Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

inşallah canım

evet gerekten de iş yerindeysen iş olması daha iyi
yoksa vakit gemiyo ne yapsan da.zaten 1 saat daha bekler çıkarım yaa.cumartesinden beri çok sıkıldım.
ya şimdi herkes nevine okunmasını onayladı.önce ona okuruz sonrada bana okuruz.zaten 3 gün sürüyo.benim de acelem yok.daha ay sonuna kadar vaktim var.
bi kaç kişi kaldı okumayan onların da okumasını bekliyorum.yeni kişiye yarın geçeriz inş.
çilekim senin görev ne alemde canm.

selam kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
nedense başım ağrıyo bir cee deyip kaçacam arada bakarım inşallah geçerse hap da almak istemiyorum normalde de kullanmam zaten iyice bastırmazsa hele şimdi hiç içesim yok neysee iyisinizdir umarımm hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

slm kızlar......
bugun epey sakın topıgımız.......bende gremedım halsızım yatıyorum....dua gorevımı ogreneyım dıye grdım...
radyolojım o igneler bebıs getırsın sana e mi:CüvCüv:reglının ucuncu gunu ne zamana denk gelıyor canım?????
burcu sakın kacma yakaladım senıa.s.ozledık senı napıyorsun ıyımısın canım:)))
berrın sobe..........kaydirigubbakcemile

evet bugun burası sessız bende hem evde iş yaparken arada buraya bakıyom kımse gelmışmı dıye
yat dınlen canım 2 yumurcagı taşımak kolay degıl :CüvCüv:[/QUOTE]

sende durumlar ne bacım ıyımısın??????kontrollerını aksatma lutfena.s.

aksatmıyorum
yarın saglık ocagına randevu gunum geldı oraya gıdecem
cumada 3lu test sonucu cıkacakmış onu almaya gıdecem
bakalım sonuçlar inşallah iyi olacak

aksatmıyorum
yarın saglık ocagına randevu gunum geldı oraya gıdecem
cumada 3lu test sonucu cıkacakmış onu almaya gıdecem
bakalım sonuçlar inşallah iyi olacak

ınsallah hersey yolunda gder canım hepımızın hayırlı ve saglıklı evlatları olur ınsallah:Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız canlarım?ay ben coook yorgunum sıcklar benı cok bunaltıyor...dogum cantamın eksıklerı vcardı onu tamamlayım dedım ama yok yaw artık yürüyemıyorum allahım kolaylık versın

ben iyiyim canım
tamamladın mı eksıklerı barı
Allah kolaylık versın sana
bende yazın ortasında şişko şişko nasıl gezıcem bılmıyom

selam kızlar nasılsınız..lamiayı izleyecek inan vaktim yok...şimdi kayınvalidemin yanına gidecem.bi bakacam ne alemde diye.görümcemin oglu kız kaçırdı onlar onun telaşesinde..kız tarafıyla uzlaşmaya çalışıyorlar.eşim 3 gündür hasta bende grip.of of ne olcek benim bu halim.kendime inanın şu kk ya gelince zaman ayaırabiliyom...kafamçokkarıştı

senın işinde cok zor canım ya Allah kolaylık versın sana

kacan kızın yaşı tutuyordur umarım hihoyyyt

eşıne de gecmış olsun kendını kolla sanada bulaşmasın gırıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…