Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etin nehirimm a.s.
yanii süpürgen gelmiş ama yine sorunlu gelmişşşş
o mutfak robotunun başka markasını ben 50 tl ye almıştım bikaç sene önce
şimdi olsa olsa 70-80 dir.. senin ki biraz pahalı geldi cnm :sm_confused:
mikser setine de bayıldım bu arada, çok farklı bişii :lepi:
ütünü de çok beğendimm :1hug:
Allah hayırlı bi evlilikle beraber kullanmanı nasip eder inş..

bu arada bu nasıl bişeydir anlamadım nehirim yaa
bi sen bi ben bi sen bi bennn kaydirigubbakcemile3
gene gördüm de seni rüyamdaa kaydirigubbakcemile3
hayır olsun inş.
ist.a gelmişsiniz ama annemlere geçmişsiniz önce, ben işyerindeymişim ama yanınıza karşılamaya geliyorum, sonra işe dönücem
1 gün kalacakmışsınız bende babaannemlerde erkek yok diye orda yer ayarlamaya çalışıyorumm
ama bi türlü size serecek güzel nevresim bulamıyorum
işte böleee

sağol çilekcim
rüya trafiği yaşanıyor maşallah.
ya hayırlara çıksın ama ben rüyamda sama sapan şeyler gördüm bugün.yeni birisiyle tanışıyorum ama evli olduğumu söylemiyorum.o kişi benimle evlenmek istiyormuş.uyandığımda kendimden iğrendim yaa.günah mı işledim ki acaba.niye böyle saçma sapan bi rüya gördüm ki ben

hayır olsun inş. diyelim önce
cnm bende devamlı alakasız saçma can sıkıcı rüyalar görürüm
hayır olsun inş. (sizde öyle deyin hep, bu önemliymiş)
eşime derim neden acaba, acaba günahımdan mı neden diye??
o da hep beni o fikirden uzaklaştırır, rüyalara takılma hep hayra yor diye..
artık rüyalara hiç takılmamaya çalışıyorum bende
bol bol tövbe etmek lazım

doğru canım bende aslında pek inanmam rüyalara.
bilinçaltı çok değişik bir olay.başka bişey düşünüyosun gündüz.
gece rüyana çok başka bi şekilde çıkyo düşündüğün şey.
hayır olsun diyelim hayra çıksın
bir keresinde evlenmiştim rüyamda eşim ne der diyede korkuyodum yaa rüya işte

hehe
bende o kişiyle görüşüyorum konuşuyorum.sonra da diyorum ki aaaa ben evliydiiiiimmm
sonra da kimseye söylemiyorum evli olduğumu
yuhhh bana -tatlicadiarzu-

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
radyolojim çokkk geçmiş olsun canımm Allah beterinden korusunnnn
bence de nevinim iyi fikir inşallah Rabbim çabalarının karşılığını kat kat verir nevinimeee:Saruboceq:
nehirimm ben göremedim yaaa açtım başka insanların aldıkları çıktı karşımaaa neyse eminim hepsi çokkk güzeldir güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Rabbim sanaaaa.s.
çileğimm pardesün çok güzel olmuşş güle güle giy canımmmm:1hug:
swetem denefim lotusum alhanım pinkim nazım berinim gülyüzlüm nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

kızlar selamın aleyküm nasılsınız bakalım 3 gündün fazladır gelemedim
kusuruma bakmayın görümcem bendeydi 3 gündür yatıya
misafirimde çok fardı hamdolsun hemen size koştum gidince
hepinizi öpüyorum temizlik yapmam lazım
vallahi evim bebek kokuyor her yer ıslak mendil bez
hahha çok komikdik valla sabah kalkıyorum yanımda bebek beni mıncıklıyor kalk diye
bide daha 10 aylık ama inanmıcaksınız bana nenne diyor yenge diyemediği için
annesi sürekli yengen yengen diyor çocuk alıştı nenne demeye
ay anlatamam size beter böcek valla hadi kaçtım namaz kılıcam

selam uzun bir aradan sonra cici kızım meleknaz ve ben geldim nasılsınız arkadaşlarım iyimisiniz ..

site konuları değişmiş zor buldum konuyu nerelere gitmiş.ama azimle buldum

:))
tamam nazcımm Allah kabul etsin
iyi olmana sevindimm, senin de hayırlı haberlerini bekliyoruz inş. a.s.
selam uzun bir aradan sonra cici kızım meleknaz ve ben geldim nasılsınız arkadaşlarım iyimisiniz ..

merhaba bebek ecem
arkadaşlarım sizden çok bahsetti a.s
hayırlı olsun bebişiniz, Allah bağışlasın :1hug:

selam kızlar nasılsınız.ancak fırsat bulabildim...bende bu sabaha karşı çok güzel bi rüya gördüm...yatak odamda bir sürü kuş vardı.ALLAH ALLAH DİYORUM.bunlar nasıl yatak odama geldiler diye düşünürken uyanmışım.eve gidince bi bakem anlamı ne acaba..

canım hoşgeldin topiğimizin taze anne sahibesi ..nasılsın bakalım tatlı kızın nasıl mis gibi kokuyomu anlatsana bize

hayır olsun canım ben baktım kuş muradına ermek demekmiş hadi hayırlar olsun bebişin gelsin inş:1hug:

bugün moralim bozuk kızlar neden bilmiyorum hemen gidip yüzümü yıkayıp kendime gelmeliyim yoksa halim çok kötü yüzüm gözüm şiş ağlamaktan ..ama artık ağlamıycam çözüm bu değil biliyorum

1 şubatta işten ayrıldım . dr gittim düşük tehlikesi var dediler 1 ay devamlı yattım ve çok sancı çektim bebeğimi 9 mart tarihine kadar zor tuttum. sancı ile gittim ama korkudan sancı falan kalmadı 10 mart 9,30 güzel kızım kavuştum. şimdi büyüyor 2 aylık olduk bile adını meleknaz koydum teyzeleri

gerçekten çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum. eşim bizi bırakıp gitti . eskiden çalıştığı bir iş yeri yüzünden hapis cezası aldı .haziranın 15 n de allah kısmet ederse çıkacak . hiç yanımda yoktu tek başıma kaldım . yıllarca bebek hasreti çektik beraber allahım bir bebek verdi ama eşim hala bebeğini göremedi resimlerini çekip götürüyorum. işe başladım mayıs 20 de güzel kızım mamaya başladı şimdi sütümü içmiyor. zor veriyorum . annem ve kayınvaldem işten ayrıl biz bakarız dediler. zaten hep onlar baktılar allah razı olsun onlardan.

ya işte ben bunları yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. sizler nasılsınız bakalım yeni haberler varmı.hepinizi çok özledimmmmmm

canım aglamak evet çözüm degil.dünden beri bende aglıyorum.gözlerim yaşarıyor.evlatlarım aklıma geliyor.şimdi olsalardı, boynuma sarılsalardı, annecigim diye öpselerdi diye dün çok aklıma geldi.ama malesef hepimizin kaderi ayrıymış bacım.üzme ne olur sen kendini ...senin inan benden daha çok şansın var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…