Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

radyolojim yüyürken zaten ayakalımzı sürünüuor hep.komediyiz yani.
darııs başınıza allahın izni ile inşallah
ayaklar tosbağa gibi şiş.
sabah eşim ile gelmiştik işyerine.
oda biraz kg lulu ya
burdaki ustalrdan biri diyor sen yuıvarlaak o yuvarlak.allah bağışlasın:)))))))))

cumanız mübarek olsun...

nete birşeyler oldu,kitlendi kaldı...modemi kapattım açtıktan sonra google çalışır oldu...benim bugün günüm var,hazırlıklarım tamam,misafirlerimi bekliyorum...

lotusum,sana msn den dediğim gibi canım...herşeyin vakti saati var...ama sen yeterki yat dinlen...tevekkül Allahtan canım

çileğim,sen internet üzerinden idirerekmi yapıyorsun,yoksa kk dan mı???

gülyüzlümm buluşma topiğindeki resimlerden bahsediyorsan eğerr
bir site var sırf bu gibi şeyleri tasarlamak için
orda hazırlayıp buraya kopyaladım arkadaşım a.s

annem gelmezse eşim arıza çıkarabilir cnm ondan yanii :1ninca:
yok canım şaka zaten.ne zararları olacakki bize.gelsinler tabi.ben de benim annemin gelmesini isterdim.bu bahaneyle gezmiş olurdu kadın.
biz doğduğumuzdan beri istanbuldayız.annem gitmemiştir piere lottiye.herkeslerle uğraşmaktan kendilerine vakit ayırmaya fırsat kalmıyor ki.canımız annelerimiz.

Selam kızlar....

Bugün tembellik yapıyorum ben..öyle sallana sallana dolanıyom...

4 gözle adetimi bekliyorum...ılginç dimi?

Ahhhh Lotusum ahhh....Çoğul gebeliğin zorlukları bunlar canım yaaa...Rabbim tam zamanında,hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin canım.sende bebişlerinde sağlıkla kavuşacaksınız birbirinize inşallah...Yatıp dinleneceksin ve bolbol dua edeceksin canım,sabredip tevekkül edeceksin...Rabbim her şeyin en iyisini bilir....

Myhope çum,ahh ne fenadır o baş ağrısı denen illet.Heleki sabah ağrıyla uyanmak,çok fena...Doğru düzgün ağrı kesicide içemiyorsunuz tabi..ılaçsızda çok zor geçer o meret...canım patates bağladınmı hiç başına...Patatesi soy dilimle alnına koy,tülbentle sıkıca bağla,1 saat sonra çıkar...Bende işe yarıyor sende bir dene canım...

Radyolojim kıskanma bacım:)))Senin de kocan arıza çıkarmıyor biz seni kıskanıyozmu heeee:roflol::roflol::roflol:

Swetim,ağırlaştınız tabi iyicene dimi?Bu son aylar baya zor galiba yaaa...Allah yardımcınız olsun annelerim ....:CüvCüv:

selam kızlarrrrrkaydirigubbakcemile3
hepinize teşekkür ederimm bende anlamadım neden acaba sıcakla bir ilgisi varmı diyorum havalar ısındı o başladı neyse bugün doktora gidecektim sanki doktor yurt dışındaymış bu arada denefim doktorum ersin gürsel haftaya perşembeye verdiler randevuyuuuu kan hapı içiyorum ondan olamaz herhalde ama kaç gündür var Allahtan akşama doğru hafifliyor umarım önemli bişi değildirrr
lotusumm tahlillerin temiz çıkmış Allaha şükürr ötekini de takma kafana Rabbim ne yazdıysa o olur vakti saati gelmeden yaprak bile kıpırdamaz bilirsinn meleklerini sağlıcakla kucağına alacaksın inşallah inan annesiii:1hug:
çileğimm az kalmışş hayırlısıyla o da bitecek inşallahhh bakarsın lotusumun dediği gibi bir sürpriz de yaparsın bizeeeeyerimseniben
nevinim patatesi hiç denemedim aklımda bulunsun ama dayanılmayacak gibi olursa hap içmektense onu denerimm:1hug:
gülyüzlüm günün varmış götürecen dimi pasta börekleriiicokacimcoook afiyet olsun kolay gelsin canımmma.s.
alhanım gece eşimden kaçamak girip çıktım bi ara yakalanmışımmm ama hemen çıkmıştım canımm oğluşum iyidir inşallahh bugün görecektik ama olmadı işte tek korkum hamilelikle ilgili bir problem çıkması zatenn inşallah havadan vs dirrrr siz nasılsınız canım elif simayımız nasılll:1hug:
radyolojim sonunda işbaşı yapmışsın kolay gelsin canımmma.s.
nehirimm senin siteyi aradım bulamadım gerçi bikaç gündür pcyle aram yok ama yinede merak ediyorum işteee nerede bu 12 bölümün olduğu siteee sen naptın bu arada bittimi kitaplarrrr:1hug:
pinkim swetem nazım berinim sizler nasılsınızzza.s.
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun canlarımmm
bu arada buluşma topiğinede maşallahhhhh çok güzel olmuşş buluşmanız ondan da güzel olur inşallahhhhhalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam kızlar ben geldım azcık
teknıkerım gorevımı tamamladım
denef senınkınıde tamamladım okumadım falan sanmayın bı kere soz agızdan cıkar dımı
aldıgım işi yarıda bırakacak değilim
haydı kendınıze iyi bakın ben cıkıyorum

gecmışe pek bakamadım cocuklar basımda belkıyor cıkmam için komşudan gırıyom ya ondan
byyyyy

inş. myhopum sağolasınnn a.s.a.s.

