Canlarım selamlarr hepinize...Dinlendim geldim...
hepinize çooooooookkk teşekkür ederim,Allah razı olsun...Dualarımız kabul olsun inşallah hayırlısıyla..
Pinkim çokkk güzel anlatmış uzun protokolu,teşekkür ederin tatlımmm...
Gülyüzlüm haklısın canım yaa,yol bi süre sonra bayıyor insanı.Bide biz habre dağ tırmandık,Kulaklarım hep tıkalıydı.Sinir oldum...Ama ben yumurta takibinde orda kalmayı düşünüyorum 1 hafta...Yani 10 dakkalık muayene için gidip gelmek çok zor olacak,bide dünyanın benzin parası var tabi...Bakalım o günlere gelelimde sağlıkla,ozaman karar veririz...
Swetim,ayyy ne güzel yaaaa...ıçin rahat emiş okuyunca,çok sevindim canım...
Senin zaten patron ayrı dert,kaynana ayrı dert...Bu anneler gününü iyice ticarete döndürdüler...Hediye almamak ayıp hale geldi.Mecburiyete döndü sanki.Bence budurum hiç hoş değil...Annelere kocaman bir öpücük bir sarılma bile yeter bence...Canım sende güzel bir akşam geçireceğiz diye düşünmeye çalış.ıyi gelir belki kuzum sanada,kafan dağılır biraz blki hee...
Çileğim,Rady(hoşuma gitti bu) şimdi evine doğru yola çıkmıştır,eve gidince halleder anca canım...Sende akşam biara çaktırmadan bakarsın topiğe.eşine de sen git duşa muşa gir kocacım de,fırsat bu fırsat girersin:))))