Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet cılegım çok güzel olmus...becerıklı hatunum benım :)
berınn ama olmadı şimdi neden net gıttı kız ?olsun arada cee yap bıze yeter canım merak ederız yoksaa.malum hamısler merak sırasında önce gelıyor ne olur ne olmaz dıye...kendıne ve pıtırcıgına ıyı bak canım

eşimin yuzunden net gıttı kendısı şuan burda değil faturayı odememiş gıcık işte kıskanıyor zaten nete gırmemı
gıcıklıgına odemedı

cılegım guzel olmuş elıne saglık
ben cıkıyom kızlar ocakta yemek var yanmasın
hepınızı opuyorum
kendınıze ıyı bakın byyyyyyyyyyy

Selam hanımlar..
Net bir anda geldi neye uğradığımı şaşırdım.
Şimdi msn indiriyorum ama çok uzun sürdü yaw.
Geçmişide okuyacağım en kısa zamanda:))

Yok hala dükkandayım çileğim.

Radyolojim ben hep ablamdaydım anneme unuttum sormayı okudun mu diye. Gerçi okumuştur ama ben kesin sonucu öğrenince haber veririm.

Şimdi ablam geldi dükkana yanıma. Çarşıya gideceğiz inşallah.
Oda okumuş radyolojim.
Ben kendiminkinide akşam haber veririm tamammı?

Bu arada yarın ayın 15'i ...sengözlerimebaksanab
Birilerine birşeyler hatırlatıyor mu acaba???şakkıdı
Lotusum nerdesin, görevimiz başlıyoralkisalkisalkis
Öhö öhö bi tüp bebekçi daha başlarım demişti.
Hadi bakalım inşallah bekliyoruz gülyüzüm. ıhmal etme sakın, erteleme olur muhihoyyyt

selam kızlar,yarın günüm var diye hazırlık yapıyorum...sayfamda açık kalmış...mutfaktan çıkmadım,belim ağrıdı,biraz dinleneyim....ara ara oturup dinlenmezsem yapamıyorum...

alhancım...kızımızın son durumları nasıl annesi...

nehircim senden de birşey kaçmıyor,maşallahın var kitap kurdum benim...reğl olayım da öyle gidecem canım,kesin kararlıyım Allahtan bir manilik çıkmazsa tabi....sen nasılsın,senin de erken olma durumun vardı konuştunmu dr.la ne diyor bu duruma,normalmiymiş bu kadar erken olmak....

myhope,canımcım halsizlikler olacak canım,lotusum da öyle ama sıkın dişinizi az kaldı doğumunuza...

çileğim,kuzenin nasıl oldu canım???çok güzel şeyler ekliyorsun,bize de öğret bacım nasıl yapıyorsun???

selam kızlar nasılsınız...radyolojim berin sana görev tamam diye yazdımı..ne şans bende... benim görevimi ona vermiştim.nasıl ögrenecezki cepte yok...üzüldüm şimdi....

sırnaşık şey Kaçmaz tabii.sengözlerimebaksanab
Biri tedavi demesin bana. Hemen başlanılmalı. Zaten çok uzun bir süreç ne kadar erken başlarsak, inşallah o kadar çabuk bebişlere kavuşacağız inşallah.
Topiğin yarısı hamile, sizde en kısa zamanda olacaksınız hayırla sağlıkla inşallah.
Biz duamızı edelim, siz tedavinizi yaptırın, takdir Rabbimin...

SEn başla inşallah, denef ablamla pinkede gelecek sıra hiç merak etmekötükedihüso

İlk defa erken oldum diye önemsemedik daha. Bir dahaki sefere bakalım ne olacak.

huuu huuu kımse yokmu kızlarrr neredesınızz? kurtlar vadısı var bu aksam kocalarınız onu izlerken ıkı muhabbet edelımm

Huhuuuuuu Alhancım ben geldim cicim...

Bende aynı soruyu soracaktım şimdi,kimse yokmu diye ama sen benden önce davranmışsın:))))

Nassın bakam...Çanta tamamlandımı?

hosgeldın nevınımmmm ay canım sıkıldı oyun oynuyordum.
cantam hazır sayılır bırtek kendım ıcın ped eksık.malum 9 aydır pek yakınen görüşmüyoruz kendılerıyle :))

selam kızlar nasılsınız...radyolojim berin sana görev tamam diye yazdımı..ne şans bende... benim görevimi ona vermiştim.nasıl ögrenecezki cepte yok...üzüldüm şimdi....
yok be canım.haber vermedi bana.ama o bizsiz duramaz.yarın kesin gelir söyler.bu akşam isimleri almak için girdiğine göre nete demekki bu akşam okuycaktır.merak etme sen.okur o.
hosgeldın nevınımmmm ay canım sıkıldı oyun oynuyordum.
cantam hazır sayılır bırtek kendım ıcın ped eksık.malum 9 aydır pek yakınen görüşmüyoruz kendılerıyle :))

selam canım
o da bişey değil zaten.hastanede eşini ya da görümceni göndersen bile alabilecekleri bişey.sen önemlileri hazırla

canımmmm hosgeldın bende bırı gelse dıye bakınıyordum.gec kaldın be canım kurtlar vadısı bıtmek uzere sen anca damladın hayırdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…