- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.341
oglan nıye beklememış kı kızın yasının buyumesını bu işin ucunda hapıste var
inşallah kız tarafı anlaşır
aşk bacım aşk...
ay arkadaslar bende bu aralar düsünüyorum ama emin degilim :1no2: bi yandan cok istiyorum bi yandanda bilmiyorum. esimin yasi 29. acaba yapsammi bilmiyorum. yeni evliyim 10aycikkaydirigubbakcemile5. ya bu arada konuyu umarim dogru yere yazmisimdir. seyyy birazcik acemiyimde yeni üye oldum:Saruboceq:
bende cıkıyom
şimdiden sabahkılere gunaydın
kepenkler kapanıyor Allah rahatlık nersın
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnn :teytey: :1hug:Çileğim ne haber yavrum. Sana şimdiden günaydıııın :))
Ayrıcada tabikide hatırlıyorum bana ilk senin teklif ettiğini pardesü için.
Sağol Allah razı olsun. Yoksa neden bu kadar güç alayım :))
Annemde şimdi balon yakanın altını yaptırmasakmı diyor. Bir ek varya altında. Sadece balon olsun diye fikir verdi. Dedim bakarız.
Kumaşıda bakacağız artık. Zaten aslında krem rengi istiyorum galiba. Her türlü renkle giymek için. Hem yaz geliyor. Astarlı mı astarsız mı yaptırsam onu merak ediyorum. Yaz geldi gerek yok ama. Astarlı pardesüde çok fark ediyor.
selam kızlar nasılsınız..lamiayı izleyecek inan vaktim yok...şimdi kayınvalidemin yanına gidecem.bi bakacam ne alemde diye.görümcemin oglu kız kaçırdı onlar onun telaşesinde..kız tarafıyla uzlaşmaya çalışıyorlar.eşim 3 gündür hasta bende grip.of of ne olcek benim bu halim.kendime inanın şu kk ya gelince zaman ayaırabiliyom...kafamçokkarıştı
slm kızlar nasılsınız canlarım?ay ben coook yorgunum sıcklar benı cok bunaltıyor...dogum cantamın eksıklerı vcardı onu tamamlayım dedım ama yok yaw artık yürüyemıyorum allahım kolaylık versın
gunaydınnnnnnnnnnnn herzamankı gıbı ben yıne uyuyamadııım.benım halım ne olcek böyle yaww?
cılegım swetım sızlerı görüüyorum nasılsınız canlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?