Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

oglan nıye beklememış kı kızın yasının buyumesını bu işin ucunda hapıste var
inşallah kız tarafı anlaşır

ay arkadaslar bende bu aralar düsünüyorum ama emin degilim :1no2: bi yandan cok istiyorum bi yandanda bilmiyorum. esimin yasi 29. acaba yapsammi bilmiyorum. yeni evliyim 10aycikkaydirigubbakcemile5. ya bu arada konuyu umarim dogru yere yazmisimdir. seyyy birazcik acemiyimde yeni üye oldum:Saruboceq:

aramıza hoşgeldın canım a.s.
acele etme bence evlılıgının tadını cıkar
senın yaşın kaç ki

ben yanlızmıyım şimcik burda kızmla nöbet tutuyoruz gelsenıze teyzeyleri.bu arada denefım allah görümcenın ogluna kolaylık versın ay bu genclık basa bela...ınsallah uzlasma olurda sorun büyümez be canım.kayınvalıden nasıl bu arada ?
berınım eksıkler tamamlandı valızı hazırlamak kaldı aklıma gelenı cantaya atıyorum bakalım ne olacak?yarın dr randevum var sanırım dogum için kesın tarıh verecek.normalde uyuyamıyorum bugecede heyecandan uyuyamıcam sanırım...

hoşgeldın alhancım nasılsın senın kız gece mı tekmelıyor gunduz mu
benım ufaklıkta hareket etmeye başladı nıhayet

oy berınım hadı gözun aydn bakalım tekmelerle tanıstın sonunda :)ılk zamanlarda süreklı hareket etsın ısterdım .tekmeler gelınce sebepsız bır gülümseme alıyordu yüzüzmü .görende bu kız delımı der dıyede korkuyordum :) bu arada benımkı genelde gündüz tekmelıyor gece nadır tekmelıyor ama ben uyuyamayınca yada huzursuz oluncada gece tekmelerı oluyor.mesela düngece. bakalım dogunca gece mesaisi mi gündüz mesaisi mi yapacak pıtırcıgım?

sagol canım şimdi hoşuma gıdıyor tenbel oynasana dıyom
ama ilerde hoşuma gıder mı bılmem gol atmaya başlarsa

gıder canım gıder merak etme neyse ben yavastan cıkayım sabah 10 da randevum var malum gece uykularım yok bıraz uyumaya calısayım .dr sonucunu paylasırım sızlerle.cok öpüyorum kızlar hepınızı allaha a emanet olunnn.

ıyi geceler hanımlar tatlı rüyalar hepinize.
Biz bugün çok güzel bir akşam geçirdik.
Eniştem işi dolayısıyla ızmir'e gitti yok.
Dayımın kızı geldi ablama 3'ümüz kalıyoruz. Çok güldük çok eğlendik. Film seyrettik.
Şimdi onlar kitaplarına gömüldü bende size bakayım dedim.

Radycim tamamdır Allah'ın izniyle.
Demek balsuratta katıldı bize çok sevindim. Oda inşallah hayırla sağlıkla evladına kavuşur. Oda çok istiyor biliyorum. Allah razı olsun Allah kabul etsin inşallah.
Ben gene anneme devredeceğim. Malum hala devam ediyor.

Denef ablacım Allah kolaylıklar versin inşallah.
Kız kaçırma olayı kötü tabiki, birde yaşları tutmuyor. Allah haklarında hayırlısını nasip etsin. Olan ailelere oluyor ne yazıkki. Onlar güya aşk yaşayacaklar. Sıkıntıyı derdi tasayı üzüntüyü çeken aileler.
Allah yardımcınız olsun. Eşinede çok geçmiş olsun.

Berincim inşallah sonuçların iyi çıkar. Bekliyoruz yarını.

Lotusum geçmiş olsun canım yaa..
Bebişlerimiz iyice zorlamaya başladılar annelerini.
Ama genede onlar için katlanırız dimi. Ayy ben onlara kızamamki :))
Gelsinlerde hayırla sağlıkla resimlerde mıncıklayacağım onları. Gerçekte olsa kıyamam dokunmaya bile :))

Alhanım Allah rahatlık versin inşallah. Huzurlu ve doyurucu bir uyku uyursun inşallah.
Senin hepten az kaldı. Aman sen herşeyini tam tekmil hazırla.

