Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tam kimse kalmamış dicektimkii lotusumla gülyüzlümü yakaladımmmmda artık bana müsadeee topik size emanet kızlarrr hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrr:1hug:

selam lotuscum bayağı uzun zaman oldu görüşmeyelikaydirigubbakcemile3
myhope canım sen nasılsın???

tam kimse kalmamış dicektimkii lotusumla gülyüzlümü yakaladımmmmda artık bana müsadeee topik size emanet kızlarrr hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrr:1hug:
ıyı geceler canım dıkkat et kendıne:a015::a015:
selam lotuscum bayağı uzun zaman oldu görüşmeyelikaydirigubbakcemile3
myhope canım sen nasılsın???

hosgeldın canım hakıkaten epey oldu 10 dk cıvarındakaydirigubbakcemile3topıc gezıyorum ıste bende:)sen napıyosun???????????

lotuscum ben yatmaya gidiyorum...sen kepenkleri kapatırsın artık...iyigeceler herkese

lotuscum ben yatmaya gidiyorum...sen kepenkleri kapatırsın artık...iyigeceler herkese

kapattım gıttı bacım msjını grmemısım bende yatıyorum.....herkese ıyı geceler tatlı ruyalar....ama sankı daha ugrayan olur gıbı gelıyor bana saat 1.30 erken bızım topıgekaydirigubbakcemile3herkesı optuma.s.

işde uzun bir aradan sonra günün lk günaydını benden .
radyolojim valla ne iyi olmuşda gezmişsniz eşinle sen gene dayanıklısın
ben hiç gezmeye gelemem hemen başlarım eve gidelim diye çok yorulan bir insanım
denefim canım valla çalışdığım zamanı iliyorsun hiç çıkıyormuydum kulüpden
ama evde olunca olmuyorki oraya git buraya git mesela şimdi anneme gideceğim
kahvaltı yapacağım ondan sonra eve gelip işlerime devam edeceğim
nehircim çeyizlerini görmedim ama hayırlı olsun canım şimdi canın ne istiyorsa al bacım
evlenince bişiyalınmıyor bende çok karşı çıkardı olumu diye ama ianaki alınmıyor
kıymıyorsun kocanın patasını harcmaya gerçi fazla fazla olsa ya nasıl harcarım ama:roflol::roflol:
al bacım al keşke dicen bişiy kalmasın aklında kalcana evin bi kşesine koysırnaşık şey
hayde kızlar görüşürüköptüm hepiniziŞenizŞeniz

hayırlı sabahlarrr hatunlarrrr :teytey:
kaydirigubbakcemile3 inş. nehirimm
ya ne zaman düzelicek şu internetinizz
ben msn olayını çözdüm şimdi de nehirii arakı bulasın :dilcikar:
Allah razı olsunn cnm
ne güzelll de gezmişsinizz alkisalkisalkis
ben duymamıştım o müzeyi bak fisfisfis
kaydirigubbakcemile3 diktirin tabii şeref duyarımm :1hug:
sağolasınnn lotusummmmm Şeniz
günaydın bacılar...kader dostlarım.nasılsınız.hepinizi öpüyorum...kib..bi ara gelirim bu gün insallah boş vakitte..
günaydın denefim bekliyorumm, hamdolsun iyiyim uyuya kalmışım bugün ya işe geç geldim biraz, gecikmeyi hiç sevmiyorumm benneyaptımki

günaydın swet günaydım nazzz :1hug:

günaydın demekte geç kaldım galiba,çalışanların öğle vakti geldi bile...

nasılsınızı bakem...herkes iyidir inşallah...
ben güne iyi başladım,15 yıl öncesinde ki arkadaşım faceden beni bulmuş,çok sevindim,eski günlerim aklıma geldi...o zaman dert yoktu ne güzel...ekmek elden su gölden misaliydi...şimdi de acıların kadını oldukdelikafadulden

delikafadulden Allah iyiliğini versinnn
eski günlerden bahsetmek ya da resimlere bakmak beni de bi başka eder gülyüzlümm
gerçekten de ekmek elden su göldenmiş meğer...

pinkkkkkkkkk bize diyosun sen kayboldun şimdiiii :mymeka:

bende gelebildim sonunda
bugün de bozuk emarım benim.booooş boş oturuyorum yine.canım sıklıyoooorrrr
kardeşler yine yok bizim
lotusum işte adetimin üçüncü günü iğnelere başlıycaz allah nasip ederse.bu ay da iğnelerden medet bekliycez gibi gözüküyo.hayırlısı olsun bakalım

radyoloğum uzat ayakalrını
dinlen send e
be canım
ben de vaşlla ayakllarım tosbağa gibi şişti ama uzataak yer bulamıyorum
hem sen bu iğneleri sevemden heeeeeee
sev biraz onları.inşallah olumlu olur bu ay canım herşey

işyerinde iş olmasa da vakit geçmez be gülüm...ama olsun iyi ki de kk varmış...en azından yalnız değilsin,ama bugün pek kimseninde uğradığı yok galiba...bizim topik gececi sanırım...

canımcım görevler tamamsa,ikinci görev talimatını bekliyoruz...nehirin dediği doğru canım senin tedavin daha hızlı olacak galiba,önce sana,sonra nevine okuyalım ne dersiniz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…