Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevınım hoşgeldın
inşallah en kısa zamanda bebişlerina kavuşursun
Allah yardımcın olsun canım

canım yumurtalıkları düzgün çalışan yani problemi olmayanlara uzun protokol yapılıyor yani adetin 21 .günü ilaçla başlar adetin 3. günü ignelerle devam eder..
kadındaysa sorun yani yumurtalık veya yumurtlamada sorun varsa yada uzun yollardan şehir dışı ülke dışı gibi mesafeden gelinip fazla kalınmayacaksa gibi birkaç şık daha vardır önceki birkaçgünlük ilaçlar atlanır adetin üçüncü günü iğnelerle başlanır genelde böyle tedaviler yapılıyor canım

cok sükür nevınım gelmıs hosgeldın canım.demek uzun protokole karar verdı neden acabakı?
ay canım benım sen ılk asamaya basladın ya zaman su gıbı akıp gecsın transferın olsun ınsalllah.ayy nasıl heyecanlandım yaaa.
bu arada su dua işine cabucak bır karar verelımde baslayalım kızlar.teknıkerım yarın cumartesı anladın sanırım sen onu :)

alhancım inanırmısın geçmişi okumak o kadar zaman alıyor ki anca gelebildim...hele de içimizde kitap kurdu var ki neredeyse roman okuyacam...nasılsın bacım,kendini nasıl hissediyorsun????

nehircim,swetcim,çileğim;güzel dilekleriniz için sağolun canım...inşallah fikrimden vazgeçmem....

nevincim...işte o yol yokmu beni mahvediyor,benimde adanaya gitmem 2saat sürüyor ve o yol gözümde büyüyor...Allah yardımıcımız olsun...çok şükür birşeyinin olmaması çok güzel ve uzun protokolun uygulanması daha iyi olacak...aspirin,antibiyotik falan bunlar neyin nesi???

sagol gulyuzum ıyıyım canım gunlerı tüketmeye calısıyoruz kızımla bırlıkte.gunler gecmıyor artık yaawherzaman dualarımdasınız doguma gıdıncee hepınızın adını söyleyecem canım esıme dıyorum unutursam bana kadınlar klübü de gerısını ben anlarım hatırlat mutlaka dıyorum.ınsallah yüce rabbım kabul eder.

allahıum inşallah tamamına erdirisn.
ama senin yadıkalrını okurken hiç içim sıkılmad
ı. benim dikakt ettiğim bir şeydir.eğer bir şey okurken yada dinlrekn içim sıkılırsa
o işe olumlu bakmam.
ve seni dinlerken su gibi ,akıp gidecek ,çifte bebeişle çıkacak hastaneden dedim.inşalalh hayrılsı ile oalcak gülüm.
allahım bütün arkadaşlarımıza da kucağına almak nasip etsin.

amin canım bende
isim hatırlayaam ama diyorum o an.hele normal doğum olursa.
allahım evlat isteyenlerin kucakalrını boşa çıakrma ,hayırla sağlıkla kucakalrına almak nasip et desemyeter diye düşünüyorum şu an.
ve kimin ne siteği varsa onalrı kabul et allahım diyerek kısa yoldan hallederim belki de tembell değilim de doğum anı korkusu sarıyor beni arada.

günaydın
naıslınız hanımlar
bua rada comebabay siteden öğrendiğime göre eve çıkmış.
aradığı acil ilaçta topiktekşi bir kaç arkadaş sayesinde bulunmuş
ama sıkı takip edilcekmiş.
allah yarıdmısı olsun.
inşallah sıra ile herkesten mutlu habeler alırız

günaydın günaydın nasılsınız bacılar.geçmişi okudum geldim.
nevinim herşey güzel olacak bacım.bu sıkıntılı ve yorucu maratonun başarıyla tamamlanacak insallah:Saruboceq:
gülyüzüm hadi bakalım yolu falan bahane etme hadi artık bekl,iyoz sendende tedavi haberleri...
swethome canım nasılsın...defnemiz ne yapıyo...
çilekim sobeledim canım..sen nasılsın bacum..
bana müsade kızlar 10 da hasta gelecek ...işlerimi halledem... gelirim akşam ben.evden insallah ..

