Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hanımlar ben yatıyorum.

Radyolojim benimki tamam ablamınkide. Haber vereyim dedim.
Lotusumu gördüm aşağıda. Lotusum aldın dimi mesajısengözlerimebaksanab
Başlıyoruz mesaiye artık :))

Alhanım o bir şey değil, alınır nasıl olsa. Gerçi ihmalede gelmez ama, nasılsa temin etmesi kolay bişey.

Haydi iyi geceler. Allah'a emanet olun...

slm kızlar......nbr hersey yolunda mı??????a.s.
dun yazmayı unutmusum bugun benım seker yuklemem vardı.......ılkı bıraz yuksek cıkmıstı....bugun ıkı su bardagı dolusu sekerlı suyu ıctım ve 4 kez kan verdımkafamçokkarıştı:bbo:sukur sonuc normal cıktıda rahatladımm bıraz.......
gelelım canımı sıkan noktaya......ya dr buyuk ıhtımal erken dogum dıyor....hazırlıklı ol dıyor......temmuzun ıkız annelerı dogurmaya basladı gercı mısal comebaby....ne bıleyım hazırlıksız yakalanırım dıye korkuyorum,ayrıca bebıslerın kılosu eksık oluyor hassas bakım gerekıyor canım sıkıldı ıste.........hakkımızda hayırlısı ınsallah....:Saruboceq:dr bolca yat dınlen dıyor.....aylardır oyle zaten en cok haftada 1 anneme gdyorum...ben hep dıyorum sıze anacım bızımkıler elalemın bebesıne benzemez habıre naz nıyaz ıllakı aylarca korkular yasatacaklarkaydirigubbakcemile3baska hamıslere bı bakıyorum hastanelere eslerının arkasına motora bınıp zıplayarak gelıyorlar,arayada buyuk cocugunu oturtmus arada bır ona kızıp cocuga vuruyor,hatun ellerıyle sacını duzeltıyor fılan ne bılım ya....ve bu manzara bır kereye mahsus degıl cogu hamıs asırı rahat....RABBIM herkese saglıklar versın ama sakınılan goze cop batmasıda dogru sanırım...........
hamısler aman dıkkat bacılar az daha sıkalım kendımızı hepımızın sıkayetlerı de arttı ıyıce ama bebıslerın canı sagolsun napalım...:ecrin_bebek:
nehırım sen merak etme ben yatsamda takıpteyım canım radyolojıyle nevın kurtuldu dılımızden......ılk sıra gulyuzumun,hemen sonra pınk ve denef......veeeeee nazdan surprız beklıyoruz dımıkaydirigubbakcemile5yahu belkı cılekte araya kaynar dıyede umutlarım var benım.....onun borc cızelgesını takıp edıyom bacım borcu bıttıgı an ensesındeyım o fıstıgında.belkı kendıde o kadar bekleyemez dımı amayerimseniben:dance::1hug:

amanın radyolojımle nehırımı kacırmısım......elım cok agır benım yahukaydirigubbakcemilehadı ıyı geceler sıze canlara.s.a.s.
alhanım nbr???:1hug:

ben geldim hemen yazıp kaçıyorum kusura bakmayın.lotusum canım tahlilerinin temiz çıktıgına sevindim.alın yazımızda ne varsa onu yaşarız bacım.sıkma sen kendini.bebişlerini kucagına saglıklı bi şekilde alacan bacım.dualarımdasın
radyolojim insallah dedigin gibi olur yoksa çok üzülecem....bi gelsin berin telefon nosunuda kapacam ..başka çare yok...
alhanım canım hadi bakalım senin kadar olmadasa inan bizde dört gözle bekliyoz bebişini.
myhopem canım geçmiş olsun.bi doktoruna sorsan durumunu.belki yardımcı olur.ayrıca sen adapazarında kime gidiyon doktora...
hepinizi öpüyom bacılar.eşim sesleniyo hadi yeter artık diyo....kk dan kıskanıyo beni.Allahım ya ne antika kocam var benim.normalde hiç kıskanmaz..kaydirigubbakcemile3
nehirim geçmiş olsun ..eger bu ayda erken adet olursan bi doktorunla görüş bacım..
çilegim ne akşam nede sabah karşılaşıyoz.ben geliyom sen yoksun.sen geliyon ben yokum.neyse kalplerimiz bir canım..
tatlı rüyalar canlarım...

