- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.461
ben geldim hemen yazıp kaçıyorum kusura bakmayın.lotusum canım tahlilerinin temiz çıktıgına sevindim.alın yazımızda ne varsa onu yaşarız bacım.sıkma sen kendini.bebişlerini kucagına saglıklı bi şekilde alacan bacım.dualarımdasın
radyolojim insallah dedigin gibi olur yoksa çok üzülecem....bi gelsin berin telefon nosunuda kapacam ..başka çare yok...
alhanım canım hadi bakalım senin kadar olmadasa inan bizde dört gözle bekliyoz bebişini.
myhopem canım geçmiş olsun.bi doktoruna sorsan durumunu.belki yardımcı olur.ayrıca sen adapazarında kime gidiyon doktora...
hepinizi öpüyom bacılar.eşim sesleniyo hadi yeter artık diyo....kk dan kıskanıyo beni.Allahım ya ne antika kocam var benim.normalde hiç kıskanmaz..kaydirigubbakcemile3
nehirim geçmiş olsun ..eger bu ayda erken adet olursan bi doktorunla görüş bacım..
çilegim ne akşam nede sabah karşılaşıyoz.ben geliyom sen yoksun.sen geliyon ben yokum.neyse kalplerimiz bir canım..
tatlı rüyalar canlarım...
lotusum sıkma canını onu allahtan baska kımse bılemez canım.benım dr da 6. ayın sonunda demıstı erken dogum rıskın var dıye .bak cok şükür bu zamana kadar geldık ıcını ferah tut ve hareketlerıne dıkkat et yerden egılerek bısey alma yukarılara uzanma emı canım?
ıyı geceler kızlar ne gelen vaaaar ne gıdeeeeen! bende cıkayım barııı.hepınızı cook öptüm
sabah dükkanı acacak arkadas,dükkanın anahtarı saksının altında okiş ? :)
Şenizgüle güle cılegım,güle güle nehırımm..fazla özletmeyın kendınızı emı canlarım?
hamdolsun iyi gülyüzlümm Şeniz , eve çıkardılar şükürr a.sçileğim,kuzenin nasıl oldu canım???çok güzel şeyler ekliyorsun,bize de öğret bacım nasıl yapıyorsun???
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3nehırım sen merak etme ben yatsamda takıpteyım canım radyolojıyle nevın kurtuldu dılımızden......ılk sıra gulyuzumun,hemen sonra pınk ve denef......veeeeee nazdan surprız beklıyoruz dımıkaydirigubbakcemile5yahu belkı cılekte araya kaynar dıyede umutlarım var benım.....onun borc cızelgesını takıp edıyom bacım borcu bıttıgı an ensesındeyım o fıstıgında.belkı kendıde o kadar bekleyemez dımı amayerimseniben:dance::1hug:
tabikiiiiiii alkisalkisalkis Şenizçilegim ne akşam nede sabah karşılaşıyoz.ben geliyom sen yoksun.sen geliyon ben yokum.neyse kalplerimiz bir canım..
okeyyy :lepi:kaydirigubbakcemile3ıyı geceler kızlar ne gelen vaaaar ne gıdeeeeen! bende cıkayım barııı.hepınızı cook öptüm
sabah dükkanı acacak arkadas,dükkanın anahtarı saksının altında okiş ? :)
sağol tatlımm ya Şeniz :CüvCüv:ay günaydın kzıalr geçmişi okuyayaım deidm.
briaz kahvaltı biraz,iş derken
vakti bulamdım.
ya çilek ne gzüel vermişsin buluşma haberini sen öyle.maşallah canım.
sen çok becerikliisn.bende hiç öyl beceriler yok.
Allah iyiliğini versin emiii kaydirigubbakcemile3saksının altın bu göbekle eğilmek zor oluyor ama
neyse hadi senin hatrına canım aldım bu defalık
Allah razı olsun nehirim evet yarından itiraben ay sayıcaz inş.. :))Günaydııın..
Hayırlı cumalar herkese...
Çileğim çok sevindim. 1 sene kalacak demekki, dediğin gibi artık ay sayacaksınız inşallah.
Rabbim tüm borcu olanlara edalar nasip etsin, ödeme kolaylıkları versin inşallah.
Hakkaten yaa dün görünmüyordu o resimler, çok güzel olmuşlar çoook.
Ellerine sağlıkl çileğim.Sağol. Annemede gösterdim bayıldı, çok beğendi.
Şimdi tek yaşlı ben mi olacağım aranızda diyor.
Gerçi annem tabir-i caizse çok kafadır :))
sağol tatlımallah borcundan kurtarsın inşallah ,364 mü yazacak orada allah kolylık verisn.
bende öyle düşünüyorum Allah izin verirse cnm arkadaşım :CüvCüv: Şenizçilek oraya da yazmıştım buraya da yazıyım.gerekten ok güzel olmuş canım ellerine sağlık.ayrıca sen bir yılı beklemeyeceksin heralde dimi.altı ay felan daha geçsin.sonra .çalışmalara başlayın.oluyum doğuyum diyene kadar zaman da geçer zaten.hadi bakalım.sabırsızlıkla bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?