- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.481
yok canım şaka zaten.ne zararları olacakki bize.gelsinler tabi.ben de benim annemin gelmesini isterdim.bu bahaneyle gezmiş olurdu kadın.annem gelmezse eşim arıza çıkarabilir cnm ondan yanii :1ninca:
Radyolojim kıskanma bacım:)))Senin de kocan arıza çıkarmıyor biz seni kıskanıyozmu heeee:roflol::roflol::roflol:
siz ikiniz
Radyolojim kıskanma bacım:)))Senin de kocan arıza çıkarmıyor biz seni kıskanıyozmu heeee:roflol::roflol::roflol:
sağol canım benim.allah acil şifalar versin sana daradyolojim sonunda işbaşı yapmışsın kolay gelsin canımmma.s.
aşkolsun şekerimteknıkerım gorevımı tamamladım
denef senınkınıde tamamladım okumadım falan sanmayın bı kere soz agızdan cıkar dımı aldıgım işi yarıda bırakacak değilim
istanbuldaki üniversite hastanelerinden birinde bildiğiniz güvenilir, iyi bi kadın doğum uzmanı var mı ??
genel kontrol için lotusumcılekım napcen bakım sen kadın dogumcuyu kusummmmyerimseniben
hımm evet cnm neyse napalım zamanı gelince bakıcaz artıkcanım ben hiç üniversite hastanesine gitmedim.yakınlarımdan da giden olmadı.ben bu muayene olayından ok tırstığım için kalabalık hastaneleri hiç tercih edemiyorum
geçen sene kistim patlayınca özel hastanenin yönlendirmmesiyle mecburen gitmiştim bi doğum hastanesine.yaşadıklarımı hatırlamak bile istemiyorum.allah tekrar yaşatmasın.
öyle canımcım işte
sen kendin için mi soruyosun
siz ikiniz
çilekle sen
kutsal ittifak mı oluşturdunuz bakiiimmm
geberterim heeee
şurda ne kaldı buluşmaya :mymeka:
Çileğim ben bilmiyorum be canım malum şehir farkı...KK da doktor tavsiyeleri diye bir bölüm olması lazım canım,sen bide göz at..yerimsenibenAyy ayyy yavaş yavaş başlıyor ön hazırlıklar,ne güzel...:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?