- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.401
gülyüzüm haklısın canım paraya bizim çok ihtiyacımız var...bebek tedavisi hem yorucu hem paralı iş...zaten işten ayrılma durumumda var...bende elimden geleni yapacagım hediye konusunda.fazlası zaten bogar beni.ev zaten yapmak 4 senemi çaldı benden.37 yaşına geldim....
kızla oglan buluşuyorlar ve kaçmaya karar veriyorlar.büyükleri hiç düşünmeden..kaçtık diye geliyorlar....kızın yaşı küçük zaten 15 galiba.neyse bugün ailesiylede görüşüldü.uzlaşıldı sorun yok.1 ay içinde dügün yapılacak...
denefım sobedelikafaduldennbr canım ıyımısına.s.
lotus geldiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile
canım hoş geldin nasılsın ...
bu akşam hiç uykum yok.eşim rahatsız o erken uyudu bende böle buralardayım ..
canlar bana müsade.sabah malum iş var.iyi geceler öptüm sizleri..uyumaya çalışayım bari..
denefcim iyiyim çok şükür canım...hayat telaşesi devam ediyoruz işte..denefcim,lotusum...benim çok uykum geldi..size iyigeceler
yerimsenibenGeleceğinn Anne adaylarına sevgilrr.RABBim tez zamanda yüzümüzü güldürsün inşallahhhh:Saruboceq:
Radyoloji canım özel msj aldım anladın sen onu:jeyyar:yerimseniben
ay maşallah doğum kanalına gimiş demek ki.slm canlarrrr bız geldık dr dan.kızım dogum kanalına gırmışşşşş bas asagı dönmüş yanı.dr söyleyınce bırden heyecan sardı benı yav..bırde 7 hazırandan sonra beklemeye basla dedı.2 kilo 500 gr dedı doguma kadar 1 kılo alır 3500 gr dogar sanırım dedı.bızım için dua edın kızlarr ben normal dogumdan cook tırsıyorum.sancısı bısey degılde kesıp dıkerken hıssetmekten korkuyorum.allahım yar ve yardımcımız olsun....
canım uamrım inşallah ,hayırlı şekilde çıkmışlardır amelşiyattan şimdi gördüm yanıznı.hayırlı olsuın şimdidenalhancım Allah kolaylıkla hayırlı sağlıklı bi doğum geçirmeni nasip etsin
cümlesine de inş.
kuzenimin 10 günü vardı doğuma, az önce görüştüm
doğuma alıyorlarmış, sanırım kordon dolanmış bebeğe(
sezeryan olacak galiba
dua eder misiniz onun için(adı hülya)
eşimle bende para verelim dügünde kullanırlar diye düşünüyoz...öleya eşim tek erkekti yapmadılar... her iki görümcemde bize bilezik takmadılar... durumumuz yok dediler...hem şimdi bilezik borcuna girersem, tedavimi 1 ay daha ertelemek zorunda kalacam...bencede hiççççç degmez...çok haklısın bacım...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
günaydın arkadaşlar.akşam bende burdaydım onun için geçmişi okumak çok kolay oldu.nasılsınız.
tedaviyi ertelemek yok artık..yola devamalkisalkisalkis
dogumdan korkmayın bacular.hauyatınızda yaşayacagınız özel annlar onlar.helede normal doguım.her kadın o anı uyaşamak ,ister.ben her ikisinide yaşadım.bana sorarsanız normal dogum bebegin dünyaya gelişini izlemek çok güzel.ama saglıklı bi bebegi dünyaya getirmek.....
radyolojim sana okunsun bacım .ama cumartesi başlayalım.bende okurum hem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?