Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tum kadinlar ANNEDIR
ANNELER gününüz kutlu olsun canlarim
rabbim insallah sizlerede nasip eder en kisa zamanda kucaginiza meleginizi almayi
bunu cani gönülden diliyorum
hersey gönlünüzce olsun insallah

slm kızlar
kimse gelmiycek bugün biliyorum ama olsun bi selam veriyim dedim yine de
canım sıkılıyo.eşimin okulda veli toplantısı var bugün.evde olucam yani.uyku tutmadı sabah 8 de kalktım.ütülerimi yaptım.evi topladım.bugün öyle büyük temizlik yapmıycam.başka da yapacak bişey yok.zaman nası geçicek yaaa (
tüm annelerimizin anne adaylarımızın anneler günü kutlu olsun
inşallah bi daha ki anneler gününde biz henüz anne olamayanlar da yavrularımızla beraber kutlarız

tum kadinlar ANNEDIR
rabbim insallah sizlerede nasip eder en kisa zamanda kucaginiza meleginizi almayi

canım çok tesekkür ederim..insallah bi daha ki anneler gününü anne olamayan tüm kadınlar yavrularıyla kutlar..bizi hatırladıgın için çok tesekkürler canım..

selam kızlar...
gülyüzüm canım benim şiir çok güzeldi..
hepimizin anneler günü kutlu olsun.insallah bi dahaki anneler gününde kucagımızda bebişlerimiz olur...
berinim gözünaydın canım....
içimde hüzün varmı desem evet ne yalan söleyeyim var...3 sefer ıskaladım anneligi....ama 4 .bebegimi insallah kucagıma alacagım.buna inanıyorum.hepimiz gülecez insallah bacılarım...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kızlar hayırlı günlerr.ıyi pazarlar.
Geleceğin Anne Adaylarının Annaler Günü kutlu olsun.
Hepiniz seneye hayırla sağlıkla anneler gününü kutlamayı nasip etsin inşallah. Yavrularınızla eşlerinizle inşallah...

Radyolojim ben ayıptır söylemesi akşam hasta oldum. Şaştım kaldım. 2 hafta erken oldumda.
Yıllarca bir kere bile erken olmamışımdır. Hep geç olurdum ama şimdi ilk defa erken oldum .Hayır olsun.
Özetle radyoloji anneme verdim ben benim görevimi.
Tamam dedi. Okuyunca haber edecem sana inşallah.

tum kadinlar ANNEDIR

amin canımcım...Yüce Mevlam senin de gönlünün muradı neyse onu versin...:Saruboceq:

selam kızlar...bugün herkesler anacığının yanında galiba...bende yeni geldim...bugün bana bir esti saçlarımı gittim kızıla boyattım...fena da olmadı yani......

gülyüzüm canım esmerlere kızıl çok yakışır.güle güle kullan...ben 3 sene kızıl kullandım sonra kahverengiye çevirdim..

Güle güle kullan gülyüzüm yeni saçlarını.
Bende bugün ablamın saçlarını boyadım. Kızıldı, kahveye döndük.
Dayımın kızı röfle yapacak bir hafta kadar sonra.
Ama biraz koyu oldu oldu kahvesi belki önce birazda rengini açar.

Rady cim geçmiş olsun iş kazası geçirmişsin.
Allah daha kötülerinden korusun inşallah.
Aman ha dikatt :))

Bu arada çeyizlerim geldi bakmak isteyenler için
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/221166-199eyiz-haz305rl305g305-fikir-payla351305mlar305m305z-sohbet-b246l252m252-3370.html#post6755557

sağolun nehircim denefcim.önemli bişey olmadı çok şükür.geçti gitti işte.
bende bugün eşim yok diye sıkılırken anneme gitmek için hazırlanırken eşimin amcasıyla ailesi pikniğe gidiyolarmış.beni de götürmek istediler.gittik.değişiklik oldu benim için de.güzel bir gündü.bayağı dinlendim.şimdi de çok uykum geldi.son posta çamaşırlarımı makineden çıkardıktan sonra yatışa geçicem inş.anneciğime uğrayamadım.arayıp kutladım gününü.hediye de alamadım.1 ay önce bi pardesüyle başörtü almıştım.illa bugün olması da şart değil ya hediyenin değil mi.bi hafta sonra felan da bi yüzük almayı düşünüyorum.bakalım

günaydınlar efenim.hayırlı haftalar.
kızlar bişey sorayım.oy birliğiyle karar verelim.okuma sırası kimde olsun.ben nevinırmakta olsun derim

günaydın .
gzüel ve yüreklieir gzül hanımalr.şimdiden amin diyorum dualrımıza.
allhımın hoşuna gider kabul eder inşallah.
sıra nevinde olması ben ce makul canım.
tedaviye başlıyor dualar ile girmesi çok güzel olur elbette.
ben c.tesi den bu yana siteye bakamadım.ama mesajı şimdi aldım rady .
allhın izni ile olur inşallah.
bu arada kayınvalidemnin sabah pikniğe gitmek için bahçede bekleşirken herklesin içinde elini öptüm.
bu sene kusura bakma böyle oldu dedim.de pek memnun olmadı .
neyse zaten beni sevmdiğini bir vesile ilan etti.
bende içimden amnnn be dedim.kızımı seviyorum ya bana yeter.
sonra kıızm hareket ederken eliniş koydu karnıma
kızım da kesit harekti :))
bu kız bana oynamıyor ya diyor.:)) ee annesini sevmezsen kızım niye oysanısn sana dedim bende içimden:)))))güldüm.
yoruldu da ondan dedim.
işte böyle kızlarç
geçmişi de okudum
radyoloğum çok geçnmiş olsun.
hastanında seinde verilmiş sadakanız varmış
denefim tabi ki annelerimiz bizden hediye beklemez.
ama kayınavlide anlayışı farklı oluyor .ne yapalım inşallah seneye olursa alrıız iksinde bol bol değil mi.
ben hep deirm allahım bana çok verisn deben de herkese bol bol yapayım alayım,diye.
rabbim büyük geçeceğiz bu sınavları inşalalh

hayırlı sabahlar arkadaşlarımm a.s.
Tamam canım,gülegüle sizee...

Bebişi bolbol koklaaa tamammı?Bulaşsın sana annelik duygusu iyicene canım benim....
kokladım zatenn canım arkadaşımm :asigim:

hee bu arada sen 3 gömlek 2 pantolon ütüye çok diyordun ya dinle bakk naniknanik
ben dün;
tam 30 eşarp ve 5 gömlek ütüledimmm :1shok:
ama akşam serildim tabiii bi baş dönmesi başağrısı kaydirigubbakcemile3
günaydınlar efenim.hayırlı haftalar.
kızlar bişey sorayım.oy birliğiyle karar verelim.okuma sırası kimde olsun.ben nevinırmakta olsun derim
iyi düşünmüşsün cnm öyle yapalımm a.s
bu arada diğer görev tamamdır Allah ın izniyle a.s
kabul olsun inş.
bu arada çok geçmiş olsun radycim bi kaza atlatmışsınn :teselli:
Rabbim muhafaza etsin tüm kaza belalardan cümlemizi :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…