lotusum sıkma canını onu allahtan baska kımse bılemez canım.benım dr da 6. ayın sonunda demıstı erken dogum rıskın var dıye .bak cok şükür bu zamana kadar geldık ıcını ferah tut ve hareketlerıne dıkkat et yerden egılerek bısey alma yukarılara uzanma emı canım?

sagolun be kızlar ıcımı dokunce rahatlıyorum ıste........dedıgınız gıbı hersey ALLAHTAN....sabretmek ve sukretmek lazım yanı..... her zaman duam budur benım....yapabılırsek ne mutlu....:Saruboceq:
ılahı denefım esın kk yı mı buldu kıskanacak:roflol:aslında beylerın derdı kk fılan degıl bızler pcdeyken ılgısız kalıyorlar canları sıkılıyor ondan fesatlık edıyorlar bacımsırnaşık şey
ben yatıyorum kızlar cok fenayım bugun mıdem bulanıyor hala.......optum ıkınızıde hadı ıyı geceler....alhanım tukkanı sen kılıtlıyecen bu gece ok canıma.s.

tamam lotusum görevı devraldım allah rahatlık versın sana ve kuzucuklarına :)
ooooo myhopem hosgelmıssın canım nasılsın bakalım?alperenımızde ıyıdır ınsallah..

ıyı geceler kızlar ne gelen vaaaar ne gıdeeeeen! bende cıkayım barııı.hepınızı cook öptüm
sabah dükkanı acacak arkadas,dükkanın anahtarı saksının altında okiş ? :)

ay günaydın kzıalr geçmişi okuyayaım deidm.
briaz kahvaltı biraz,iş derken
vakti bulamdım.
ya çilek ne gzüel vermişsin buluşma haberini sen öyle.maşallah canım.
sen çok becerikliisn.bende hiç öyl beceriler yok.

ıyı geceler kızlar ne gelen vaaaar ne gıdeeeeen! bende cıkayım barııı.hepınızı cook öptüm

saksının altın bu göbekle eğilmek zor oluyor ama
neyse hadi senin hatrına canım aldım bu defalık

hayırlı sabahlarr kızlarrr a.s.
güle güle cılegım,güle güle nehırımm..fazla özletmeyın kendınızı emı canlarım?
Şeniz
çileğim,kuzenin nasıl oldu canım???çok güzel şeyler ekliyorsun,bize de öğret bacım nasıl yapıyorsun???
hamdolsun iyi gülyüzlümm Şeniz , eve çıkardılar şükürr a.s
tabii öğretirim tatlım a.s hangileri meselaa??
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tamam lotusum ama enseme çökmene gerek kalmıcak inş.... şutarafagitti
sen de sıkma canını olur muu
var herşeyde bi hayır inş.
sen yat dinlen.. o sadece bi ihtimal
doğrusunu Allah bilir a.s Şeniz
çilegim ne akşam nede sabah karşılaşıyoz.ben geliyom sen yoksun.sen geliyon ben yokum.neyse kalplerimiz bir canım..
tabikiiiiiii alkisalkisalkis Şeniz
okeyyy :lepi:kaydirigubbakcemile3

sağol tatlımm ya Şeniz :CüvCüv:
saksının altın bu göbekle eğilmek zor oluyor ama
neyse hadi senin hatrına canım aldım bu defalık
Allah iyiliğini versin emiii kaydirigubbakcemile3
güldürdün benii :roflol:yerim ben onuu

arkadaşlar bugün çizelgem tam 1 yılı gösteriyorrr kaydirigubbakcemile2
bundan sonrası daha çabuk kayacak gibi inş.. alkisalkisalkis
malum yarınn yıl ibaresi ortadan kalkacakkkk :lepi: :sm_cool:

Günaydııın..
Hayırlı cumalar herkese...

