Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam bacular abanız geldiii.alkisalkisalkis
nasılsınız.buluşma ertelenmiş.olsun canınız sagolsun.heyecanla ve dört gözle artistlik fotolarınızı bekliyorum....
berinim canım benim, ben okuyacagından emindimde ya ulaşamazsak birbirimize diye korktum yoksam ben senin görevi yapacagını adım gibi biliyodum canım...
kılzar öpüyorum hepinizi .bana müsade yemek molasında geldim buraya.kib canlar

Allahaısmarladık kızlar a.s.
bende çıkıyorum artık
yalnız bu erteleme berine uyacak mı o aklıma takıldı şimdi
o kadar kalacak mıydı ist.da :uhm:

denefim muckk a.s.
hamdolsun iyiyim :1hug:

denefım şimdide ben geldım sen yoksun :)
lotusum ahımızmı tuttu kız bizimkılerın bulusması ertelenmış :sm_cool: yanı okadar cok bızde ıstedık emme musait olamadıgımız için gelemıyorduk ondan yanı kızlar öyle kötülüğüne ah etmedık .kıskandıgımız için yane :dance: ne dıyelım hayırlısı olsun artıkın.

selam kızlar bu sefer de başaramadım ve bebeklerime kavuşamadım

elimden geleni yaptım ama yine olmadı

çok kan kaybettiğim için halen toparlanamadım ve sağlığımdan endişe ediyorum

bebeklerime üzülmeyi unuttum kendimi düşünmekten çünkü çok halsizim ve bitkinim

ahhh canım benım kıyamam sana yaaa.rabbımın takdiri ilahısı canım bız elımızden gelenı yapıyoruz taktır o na ait bılıyorsunkı.emınım ALLAH ın katında sevabın cok büyük canım.meleklerın o yüce katta senı bekleyecekler canım.dualarımız senınle tatlım.
bu arada kan için çekırdeklı sıyah üzüm kaynat iç canım kansızlıga bırabır gelıyor..kendını bırakmak yok tamammı canım?

Mumum hoşgeldin:teselli:
Haberini aldık...Çok üzüldük...Bizde seninle yıkıldık...
Hayırlısı böyleymiş deyip sabretmeye çalışıyoruz.

Allah acil şifalar versin inşallah.
Kanamanı durduramadılar mı? Hala devam ediyor mu yoksa?

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin. Bunu acıları aratacak olaylar yaşatmasın inşallah.
Diyecek çok birşey bulamıyorum.
Seninleyiz, dualarımızdasın. Allah yar ve yardımcınız olsun.

sağolun arkadaşlar inanırmısınız kendime çok üzülüyorum 14 gün oldu düşük olalı ve ben çok halsizim
neden deniyorum RABBıMDEN gelene amenna ama üzülmaden de olmuyor işte
desteğinize çok teşekkürler arkadaşlar
LOTUS profildeki yazın beni ağlattı

artık aglamak yok be mumucum böyle süreklı düşünürsen dedıgın gıbı kendı saglıgından olursun.esinede yazık onuda düşün tatlım.
hersey bız insanlar için yarını kımse bılemez gelecek gün güzel mutluluklar geririr insallah canım...

selam kızlar nasılsınız..mumucum üzülme tatlım ALLAHIM tez zamanda bebişlerini kucağına sağlıkla sıhhatle almanı sağlasın inşş çok öpüyorum canım

Tabiki mumum. Üzülmeden olur mu..:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.
Rabbim kolaylık versin, yardımcınız olsun inşallah..
Biz seni çook seviyoruz, seninleyiz unutma tamam mı?
:teselli:

mumucum ne kadar üzüldüğümü tarif bile edemem...hepimiz çok istiyoruz anne olmayı,inşallah bir gün olacak ama herşeyden önce kendi sağlığımız tabiki...kolay değil yaşadıkların...Allah gücüne güç katsın,anne olmayı yüce mevlam hepimize layık görür inşallah:Saruboceq:

inş cnm da artık hamile kalmayı düşünmüyorum her seferinde bir hayatı tehlike atlatıyorum

yaşamayı ve kendimi çok seviyorum RABBıM istese öyle kolaylıkla verir ki sormadan ama olmuyor fazla zorlamaya gerek yok

mumucum en önemlisi senin sağlığın tabiiki hakkımızda hayırlısı olsun inşş belki ALLAHIM mucizesini gösteriverir inşş canım bol dua edelim hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin bize inşş

selam kızlar gecmışe bı goz gezdırdım
şuan kımse yok sanırım yada ben gormedım
buluşma meselesıne gelınce ertelenmesı benım için iyi olur cunku annemlere gıttıgımın ertesı buluşmaya gıtmeme kızarlardı helede ablam cunku calışıyor hafta sonu annemlere gelecek sonrakı cumartesı daha iiyi olur
ama inş fazla kalırım annemlerde
kaynanam 3 - 4 gun kalırız dıyo da ben 10 gun falan kalırız dıyom o zaman ben gelmem dıyor keyfı bılır bakalım gelırmı
ha unutmadan msn adreslerinizi ozelden bana atında kaydedeyım bı mahsuru yoksa tebiii beklıyom

teknıkerım msj aldım

haydın iyi geceler ben cıkıyom kızlar kendınıze iyi bakınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

mumucugum hoş geldin canım çok geçmiş olsun.ALLAH TEZ ZAMANDA seni saglıgına kavuştursun..en önemlisi senin saglıgın...inan konuşmanın ve yazmanın son buldugu noktadayım.seninle beraber hepimiz çok üzüldük ve kendimiz yaşamışız gibi göz yaşlarımızı içimize akıttık....canım seni seviyoruz...

çok sağol denefçim

inanki çok korktum ölmekten halende korkuyorum

RABBıM hayırlısıyla şifalar versin bana inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…