hakkaten nasıl yazdın o kadar mesajı şaşırdım valla.ama satırı satırına da okudum.çok güzel yazmışsın.ellerine sağlık.nasıl olsun ilaçlarla aram.içiyorum işte.saatine felan da hiç dikkat etmeden içiyorum hemde.amaaaan ne olursa olsun diyorum yaaa.bi sözün çok hoşuma gitti.olmayacağı zorla olduramıyoruz biz maalesef.rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
önümüüzdeki ayı sabırsızlıkla bekliyorum.
bu arada geçen seferlerde olduğu gibi bu seferde lekelenmem devam ediyıor.bugün adetimin 10. günü ve.ben ne zaman doğum kontrol kullansam aynısı oluyor.daha önce 10 ay korunmak maksadıyla bir ay da kistimin geçmesi maksadıyla kullanmıştım.bu üçüncü ilaç kullanışım.isimleri farklı olsa da ilaçların sonuç aynı oldu.yanetkimidir nedir anlamadım.belki yarın doktoruma sorarım sebebini.
nevin için hayırlısı olsun canım.demekki kısa protokol uygulamaya karar verdiler.bi gelsin de anlatsın bakalım olanları.bende seni arıycaktım bugün nehir.ne oldu ablanların durumu diye.ama sonra aklımdan çıkmış.

iyi geceler............

Geldim elhamdülillah ızmitime...

Evvet kızlar hazır mısınız?Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum yarın okurum inşallah...

Şimdi biz sabah 10.30da yoa çıktık.2 saatte Ankaraya gittik ama tan 1 saat hastaneyi aradık:)))Şükür ki bulduk...Tabi 1 saatli bir gecikmeyle...Çok güzel karşılandık...

Sonra bekledik,bekledik,bekledik ve nihayet doktorla görüştük.ışte bilinenklasik sorular,kaç yıllık evlisin,hiç hamile kaldınmı,daha önceki tedavide kaç yumurta oluştu,kaçı döllendi,kaç tane trasfer edildi vs.vs.
Sonra eşimden sperm tahlili istedi.Örnek verildi ve 2 saate çıar dediler..
Biz de zilzurna açız tabi.Gittik yemek yedik,sonra hastanenin kafeteryasına geldik,çay içtik,gazete okuduk..Sonra bekleme odasına indik ve tahlillerimizi bekledik...
17.30 gibi sonuçlar geldi,tekrar doktorla konuşmaya başladık.Herzamani gibi önemli bir şey yok dedi..
Sonra beni muayeneye aldı.Yumurtalıklarım ve rahmim çok iyiymiş.fazla sayıda yumurta üretmeye müsaitmiş ve bu sebeple uzun protokole karar verildi.
Şimdi benden bir sürü hormon tahlili istedi,onları burda yaptırıp fakslıcam.Bide anestezi için bazı tahliller istendi,onlarıda yaptırıcam tedaviye başlamaya yakın br zamanda...
Büyük ihtimalle 17 mayısta adet olacağım.Adet olduğum gün aspirine ve vitamine başlıcam.
Adetin 10.günü antibiyotiğe başlayıp 10 gün sabah akşam içicem.
Adetin 21.günüde lucrine başlıcam...Sonra haziran adetimi göreceğim ve haziran adetimin 3.günü yumurta geliştirici iğneye başlıcam,yani puregona...Her şey yolunda giderse tabi Allahın izniyle...Sonrası malum..Yumurta takibi falan işte...
Yani önümde baya bir zaman var şimdilik ama bu heyecanla o ilaçtı bu ilaçtı derken su gibi geçer zaman sanırım...
Sonra 19.30 gibi yola çıktık.23.00 gibi de izmitimdeydim.Bir yarım saat anneme uğradım,havadisleri verdim.Az evel eve geldim daha wcye bile gitmeden size yazdım:)))

Şimdiki planım,önce namazımı kılmak ve sonrada güzel bir duş alıp cuuupppp yatağa atlamak inşallah...
Ben şimdi çıkıyorum müsadenizle...Çok yoruldum yavv,sanki bişey yapmışım gibi:))

Öptüm hepinizi canlarım...

nehırımmmm o ne kız kıtap okuya okuya kıtap gibi yazmıssın :)
nevınımı sabırsızlıkla beklıyorum hayırlı haberlerle gelsınler ınsallah.
teknıkerım d. kontrol hapları öyle ara kanama yapabılıyor canım sanırım gynrelle mı kullanıyordun bende kullanmıstım ondan.rabbım sıfa verır ınsallah...
gülyüzüm yakaladım senı nasılsın canım?sanırım nehırın mesajını okuyorsun uzuuun uzuuun :)

cok sükür nevınım gelmıs hosgeldın canım.demek uzun protokole karar verdı neden acabakı?
ay canım benım sen ılk asamaya basladın ya zaman su gıbı akıp gecsın transferın olsun ınsalllah.ayy nasıl heyecanlandım yaaa.
bu arada su dua işine cabucak bır karar verelımde baslayalım kızlar.teknıkerım yarın cumartesı anladın sanırım sen onu :)

cok sükür nevınım gelmıs hosgeldın canım.demek uzun protokole karar verdı neden acabakı?
ay canım benım sen ılk asamaya basladın ya zaman su gıbı akıp gecsın transferın olsun ınsalllah.ayy nasıl heyecanlandım yaaa.
bu arada su dua işine cabucak bır karar verelımde baslayalım kızlar.teknıkerım yarın cumartesı anladın sanırım sen onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…