Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çok sağol denefçim

inanki çok korktum ölmekten halende korkuyorum

RABBıM hayırlısıyla şifalar versin bana inş

canım o kötü düşünceleri at beyninden.herşey yoluna girecek.doktorun kanaman için ne diyor bacım...ben 3 bebegimdede 60 gün kanama gördüm. ilaç içtim .sonra zamanla kesildi.insallah seninde öle olur...:Saruboceq::Saruboceq:/B]:

canımmmmmm ıyıkı dondun aramıza canın sagolsun senın saglıgından da cok endıse edıyorduk.......tesellı edecek kelımem yok soyleyecegım hersey cok hafıf kalacak bılıyorum,yasadıklarını ancak sen bılırsın ama dedıgım gıbı hamdolsun aramızdasın.....uzuntumden yazdım o yazıyı amacım asla senı uzmek degıldı kuzum bılıyorsun sen gelmeden kaldıracaktım unutmusum....senı sevıyoruz,hayata sen lazımsın gerısı kader kısmet ne yapalım keske elden bırsey gelse burada hepımızın ımtıhanı degısık ıste.....yınede hamdolsun halımıze:Saruboceq::Saruboceq:sevgılerımle......

denefım goruyorum senı buradasın ama topıcte yoksun bacım.....benımde cok vaktım yok.....gecelerı vc molasından uyuyamıyordum bıde ıkı ılacımın saatı geceyarısı hep artık bırı tam saat 3 gıbı.....dıgerı de bıkac saat sonra.....bellı etmemeye calıssamda cok halsızım,RABBIM hepımıze hayırlı,saglıklı evlat nasıp etsın ve hayırlı zamanda dogsunlar ınsallah....:Saruboceq:erken dogum urkutuyor benı.....:çok üzgünüm:
radyolojım yarın tum gun elektrıkler kesık burada belkı hbr veremem vazıfem en gec yarına tamam olur canım nasıpse....aksı olursa denefıme msj atar bıldırırım....kusuruma bakma gecıktıysem canım......
hadı ıyı geceler guzellerım ALLAHA emanet olun hepınız.....mumucum saglık hbrlerını beklıyoruz....:Saruboceq:

günaydın sultanlar
ben sabah erken kalktım.
kahvaltılık attım ağzıma
şimdi tv dede bir şey yok bari gidip biraz romanımı okuyayım bende.
yatakta.
of ya uykum hep sabah işe giderken mi gelir:)))))))))
hepinzie ok güzel bir pazar günü diliyorum.

günaydın hanımlar
mumum hoşgeldin ve çook geçmiş olsun canım.acını bizde çok derinlerimizde yaşadık.çok üzüldük.ama elden de hiçbişey gelmiyor bol dua etmekten başka.biz senin için acil şifalar diledik ve bbundan sonrası içinde hayırlısını diledik canım.dualrımız kabul olur inş.
herşeyden önce senin sağlığın gelir.daha fazla üzülerek sağlığına kavuşmanı geciktirme canım.bir an önce toparlanırsın inş.
hangimizin neler yaşayacağı hiç belli değil.yazılmış bir kader var ve bunun karşısında boynumuz kıldan ince.rabbimiz bizler için en hayırlısını bilendir canım.inşallah bundan sonrası güzel olur senin için ve de hepimiz için.
bende sabahın köründe uyananlardanım.bende soruyorum kendime hep işe gitme sabahları mı uykum gelir diye.pazar günleri 8 de uyanıyorum yaa.bu durumdan çok şikayetçiyim.neyse kahvaltı faslına başlıyoruz biz.bugün girebileceğimi sanmıyorum.hepinize iyi pazarlar kızlar
bu arada berinim çok sevindim senin için de problem olmamasına ertelenmenin.inşallah fazla kalırsın.3-4 günde neymiş canım.çok az.insan annesinin babasının yanında daha fazla kalmalı bence de .hele de uzak yollardan geliyosa :)
öpüyoruuumm

tünaydın hatunlar..bnede bu sabah 9 da kalktım.sucu geldi sabahın köründeÇok üzgünüm çoook
eşim akşam rahatsızdı 3 de yattım.6 saat uykuyla duruyorum...bende akşam baya kkdaydım ama kims yoktu.ben çıktım lotusum gelmiş.görüşemedik lotusum...erken dogum insallah olmaz canım..:Saruboceq:kaderde ne varsa onu yaşıyoz elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyo malesef...
kızlar bana müsade..o kadar işim varki.kafayı tırlatacam az kaldı.neyse ben bi işten başlıyam bari.öpt bacılar sizi

slm canlar.........herkes tatılde tebiiiiiiiikaydirigubbakcemile
su magnezyum ılaclarını arastırmaya grdım sıteye....bu ara ılacım cok ama dr kasılma anında magnezyum kullan dedı....bu ara cok ılac ıcıyorum dıye kullanmak ıstemedım ama ıcıcem galıba:çok üzgünüm:
evde yatıyom bacılar....masallah havalarda pek sıcak...herseyın hayırlısı dımı amaa.s.
mumucum nasıl oldun kanaman nasıl canım:Saruboceq:
gulyuzum gece gormemısım bacım senı kusuruma bakmaa.s.
alhanım harbıden bulusma ertelenmıs......senle ben soylendık bıraz gdemıcez dıye ama boyle olmasını da ıstemedık valla dort gozle resımler beklıyoruz uslu uslu oyle degıl mıyerimseniben
optum hepınızı kızlar ıyı tatıller herkese:1hug:

Son düzenleme:
slm canlarım ne o hafta ıcı uyku dıye ölüyordunuz alın sıze pazar günü uyuyun ne güzel işte :roflol: :dance: yaaaa ben kac aydır uyuyamıyorum ne kötu degılmı en azından sızın gece uykunuz var neyse banada az kaldı kızıma kavusayım bu seferde o uyutmaz benı.
bu arada teknıkerım görev tamamdır canım arayacaktım emme esın evde dıye cekındım dogal olaraktan.
neyse canlarım aksam yemek faslımız var cok öpüyorum hepınızı.allah a emanetsınizzz

ıyi akşamlar hanımlar hepinize.
Bugün derbent'te teyzemdeydik. Ablam annem ben ve kuzenim.
Orası biraz köy sayılır. Gerçi artık turizm merkezi olduya neyse.
Erik topladık ağaçtan. Yani aslında benim yükseklik korkum olduğu için kuzenim topladı :))
Güzel bir gün geçirdik. Yeni geldik.

