- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.321
inşallah canımradyoloğum uzat ayakalrını
dinlen send e
be canım
ben de vaşlla ayakllarım tosbağa gibi şişti ama uzataak yer bulamıyorum
hem sen bu iğneleri sevemden heeeeeee
sev biraz onları.inşallah olumlu olur bu ay canım herşey
işyerinde iş olmasa da vakit geçmez be gülüm...ama olsun iyi ki de kk varmış...en azından yalnız değilsin,ama bugün pek kimseninde uğradığı yok galiba...bizim topik gececi sanırım...
canımcım görevler tamamsa,ikinci görev talimatını bekliyoruz...nehirin dediği doğru canım senin tedavin daha hızlı olacak galiba,önce sana,sonra nevine okuyalım ne dersiniz???
slm kızlar......
bugun epey sakın topıgımız.......bende gremedım halsızım yatıyorum....dua gorevımı ogreneyım dıye grdım...
radyolojım o igneler bebıs getırsın sana e mi:CüvCüv:reglının ucuncu gunu ne zamana denk gelıyor canım?????
burcu sakın kacma yakaladım senıa.s.ozledık senı napıyorsun ıyımısın canım:)))
berrın sobe..........kaydirigubbakcemile[/QUO
evet bugun burası sessız bende hem evde iş yaparken arada buraya bakıyom kımse gelmışmı dıye
yat dınlen canım 2 yumurcagı taşımak kolay degıl:CüvCüv:
aksatmıyorum
yarın saglık ocagına randevu gunum geldı oraya gıdecem
cumada 3lu test sonucu cıkacakmış onu almaya gıdecem
bakalım sonuçlar inşallah iyi olacak
slm kızlar nasılsınız canlarım?ay ben coook yorgunum sıcklar benı cok bunaltıyor...dogum cantamın eksıklerı vcardı onu tamamlayım dedım ama yok yaw artık yürüyemıyorum allahım kolaylık versın
selam kızlar nasılsınız..lamiayı izleyecek inan vaktim yok...şimdi kayınvalidemin yanına gidecem.bi bakacam ne alemde diye.görümcemin oglu kız kaçırdı onlar onun telaşesinde..kız tarafıyla uzlaşmaya çalışıyorlar.eşim 3 gündür hasta bende grip.of of ne olcek benim bu halim.kendime inanın şu kk ya gelince zaman ayaırabiliyom...kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?