Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

bebekim güle güle sağlıla büyüt kızını tatlım bundan sonra güzel ve mutlu günler geçirin inşş çok öpüyorum arada gir yaz bizi haberdar et olurmu tatlım

benimde şansım çok az tatlım yok denicek kadar az ..ama azda olsa umut işte nasipse gelicekŞeniz

CANIM yaşadığın herşey için büyük geçmiş olsun.melek kızın kollarında teselli veiyordur sana.
rabbim tez zamanda diğer dertelrinzide çözsün.
inşallah.inşallah bundan sorna çok daha güzel günler yaşarsınız.eşin sen ve bebeğin ile.

bugün içim öyle doldu ki sen beni ağlatmak zorudna mıyıdn denefim.
neden yazdın ki desem şimdi haksızlık olur.
ben her derdimi yazarken senin deridni paylşamk bana guru verir.
inşallah sevincni de paylaşır ve mutluluktan ağlarız beraber.
hala akıyor gözlerimden.pinkim yazdığında anlmazlıktan geldim önce.ama sen de yazınca dayanamdım.
rabbim büyük çok büyük hemde
.rabbim büyük allahım büyük hepoimizi korur esirger

gülyüzüm canım esmerlere kızıl çok yakışır.güle güle kullan...ben 3 sene kızıl kullandım sonra kahverengiye çevirdim..

teşekkür ederim canımcım...

kızlar ben geldim nasılsınız nehircim sendemi burdasın senin de msn yok bende
özelden yollasan bacım olmazmı ya tek tekmi sölim msn si olan yazsın özelden
bu siteye bişiy olsa allah muhafaza nasıl bulucam sizi
gerçi çoğunuzun var ama

Bebekecem gelmiş hoşgelmişşş...
Allah bağışlasın Allah analı babalı büyütsün inşallah.
Çok üzüldüm...İnşallah tez zamanda hayırla sağlıkla tekrar kavuşursunuz.
Vardır herşeyde bir hayır.
Eşin önemli anlarında yanında olamamış ama inşallah daha yaşayacağınız uzun yıllar var birlikte inşallah...

Radycim benimde görev tamam. Anneme okuttum. Erkenden hasta oldum hala hayretler içerisindeyim.
Adet olduğumdan beri ilk defa erken hasta oldum.Şaştım kaldım.

Ben ilk önce sana okunmasını istiyordum.
Toplu karara uyarım tabiki. Başımın üstünde verdiğiniz karar.
Ama sen tedaviye ablamdan önce başladın. İkinizde aynı zamanda başlayacak sayılırsınız yeni tedavilerinize. Zaten kısa sürüyor bunu okumak.
O yüzden ben önce senden yanayım. İÇimden öyle geliyor yani.

Çileğim yaa:roflol::roflol: öldürdün beni gülmekten:roflol:
Demek nevresim bulamadın haa:roflol::roflol:
Tebi biz öyle herşeyde yatmayız:roflol::roflol: İyi seç nevresimleri:roflol:
Ayy Allah'ınmyaa hayır olsun inşallah rüyankaydirigubbakcemile3

selam kızlar
geberiyorum yorgunluktan.benim cihaz bugün de olmadı.eşimin de bugün boş günü.bizde bunu fırsat bilip azcık gezek dedik ama azcıkla kalmadık tabi.
önce topkapıda yeni açılan bir müze var.panaroma 1453.istanbulun fethini panoramik şekilde müze yapmışlar.çok beğendim.istanbulda olanlar gidin mutlaka.tavsiye ederim.bildiğiniz sıradan müzeler gibi değil.kendinizi savaşın ortasındaymış gibi hissediyorsunuz.sonra eşime üsküdara gitmek istediğimi söyledim.azcık deniz havası almak için.o da boğaz turu yapalım dedi.eminönünden boğaz turu için çıktık yola.pardon denize.zaten 1,5 saat felan sürüyor tur.çok iyi geldi valla.ordan da ver elini sultanahmet.
şu koca istanbulda inanırmısınız bana sultanahmet kadar huzur veren ikiinci bi yer yok.ne ayrı bir havası var oranın öyle yaaa.bayılıyorum oraya.bu arada eminönünde balık ekmek ve turşu suyuna uğrayınca da siz aklıma geldiniz hemen.şu buluşma günü biran önce gelsin artık istiyorum.sultanahmetten de aksaraya kadar yürüdük.istanbullular bilir.bayağı var iki yerin arası.çok yorulmuşum.şimdi oturunca anladım.güzel bi gündü velhasıl-kelam.
bebekecem hoşgeldin.inşallah eşinin de gelmesiyle en kısa zamanda mutluluğunuz tamamlanır.bugünlerde geçecek inş.sabır....
nehircim oy birliğiyle duanın nevine okunmasına karar verildi canım.hiç farketmez benim için.nevinimize de okuyalım.bize de sıra gelir.
okuyanlarınkini de allah kabul etsin.çoğu bitirmiş.bitirmeyenler biran önce tamamlasın.çarşamba nevine başlıyoruz.....

bu arada canım arkadaşlarım,sultanahmet camiinde,o mübarek mekanda bütün arkadaşlarımın hayırlısıyla kucaklarına sağlıklı hayırlı bebekler almalarını hazreti peygamber efendimizi aracı kılarak,yüce mevlamızdan diledim.allah kabul eder inş.

