Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

gülyüzüm haklısın canım paraya bizim çok ihtiyacımız var...bebek tedavisi hem yorucu hem paralı iş...zaten işten ayrılma durumumda var...bende elimden geleni yapacagım hediye konusunda.fazlası zaten bogar beni.ev zaten yapmak 4 senemi çaldı benden.37 yaşına geldim....
kızla oglan buluşuyorlar ve kaçmaya karar veriyorlar.büyükleri hiç düşünmeden..kaçtık diye geliyorlar....kızın yaşı küçük zaten 15 galiba.neyse bugün ailesiylede görüşüldü.uzlaşıldı sorun yok.1 ay içinde dügün yapılacak...

amanın:bbo: kızın yaşı çok küçükmüş anacım ya...bu ne aşk böyle,ama çocuk bunlar ya...hayırlısı olsun bakalım...herşey gönüllerince olur inşallah......

ne bilem bacım.aslında moralimde iyi.uykum gelmedi.çayda içtim bu akşam belkim ondandır.
gülyüzüm sen nasılsın canım

denefcim iyiyim çok şükür canım...hayat telaşesi devam ediyoruz işte..denefcim,lotusum...benim çok uykum geldi..size iyigeceler

yerimsenibenGeleceğinn Anne adaylarına sevgilrr.RABBim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahhhh:Saruboceq:
Radyoloji canım özel msj aldım anladın sen onu:jeyyar:
yerimseniben

hoşgeldin canım.balsurat ne kaar tatlı bir isim.
rabbim sana da en kısa zamanda hayırlsı ile balını ,mis kokulunu kucağına alıp büyütmek nasip etisn.

ay maşallah doğum kanalına gimiş demek ki.
rabim hayrılısı ile doğurmka nasip etisn canım.
allah en hayırlsı neyse onu verisn.bende normal doğum diyoprum ama hepsindend de korkuyorum.ama yolu yok bir şekilde çıakcak kuzualr.
hayırlı ve sağlıklı şeiklde çıksınalrda

canım uamrım inşallah ,hayırlı şekilde çıkmışlardır amelşiyattan şimdi gördüm yanıznı.hayırlı olsuın şimdiden
kızlar şimdi size bu soru.bu görümcem biz evlenirken bize bilezik falan takmadı.gerçi hediyede yapmadılarda..şimdi ben ogluna bilezik takmammı gerekiyo ,,yoksa takmasam olurmu.evet günün sorusu ...[/B][/QUOTE]
senin durmun daha acil canım.
sen keninş fazla zorlama hatta parayı da düğünde gelinin üstüne tak.
sorna vermedi felan derler.birde.
ki onalr zaten durmum yok takamdım yapamdım gibi bir şeikilde sana söylediler ise sizi de anlamak zorundalar canım.

hayır tedavi ertelemk yok canım.valla para hiç bir şeye yetmiyor.artık paranın adı var.sen kendini koru kendi hayatına odaklan artıkc anım benim

günaydın geçmişi okudum geldim şimdi de günaydın demeyi unuttum ama o arada ,gelen de olmamaış.hadi bakalım tükkkann açıldıııııı

günayddııınnn

hayret çilek gelmemiş.swet hayırlı işler canım
kızlar valla akşam saat 11 buçukta bi yatmışım çekyata.uykuya dalmışım.sadece bi ara eşimin hadi kalk yatağa dediğini hatırlıyorum.ama nası gittiğimi bilem hatırlamıyorum.yatış o yatış sabaha kadr.öyle bi uykumu almışım ki.oohh beee.ben hep 1 lerde 2 lerde yatıyorum.kalkmak çok zor oluyo o zamanda.
denefim tedavi medavi ertelemek yok cicim ona göre.
mumu inşallah kendini hızla toparlar.canım yaaa.
görevini tamamlamayanlara duyrulur.3-4 kişi kaldınız ona göre.bende dahil olmak üzere :)
yarın ya da cumartesi günü yeni kişiye geçeriz inş.(yeni kişi ben olcam galiba.)ama öncelik isteyen olursa onun için okuruz.farketmez canlarım

hayırlı sabahlarr arkadaşlarımmm alkisalkisalkis

hepinize tşk ederim a.s.
bebişi gördük minicik bişey iştee :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3
kuzenim de iyi çok şükür
hayırlı evlat olur inş.

günaydın arkadaşlar.akşam bende burdaydım onun için geçmişi okumak çok kolay oldu.nasılsınız.
tedaviyi ertelemek yok artık..yola devamalkisalkisalkis
dogumdan korkmayın bacular.hauyatınızda yaşayacagınız özel annlar onlar.helede normal doguım.her kadın o anı uyaşamak ,ister.ben her ikisinide yaşadım.bana sorarsanız normal dogum bebegin dünyaya gelişini izlemek çok güzel.ama saglıklı bi bebegi dünyaya getirmek.....
radyolojim sana okunsun bacım .ama cumartesi başlayalım.bende okurum hem..

ya normal doğumdan bende çok korkuyorum.eğer bana da nasip olursa o günlere ulaşmak sezeryan isterim ben heralde.
tamam denefim.zaten biz cuma başlasak bile sen cumartesi okuyabilirsin.3 gün felan sürüyo bitirmemiz
çileğim vatanımıza,anasına ,babasına,ailesine hayırlı evlat olsun inş.
kuzenine de geçmiş olsun

Allah razı olsun radycim inş.
darısı başınaaa inşşşş... :))

nehirim günaydınnnn a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…