Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım 10:30 da ama 10 da evden cıkarız.sıcaklar hamılelerın düşmanı canım aman dıkkat et.kac kılo aldın canım sen?benı hıc sorma aldım basımı gıdıyorum :)

hamdolsun alhancımm iyiyim a.s.
yanii şimdi kışın mı doğum yapın diyosun bize kaydirigubbakcemile3

günaydınlar efem.makinem hala bozuk.servisi bekliyoruz.bugün yapılacak inş.
çileğim swetim öpüyorum
slm kızlar......
radyolojım o igneler bebıs getırsın sana e mi:CüvCüv:reglının ucuncu gunu ne zamana denk gelıyor canım?????
amin canım inşallah getirir.daha var canım 15 güne yakın
ay canım sana ve eşine gemiş olsun.
kaçanlara da allah huzurlu bi yuva nasip eylesin.ama şu da var ki aşk ta olsa meşk te olsa kaçma olayına herzaman soğuk bakmışımdır.annenin babanın yüzünü yere eğdirmeye değecek kadar bir aşk tanımıyorum.ay çok büyük konuştum galiba.allah bol bebişli huzurlu bir evlilik nasip etsin inş.olan olmuş artık.kız tarafı da kabul etsin barışmayı da çocukların kafaları rahatlasın bari

gunaydınnnnnnnnnnnn herzamankı gıbı ben yıne uyuyamadııım.benım halım ne olcek böyle yaww?
cılegım swetım sızlerı görüüyorum nasılsınız canlarım?
canım.olcek o kadar artık.son zamanlara geldik.sabret.geçmişte çok uyuduğun günlere say.hani 12 lere kadar.anladın di mi :)))))
hadi gidin kontrolünüze de teyzelere güzel haberler getirin inş.

hamdolsun alhancımm iyiyim a.s.
yanii şimdi kışın mı doğum yapın diyosun bize kaydirigubbakcemile3

ya aslında ikisininde zorluğu var düşündüğün zaman
kışın doğum yapsan bebeği sık sık banyo yaptıramazsın.üstüne başına terine çok dikkat etmen lazım.dışarı çıkamazsın.hasta olma ihtimali yüksek kışın bebişin.
yaz daha iyiymiş gibi geliyo.ama yazın da hamilelik zor geçiyo.sıcaktan hararetten.ama bebiş için yaz daha güzel.alhanın bebişiyle biz aynı burç olcez galiba
ikizler hehee kaydirigubbakcemile3 naniknanik

evet cılegıım son aylarınız ınsallah kısa denk gelırde rahat gecer

teknıkerım anladım ben onu eee napayım o günle uyuuk dıye nöbet mi tutturcan şimdi bana?
bu arada nevınımın görevı tamamdırr.sabah namazının peşine halladıverdım ay ne güzel duasını yaptım sızede cook dua ettım ınsallah dua kapılarının acıldıgı zamana denk gelmıstır canım.
bu arada tembellıgı iyice ele aldın sen oooh uyduruktan bır yangın cıkardın makınayı boz otur şimdide.ben bılıyorum hepsı planlı bunların :roflol: hihoyyyt

canım 12kg aldım görünüyor ama son 2 haftadır da net bir tatrım yapmadım
yani kesin 2 kg felan almışımdır diyorum.
ama ben 2 gündür şiştim ilk defa tosbağa gibi eller ve ayaklar
acaab kıızmın az hareket etmesi ile alakası var mıdır ki.
işte u soruna takıldım bend ebugün
ya doktora mı gitsem yoksa ya

en iyisi nisan-mayıs alkisalkisalkis
Duan kabul makbul olsun inş.
Allah razı olsunn :1hug:

sende sööle bakiiim kaç kilo aldığını çabuk
herkese söyletiriyosun hmmmm
swetcim allah kabul etsin görevin bitmiş cnm

günaydın bacılar sabah geldim geçmişi okuyabildim anca yazmaya fırsat olmadan çıkmak zorunda kaldım..aman kızlar dogurunda ne zaman olursa olsun....hamilelik süper bişey zorda olsa sonucunda evladınızı kucagınıza alacaksınız.
kız tarafıyla uzlaşıldı.bugün kız tarafına gidilecek.1 ay içindede dügün yapılacak.yine bize masraf çıktı....hediyesiymiş...kıyafetimizmiş....e dayı hanımı oluyok güzel giyinmem lazım demi ama..
kızlar şimdi size bu soru.bu görümcem biz evlenirken bize bilezik falan takmadı.gerçi hediyede yapmadılarda..şimdi ben ogluna bilezik takmammı gerekiyo ,,yoksa takmasam olurmu.evet günün sorusu ...

canım ne bileziği yaaa.altın bu kadar pahalıyken hemde
şimdi incecik biey taamazsın.kalın bişey alıyım desen en az 400-500 milyon çok pahalı bilezikler
zaten sizin durumunuz malum.yeni ev yaptırdınız.kayınvalidenin masrafları da sizde.madem görümcen de size yapmamış bişey.(hem de abla olarak.ki siz dayısınız.abla mı daha yakın dayı mı)
ben tak bi çeyrek ya da yarım gitsin derim.

eşimle bende para verelim dügünde kullanırlar diye düşünüyoz...öleya eşim tek erkekti yapmadılar... her iki görümcemde bize bilezik takmadılar... durumumuz yok dediler...hem şimdi bilezik borcuna girersem, tedavimi 1 ay daha ertelemek zorunda kalacam...bencede hiççççç degmez...çok haklısın bacım...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet dogru bacım.iki tane lira alsam nerden baksam 150 tl....ben 100 tl zarf yaparım diyom...

çok doğru bencede.
bende diycektim tak 100 lira diye.bu devirde hibişey kolay değil.sizden de beklemeseinler o kadar çok şey bi zahmet.bi de şimdi tedaviye başlıycaksın zaten bi ton masraf.

yerimsenibenGeleceğinn Anne adaylarına sevgilrr.RABBim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahhhh:Saruboceq:
Radyoloji canım özel msj aldım anladın sen onu:jeyyar:
yerimseniben

günaydın kızlar radyolojim mesajı aldım bugün öğlen namazına mütakiben biter inş canım
ya bahardan heralde çok yorgun kalkıyorum ben hiç halim yok iştah yok nedir benim bu halim.
balsurat hoşgeldin aramıza inş canım isteyen herkese allah nasib etsin.
denef gene yoksun bacım ne olacak bizim bu halimiz hasret gideceğiz vallahi.

tesekkürler balsurat.sagol bacım..a.s.
naz sen bence hemen iş bul yoksa ayru kalcez gı....özledim seni gardaşım.eskiden çalışırken daha iyi di be bacım.ya evde akşamda gelmiyon, gündüzde gelmiyon hiç işin bitmiyomu bacım senin.randevu alacam artıkın senle görüşmek için..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…