tatlım nevinin dediği taktiği bi dene istersennn a.s

ya kızlarr bu arada size bişey soracam
gerçi çoğunuz istanbul dışındasınız ama yine de sorayım ben
istanbuldaki üniversite hastanelerinden birinde bildiğiniz güvenilir, iyi bi kadın doğum uzmanı var mı ??

slm kızlar.......
herkese tesekkurler canlar bızler bırbırımıze destek oldukca her zorlugun ustesınden gelırız ınsallah dımıa.s.
cılekım napcen bakım sen kadın dogumcuyu kusummmmyerimseniben
myhopem ınsallah hemen gecer agrıların bu ayların bas agrısı hormon dengesızlıgınden oluyormus....bacım dun bana bı poset ılac verdı drum hıc kullanan var mı aranızda bı bakıverın...
nidılat(tansıyon duzenleyıcı ve kalsıyumla ılgılı),calcımax suda erıyen kalsıyum,celestone ıgne(ıste bu agır bısey bebıslerın akcıgerlerının gelısımı ıcın ve erken doguma yonelık) kk da arastırdım topıclerı var hamıslere verılmıs genelde....bı yazıcam orayalara da..bıde vıtamın olarak elevıt ve kan ılacı gynaferonu aylardır kullanıyom zaten.......hamısler dıkkatınıze kasılma hıssettıgınız an magnezum ılacları alınacak....vucudu gevsetıyormus rahım kaslarını sakınlestırıyor ve yan etkı yok....yaaaaa sevmem ben ılac kullanmayı ama napalım boynumuz kıldan ınce:sm_confused::Saruboceq:bıde bunları cok arastırdım nette genelde cogul gebelerın cogu kullanıyor yan etkılerı cok ama herkes memnun saglıklı dogum yaptırıyorlarmıs....ınsallah oyledır....:))

Son düzenleme:

Radyolojim kıskanma bacım:)))Senin de kocan arıza çıkarmıyor biz seni kıskanıyozmu heeee:roflol::roflol::roflol:
siz ikiniz
çilekle sen
kutsal ittifak mı oluşturdunuz bakiiimmm
geberterim heeee
şurda ne kaldı buluşmaya :mymeka:
radyolojim sonunda işbaşı yapmışsın kolay gelsin canımmma.s.
sağol canım benim.allah acil şifalar versin sana da
teknıkerım gorevımı tamamladım
denef senınkınıde tamamladım okumadım falan sanmayın bı kere soz agızdan cıkar dımı aldıgım işi yarıda bırakacak değilim
aşkolsun şekerim
ondan şüphemiz yoktu ki zaten
allah kabul etsin

istanbuldaki üniversite hastanelerinden birinde bildiğiniz güvenilir, iyi bi kadın doğum uzmanı var mı ??

canım ben hiç üniversite hastanesine gitmedim.yakınlarımdan da giden olmadı.ben bu muayene olayından ok tırstığım için kalabalık hastaneleri hiç tercih edemiyorum
geçen sene kistim patlayınca özel hastanenin yönlendirmmesiyle mecburen gitmiştim bi doğum hastanesine.yaşadıklarımı hatırlamak bile istemiyorum.allah tekrar yaşatmasın.
öyle canımcım işte
sen kendin için mi soruyosun

lotusum ben bitek ferrum fort kullanıyorum kan hapı başka vermedi doktorum o yeterli diyor yazdığın ilaçların hiçbirini duymadım ama inşallah işe yarar canımm normalde bende hiç sevmem ilaç içmeyi hele şimdii ama mecbur kalınca alınıyo tabiiii

radyolojım msj alınmıstır.........a.s. myhopem genelde cogul gebelıkte kullanılıyormus ama bır sorayım dedım belkı bır duyan kullanan vardır dıyea.s.
ben kacıyorum canlar optum hepınızı hadı hoscakalın:1hug:

cılekım napcen bakım sen kadın dogumcuyu kusummmmyerimseniben
genel kontrol için lotusum
önümüzdeki ay gidebilirim
gebelik öncesi yapılması gereken, aşılar testler vs.ler için
çünkü bazı aşılar gebelikten 3-4 ay önce yapılmalıymış
hımm evet cnm neyse napalım zamanı gelince bakıcaz artık
doktor tercihi önemli, iyi yönlendirmesi lazımm a.s

siz ikiniz
çilekle sen
kutsal ittifak mı oluşturdunuz bakiiimmm
geberterim heeee
şurda ne kaldı buluşmaya :mymeka:

:roflol::roflol::roflol:

he heee....kutsal ittifak bizimki...Kocası arıza çıkaranlar ittifakıdelikafadulden

Lotusum,ben bitek elevitle kan ilacını kullanmıştım canım...Adet olunca elevite başlıcam,baktım içeriğine,bi ben yokmuşum içinde maşallah...Kan ilacınıda ameliyattan sonra vermişlerdi...Ötekileri bilmiyorum canım.Bende hiç sevmiyorum ilaç içmeyi ama kadere bakki ömrümüz ilaç içmekle geçti dimi canım...Doktor verdikten sonra sorun yok bacım...Her şey düzelecek inşallah...

Myhpoem,aşırı ağrımasını beklemeden yap sen onu...Baktın hafiften başladı bağla gitsin..Mümkünse yalnızken yap çünkü biraz komik bir görüntü oluşturuyor,kocişin kafa yapmasın senle...kaydirigubbakcemile3

Çileğim ben bilmiyorum be canım malum şehir farkı...KK da doktor tavsiyeleri diye bir bölüm olması lazım canım,sen bide göz at..yerimsenibenAyy ayyy yavaş yavaş başlıyor ön hazırlıklar,ne güzel...:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…