ıyı geceler kızlar nasılsın ?radyolojım görev tamamdır haber verem dedım.bu arada ıst turun cok güzelmiş ay bır an kendımı oralarda hayal ettım.ben ist cok özledım yaaaw.
bebekım beebgın hayırlı olsun canım dılerım esının gelmesıyle mutlulıugun katlanacak ınsallah.bu kötü günlerı unutursun umarım.
denefım canım kıyamam sana kötü düşünme ne olur.bak ne güzel rüya görmüşsün hayırrlara vesıle olsun ınsallah.
nehırım aldıkların coook güzel ama valla bana bıraz tuzlu geldı.yada hayat mücadelesı baya gözümüzü korkuttu bizim..ıyı günlerde kullan canım....

RABBIM hepımızın dualarını kabul etsın radyolojım,sanada gonlunun muradını nasıp etsın....:Saruboceq::Saruboceq:.gezmek ıyı gelmıstır .....bu ay neler yapıcan sen bakıımm tedavı anlamında yaniCADIARZU
nevınım ınan senın adına coooookk mutluyum ALLAHIN ıznıyle bu sefer olacak,lotus demıstı dersın:Saruboceq:yerimsenibenemeklerın ve umutların bosa cıkmayacak ınsallah canım...hadı hayırlı hbrler beklıyorum.........denef,gulyuzum,pınk guzel bacılarım sıradasınız bak ona gorekaydirigubbakcemile5denefım ruyan hayırlara cıksın ınsallah.
nehırım gercekten mumuya cok cok uzuldum ınan...cok etkıledı benı..bu bacımız kactır aynı seyı yasıyor....ınsallah acı ımtıhanları bıtmıstır artık,guzel gunlerı baslar ne dıyeyım..:Saruboceq:dualarımız ona da yarasın ınsallah.......:Saruboceq:
bu arada nehırım ceyızlerın cok guzel masallah guzel gunlerde kullan..zevklı kız tabı herseyın ıyısınden anlıyor....bıtanem ben sana demıstım ya cılekın pardesunun cızımı elımızde var nasılsa aynısından dıktırıverırsın dıye:)))))bak sagolsun cılekte tamam dıyor.....ama gercekten pek hos olmus cılekım ıyı gunlerde kullan pardesunua.s.
svet ınsallah hemen atlatıverırsın sıkıntılarını guzelım,goreceksın bak kızın ugurlu gelecek ve feraha cıkacaksın ınsallah....:1hug:myhope,alhan berrın nasıl gdıyor kızlar?????ya bu ara cok halsızım ben hemen yoruluyorum drlar erken dogum rıskıne karsı kendını yorma yat dıyorlar ama bakalım nolacak topıgın bebısler gelmeye baslar yakında:)))))hayırla ve saglıkla gelsınler ınsallah.....
hepınızı optum kızlar......:1hug:

lotusum burda mısınnn yeşil yeşil yanıyon amaaa hadi çık ortayaaa
bebekim hoş geldinn Allah hayırla sağlıcakla büyütmeni nasip etsin meleğini eşine de biran önce kavuştursun inşallahhhha.s.
pinkim denefimmm üzülmek yok bizimki bir imtihan inşallah en güzel şekilde bu imtihanı verip ödülümüze kavuşacaz seneye hepimiz anne olacaz Allahın izniyle inşallahhh ve bu sefer meleklerimiz hep yanımızda olacakkk
radyolojimm işlem tamamdır canımmmmmyerimseniben

nehirim canım güle güle kullan çeyizlerini.çok begendim hepisinide..biz evlenirken nerde böle çeyiz .alacak durumumuz yoktu...3tencere 6 çatal kaşıkla gelin olduk.çok şanslısın çok.kıskandım he...kaydirigubbakcemile3
bencede nevine okuyalım.çünki tedavi oluyo.ben herşeye uyarım kızlar..
lotusum ,myhopem nasılsınız...
swethome canım ay ben seni üzmem bacım.ah klavye çalışmasaydı, bozulsaydıda ben onları yazmasaydım...aglatmak hiç istemem bacım seni..
nazım sende bi ce deyip kayboluyon.özlüyok kız seni....

canıııııımmmmmmmm kusura bakma ınternetteydım kk acık kalmıs...ıyımısınız annesı nasıl gdıyor???????
denefım kacırmısım senıde canım ya.....sana ozelden msj atacaktım dalıp unutmusum canım...optum.........a.s.
gulyuzum sobeee:1hug:

yüce rabbim açılan elleri boş çevirme:Saruboceq:edilen tüm duaları kabul eyle:Saruboceq:
bizleri boynu bükük bırakma yarabbi:Saruboceq:
canımcım teşekkür ederiz bizleri düşündüğün için...benim de herzamanki duam öyledir,kendime ve sonra tüm isteyenlerede nasip et diyerek dua ederim,Allah kabul etsin...
felekten bir gün çalmışsın canımcım...:dancehhhh be iyi yapmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…