Mumum Rabbim acil şifalar versin. En kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallah.
Önce senin ve eşinin sağlığı. Bu ikisi herşeyden daha önemli.

Denef abla geçmiş olsun eşine, inşallah geçici bir rahatsızlıktır.

Berinim çok sevindim sanada uygun olduğuna. Bencede annende biraz daha kalmalısın. Zaten uzaktasın. Varsın kayınvaliden gelemesin.

Lotusum çok üzülüyorum seni böyle görünce yaa.
Sıkmamaya çalış canını lütfen.
Biliyoruzki ne zaman yazıldıysa ozaman gelecekler.
Rabbim en hayırlısını bilendir. Korkma sadece güven.
Doktor ne diyorsada onu yap tabiki.

Alhanım naapçan uyku bebiş gelene kadardı. Aman yıllar çabuk geçiyor zaten. Büyüdüklerinde uyursun :))

Radyolojim benim ve ablamın görevi tamamdır.
Annem okudu gene Allah kabul etsin inşallah..

Görüşürüz hanımlar gene iyi akşamlar.

selam kızlar ben iyi olmak için dualar ediyorum RABBıME

LOTUS cum kanamam halen devam ediyor zaten beyaz tenliyim kar gibi oldum
tırnaklarım bile değişik bir hal aldı ne olacak bende bilmiyorum kendime çok üzülüyorum

sizlerle burada olmak bana moral veriyor iyiki sizleri tanımışım canım arkadaşlarım

mumum sende bızım canımızsın.bılıyorsunkı burda kakara kikiri degıl amacımız.bırbirimizin derdıne sevıncıne ortak olmak.çok şükür ki bırbırmızı bulduk çooooooook sanslıyız bence.
nehırım erık dedın canım cektı kızzz.neysekı dolapta var hee hee heee :) tedarıklı hatunum ben :))))

kızlar nerdesiniz????

bende eve yeni geldim...çok sevdiğim bir arkadaşımın düğünü vardı,çok güzel bir gün geçirdim,bol bol oynadım,oynayamayanların yerine de:dance:
Allah mutlu mesut etsin canım arkadaşımı:Saruboceq:

denefcim,kocacığına acil şifalar diliyorum,çok önemli bir şeyi yoktur inşallah...:Saruboceq:

mumucum...kan yapıcı şeyler yemeye çalış canım,kuru üzüm,dalak, ne bilim aklıma da pek bir şey gelmedi ama...

iyi geceler kızlar ben gene geç kaldım galiba
mumum gelmiş güzel bacım hoş gelmişsen
seni çok özledim inanki kendini toparlamana çok sevindim
radyolojim benim görev tamam değil ama şimdi yatsıyı kılıcam inş hemen arkasından oluyacağım
ihmal ettim biraz hakkını helal et ben azcık geçmişe bakayım neler olmuş.

lotuscum seni görüyorum canım ama namaz kılmam lazım
iyigeceler öpüyorum seni ve bebişleri.

slm kızlar........nazım yalnız ıkımız varız sanırım........nbr canım ıyımısın???
mumucum lutfen kan yapıcı ılaclar ve demır hapları kullan.....hatta dra danıs multıvıtamınlerde versın.......muhtemelen hıc ıstahın yoktur ama sekerlı bırseyler tuketmeye calıs...saglıgına bır an once kavusmalısın canım:Saruboceq:
myhopem nerelerde bu aralar kızlar ya:uhm:alhanım elifin hazırlıkları bıttımı canım???????
denefım esıne gecmıs olsun canım ya bır an once ıyılessın ınsallah:Saruboceq:
berrıncım test sonucları nasıl cıktı?????????ınsallah ıyıdır.....
pınkcım grusemıyoruz yıne.....
gulyuzum dugunun guzel gecmesıne sevındım...kurtlarını dokmussundur sen sımdı......:1hug: hadı hayırlısı canım bır bekar daha evlendı darısı en guzel seklıyle nehırımıze olsun ınsallah dımı nehırcımyerimseniben
nehır hem sen korkma benım halımden..psıkolojım de karmasık fızyolojım de....canım ben bu hafta anıden sıstım onceden pek karnım bıle yoktu.agırlasınca korku bastı benı mınıcık dogarlar dıye...dr da buyuk ıhtımal erken dogum deyınce urktum tabı...psıkolojık olarak da duygusallastım ıyıce.......evde uslu uslu yatıp ılaclar ıcıyorum ve hayırlı vakıtte gelsınler dıye dualar edıyorum....onlar ALLAHA emanet canım hep beraber dualar edıcez ama hıc kıyamıyorum daha cok mınık kuzularım:sm_confused::Saruboceq:
nevınım su an hangı ılacları kullanıyosun canım kusura bakma unutmusum ne zaman gdıcen bır daha????adet mı beklıyodun bacım ya:uhm:
radyolojı,cılek,svet,ve sayamadıgım herkes ıyı geceler canlara.s.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…