- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.221
geçmiş olsun canım...
Heheee insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş...Hadi banyoya bakammm:))))
İyiyim canım sağol...Yazarsın kuzum nolcakki...Hem yazmasan nolur bacım,gönüllerimiz bir değilmi?
nevınımmm kusura bakma canım samsundan liseden bır arkadasım aradı uzunda konusunca kapatamadım kısmadın demi?
sagol gulyuzum ıyıyım canım gunlerı tüketmeye calısıyoruz kızımla bırlıkte.gunler gecmıyor artık yaawherzaman dualarımdasınız doguma gıdıncee hepınızın adını söyleyecem canım esıme dıyorum unutursam bana kadınlar klübü de gerısını ben anlarım hatırlat mutlaka dıyorum.ınsallah yüce rabbım kabul eder.
günaydın günaydın nasılsınız bacılar.geçmişi okudum geldim.
nevinim herşey güzel olacak bacım.bu sıkıntılı ve yorucu maratonun başarıyla tamamlanacak insallah:Saruboceq:
gülyüzüm hadi bakalım yolu falan bahane etme hadi artık bekl,iyoz sendende tedavi haberleri...
swethome canım nasılsın...defnemiz ne yapıyo...
çilekim sobeledim canım..sen nasılsın bacum..
bana müsade kızlar 10 da hasta gelecek ...işlerimi halledem... gelirim akşam ben.evden insallah ..
Ya ne bılım anneler gÜnÜ olabır tamam ama
ben sıkıntım varken benden bır Şey beklemlerıne kızıyorum ıŞte.ve bu beklentı Önce kocam dan gelıyor ya delı oluyorum ıŞte
neyse ya dÜŞÜnmeyeıem ben
selam kızlar
sormayın bugün başıma gelenleri.emar odasında yangın çıktı.içerde hasta varken hem de.ödüm patladı yaa.hastayı çıkardım hemen .sonra şarteller attı booommm diye.
büyük bir güç kaynağı var emarın.yüksek gerlim geçiyo içinden.emarın jeneratörü gibi bişey.ondan kaynaklanıyomuş.o yanmış.üstüm başım heryerim yanık kokuyo.daha dün akşam banyo yapmıştım mis gibi.şimdi leş gibi oldum yine.
siteye de giremedim.bi ara girdim.iki mesaj okuyup kalkmak zorunda kaldım
mesajları bugün yollarım inş. müsait olunca.okuyamayacak olanlar tekrar bana özel mesaj atsın tamammı
merhaba arkadaşlar
malum konumuz için girdim, hemen çıkmalıyım
Allah kabul etsin şimdiden
hayırlı akşamlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?