Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm canlarrrr bız geldık dr dan.kızım dogum kanalına gırmışşşşş bas asagı dönmüş yanı.dr söyleyınce bırden heyecan sardı benı yav..bırde 7 hazırandan sonra beklemeye basla dedı.2 kilo 500 gr dedı doguma kadar 1 kılo alır 3500 gr dogar sanırım dedı.bızım için dua edın kızlarr ben normal dogumdan cook tırsıyorum.sancısı bısey degılde kesıp dıkerken hıssetmekten korkuyorum.allahım yar ve yardımcımız olsun....

alhancım Allah kolaylıkla hayırlı sağlıklı bi doğum geçirmeni nasip etsin
cümlesine de inş.

kuzenimin 10 günü vardı doğuma, az önce görüştüm
doğuma alıyorlarmış, sanırım kordon dolanmış bebeğe (
sezeryan olacak galiba
dua eder misiniz onun için(adı hülya)

Son düzenleme:
slm kızlar...........
radyolojım gorevım tamam ınsallah bacım:)kızlar mazeretınden dolayı dua okuyamayacak olan arkadasların payına dusenı ben okurum hbrınız olsun....hbr vermenız yeterlı....a.s.
balsurat aramıza hosgeldın canım RABBIM senınde gonlunun muradını nasıp etsın..:CüvCüv:
cılekım kuzenıne de ısmını anarak dua ettım....bır avazda kurtulur ınsallah,ıcını ferah tut canım.....:Saruboceq:
alhanım demek dogum kanalına grmıs bızım kız:ecrin_bebek:hadı hayırlısı valla bende cok heyecanlıyım topıgın bebıslerı gelmeye basladı ılk bebemızde senınkı olacak heralde......:1hug:hayırla ve sagıkla gelsınler ınsallah:Saruboceq:
denefım sakın tedavını erteleyecek bır borca grme ne bılezıgı bacım bır bılezık ıcın tarıhı erteleme zaten kayınvalıdenden dolayı gecıktın bıle.....takabılırsen para tak yapamazsan bu ıs senın boynuna borc degıl ya.... .bıde pat dıye olmus nısanlı fılan olsalar ınsan kendını ayarlamaya calısır degıl mı ama....bır kerecıkte onlar senı mazur gorsun lutfen:mymeka:
mumu ne zaman aramızda gorecegız canım senı:çok üzgünüm:hadı gel artık:a015:
ben pek duramıcam canlar her an kaybolabılırım........

Allah razı olsun lotusum sağol duan için Şeniz
hamdolsunn iyiyim yok bi aksilik
hastaneden haber bekliyoruz işte :1ninca:
heycanlıyımmmm çokk :CüvCüv:

Bacılarım selamlar sevgiler....

Geldim nihayet..2 gündür yoğundum biraz,bilgisayarı açamadım...Şimdide işlerimi toparlayıp geldim...

Çileğim,hadibakalım hayırlısıyla sağlığıyla kavuşsunlar bebeişlerine inşallah...
:ecrin_bebek:
Alhancım,ayy bende heyecanlandım yaaa...Dönmüş bizim kız demek...İnsanın yaklaştıkça doğumdan korkması normal tabi...Ama öyle yada böyle doğacaklar sağlıkla Allahın izniyle...:CüvCüv:

Denefim hayırlı olsun bacım...Bu kaçma işleri zor yaa...Rabbim herkese hayırlısıyla en güzel şekilde yuva kurmak nasip etsin...Valla Denefim,benim kitabımda bilezik takana bilezik takılır...sengözlerimebaksanabOnların durumları yokmuşmuş takamışlar..Sizde aynı şekilde söyleyin.Onlar söylemekten çekinmemişler sizde çekinmeyin bacım...İnsan anca evladına ,kardeşine bilezik takar heralde bu devirde...Kuyumcuların vitrinine bile bakamıyoz artık:)))

Lotusum selam canım nasılsın bakam?

Balsurat,hoşgeldin aramıza...Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin...İsteyen herkese,hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin...

Allah razı olsun
yerimsenibena.s.

