Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ya ssk ücretli izin gibi oluyor ya rapor.
nasıl olsa ssk dan para alıyor diye. düşünmüyor bil milleti.
geçen iş kazısı geçiren adamda zor ikna ettim.ben adamın maaşını verlim.sskdan aldığı ile tam maaşa tammalarız diye.
adam deli ya
hem bizi yarı maaştan sigorta gösteriyor hemde aradaki farkı bu durumlarda vermiyor.
allah büyük hakkımız kalıyor kesin.
neyse ben artık geçtim
aşşeklik bende daha önce gözümü açıp başka bri yer bulmaım.ki ben kapasitesi dar biri değilm yani.
ama neyse kısmer.
göreceğiz bakalım ne oalcak

ya kızlar ben bir şey soracağım szie.
şimdi ben hesap yaptım söylemeis ayıp.kreid akrtı borcumu biel kapatamadan izne ayrılıyorum.
.
ama eşim yarın anneler günü ya , annesini nasıl mutlu edecğini düşünüyor.sizce bu mantıklı mı?
ben bir çiçek alırız dedim.çiçek neymiş dedi.bir yemeğe götürürüz hep birlikte diyOR.
durumumuz meydna diken kayınavldeiyi mutlu etmek için çırpınmak bana ters geliyor ama eşim hala o çabanın içinde sinir oluyorum ya

Son düzenleme:
patronun olacak adama bişey demiyor susuyorum :1closedeyes: hakkını fazlasıyla ahirette alacaksın kardeşim
o da bin pişmanlık içersindee kıvranacakkk ne yazıkkiii :1no2:

gelelim diğer konuya
şuan şaşkınlık içersindeyimm :1shok:
pessssssss diyorummm.. ben abarttığını düşünmüyorumm
kayınvaldeni geçtim de eşinin anlayışlı olması lazımm benneyaptımki
hesabını bilmek şart şu durumda, düşünmeden olmuyor kii
Allah ödeme kolaylığı versin inş.
diğerlerine de anlayışşşş :1closedeyes:

Ya ne bılım anneler gÜnÜ olabır tamam ama
ben sıkıntım varken benden bır Şey beklemlerıne kızıyorum ıŞte.ve bu beklentı Önce kocam dan gelıyor ya delı oluyorum ıŞte
neyse ya dÜŞÜnmeyeıem ben

ne diyebilirim ki swetçim o senin eşin işte :1closedeyes:
fazla düşünme bence de napalım onlar da böyle
Allah sabır versin inş.

sen bunları değil de mis kokulu defne ni düşün
o senin tüm sıkıntılarını alacak inş :CüvCüv:
daha fazla canını sıkma olur mu :1hug:
çünkü biz bişeylerin seyrini değiştirmeye muktedir değiliz
Rabbim den isteyelim inş. O herşeyi düzene sokacak
gönlüne ferahlık verecek olan da O

bu arada rady cim haberini bekliyoruz bugün hepimiz kaydirigubbakcemile
ben 1 de çıkıcam

Canlarım selamlarr hepinize...Dinlendim geldim...

hepinize çooooooookkk teşekkür ederim,Allah razı olsun...Dualarımız kabul olsun inşallah hayırlısıyla..

Pinkim çokkk güzel anlatmış uzun protokolu,teşekkür ederin tatlımmm...

Gülyüzlüm haklısın canım yaa,yol bi süre sonra bayıyor insanı.Bide biz habre dağ tırmandık,Kulaklarım hep tıkalıydı.Sinir oldum...Ama ben yumurta takibinde orda kalmayı düşünüyorum 1 hafta...Yani 10 dakkalık muayene için gidip gelmek çok zor olacak,bide dünyanın benzin parası var tabi...Bakalım o günlere gelelimde sağlıkla,ozaman karar veririz...

Swetim,ayyy ne güzel yaaaa...ıçin rahat emiş okuyunca,çok sevindim canım...
Senin zaten patron ayrı dert,kaynana ayrı dert...Bu anneler gününü iyice ticarete döndürdüler...Hediye almamak ayıp hale geldi.Mecburiyete döndü sanki.Bence budurum hiç hoş değil...Annelere kocaman bir öpücük bir sarılma bile yeter bence...Canım sende güzel bir akşam geçireceğiz diye düşünmeye çalış.ıyi gelir belki kuzum sanada,kafan dağılır biraz blki hee...

Çileğim,Rady(hoşuma gitti bu) şimdi evine doğru yola çıkmıştır,eve gidince halleder anca canım...Sende akşam biara çaktırmadan bakarsın topiğe.eşine de sen git duşa muşa gir kocacım de,fırsat bu fırsat girersin:))))

tamam nevinim :jeyyar:
ben kaçıyorum şimdi kaydirigubbakcemile
eşimle bi arkadaşına bebiş görmeye gidiyoruzz :ecrin_bebek:
çok öptüm seni ve herkesiiiiiiii Şeniz

Tamam canım,gülegüle sizee...

Bebişi bolbol koklaaa tamammı?Bulaşsın sana annelik duygusu iyicene canım benim....

swethome canım benim takma sen kafana.üzme kendini.eşin bencede biraz abartmış.çiçekte yeterli ...önemli olan düşünmek degilmi.bu aralar bizde çok sıkışıgız.anneler gününde hediye alamıcam.annemin yanaklarından öpecegim ,sarılacagım.ALLAHIMA ŞÜkREDECEGİM Annemin saglıgı ,için.uzun yıllar benle olması için..eşimin annesine gelince anneler günü oldugunun bile farkında degil....bu sene ikisinede hediye yapamıcam malesef...

Hanımlar merak ettim, boş vaktim oldu karşımızdaki internet kafeye geldim.
Ama site sorun çıkaıyor.
Akşama döneceğim sizlere.
Duayıda okuyalım inşallah.

selam kızlar
sormayın bugün başıma gelenleri.emar odasında yangın çıktı.içerde hasta varken hem de.ödüm patladı yaa.hastayı çıkardım hemen .sonra şarteller attı booommm diye.
büyük bir güç kaynağı var emarın.yüksek gerlim geçiyo içinden.emarın jeneratörü gibi bişey.ondan kaynaklanıyomuş.o yanmış.üstüm başım heryerim yanık kokuyo.daha dün akşam banyo yapmıştım mis gibi.şimdi leş gibi oldum yine.
siteye de giremedim.bi ara girdim.iki mesaj okuyup kalkmak zorunda kaldım
mesajları bugün yollarım inş. müsait olunca.okuyamayacak olanlar tekrar bana özel mesaj atsın tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…