Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Günaydıın hanımlar.

Msn belasıyla uğraşıyorum. Hata raporu şu bu silip yeniden yüklemeyi deneyeceğim şimdi.

Çileğim hakikaten yaa takvim süper olmuş. Nasılda birde 11 ay gibi gözüküyor. Geri sayınca böyle oluyor işte :))

Lotusum o bi tane iğneyi siteden kullananları duymuştum. Şu akciğerleri geliştirip, erken doğum riskine karşı bebeğin durumunu güçlendiren iğneyi.
Yani konuşuyorlardı bir yerlerde bende okudum. Yoksa bildiğimden değil :))) Doktor bilir elbette.
Soruların varsa tüp bebek merkezinide ara. Gerçi oradan mı verdiler bilmiyorum ama.
Allah yardımcınız olsun inşallah..

Myhopum onu okuman yasak kusura bakma.
Önce 1. kitap yani Alacakaranlık, sonra internetteki. Olmaz yani 1'in devamı gibi birşey olamaaazzzz, okutmaaammmmm. Önce kitap sonra internet.
Ben tabikide bitirdim kitapları çoooook oldu. Ahh ahh yeniden okuyacağım galiba çok özledim :))

Haberide okudum şimdi bu arada.
Napalım kısmet. Yok çok üzülmedim. Ben okurken rady cim ben gelemeyeceğim siz buluşun diyecek sandım.
Ona üzülürdüm işte.
Ama tabii haftaya erteleyelimde, haftayada birşey çıkmasın pilizzzz :))

Son düzenleme:
Yok kız daha neler bunlarda ne yapmışlar beni :roflol:
Ben şimdi msn den çıkarıyorum sinirimi:roflol::roflol:

ya hadi yaz artık nehir yaaaa
kalpten mi götürcen insanı
bi saattir lobidesin.bişey gelmedi hala
mektuba mı başladın yine :roflol:
al bu sana nehirim a.s.

al bu sana nehirim a.s.

Bak kızacam ama şimdi heee:jeyyar:
Niye mektuplarımla dalga geçiyorsunuz bakamklava:
Yazdım zaten önceki sayfada.:tomato:

Hiçte kızmadım bi kerem:dilcikar:

bencede pilissssssssssssss yasakkelime kaydirigubbakcemile5

ıoollleeyyy
canım arkadaşlarım benim.boşuna sevmiyorum ben sizi
ay hiç öyle dermiyim
ben gelmiyorum siz gidin olur mu
asla.
kambersiz düğün mü olurmuş. :)) alkisalkisalkis

al bu sana nehirim a.s.

Bak kızacam ama şimdi heee:jeyyar:
Niye mektuplarımla dalga geçiyorsunuz bakamklava:
Yazdım zaten önceki sayfada.:tomato:

Hiçte kızmadım bi kerem:dilcikar:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Ayyy bunlar çok iyiydi yaaaa,çok güldüm sabah sabah....Allah sizi iyi etsin emi?

:icecream:

Öyle bir şey deseydi basardık evi hastaneyi valla,ne demekmiş o öyle diye...

emarıda bozardık,sıkıntıdan patlardı
:sm_cool::jeyyar:

basın valla
hastaneyi şuan bi görseniz var ya o kadar harika oldu ki.
tam emarın ön tarafında bi havuz var.suyunu da açtılar.etrafında da güller menekşeler.benim bulunduğum yerin pencerelerinden görülen manzaralar bunlar.missss gibi.çok isterim burayı görmenizi :)

Ohhhh tadını çıkar bol bol radyolojim....

Yaa bak bi anda ne geldi aklıma...Sen şimdi inşallah hamile olduğunda,orda çalışmanda bir mahsur varmı?Öle bir anda geliverdi aklım yahu...

Şimdik kısçeler ben kaçıyom,çamaşırı bitmek üzere,balkonumu yıkayam sonrada onları asam,birazda kitap okuyam..

Hayden görüşrürz....

Oku tabi okuuuuuu edwaaaarrrrdddddd.
4'üde okuda rahatça konuşabileyim artık. Kitap içimde patladı yaa ablama birşey söylemeyeceğim diye.
Anneme anlatmaktan bi hal oldum.
Allah'tan annem can kulağıyla dinliyor eşlik ediyorda bana sağolsun.

Nehirim msn noldu :)) yapışıp kaldı dimi :roflol:
eğer halledemediysen ben bi yolunu biliyorumm a.s
hem msn de işim var acık senlee kaydirigubbakcemile

Ohhhh tadını çıkar bol bol radyolojim....
Yaa bak bi anda ne geldi aklıma...Sen şimdi inşallah hamile olduğunda,orda çalışmanda bir mahsur varmı?Öle bir anda geliverdi aklım yahu...

canım ben hastanenin bahçesinde tek katlı bi yerdeyim.bulunduğum ortamda radyasyon yok.çünkü sadece emar var.tomografiyle röntgen hastanenin bodrum katında.orda radyasyon bol tabi doğal olaraktan.orda olsaydım çalışamazdım.ama burada şimdilik çalışabilirim gibi gözüküyo.tabi hamiş olabilirsem.ve de sorunsuz bi hamiş olabilirsem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…