- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.501
Radyolojim senin görev tamam
allah kabul eder inşallah
slm kızlar.......
herkese tesekkurler canlar bızler bırbırımıze destek oldukca her zorlugun ustesınden gelırız ınsallah dımıa.s.
cılekım napcen bakım sen kadın dogumcuyu kusummmmyerimseniben
myhopem ınsallah hemen gecer agrıların bu ayların bas agrısı hormon dengesızlıgınden oluyormus....bacım dun bana bı poset ılac verdı drum hıc kullanan var mı aranızda bı bakıverın...
nidılat(tansıyon duzenleyıcı ve kalsıyumla ılgılı),calcımax suda erıyen kalsıyum,celestone ıgne(ıste bu agır bısey bebıslerın akcıgerlerının gelısımı ıcın ve erken doguma yonelık) kk da arastırdım topıclerı var hamıslere verılmıs genelde....bı yazıcam orayalara da..bıde vıtamın olarak elevıt ve kan ılacı gynaferonu aylardır kullanıyom zaten.......hamısler dıkkatınıze kasılma hıssettıgınız an magnezum ılacları alınacak....vucudu gevsetıyormus rahım kaslarını sakınlestırıyor ve yan etkı yok....yaaaaa sevmem ben ılac kullanmayı ama napalım boynumuz kıldan ınce:sm_confused::Saruboceq:bıde bunları cok arastırdım nette genelde cogul gebelerın cogu kullanıyor yan etkılerı cok ama herkes memnun saglıklı dogum yaptırıyorlarmıs....ınsallah oyledır....:))
slm kızlar nasılsınz bana kızıcaksınız girmiyom diyee
kursa gidiyorum 3 te vdeyim
ondan sonra yemektir iştir
eşim geliyo hemen zaten pc başina oturamıyom şim bir hafta sonu yine nasılsın zbir degişiklik varmı bilmedigimm .....
maşşallah.rekor kırıyosun swetim.daha ben bile başllayamadım.akşam okurum inş.
hayırlı sabahlar arkadaşlarım mirmirmirmir a.s.
gülyüzlüm tamamdır cnm attım sana
yaaaaa
Aaaaaaa
buluŞmanın resİmlerİnİ gÖrecĞİz dİye kıskanark bakıyorudk .ama nazar deĞdİrmİŞ olamayız deĞİl mİ.?
Şaka tabİ bİz gelemesekte sİzİn bİr aaraya gelİyor olmanız bİzİ sevİndİİr.
İnŞallah buŞlmada brİ problam Çıkamz
yarında temmuz annerlİnİn buluŞması var ona da gİdemeyeceĞİm galİba
:roflol: delikafadulden alkisalkisalkis ŞenizGünaydınlar günaydınlarrrr efemmm....
Günaydın Çilek,
Günaydın Swet,
Günaydın Radyoloji.....
Günaydın tüm GAG personeli:)))))
Çileğim bencede takvimin şahane olmuş canım...İlk yaptığında hiç azalmıcak gibiydi ama günler nasılda geçip idiyor değil mi?Tabi bunda bizimde katkımız olduğunu düşünüyürum,mütevazi olmaya gerek yok dimi ama:1rolleyes::1rolleyes: :roflol:
yaa evettOyyyy oyyyy oyyyy....Üzüldünmü yafrimmmmm....:teselli:
yaaaaa noooldu yaaaaaaaaaaa :sm_confused: :1no2: :çok üzgünüm:yaaaaa
günaydın canım
Günaydın Radyoloji.....
radyolojim bence mahsuru yk canım...Ama Berini bilemeyeceğim tebikide:)))):1hug:
Aaaaaaa
buluŞmanın resİmlerİnİ gÖrecĞİz dİye kıskanark bakıyorudk .ama nazar deĞdİrmİŞ olamayız deĞİl mİ.?
Şaka tabİ bİz gelemesekte sİzİn bİr aaraya gelİyor olmanız bİzİ sevİndİİr.
İnŞallah buŞlmada brİ problam Çıkamz
tamam tamamm napalım inş. ayarlar annemde kendini fisfisfisyaaaaa noooldu yaaaaaaaaaaa :sm_confused: :1no2: :çok üzgünüm:
tamam tamamm napalım inş. ayarlar annemde kendini fisfisfis
senin gelmen lazımmmmmm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?