Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Herkese selamlar....

Napıyorsunuz bakalım...

Benim kociş izmire gitmişti,bugün dönüyor inşallah...
:asigim::asigim::asigim:

berinin misafiri felan vardır.ya da gezmeye gitmiştir kesin. :)
malum ev hanımlarının hiç evde durası yok.ben işten çıkınca 3 hafta evde kaldım.yapacak hibişey bulamadım.hiçbi yere de gidemedim.öööle geçti gitti zaman.kıymetini bilemeden

eger işten ayrılırsam heralde eve hapsederim kendimi.hiç bi yere çıkmam..evimi özlüyom ben.... çalışınca insan evine hasret kalıyo.gerçi,,hemen bebek tedavisi ve sonra kurlara gitmek istiyom.önce kuran kursuna.....sonra resim kursuna...bakalım hayallerim bunlar.artık yaş 40 geliyo.kendim için bişeyler yapma zamanım geldi,geçiyo bile....çalışınca çok şeylerden mahrum kalıyo insan...

doğru denefcim
bende bellki evi özlediğim için çıkmamışımdır evden dışarı.bende yemek kursuna gitmek istiyordum.ama kayıtlar bitmişti ismek in.sonrada işe başladım zaten.insanın bişeylerle meşgul olması lazım.yoksa boş boş ta oturunca kendini dinliyosun sürekli.ya bi hastalık çıkartıyosun ya da bi sıkıntı buluyosun kendine.bebiş olsa hi sıkılmaya zamanımız olmazdı

hem bebiş yaparız canım hemde kurslara gideriz.zaman su gibi akıyo.artık hayatımı neşeli ve degerli yaşamak istiyorum...boş boş oturmak hiç bana göre degil..yemek kursu degilde, pasta börek kursuna gitsem iyi olacak.çok beceriksizim bu konuda..misafirim gelince 2 ayagım bi pabuca giriyo telaşeden.ne yapcam diye kara kara düşünüyom...

slm canlarım nasılsınz?gece kaynatılmıs yıne masallah.
teknıkerım sıra sende olsun canım tedavı sırası sende cünkü.
denefım haklısın canım normal dogum en güzeli ama okadar sancı cekıp acılma olmazsa hadı bıde sezeryana alırlarsa onu ıstemıyorum.hakkımızda hayırlısı olsun ınsallah.zaten sezeryanda olsam sızler ıcın dua edecektım ama normal dogumda olsa unutmayacam kızlar sizi...sancı cekerken edılen dua gerı cevrılmezmış :)
çileğim hadı gözünaydın canım bebişte annesıde ıyıymıs masallah mınık kuzucuga.
nevınım esınle allah kavustursun canım .....

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
3 gündür baş ağrısıyla uyanıyorum dünden beri siteye girdim ama yazamadan çıkmak zorunda kaldım yatıyorum oturmak bile zor geliyor aşırı halsizlikte var nedendir anlamadım gitti neyse radyolojim görev tamamdırrrr demek için girdim umarım hepiniz iyisinizdir hepinizi öpüyoruz canlarımmmŞenizŞeniz

heeee tamam oldu o zaman :) barıştıım :)
myhope canım hosgeldın nasılsın bugun?kansızlıkmı var acaba? belkıde sıcaklardan etkılenıyorsundur dıkkat et kendıne canım yaa

cılegım bugun işin az sanırım baska gak ıcın calısma yaptıgına göre :)
ama bugun neden kıse yok yaww ınsan sööle bır bakar ne var ne yok dıyee

aslında işim var alhancım ama ne zamandır da hazırlamak istiyordumm
çok fazla vaktimi almadı zaten a.s
güzel olduuu ama :asigim:

selam kızlar bızım net gıttı komsudan bakıyom şımdı
nevının bılgılerını yazmaya geldım unuttum anne baba isimlerini

benı unutmayın kızlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…