Çileğim ne haber yavrum. Sana şimdiden günaydıııın :))
Ayrıcada tabikide hatırlıyorum bana ilk senin teklif ettiğini pardesü için.
Sağol Allah razı olsun. Yoksa neden bu kadar güç alayım :))
Annemde şimdi balon yakanın altını yaptırmasakmı diyor. Bir ek varya altında. Sadece balon olsun diye fikir verdi. Dedim bakarız.
Kumaşıda bakacağız artık. Zaten aslında krem rengi istiyorum galiba. Her türlü renkle giymek için. Hem yaz geliyor. Astarlı mı astarsız mı yaptırsam onu merak ediyorum. Yaz geldi gerek yok ama. Astarlı pardesüde çok fark ediyor.

Berincim sen gelecek misin 20'sinde ıstanbul'a kesin olarak.
Buluşma 23'ünde ya inşallah.

Swetim sen ne diyorsun?? Gelmeyi istiyor musun bakayım :)) ıstiyorsundur elbet ama gelebilir misin??

Galiba kuzenimde gelecek. Çok istiyor gelmek. Bakalım uydurabilirse illa gelecek. Sizede pek yabancı değil zaten. Bakıciizzz artık.

Haydi bakalım kepenkler benden olacak mı?
Allah rahatlık versin hepinize inşallah.

bende cıkıyom
şimdiden sabahkılere gunaydın
kepenkler kapanıyor Allah rahatlık nersın
günaydııııııınnnnnnnnnnnnnn :teytey: :1hug:

hımm tamam nehirim bende hatırlamadın sandımm
Yalnız yakanın altında bahsettiğin eki anlayamadımm ben :sm_confused:
Ben pardesü rengimi çok sevdim ama tek problem her başörtü gitmiyor işte :1closedeyes: krem güzel olur ya da açık tatlı griler var ben o renge de bayılırım :lepi:
yazın herkeste krem pardesü oluyor senin değişik olur hem
ve astarsız olsun tabii alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

denefim geçmiş olsun, bi de kız kaçırma çıkmış başınızaa kafamçokkarıştı

lotuscum alhancım size de Allah kolaylık versin :Saruboceq:
günler yaklaştıkça zorluklar artıyor tabi

günaydın
herkese
nehirim gelmek istiyorum ama henüz bir kenime güvenemedim.
bakalı ne oalcak daha var canım nasıl olsa fırsat olursa haber vereceğim size.
ay bıcır bıcır ne güzel kaynatırıdk.
ama işte bugünelrde birde kenimi zor çekiyorum.
:))))))) havalr ısındıkça daha da zor oalcak galiba.
o yüzden erkedne bir şey demesem daha iyi olur

radyolojim görev tamamdır.
allah kabul eder inşallah

gunaydınnnnnnnnnnnn herzamankı gıbı ben yıne uyuyamadııım.benım halım ne olcek böyle yaww?
cılegım swetım sızlerı görüüyorum nasılsınız canlarım?

ay canım ya
allah kolaylık verisn diyorum.başka da bir şey diyemiyorum.
yani bu kadar telaşa bir gün huzurla sonuçlanacak inşallah
allahım yardımcın olsun.hzıır a.s. gelsin her işine

ya bende artık yürümek değil resmen sallanıyorum:)
sıcakların etkisi çokmuş demk ki.artıkç.a ne yapcağız bilmem .hakkımzıda hayırlıs.
benim kız pek bir tembel korkmaya başladım acaba doktora erken mi gitsem diye düşünüyorum ama dur bakalım.

gunaydınnnnnnnnnnnn herzamankı gıbı ben yıne uyuyamadııım.benım halım ne olcek böyle yaww?
cılegım swetım sızlerı görüüyorum nasılsınız canlarım?

günaydınnnnnnnnnnnn
saat 10 da randevun varıd değil mi şekerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…