Son düzenleme:
sağolasın nevinim a.s.
şimdi haberr geldi bebişi almışlarrrrrrrrrrrr :teytey:
ama kuzen içerde tabi hala :1ninca:

Nabersiniz hatunlar.
Ohh çok sevindim çileğim. inşallah kendide hayırla sağlıkla çıkar. Allah acil şifalar versin inşallah.

Balkafam hoşgeldin safalar getirdin :))

Denef abla kaçana birşey yok bilmiyor musun sen.
Bilezik takmanı istiyorlarsa kaçmasalarmış.
Ayrıca sana takmayana niye takasınki.
Aman sakın kendi tedavini askıya alıp öyle birşey abla ablacım sakın. Değmez yan.
Dediğin gibi para koyarsın olur biter.

Onlar kaçarken ailelerini düşünmüşler mi, siz onları düşünesiniz.

Allah'ım sen hidayet nasip et Ümmet-i Muhammed gençlerine. Allah'ım şeytana uydurmasın kimseyi.

Alhanım çok heyecanlandım yaa.
Ohh neyse normal doğum olma şansın var çok şükür.
Yaa korkma annem der yani doğumdan sonra bebişi gördükten sonra dikiş mikiş umrunda olmuyor diye.
Ne güzel kızımız yolunda şimdi. Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.
Darısı topiğimizin hamişlerinin başına :))

iyiakşamlar kızlar bugün mausumun pili bitti giremedim tekrardan
neyseki annemlerde şarj ettim şimdik yazıyorum sizlere
bugün beni çok mutlu eden bir olay yaşadım güzel sesli bir bayan
beni aradı sağolsun hiç beklemediğim bir andı çok şaşırdım ve bi okadarda heyecanlandım
çünkü sizlerle buradan yazışmaya okadar alışdımki DENEFİMİN sesini duymak
beni çok heyecanlandırdı kayınvaldem bile dediki nasıl bi arkadaş bu dedim anne böle böle
teşekkür ederim denefcim en kısa zamanda bende seni arıyacağım hele bi kontür alimde:roflol::roflol:
radyolojim benim işim tamam namazdan sonra niyet edicem çünkü anne baba adı aklımda kalmamış:sm_confused::sm_confused:
nehircim nasılsın canım öpüyorum seni ve namaza gidiyorum inş
istanbul için akşam namazı vakti haydin namazakaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

evet nazım
denefin sesi çok güzel dimi.
tıpkı burdaki gibi umut dolu herşeye rağmen.valla helal sana denefim.her zaman örnek alıyorum seni canım.umudunu insanlığını.sevgi dolu yüreğini.merhametini
maşallah sana maşallah

çilegim canım Allah ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM.
NAZIM BENDE senin sesini duyduguma çok sevindim...ne zamandır aramak istiyodum seni .artık hiç unutmazsın abanı ..sırnaşık şey
kızlar bende aynen size katılıyorum.dügünde para vermeyi düşünüyorum....artık kendimi düşünme zamanı geldi hatta geçiyo bile...haziran ayını bi atlatayım.hemen gidecegim doktorla irtibata geçecegim..
ya kızlar kaç 3 gündür yazacam, yazacam diyom.lotusum mumuyu sorunca aklıma geldi inanın bende kafa kalmadı.kafamçokkarıştıkusura bakmayın.mumuyla tek irtibatınız benim bide ne kızıyom he kendime..:tomato:
mumumuz evine geçmiş.gelen gideni oluyomuş.geçmiş olsuna..
en kısa zamanda topige gelecekmiş.hepinize selamı var...[/
B]

canım sende ölesin....çok güzel yüreklisin.
burdaki bütün arkadaşlarım hepside öle..
seviyom ben sizleri ya..:1hug:

Berincim,test sonucun nasıl çıktı canım??

Alhancım,bebişimiz doğum şeklini aldı demek,bebişini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

Denefcim;herkesi de harfiyen düşünüyon be bacım,sen tedavine bak canım,para bizlere daha çok lazım,kim ne derse de desin,azını çoğa saysınlar,bir arkadaşım evleniyor da ben bugün çeyrek aldım 78 di canım...sen bir çeyrek tak gitsin canım...boşver...kzı vermemişlermi ki kaçırmış????
mumuya bizden çok selam söyle canımcım...inşallah kendini toparlamıştır,daha iyidir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…