Çileğim çok sevindim. 1 sene kalacak demekki, dediğin gibi artık ay sayacaksınız inşallah.
Rabbim tüm borcu olanlara edalar nasip etsin, ödeme kolaylıkları versin inşallah.

Hakkaten yaa dün görünmüyordu o resimler, çok güzel olmuşlar çoook.
Ellerine sağlıkl çileğim.Sağol. Annemede gösterdim bayıldı, çok beğendi.
Şimdi tek yaşlı ben mi olacağım aranızda diyor.
Gerçi annem tabir-i caizse çok kafadır :))

Lotusum hakkınızda hayırlısı olsun.
Hepimiz biliyoruzki günleri ne zamansa o zaman gelecekler.
Ne 1 gün önce ne 1 gün sonra.
Sen elinden geleni yapıp bekleyeceksin. Sıkmamaya çalış kendini.
Rabbim ne zaman olursa olsun hayırlı sağlıklı doğular nasip etsin inşallah..
Hayırla sağlıklı evlatlar olmasını nasip etsin inşallah..

Ya karnınızın bi fotosunu çekipte yüklesenizya hamişler, hadiii.

günaydınlar efenim.bugünbeni çoookk yorucu bi gün bekliyor.daha doğrusu randevulardan öyle gözüküyo.belkim bi daha giremeyebilirim bugün.
alhanım yaa.akşam yine herzamanki gibi uyuyakalmışım sana cevap veremedim.bugünlerde erken yatıyorum.yoruluyorum ondan heralde.bi de yaz yorgunluğu var zaten
lotusum çok şükür tahlillerin güzel ıkmış.sen takma şimdi kafana erken doğumu felan.alhanın dediği gibi ona da demişlerdi.hiçbelli olmaz.hem bebişler en çok kilolarını son aylarında alıyolar.ayrıca seninkiler ikiz zaten.öyle fazla kilolu doğamazlar ki.minyatür bişey olacaklar :))) üzülme sen canım.bol bol dinlen dua et.yüzdün kuyruğuna geldin bişey kalmadı.bundan sonrası da güzel olacak inş.
myhopem inşallah bugün biraz daha iyisindir.kanın felan mı düştü acaba.ondan da olabilir başağrısı.ya da demirin felan.bi doktoruna söyleyip hemogram yaptır istersen.geçmiş olsun cnm
çilek oraya da yazmıştım buraya da yazıyım.gerekten ok güzel olmuş canım ellerine sağlık.ayrıca sen bir yılı beklemeyeceksin heralde dimi.altı ay felan daha geçsin.sonra .çalışmalara başlayın.oluyum doğuyum diyene kadar zaman da geçer zaten.hadi bakalım.sabırsızlıkla bekliyoruz :)
swet koca göbişin inmesine az kaldı hayırlısıyla.hadi sıkın dişinizi.ayağınızı da sürüyün ki biz yerinizi dolduralım :)

calak bilg. kitlendi gene yazamadımm bi türlü yaa
Allah razı olsun nehirim evet yarından itiraben ay sayıcaz inş.. :))
Rabbim herkese ödeme kolaylığı versin inş. a.s

evet resinler bize özel olması bakımından güzel olduu :asigim:
inş. annemi kandırabilirsemm annen tek kalmıcak kuşum alkisalkisalkis
allah borcundan kurtarsın inşallah ,364 mü yazacak orada allah kolylık verisn.
sağol tatlım
11 ay 29 günn kaydirigubbakcemile3
bende öyle düşünüyorum Allah izin verirse cnm arkadaşım :CüvCüv: Şeniz

Hayırlı cumalar radyoloji, hayırlı cumalar pinkim..
Ya berin gelecek miydi buluşmaya.
Yani geleceğim demişti ama hiç sesi çıkmadı bir daha?

Bu arada kolay gelsin radyolojim. Olsun iş iyidir.

Benimde uykum geldi, eve gitmek istiyorum.
Zaten dün çarşıya gidemedik ablala ayakkabı çanta alacaktım oysaki.
Pazar gidelim diyoruz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…