Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

geçmiş olsun canım...

Heheee insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş...Hadi banyoya bakammm:))))

ıyiyim canım sağol...Yazarsın kuzum nolcakki...Hem yazmasan nolur bacım,gönüllerimiz bir değilmi?

geçmiş olsun canım...

Heheee insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş...Hadi banyoya bakammm:))))

İyiyim canım sağol...Yazarsın kuzum nolcakki...Hem yazmasan nolur bacım,gönüllerimiz bir değilmi?

bir olmazmı canım bir tabi ki.ne kadar merak ettim dün seni.
bende heyecanlandım şimdi senin adına
inşallah hayırlı sonuçlarla tamamlarsın tedavini

Amin canım Allah razı olsun...

Merak ettiğinize eminim zaten ben...

Buyüzdende eve gelir gelmez KKya girdim yazdım zaten....

Ben iyiyim Alhancım çok şükür..Sen nasılsın...

Hakkaten yaa hava çok güzel maşallah...Bende baklonumu yıkadım,çamaşırlarımı astım...Kapıda açık,mis gibi hava geliyor dışardan..

nevınımmm kusura bakma canım samsundan liseden bır arkadasım aradı uzunda konusunca kapatamadım kısmadın demi?

nevınımmm kusura bakma canım samsundan liseden bır arkadasım aradı uzunda konusunca kapatamadım kısmadın demi?

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Şaka kız şaka...Niye kızayım ayol,olurmu öle şey...Hasret gidermişsinizdir işte ne güzel...

Öptüm canım...

teknıkerım mesajını aldım bugece baslıyorum canım.rabbım dualarımız hürmetıne yüzünüzü güldürsün insallah.

teknıkerım gecmış olsun ucuz atlattın vesselam
bide duayı okurken abdestlı olmak şartmı merak ettim canım

ABDESTLı OLMAK ŞART DEĞıL AMA OLSAK TA ZARARI OLMAZ TABı.DAHA GÜZEL OLUR HATTA.AMA GUSÜLLÜ OLMAK ŞART TABı
bu arada herkese mesaj attım.iletilmeyenler lütfen söylesin arkadaşlarım

canım radyolojim geçmiş olsun ay çok üzüldüm.beni başımada geldi .ama öle elektrik degil.bizi koruyon kurşun levha pat diye düştü.ALLAH TAN Bİ TEK BEN VARDIM ÜSTÜNME DÜŞMEDİ.ÇOK OLDU GERÇİ...ay içim tuaf oldu...
ben aldım özel mesajını canım...

merhaba arkadaşlar
malum konumuz için girdim, hemen çıkmalıyım
Allah kabul etsin şimdiden
hayırlı akşamlar a.s.

sağlıkla bebişlerini dünyaya getirirsin inşallah canım...bütün duaların kabul olur inşallah

bu arlar işlerin bayağı yoğun galiba canımcım...yolu bahane etmemek eldemi canım ya...bu üçüncü gidişim olacak...ama yılmak yok tabi

canımcım maddi sıkıntın var zaten,birde bu halinle çalışıyorsun...senin elinden su içilse helallik istenmeli...anneler günü içinde eline öpsen yetmezmi ki...

canımcım çok geçmiş olsun...
merhaba arkadaşlar
malum konumuz için girdim, hemen çıkmalıyım
Allah kabul etsin şimdiden
hayırlı akşamlar a.s.

amin canım

Son düzenleme:
ANNELER GÜNÜ İÇİN

Sözüm gabiye değil,lâftan anlayanadır
Kadın doğurmasa da o her zaman anadır.

Erkeğin kazandığı,mal,mülk,onca paradır
Süs,kozmetik sanayi hep kadından yanadır.

Havva ana Adem'in kemiğinden halkoldu
Oysa bütün insanlık Havva ile var oldu.

Hayat erkekte başlar,kadın ile var olur
Tek kadın doğurunca,tüm kadın ana olur.

Kaynana dedikleri anasıdır erkeğin
Sürtüşme sürecektir dünya sonuna değin.

Gelini olan kadın bence cici anadır
Herşeye karışırsa o kadın kaynanadır.

Yoksul köylü kadını tarlada atar çapa
Varsıl sosyetedeki etrafa satar caka.

Yavrusunun başını uyurken kaşıyan o
Vatan için mermiyi sırtında taşıyan o.

Süslüsü,süssüzü de hem kadın,hem anadır
Helâl süt emmiş ya da sütsüzü şansınadır.

Kadın için yatırım gümüşe,altınadır
CENNET bile ANANIN AYAĞI ALTINADIR.

herkesin anneler günü kutlu olsun

gelecegın en güzel anne adaylarnın anneler günü kutlu olsun.evlerınız bebeiş seslerıyle dolsun insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…