- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.181
iyi geceler............
Geldim elhamdülillah İzmitime...
Evvet kızlar hazır mısınız?Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum yarın okurum inşallah...
Şimdi biz sabah 10.30da yoa çıktık.2 saatte Ankaraya gittik ama tan 1 saat hastaneyi aradık:)))Şükür ki bulduk...Tabi 1 saatli bir gecikmeyle...Çok güzel karşılandık...
Sonra bekledik,bekledik,bekledik ve nihayet doktorla görüştük.İşte bilinenklasik sorular,kaç yıllık evlisin,hiç hamile kaldınmı,daha önceki tedavide kaç yumurta oluştu,kaçı döllendi,kaç tane trasfer edildi vs.vs.
Sonra eşimden sperm tahlili istedi.Örnek verildi ve 2 saate çıar dediler..
Biz de zilzurna açız tabi.Gittik yemek yedik,sonra hastanenin kafeteryasına geldik,çay içtik,gazete okuduk..Sonra bekleme odasına indik ve tahlillerimizi bekledik...
17.30 gibi sonuçlar geldi,tekrar doktorla konuşmaya başladık.Herzamani gibi önemli bir şey yok dedi..
Sonra beni muayeneye aldı.Yumurtalıklarım ve rahmim çok iyiymiş.fazla sayıda yumurta üretmeye müsaitmiş ve bu sebeple uzun protokole karar verildi.
Şimdi benden bir sürü hormon tahlili istedi,onları burda yaptırıp fakslıcam.Bide anestezi için bazı tahliller istendi,onlarıda yaptırıcam tedaviye başlamaya yakın br zamanda...
Büyük ihtimalle 17 mayısta adet olacağım.Adet olduğum gün aspirine ve vitamine başlıcam.
Adetin 10.günü antibiyotiğe başlayıp 10 gün sabah akşam içicem.
Adetin 21.günüde lucrine başlıcam...Sonra haziran adetimi göreceğim ve haziran adetimin 3.günü yumurta geliştirici iğneye başlıcam,yani puregona...Her şey yolunda giderse tabi Allahın izniyle...Sonrası malum..Yumurta takibi falan işte...
Yani önümde baya bir zaman var şimdilik ama bu heyecanla o ilaçtı bu ilaçtı derken su gibi geçer zaman sanırım...
Sonra 19.30 gibi yola çıktık.23.00 gibi de izmitimdeydim.Bir yarım saat anneme uğradım,havadisleri verdim.Az evel eve geldim daha wcye bile gitmeden size yazdım:)))
Şimdiki planım,önce namazımı kılmak ve sonrada güzel bir duş alıp cuuupppp yatağa atlamak inşallah...
Ben şimdi çıkıyorum müsadenizle...Çok yoruldum yavv,sanki bişey yapmışım gibi:))
Öptüm hepinizi canlarım...
sagol gulyuzum ıyıyım canım gunlerı tüketmeye calısıyoruz kızımla bırlıkte.gunler gecmıyor artık yaawherzaman dualarımdasınız doguma gıdıncee hepınızın adını söyleyecem canım esıme dıyorum unutursam bana kadınlar klübü de gerısını ben anlarım hatırlat mutlaka dıyorum.ınsallah yüce rabbım kabul eder.
ooo kimler gelmişş:lepi:, hoşgeldiniz sefa geldinizz nehir hanımmm :dilcikar:
Ve gelelim...
Çileğime
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Diyecek söz bulamıyorum inanki. Böyle bir insan değilim ben aslında.
Ama telefonla aramın nasıl olduğunu bilsen hak verirdin. Ablama anlatacağım Ankara'dan gelince hiç şaşırmayacak telefonu duymadığıma ve bakmadığıma.
Çünkü ben çoğunlukla telefonu gece yatarken alarmını kurmak için çantamdan çıkarırım. Çoğu yere götürmem bile. Önemsiz bişey benim için. Eskiden öyle değildi ama şimdi hiç önemli değil. :çok üzgünüm:
O yüzden aradığını ancak akşam görebildim. Ve arayamadım akşam olduğu için.
Bugünde seninle konuşunca kapattıktan sonra bi baktım meğer bugünde aramışsın. Muhtemelen öğleni namazı kılıyordum.
Ne desem boş affette barışalım çileğim.
Zaten aradığını görünce utancımdan açamayacaktım nerdeyse.senağlama.
Ama seni çok seviyorum biliyorsun dimiiii:dance:
teşekkürler nehirim bende gerçekten çok memnun kaldım pardesüdenÇileğiiimmm bu arada pardesüne baktım. Geçen bakamamıştım çünkü.