denfim ben farkeden kadar sen gitmişsin.
canım
defne hanım ne yapsın,artık tembelleşti teyzesi.
eslkisi kadar paldır küldür etmiyor.
galaiba yeri daralıyormuş.
kasılma çok aypıyor kuzum.
inşakllah bri şey olmaz.
ve artık geceleri bel ağrıalrım arttı.
onun dışında yuvarlanıp gidiyoruz.
harbi yuvarlanıyoruz yani.
:)))) göbek önden gidince.bir öredek ve kaplumbağa karışımı bir şey oldum yani ben:)
ama kuzularımzına sağlığı
için herşeye raızyıoz tabi.
nehir de sormuş nasılınız diye yazmayı unutmuşum.
iyiyiz canım benim.
bazı moral bozuklukları yapacak şeyler var.
onlar düzelsin diye allaha dua ediyoruz.
işte.
rabbim aklını kaybetmişlere yoldan çıkmıialraa doğru yolu bulmak nasip etisn.
inşallah.

ooo kimler gelmişş:lepi:, hoşgeldiniz sefa geldinizz nehir hanımmm :dilcikar:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
şaka şaka küs değilim tabiikidee
ben zaten bir makul mazeretin olduğunu tahmin ettim, değilse mutlaka açar dedim nehirim takma kafana olur mu :1hug:
bende seni çok seviyorumm :1rolleyes:

mumunun önceki durumunu bilmiyordum ama rady geçen gün anlattı birazz
içim yandı resmen
ben tanımadığım halde böyle etkileniyorsammm....
Allah sabırlar ihsan etsinn, sınavdayız ve hepimizin sınavı farklı farklı
Allah bugünümüzü aratmasınn

2. kitap bitmiştir şimdi diğerlerini okuyacam diye yine ortalıktan kaybolur diye içimden geçirirkenn.... :1closedeyes:
ohh ohhhh 4. nün sonuna gelmişsin meğer alkisalkisalkis
ama maşaallah bikaç günde o kadar kitabı okuyabildin ya helal olsun ne diyim :lepi:
utandım doğrusu
teşekkürler nehirim bende gerçekten çok memnun kaldım pardesüden
severek giyiyorum :asigim:
karpuz kola bayılırım bende, hatta terzi kaba olur taktın sende şu karpuza yapmayalım dedikaydirigubbakcemile3, ama nafile az pileli olsa da yap dedimm sositososito
veeee tabikide tıpkısının aynından yaptırabilirsin Şeniz, çok memnun olurum :1hug:
hatta bu teklifi ben sana yapmıştım msn de a.s
hatırlıyorsan.. ya da geldiyse tabii :1closedeyes:
yalnızzzzzz kumaş tam tamına 3 metre kalmıştı, bana da 3 lazımdı
yaniii bitirdim topu :1no2:
ama bakarız inş. devamı gelmiştir, ya da benzeri... :1rolleyes:
buluruz güzel bişeyler inş.. :1hug:
hoşgeldinn nevinimm
evet elhamdülillah :lepi:
şükürki bi aksilik yok ve tüm gelişmeler iyi
dediğin gibi baya hareketli bi döneme giriyorsun yok şu ilaçtı bu ilaçtı derken nasıl geçtiğini anlamayızz zamanın alkisalkisalkis
heycanlandım yaa :CüvCüv: Şeniz
gülyüzlümmm ne demek yollar mahvediyor
bence zevkle gidip gelmelisinn :1rolleyes: ve sen daha iyi biliyorsun ki bu işte psikoloji çokk önemli, onu hep olumlu tutman lazımmm a.s
bu arada ne vazgeçmesi, aklının ucundan köşesinden hiç bi yerinden geçirme bakimmm :mymeka:

imza: Nehir-2 :roflol:

afedersiniz kızlarr, günaydın demeyi unutmuşumm
hayırlı sabahlar hepinizeeeeeeee :1hug:

denefim merhaba cnm sağolasınn iyiyim hamdolsun :1rolleyes:
kahvaltımı yapıcam şimdi nasipse cokacimcoook
Allah kolaylık versin işlerinde Şeniz

swetçim anladığım kadarıyla senii üzen durumlar devam ediyorr :çok üzgünüm:
Rabbim bi çıkış yolu göstersin inş. :Saruboceq:
nehirde sormuş bende daha önce sormuştum görmedin sanırım CADIARZU
ne zaman ayrılmayı düşünüyorsun
ve daha sonra eşin iş bulursa (inşaallah hayırlısıyla bulur) çalışmaya devam edicek misin :uhm:

