- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.301
ıyı geceler canım dıkkat et kendıne:a015::a015:tam kimse kalmamış dicektimkii lotusumla gülyüzlümü yakaladımmmmda artık bana müsadeee topik size emanet kızlarrr hepinize iyi geceler tatlı rüyalarrrr:1hug:
selam lotuscum bayağı uzun zaman oldu görüşmeyelikaydirigubbakcemile3
myhope canım sen nasılsın???
lotuscum ben yatmaya gidiyorum...sen kepenkleri kapatırsın artık...iyigeceler herkese
kaydirigubbakcemile3 inş. nehirimmÇileğim yaa:roflol::roflol: öldürdün beni gülmekten:roflol:
Demek nevresim bulamadın haa:roflol::roflol:
Tebi biz öyle herşeyde yatmayız:roflol::roflol: İyi seç nevresimleri:roflol:
Ayy Allah'ınmyaa hayır olsun inşallah rüyankaydirigubbakcemile3
Allah razı olsunn cnmbu arada canım arkadaşlarım,sultanahmet camiinde,o mübarek mekanda bütün arkadaşlarımın hayırlısıyla kucaklarına sağlıklı hayırlı bebekler almalarını hazreti peygamber efendimizi aracı kılarak,yüce mevlamızdan diledim.allah kabul eder inş.
kaydirigubbakcemile3 diktirin tabii şeref duyarımm :1hug:bu arada nehırım ceyızlerın cok guzel masallah guzel gunlerde kullan..zevklı kız tabı herseyın ıyısınden anlıyor....bıtanem ben sana demıstım ya cılekın pardesunun cızımı elımızde var nasılsa aynısından dıktırıverırsın dıye:)))))bak sagolsun cılekte tamam dıyor.....ama gercekten pek hos olmus cılekım ıyı gunlerde kullan pardesunua.s.
günaydın denefim bekliyorumm, hamdolsun iyiyim uyuya kalmışım bugün ya işe geç geldim biraz, gecikmeyi hiç sevmiyorumm benneyaptımkigünaydın bacılar...kader dostlarım.nasılsınız.hepinizi öpüyorum...kib..bi ara gelirim bu gün insallah boş vakitte..
delikafadulden Allah iyiliğini versinnn
eski günlerden bahsetmek ya da resimlere bakmak beni de bi başka eder gülyüzlümm
gerçekten de ekmek elden su göldenmiş meğer...
pinkkkkkkkkk bize diyosun sen kayboldun şimdiiii :mymeka:
bende gelebildim sonunda
bugün de bozuk emarım benim.booooş boş oturuyorum yine.canım sıklıyoooorrrr
kardeşler yine yok bizim
lotusum işte adetimin üçüncü günü iğnelere başlıycaz allah nasip ederse.bu ay da iğnelerden medet bekliycez gibi gözüküyo.hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?