- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #10.721
selam kızlar iyi akşamlar
ben geldim.ama fazla duramıcam.yatmadan bi bakayım dedim.ben saga sola haber gönderdim.bakıcı tutacaz.eşim kayınvaldemin altını almama razı degil.kızlar bakmıyorsa sen bakmak zorunda degilsin diyo.bakalım insallah vicdanlı bi bakıcı bulurumm...dua edin canlarım.neyse bana müsade öpüyorum hepinizi.gün dogmadan neler dogar demi arkadaşlar...
lotusum canım...ALLAHım benimde yoluma bi umut ışıgı yakar insallah....sen nasılsın canım ....bebişler büyüdükçe zorlaşıyo demi hamilelik..dogum ALLAH NASİP ederse ne zaman...
denefım lotusum ıyı geceler canalrım.
denefım en ıyısı böylesı sanırım .ınsallah bu bakıcı olayı senın tedvını engellemez.bılıyorsun dörtgözle yegenımızın yolunu gözlyoruz.
lotusum sen nasılsın canım?kuzucuklarımız ne yapıyor bakem?
denefım hanı kızımla bana ıyı geceler yokmu(((((
hemen gıt uyu canım hadı ıyı geceler sana..sende dualarımdasın guzelıma.s.evet canım .çok zorluklar çektin.bunada şükür. insallah guzucuklarını kucagına alınca unutacaksın.dualarımdasın canım..bana müsade canım.uykum geldi ben kaçıyom.ALLAHA EMANET OLUN sen ve bebeklerin.....
lotusum korkma canım bebişlerımız yaradanıma emanet en iyi koruyucumuz o bılıyorsun.saglıklı bır sekılde alacaz ınsallah kucaklarımıza.bende yasadıklarını atlattım erken dogum rıskımhalada gecmıs sayılmaz ama artık gelısımını tamamladı çok şükür risk sınırını atlattık .sende ıyı düşün ıyı seyler olsun..
ıyı geceler canım rabbım dogan yenı günle bırlikte yeni kapılar acsın sana canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?