canım dün rağorum başladı.
iş görmezlik aldım ama çalışmaya devam edeceğim.
zaten patron ssk masrafı olamsın diye çırpınıyordu.
ama benim smmm stajım devam ettiği için her ihtimale karşı akrgaşaya gelmesin deidm.raporumu erken aldım.
önce gidip stajımı donduracağım.
sorna da artık haziran 15 gibi felan ayrılırm diye tahmin ediyorum.
ama herşey yolunda olursa.
tahmini doğum vakti 3 temmuz.
gerisi naip.
çalışmak orundayım.stajımı ancak belli bir eyre kadar dondurabiliyorum.yanmasın diye.
eşim iş bulamazsa zaten 2 aylık doğum sornası rapor bittiği gibi buraya gelmem laızm.yada bulabilrsem daha güzel ve imkanalrı dajha iyi olan bebeğime de zaman ayırabileceğim bir iş inşallah.
dua edin canlarım yoksa çok zorda kalacağım.
kızıma bakacak kisme yok şu an .
eşim çalışmazsa bakıcoıya verecek para da yok.annem gelse diyorum. oda ababm ve kızkardeşlim avr bırakamıyor.
hem de kayınvaldierl ile altlı üstülü oturunca bunalıyor işte.
biraz bizimkiler değişktirler.annemide kısknaırlar ve bziden çıkazlar kadıncağız da bunalrı dye zaten anneme de baskı yapamıyorum.
ya ne bilim işte.bunalrın hepsini aşmak için kocama ve bana bol ırıkzlı ve hayırlı iş verisn allahım da araba alıp kızımız güveneceğimiz bir eyre bırakalım ki böyle bir eyr var ama araba olmaza kızçem çok zorlanır.yolalrda.çift vesaik ile.
allahtan yarıdm diliyorum.sizden d edua bekliyorum canlarım.
çok zor oluyor bunalrı düşününce ama düşünmüyorum işte.elimden geldiğince.
zaten dediğim gibi bazı sorunalr var benim evin dşında onalrı beni biraz üzüyor ama çözülecek allahımın izni ve dua ile inşalalh

aslında biz düşünsekte düşümesekte, üzülsekte üzülmesekte
yaşanacak olanlar belli, değişmiyorr
ama düşünmeden kendimizi üzmeden edemiyoruz malesefff
ama ben Rabbim e sonsuzzz güveniyorumm, O dualara icabet edendirr
bıkmadan usanmadan O'ndan yardım dilemeliyizz
inşaallah Rabbim en kısa zamanda eşine iyi bir iş verir ve senin çalışmana gerek kalmadan evde bebişini istediğin gibi bakıp büyütürsün
inş. diğer sorunlarınız da A llahın izniyle hallolur
Allah çıkış yolu göstersin inş. tüm darda olanlara

şu patronunu da anlamış değilimm, bu durumunda bile kendi çıkarlarını nasıl gözetebiliyor
15 hazirana kadar çalışmayı düşünüyorsan keşke raporu başlatmasaydın
doğum sonrası kullanacak iznin fazla olurdu, çok iyi olurdu, nerdeyse 3,5-4 ay ını evde geçirirdinn

canım bazı şeyleri düşünüdm erken başlatırkende
bayağı hesap ettim bu daha iyi gibi geldi.çünkü herhaikurda ben hemen işe geri dönmek zorunda kalacağım.yani zor oalcaktı.
bari böyle olursa
bir ay ücretisz izin alıp,onunda sigortasını yatırtıp, staj sorunu çözerim,yine 3 ay sevde olmuş olurum.
diye düşünüyorum.çünkü biizmişyeri ücretli raporda ücret ödmez sskdan ne alıyorsan.o
yani bazı yerler ,ücretini ödüğyor senden de sskdan parayı alıyor .az çok sen ücretin değişmiyor.ama malkeasef bize öyle bir ye düşmedi.şans.üstelik asgari ücretten görünüyor ssk.
yania dam her şekdle benim hakkımı yemiiş beni mağdur etmiş oluyor

bu kadar olmazz yaa inanamıyorum
normalde kanunen sen raporluyken maaşının yarısını vermek zorundaa Çok üzgünüm çoook
bunu biliyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…