Biliyorsun ozamanda internet sorunlar çıkartıyordu.
Veee annemede gösterdim.
Çookkk güzel olmuş hatta harika. Çok beğendim çookk.
Yakası hele kusursuz olmuş. Kollarının takılması çok güzel. Böyle karpuz kol gibi olmuş.
Kodaki düğmeleride çok tutman çok güzel.
Helede kruvaze gibi görünüp, aslında sadece yandan düğmeli olması da çok güzel olmuş.
Bir tek kızma ama kemeri takılıyor kafama işte. Daha öncede söylemiştimya. Böyle daha kalın olabilseymişte güzel olurmuş.
Şeyyyeeeee
Aynısından diktirmeye karar verdim senin terziye. Hatta varsa aynı kumaştan. Ne dersin.
Annem zaten bakar bakmaz ; aaa sende diktir orda dedi bana. Memnuniyetle dedim.
Hatta kumaşından kumaşçıda kaldıysa aynısından bile diktirebilirim. Ne dersin
Bir tek kemerini sabit kemer yaptırırım. Tokalı falan yani. Bu değişikliği yapabilir miyim stilistim???
hoşgeldinn nevinimmiyi geceler............
Geldim elhamdülillah İzmitime...
Evvet kızlar hazır mısınız?Geçmişi okuyamadım,çok yorgunum yarın okurum inşallah...
Şimdi biz sabah 10.30da yoa çıktık.2 saatte Ankaraya gittik ama tan 1 saat hastaneyi aradık:)))Şükür ki bulduk...Tabi 1 saatli bir gecikmeyle...Çok güzel karşılandık...
Sonra bekledik,bekledik,bekledik ve nihayet doktorla görüştük.İşte bilinenklasik sorular,kaç yıllık evlisin,hiç hamile kaldınmı,daha önceki tedavide kaç yumurta oluştu,kaçı döllendi,kaç tane trasfer edildi vs.vs.
Sonra eşimden sperm tahlili istedi.Örnek verildi ve 2 saate çıar dediler..
Biz de zilzurna açız tabi.Gittik yemek yedik,sonra hastanenin kafeteryasına geldik,çay içtik,gazete okuduk..Sonra bekleme odasına indik ve tahlillerimizi bekledik...
17.30 gibi sonuçlar geldi,tekrar doktorla konuşmaya başladık.Herzamani gibi önemli bir şey yok dedi..
Sonra beni muayeneye aldı.Yumurtalıklarım ve rahmim çok iyiymiş.fazla sayıda yumurta üretmeye müsaitmiş ve bu sebeple uzun protokole karar verildi.
Şimdi benden bir sürü hormon tahlili istedi,onları burda yaptırıp fakslıcam.Bide anestezi için bazı tahliller istendi,onlarıda yaptırıcam tedaviye başlamaya yakın br zamanda...
Büyük ihtimalle 17 mayısta adet olacağım.Adet olduğum gün aspirine ve vitamine başlıcam.
Adetin 10.günü antibiyotiğe başlayıp 10 gün sabah akşam içicem.
Adetin 21.günüde lucrine başlıcam...Sonra haziran adetimi göreceğim ve haziran adetimin 3.günü yumurta geliştirici iğneye başlıcam,yani puregona...Her şey yolunda giderse tabi Allahın izniyle...Sonrası malum..Yumurta takibi falan işte...
Yani önümde baya bir zaman var şimdilik ama bu heyecanla o ilaçtı bu ilaçtı derken su gibi geçer zaman sanırım...
Sonra 19.30 gibi yola çıktık.23.00 gibi de izmitimdeydim.Bir yarım saat anneme uğradım,havadisleri verdim.Az evel eve geldim daha wcye bile gitmeden size yazdım:)))
Şimdiki planım,önce namazımı kılmak ve sonrada güzel bir duş alıp cuuupppp yatağa atlamak inşallah...
Ben şimdi çıkıyorum müsadenizle...Çok yoruldum yavv,sanki bişey yapmışım gibi:))
Öptüm hepinizi canlarım...
gülyüzlümmm ne demek yollar mahvediyoralhancım nehircim,swetcim,çileğim;güzel dilekleriniz için sağolun canım...inşallah fikrimden vazgeçmem....
nevincim...işte o yol yokmu beni mahvediyor,benimde adanaya gitmem 2saat sürüyor ve o yol gözümde büyüyor...Allah yardımıcımız olsun...çok şükür birşeyinin olmaması çok güzel ve uzun protokolun uygulanması daha iyi olacak...aspirin,antibiyotik falan bunlar neyin nesi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?