- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.361
amin canım inşallah getirir.daha var canım 15 güne yakınslm kızlar......
radyolojım o igneler bebıs getırsın sana e mi:CüvCüv:reglının ucuncu gunu ne zamana denk gelıyor canım?????
ay canım sana ve eşine gemiş olsun.selam kızlar nasılsınız..lamiayı izleyecek inan vaktim yok...şimdi kayınvalidemin yanına gidecem.bi bakacam ne alemde diye.görümcemin oglu kız kaçırdı onlar onun telaşesinde..kız tarafıyla uzlaşmaya çalışıyorlar.eşim 3 gündür hasta bende grip.of of ne olcek benim bu halim.kendime inanın şu kk ya gelince zaman ayaırabiliyom...kafamçokkarıştı
canım.olcek o kadar artık.son zamanlara geldik.sabret.geçmişte çok uyuduğun günlere say.hani 12 lere kadar.anladın di mi :)))))gunaydınnnnnnnnnnnn herzamankı gıbı ben yıne uyuyamadııım.benım halım ne olcek böyle yaww?
cılegım swetım sızlerı görüüyorum nasılsınız canlarım?
hamdolsun alhancımm iyiyim a.s.
yanii şimdi kışın mı doğum yapın diyosun bize kaydirigubbakcemile3
en iyisi nisan-mayıs alkisalkisalkisya aslında ikisininde zorluğu var düşündüğün zaman
kışın doğum yapsan bebeği sık sık banyo yaptıramazsın.üstüne başına terine çok dikkat etmen lazım.dışarı çıkamazsın.hasta olma ihtimali yüksek kışın bebişin.
yaz daha iyiymiş gibi geliyo.ama yazın da hamilelik zor geçiyo.sıcaktan hararetten.ama bebiş için yaz daha güzel.alhanın bebişiyle biz aynı burç olcez galiba
ikizler hehee kaydirigubbakcemile3 naniknanik
Duan kabul makbul olsun inş.evet cılegıım son aylarınız ınsallah kısa denk gelırde rahat gecer
teknıkerım anladım ben onu eee napayım o günle uyuuk dıye nöbet mi tutturcan şimdi bana?
bu arada nevınımın görevı tamamdırr.sabah namazının peşine halladıverdım ay ne güzel duasını yaptım sızede cook dua ettım ınsallah dua kapılarının acıldıgı zamana denk gelmıstır canım.
bu arada tembellıgı iyice ele aldın sen oooh uyduruktan bır yangın cıkardın makınayı boz otur şimdide.ben bılıyorum hepsı planlı bunların :roflol: hihoyyyt
günaydın bacılar sabah geldim geçmişi okuyabildim anca yazmaya fırsat olmadan çıkmak zorunda kaldım..aman kızlar dogurunda ne zaman olursa olsun....hamilelik süper bişey zorda olsa sonucunda evladınızı kucagınıza alacaksınız.
kız tarafıyla uzlaşıldı.bugün kız tarafına gidilecek.1 ay içindede dügün yapılacak.yine bize masraf çıktı....hediyesiymiş...kıyafetimizmiş....e dayı hanımı oluyok güzel giyinmem lazım demi ama..
kızlar şimdi size bu soru.bu görümcem biz evlenirken bize bilezik falan takmadı.gerçi hediyede yapmadılarda..şimdi ben ogluna bilezik takmammı gerekiyo ,,yoksa takmasam olurmu.evet günün sorusu ...
evet dogru bacım.iki tane lira alsam nerden baksam 150 tl....ben 100 tl zarf yaparım diyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?