- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.281
canım aglamak evet çözüm degil.dünden beri bende aglıyorum.gözlerim yaşarıyor.evlatlarım aklıma geliyor.şimdi olsalardı, boynuma sarılsalardı, annecigim diye öpselerdi diye dün çok aklıma geldi.ama malesef hepimizin kaderi ayrıymış bacım.üzme ne olur sen kendini ...senin inan benden daha çok şansın var...
1 şubatta işten ayrıldım . dr gittim düşük tehlikesi var dediler 1 ay devamlı yattım ve çok sancı çektim bebeğimi 9 mart tarihine kadar zor tuttum. sancı ile gittim ama korkudan sancı falan kalmadı 10 mart 9,30 güzel kızım kavuştum. şimdi büyüyor 2 aylık olduk bile adını meleknaz koydum teyzeleri
gerçekten çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum. eşim bizi bırakıp gitti . eskiden çalıştığı bir iş yeri yüzünden hapis cezası aldı .haziranın 15 n de allah kısmet ederse çıkacak . hiç yanımda yoktu tek başıma kaldım . yıllarca bebek hasreti çektik beraber allahım bir bebek verdi ama eşim hala bebeğini göremedi resimlerini çekip götürüyorum. işe başladım mayıs 20 de güzel kızım mamaya başladı şimdi sütümü içmiyor. zor veriyorum . annem ve kayınvaldem işten ayrıl biz bakarız dediler. zaten hep onlar baktılar allah razı olsun onlardan.
ya işte ben bunları yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. sizler nasılsınız bakalım yeni haberler varmı.hepinizi çok özledimmmmmm
canım aglamak evet çözüm degil.dünden beri bende aglıyorum.gözlerim yaşarıyor.evlatlarım aklıma geliyor.şimdi olsalardı, boynuma sarılsalardı, annecigim diye öpselerdi diye dün çok aklıma geldi.ama malesef hepimizin kaderi ayrıymış bacım.üzme ne olur sen kendini ...senin inan benden daha çok şansın var...
gülyüzüm canım esmerlere kızıl çok yakışır.güle güle kullan...ben 3 sene kızıl kullandım sonra kahverengiye çevirdim..
Güle güle kullan gülyüzüm yeni saçlarını.
Bende bugün ablamın saçlarını boyadım. Kızıldı, kahveye döndük.
Dayımın kızı röfle yapacak bir hafta kadar sonra.
Ama biraz koyu oldu oldu kahvesi belki önce birazda rengini açar.
Rady cim geçmiş olsun iş kazası geçirmişsin.
Allah daha kötülerinden korusun inşallah.
Aman ha dikatt :))
Bu arada çeyizlerim geldi bakmak isteyenler için
teşekkür ederim canımcım,saç rengimi açtırmak lazımdı ama ben açtırmadan direk boyattım,açtırsaydım saçlarım çok yıpranacaktı,o yüzden ben röfle yaptıramadım,kızıla boyattım...çeyizlerin çok güzel güle güle kullan...
günaydınlar efenim.hayırlı haftalar.
kızlar bişey sorayım.oy birliğiyle karar verelim.okuma sırası kimde olsun.ben nevinırmakta olsun derim
nevin için okumaya başlayalım canım,özelden sen bize bildir yine canım...
selam uzun bir aradan sonra cici kızım meleknaz ve ben geldim nasılsınız arkadaşlarım iyimisiniz ..
site konuları değişmiş zor buldum konuyu nerelere gitmiş.ama azimle buldum
hoşgeldin canım...hayırlı olsun bebeğin...
bugün moralim bozuk kızlar neden bilmiyorum hemen gidip yüzümü yıkayıp kendime gelmeliyim yoksa halim çok kötü yüzüm gözüm şiş ağlamaktan ..ama artık ağlamıycam çözüm bu değil biliyorum
canımcım kendini üzme diyecem ama ne fayda,yer yer hepimiz aynı şeyleri yapıyoruz...allah hepimizin yardımcısı olsun....
bu arada canım arkadaşlarım,sultanahmet camiinde,o mübarek mekanda bütün arkadaşlarımın hayırlısıyla kucaklarına sağlıklı hayırlı bebekler almalarını hazreti peygamber efendimizi aracı kılarak,yüce mevlamızdan diledim.allah kabul eder inş.
canıııııımmmmmmmm kusura bakma ınternetteydım kk acık kalmıs...ıyımısınız annesı nasıl gdıyor???????lotusum burda mısınnn yeşil yeşil yanıyon amaaa hadi çık ortayaaa
bebekim hoş geldinn Allah hayırla sağlıcakla büyütmeni nasip etsin meleğini eşine de biran önce kavuştursun inşallahhhha.s.
pinkim denefimmm üzülmek yok bizimki bir imtihan inşallah en güzel şekilde bu imtihanı verip ödülümüze kavuşacaz seneye hepimiz anne olacaz Allahın izniyle inşallahhh ve bu sefer meleklerimiz hep yanımızda olacakkk
radyolojimm işlem tamamdır canımmmmmyerimseniben
denefım kacırmısım senıde canım ya.....sana ozelden msj atacaktım dalıp unutmusum canım...optum.........a.s.nehirim canım güle güle kullan çeyizlerini.çok begendim hepisinide..biz evlenirken nerde böle çeyiz .alacak durumumuz yoktu...3tencere 6 çatal kaşıkla gelin olduk.çok şanslısın çok.kıskandım he...kaydirigubbakcemile3
bencede nevine okuyalım.çünki tedavi oluyo.ben herşeye uyarım kızlar..
lotusum ,myhopem nasılsınız...
swethome canım ay ben seni üzmem bacım.ah klavye çalışmasaydı, bozulsaydıda ben onları yazmasaydım...aglatmak hiç istemem bacım seni..
nazım sende bi ce deyip kayboluyon.özlüyok kız seni....
bu arada canım arkadaşlarım,sultanahmet camiinde,o mübarek mekanda bütün arkadaşlarımın hayırlısıyla kucaklarına sağlıklı hayırlı bebekler almalarını hazreti peygamber efendimizi aracı kılarak,yüce mevlamızdan diledim.allah kabul eder inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?